Off-Road Fesztivál Somogybabod 2021. Babod Offroad 35. Nemzetközi Off-road Verseny és Sportfesztivál
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Borbarangolás Borvacsorák Badacsonyban
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Pécsi állatkertünkben egész évben várjuk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Off-Road Fesztivál Somogybabod 2021. Babod Offroad 35. Nemzetközi Off-road Verseny és Sportfesztivál


Eleged van a bezártságból? Babodon évről-évre `törzsek` sokasága gyűlik össze, hogy változatos módon, közösen hódoljanak legnagyobb szenvedélyüknek, a függetlenségnek és a szabadságnak. Európa legnagyobb off-road rendezvénye újra szeretettel vár! Európa legnagyobb terepjárós eseményén közel 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő biztosítja a sehol másutt nem tapasztalható, mégis felejthetetlen „babod élményt”. A minden évben megújuló programok között idén különlegesség az RC autóknak kiírt kupa, ami családosoknak nagyon érdekes, a bátrabbak a Ninja versenyen próbálhatják ki állóképességüket. Várunk, ha érdekel egy valódi őrült, szabad társaság! Várunk, ha van terepjáród, de még sosem hagytad el vele a járt utakat, és várunk, ha profi versenyző vagy!

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Babod Offroad - 35. Nemzetközi Off-road Verseny és Sportfesztivál

2021. június 10-13.

Hatalmas tömeg, rengeteg terepjáró, por-sár-sör. Európa legnagyobb off-road fesztiválja újra szeretettel vár. Fesztiválunk több mint három évtizede Európa legnagyobb terepjárós eseménye, ahol évről évre csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő biztosítja a sehol másutt e világon meg nem tapasztalható „babodélményt”. Várunk, ha nincs terepjáród, de érdekel egy valódi őrület, várunk, ha van terepjáród, de még sosem hagytad el vele a járt utakat, és várunk, ha profi járatlan útjáró vagy! A szezon első bulija. Gyere a szabadba, szabadon! Itt a nyár, gyere ki a fényre! Sározd be magad nálunk!

Babodon a több mint három évtized során tökéletesre csiszolt, professzionális versenyprogramok és az autó nélküli résztvevők számára szervezett élményprogramok mellett spontán akciók, csődületek, nekivetkőzések és hajmeresztések várnak olyan kombinációkban és intenzitásban, ami ezen kívül sehol nem remélhető. Mindezt az állandó résztvevők és látogatók mondják, mi csak elcsíptük tőlük, de szerintünk is így van.

A versenypályák a falu északkeleti részén, a domboldalban találhatók. Az ugyanott kialakított kemping közel 500 férőhelyes, de a faluban is működik egy kemping. A terepjáró pálya egész éven át használható.

Terepavató

Csütörtök 10.00-14.00

A fesztivál egyik első csodálatos programjaként az ismét megújult terepkaland pályát ismert offroados arcok avatják, amivel a szervezők áldozatos munkája percek alatt semmivé foszlik, de mi ennek nagyon örülünk.

Offroad tréning

Csütörtök 10.00-12.00
Péntek 10.00-12.00

Babod nemcsak arra tanít meg, hogy nincsenek akadályok, vagy csak jóval kevesebb van belőlük, mint gondoltad, hanem offroadozni is. A terepjáróval, pick-uppal, SUV-val érkező új, vagy eddig nem offroadozó látogatóinknak profi trénereink és versenyzőink mutatják meg, mire képes az autójuk és főleg ők maguk, így a babodi tréning után új emberként gurulhatsz tovább járt és járatlan utaidon. A tréning a Babod Offroad Fesztivál látogatói számára ingyenes!

Off rodeo

Csütörtök 14.00-18.00
Péntek 14.00-18.00

Extrém gyorsasági páros körverseny nehezített parallel pályán az igazi profiknak, nehéz lányoknak és fiúknak. A résztvevők számára durva adrenalinfröccs, a nézőknek pedig brutális élmény. Babod egyik csúcsversenye.

Dagonya programok

Csütörtök-vasárnap  0.00-24.00

Babod híres-nevezetes dagonyái több mint egy hektárosak: ekkora egybefüggő, szabadon élvezhető dagonya kivételes élvezetet nyújt, mi pedig mindenféle programokat biztosítunk benne számotokra. Úgy, mint:

  •     Dagonyaavatót a fesztivál elején
  •     Izgalmas mentési bemutatókat, hogy lássátok, a dagonyában is garantálni tudjuk a biztonságot
  •     Dagonyajárók versenyét
  •     Fürdéseket, dagonyai észvesztéseket és további alkalmi versenyeket az autó nélküli résztvevőknek
Éjszakai trophy

Péntek 21.00-03.00

Tájékozódási verseny itiner alapján, speciális nehezítő pályabetétekkel. Babod legnépszerűbb versenyszáma a résztvevők között. Itt nem a lóerők, hanem az ész, a tapasztalat és a higgadt jelenlét a legfontosabb.

Pick-up parti

Péntek 11.00-18.00
Szombat 11.00-18.00
Vasárnap 11.00-18.00

A pick-up külön életstílust jelent: vagy van valamilyen rakomány a platóján és akkor milyen hasznos, vagy pedig nincs, akkor pedig milyen jól mutat rajta a krómozott bukókeret. Vagyis a pick-up semmiképpen sem egyszerű terepjáró. Nem tudjuk, hogy pontosan micsoda, és nem is foglalunk állást a pick-upok körüli járműtörténeti vitában, mindenesetre Babodon a pick-uposokat külön vezetett túrákkal, közösségformáló partival, mi több, szakmai tanácsadással várjuk.

Programok a katlanban

Péntek 18.00-24.00
Szombat 09.00-18.00
Vasárnap 09.00-17.00

A Katlanban olyan programokat szervezünk, illetve olyan programok alakulnak ki, valósulnak meg és történnek váratlanul, amelyek egészen biztosan sokakat meggyőznek róla, hogy a Babodra egyáltalán nem muszáj terepjáróval érkezni.

SUV szekció

Péntek 15.00-18.00
Szombat 10.00-17.00
Vasárnap 10.00-17.00

Babodon bebizonyítjuk, hogy biztonságos körülmények között az utcai-városi terepjárók is sok mindenre képesek, s hogy Babod nemcsak az épített vasak terepe. A SUV szekció filozófiája, hogy legyen mindenki terepjárós, miközben vigyázunk a kocsikra, karcmentes területen vezetjük őket, vagyis a szép városi kocsik épségben maradnak.

Triál versenyek

Szombat 9.00-17.00

Quadversenyek

Szombat 10.00-17.00
Vasárnap 10.00-17.00

Gyorsasági, crossz, sprint és körversenyek profi quadversenyzőkkel a nyeregben.

Tereptúrák

Szombat 14.00-18.00
Vasárnap 10.00-14.00

Babod törzseinek tagjai olykor minden cél nélkül, keresztbe-kasul autóznak a terepen, s ez tulajdonképpen így is helyes, mert Babodon nem csak lehetséges, de szükséges is az üzemanyag szabad, élményközpontú elégetése. Emellett viszont megmutatjuk azt is, hogy képesek vagyunk célkitűzések mentén, szépen egymás után, keretek között tereptúrázni, ezért különböző nehézségi fokú vezetett túrákat szervezünk, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek különféle stílusú és tempójú részvevőink körében, mert:

  •     Vannak könnyedebb, családi túráink, amelyeken bátran jöhetnek a gyerekek is!
  •     Vannak expedíciós hangulatú, egymást segítő kalandtúráink, amelyeken hatékonyan tanulgatjuk, mennyire nem megyünk egymás nélkül semmire, s hogy aki azt hiszi, ő egyedül mindent megold, bizony a sárban ragadhat!
  •     S még többféle, érdekes, biztonságos vezetett túrát kínálunk a híres-neves babodi terepen!
Kamionhúzás

Vasárnap 9.00-11.00

A korrektség érdekében azt kellene mondanunk, hogy teherautóhúzás, mivel a versenyautók nem kamionokat, hanem Csepel teherautókat húznak maguk mögött a fellocsolt pályán. Ez is egy gyorsulási verseny, ráadásul nagyon látványos, szóval maradjunk abban, hogy: kamionhúzás.

Falmászás

Vasárnap 11.00-13.00

Mára klasszikussá vált, igazi offroad tébolyda a babodi siratófalon, amelyet hiába koptatott meg az elmúlt három évtized, még mindig elég extrém, leküzdése pedig valódi terepjárós teljesítmény. Van, aki kizárólag a falmászásért jön Babodra.

Szuperkupa

Vasárnap 15.00-17.00

Ez a versenyszám az igazi, hamisítatlan babodi offroad. Egyszerre csak egy autó van a pályán, ami olyan nehéz és durva, hogy az is csoda, ha valaki végig tud menni a körön. Ebben a versenyben születnek Babod igazi hősei, akik aztán évről évre összehívják Babod törzseit!

További ajánlataink

2022.01.01. - 2022.12.31. Balatoni fesztiválok 2022
Találatok száma: 61

Paplak Vendégház Szőlősgyörök

Paplak Vendégház Szőlősgyörök

Kellemes, nyugodt környezetben ajánljuk vendégházunk ízlésesen berendezett szobáit, amely családok és a valódi falusi turizmust keresők számára ideális szálláshely Szőlősgyörökön. A nemdohányzó épület a falu központjában, közvetlenül a templom mellett található. Romlatlan falusi romantikát kínálunk, ahol a ... Bővebben

TOP 10-es programgazda
Kiemelt partner

Bende Vendégház Látrány

Bende Vendégház Látrány

A tetőtér-beépítéses parasztház június 1. és augusztus 31. között vehető igénybe. A szállást maximálisan egyszerre 10 fő veheti igénybe. Bővebben

Kiemelt partner

Csuti Vendégház Látrány

Csuti Vendégház Látrány

A Csuti Vendégház Balatonlellétől 6 percre autóval található. 2 apartmanjában összesen 8 fő találhat kényelmes, és minden igényt kielégítő szállást. Pótágyazható. Igény szerint a két apartman összenyitható. Az apartmanokhoz jól felszerelt konyha, kerti bútorok, grillezési, bográcsozási lehetőség áll ... Bővebben

Kiemelt partner

Gál-ház Látrány

Gál-ház Látrány

A Gál–ház apartmanjaiban kényelmes és minden igényt kielégítő szállást találnak a vendégek. A ház ápolt, parkosított kertjében fürdőmedence, kerti bútorok, grillezési, bográcsozási és biztonságos parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Bővebben

Kiemelt partner

Rusztikus apartman Látrány

Rusztikus apartman Látrány

Az igényes kialakítású, család és gyermekbarát apartmanház (3 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, WC, internet hozzáférés, műholdas televíziós csatornák, nagy terasz, óriási parkosított kert) 5-6 fő számára ideális szállás. A zárt udvarban lehetőség van parkolásra, bográcsozásra és ... Bővebben

Kiemelt partner

Veronika Vendégház Látrány

Veronika Vendégház Látrány

A Veronika Vendégház 95 m2-en, 3 szobájával, jól felszerelt konyhájával, fürdőszobájával, internet hozzáféréssel, 9 fő részére biztosít szállást, nyugodt csendes helyen. Az udvarban biztonságos parkolási, grillezés lehetőség adott. Játszótér és horgásztó 100 méternyi távolságra, élelmiszerbolt 500 ... Bővebben

Kiemelt partner

Éva Apartman Látrány

Éva Apartman Látrány

Az Éva Apartman csendes, nyugodt környezetben fekvő, igényesen berendezett szálláshely. Az apartman franciaágyas szobával (2 db pótággyal) SAT Tv-vel, WIFI-vel, jól felszerelt konyha-étkezővel, fürdőszobával, nyitott teraszon kerti bútorokkal várja vendégeit. Az összesen 6 fő fogadására alkalmas ... Bővebben

Kiemelt partner

Anna Vendégház Balatonlelle

Anna Vendégház Balatonlelle

Vendégházunkban 2 külön bejáratú apartman van. Az apartmanok együtt és külön is bérelhetők. Ideális családoknak, baráti köröknek, nagyobb társaságoknak. Bővebben


Apartman Meiszter Balatonlelle

Apartman Meiszter Balatonlelle

A Meiszter Apartman a Balaton déli partján, Balatonlellén, közvetlen vízparti utcában található. Lelle ingyenes szabad strandjára saját lejárattal rendelkezik, távolsága a Balatontól kb. 80 m. Bővebben


Apartman Éva Balatonlelle

Apartman Éva Balatonlelle

Az Apartman Éva Balatonlellén, a Balaton déli partjának egyik legszebb és legkeresettebb üdülővárosában található. Az apartman nyugodt környezete ideális a pihenni vágyók számára. Bővebben


1 2 3 4 ... 7   


Találatok száma: 47

Boglárka Bisztró

Boglárka Bisztró

Bisztró a balatonboglári kikötő bejáratához közel, ahol megkóstolhatod a hekket 5 magvas bundában, rántva, fokhagymásan vagy éppen hagyományosan. Közben vidám hangulatban zenét hallgathatsz, finom bort szürcsölhetsz vagy csak csodálhatod a látványt a büfé teraszáról. Igazi program a családnak és a ... Bővebben

Kiemelt partner

Anno Taverna Vendéglő

Anno Taverna Vendéglő

Az Anno Taverna Balatonszárszón a község szívében nyílt meg 2001 nyarán a nagyközönség előtt azzal a céllal, hogy hangulatos családias környezettel próbálja színvonalasabbá tenni a falu vendéglátását. Az üzlet miliője visszarepíti a vendéget a XX. század elejéig, minezt antik tárgyakkal, fényképekkel, ... Bővebben


Bogáromi Borbirtok

Bogáromi Borbirtok

A pincészetnek jelenleg 45 ha saját szőlőterülete van. Szőlőterületünk meghatározó részén zöldveltelini, olaszrizling, muscat ottonel, chardonnay, merlot, kékfrankos, cabernet sauvignon, pinot noir ültetvény található. Repertoárunkban nagyobb számban szerepelnek a fehérborok, de rozé, illetve ... Bővebben


Bonus Bonorum Borrend

Bonus Bonorum Borrend

A Borrend célja, hogy a Balatonboglári borvidék borait, a Boglári muskotályt, a Muskotály pezsgőt és a balatoni termőtájat megismertesse a világgal és rendezvénysorozatok szervezésével járuljon hozzá a magyarországi idegenforgalom fejlesztéséhez. Bővebben


Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet

Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet

A Bujdosó Családi Pincészet a Balaton déli partján gazdálkodik. A változatos somogyi dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig összesen 90 ha szőlőt művelnek. A szőlőterület kétharmada fehérszőlő. Legjelentősebb fajták a tramini, a királyleányka, a szürkebarát és az olaszrizling, ... Bővebben


Buzássy Pincészet Balatonlelle

Buzássy Pincészet Balatonlelle

A Buzássy család szőlőtermesztése és borászkodása sok évtizedes hagyományra tekint vissza. A pincészet az egykori római hadiút melletti lankákon művelt szőlőültetvényeik a tájra jellemző és kiváló minőségű szőlőket adnak, melyek feldolgozása során a hagyományos - és a modern szőlőművelési és ... Bővebben


Chateau Visz Hotel Gourmet Étterem Berencsepuszta

Chateau Visz Hotel Gourmet Étterem Berencsepuszta

A luxus hotel gourmet étterem séfjének művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Menüit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk, orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Bővebben


Csilli Choco Bons Csokiműhely Balatonlelle

Csilli Choco Bons Csokiműhely Balatonlelle

A CsilliChocoBons kézműves bonbon és táblás csokoládé kurzusain bárki elsajátíthatja a bonbonkészítést és táblás csokoládé készítést. Gyerekfoglalkozáson bonbon, tábláscsokoládé vagy nyalóka, felnőttfoglalkozáson kézműves töltött bonbon vagy tábláscsokoládé készíthető. Bővebben


Don Benito Pizzéria és Étterem Balatonlelle

Don Benito Pizzéria és Étterem Balatonlelle

Az étterem egész évben várja kedves vendégeit, illetve futáraik készséggel szállítják házhoz rendelésüket. A hagyományos magyar ételek mellett, 30 féle pizzából és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeiből választhatnak a kedves vendégek. Bővebben


Erzsébet Vendéglő Fogadó Balatonboglár

Erzsébet Vendéglő Fogadó Balatonboglár

Házias jellegű konyhával, családias hangulatttal várja vendégeit az Erzsébet étterem Balatonbogláron. 6 vendégszobában, melyek mindegyike saját fürdővel rendelkezik szállást is kínálunk a megfáradt utazóknak. Bővebben


1 2 3 4 5   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Balatoni fesztiválok 2022
2022.01.01. - 12.31.

Hasonló ajánlatok

Téli Sportfesztivál 2022
Téli Sportfesztivál 2022
  • Budapest
  • IV. kerület
2022.01.29 09:00 - 14:00
Pest megyei fesztiválok 2022
Pest megyei fesztiválok 2022
2022.01.01. - 12.31.
Rally versenyek 2022
Rally versenyek 2022
2022. március 18 - 19.

Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események