Nemzetközi Női Motoros Nap 2020
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
ID.3 1ST modell - A jövő megérkezett. Szálljon be!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Ismerje meg Ön is az új Golfot! Már 5 990 000 Ft-tól megvásárolható!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!
Tekintse meg kiemelt esemény listánkat!

Nemzetközi Női Motoros Nap 2020


Augusztusra tolták a Nemzetközi Női Motoros Nap szinkronizált motoros túráit. Új dátum: 2020. augusztus 22.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Hosszas gondolkodás és a nemzetközi járványügyi helyzet folyamatos figyelemmel kísérése mellett Vicki Gray is úgy döntött, hogy a május 2-án esedékes Nemzetközi Női Motoros Nap eseményeit elhalasztja.

Persze nincs minden veszve. Valami lesz, hiszen a Nemzetközi Női Motoros Nap egy olyan esemény, amit már 2007 óta senki nem vehet el tőlünk. Ezen a napon a világ minden országában motorra szállnak a hozzánk hasonló vad angyalok, akiknek mindene a két keréken száguldás.

Sajnos a jelenlegi COVID-19 koronavírus világjárvány miatt minden motoros rendezvényt lemondanak a szervezők és már nem csak az április-májusiakat, hanem sorban jönnek a hírek arról, hogy a június-augusztusi motoros találkozók, versenyek, kiállítások is elmaradnak. Ez nagyon szomorú, de reméljük a legjobbakat, és azt, hogy mihamarabb túlleszünk ezen a kilátástalan helyzeten.

Ahogy Vicki írta a közösségi oldalon, a május 2-i dátum megmarad egyelőre emléknapnak. Azt senki nem veheti el tőlünk, ezért úgy tervezi, hogy legalább egy fotópályázattal megemlékezünk a mi napunkról. Ezt egyébként itt Magyarországon is megtehetjük, írjatok ötleteket és kitalálom a részleteket.

Amikor engem kérdeztek erről, én azt mondtam, hogy ha el is marad a Nemzetközi Női Motoros Nap - aminek az itthoni szervezését el sem kezdtem, látva a helyzetet - amint elmúlik a vészhelyzet és újra lehet menni, azonnal összetrombitálom a csajokat és elmotorozunk valahova. Vickinek a nemzetközi eseményt kell leszerveznie ezért ő nem tud ilyen spontán lenni.

A 2020. március 30-i közleményében azt írta, hogy a nemzetközi eseményt elhalasztja, és átteszi augusztus 22-re, hátha addigra már rendeződik a helyzet. Persze biztosat nem tudhatunk csak reménykedünk ebben mindannyian.

Szóval egyelőre készüljünk úgy, hogy augusztus 22-én fogunk motorozni mindannyian együtt a világ összes motoros nőjével. Reméljük, addigra elmúlik a vész, és tényleg nem csak virtuálisan meg egyesével lehet majd menni, hanem csapathatunk végre csapatosan!

Kitartást! Egyelőre maradj otthon te is, hogy hamarabb szabaduljunk mindannyian!

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Griff Nemzetközi Motoros Találkozó 2021 Tiszaföldvár
Griff Nemzetközi Motoros Találkozó 2021 Tiszaföldvár
  • Tiszaföldvár
2021. július 15 - 18.
Karcagi Motorostalálkozó 2021
Karcagi Motorostalálkozó 2021
  • Karcag
2021. szeptember 17 - 19.

Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események