Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság 2021

Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság 2021


I. Országos 11-es Rúgó Bajnokság! Szállj harcba a milliós fődíjért az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon! Ha ügyes vagy és eljutsz a döntőig, élőben találkozhatsz Király Gáborral a bajnokság fővédnökével. CSAK BE KELL RÚGNI! Legyen valami ami egy kis örömet csempész a mindennapokba. Amit lehet várni, amire lehet készülni, ami elhozza a jókedvet, a közösségi élményt, a napsütést, a szurkolást. A döntőt a Szervezők október első hétvégéjére tervezik, melynek nem más, mint az impozáns Bozsik Aréna ad otthont.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

I. Országos 11-es rúgó Bajnokság!

Legyél a legjobb 11-es rúgó és vidd haza a milliós fődíjat!

A győzelemig azonban hosszú az út, először a selejtezőkben kell bizonyítaniuk a résztvevőknek.

A bajnokság összesen három fordulóból áll:

1. területi selejtezők országszerte több helyszínen
2. megyei döntő
3. országos döntő Budapesten.

Ha elmúltál 14, tudsz nevezni a bajnokságra, de nem vagy még 18, akkor csak szülői engedéllyel.

Jelentkezz!

Regisztrálj az oldalon, fizesd be a nevezési díjat, két perc az egész. Ha megvagy vele, küldünk egy visszaigazoló emailt minden fontos infóval, aztán már fényesítheted is a csukádat és csiszolhatod a technikát a selejtezőig!

Válassz helyszínt!

Válaszd ki, hogy melyik megyében szeretnél rúgni a selejtezőben. Akár több helyszíni eseményen is részt vehetsz. Később lehetőséged nyílik a konkrét pályát is kiválasztani.

Rúgj be!

Mármint a labdát a kapuba. Ha egyszer sem hibázol, tiéd lehet a milliós nyeremény!

Az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon a Területi Forduló hirtelen halál rendszerben, míg a Megyei forduló és az Országos döntő egyenes kieséses (Grand Slam) rendszerben kerül lebonyolításra. A Területi forduló továbbjutói bejutnak a Megyei fordulóba. A Megyei forduló győztesei bejutnak az Országos döntőbe.

Fordulók

Területi fordulók:

- 2021. 08. 28-29.
- 2021. 09. 04-05.

Megyei döntők:

- 2021. 09. 11-12.
- 2021. 09. 18-19.

A versenyen a 11-es rúgás általános szabályai érvényesek

A rúgó játékost a játékvezetőnek (jelen esetben: bíró) a kapus számára egyértelműen ki kell jelölnie.

A kapuson és a rúgó játékoson kívül senki nem tartózkodhat a tizenhatoson belül, illetve 9,15 méternél közelebb a labdához (vagyis a tizenhatoson lévő köríven is kívül kell a többieknek elhelyezkedniük).

Minden játékosnak a játéktéren, minimum a labda magasságában, de a büntetőterületen kívül kell elhelyezkedni. A büntetőterületen belül, csak az aktuális rúgó, a kapus és a bíró tartózkodhat.

A kapus a rúgás pillanatáig nem hagyhatja el a gólvonalat, de a gólvonalon mozoghat, integethet, zavarhatja a rúgó játékost.

A rúgást csak a játékvezető engedélyező sípjelére lehet elvégezni.

A rúgó játékosnak előrefelé kell a labdát rúgni.

Minden Területi versenyről 4-16 rúgó jut a megyei döntőbe, attól függően, hogy az adott Területi versenyen hány résztvevő van, illetve, hogy az adott megyében hány helyen van Területi verseny. Egy adott versenyről – ide értve a területi és a megyei versenyt is – továbbjutók pontos számát a Rendező 72 órával az adott verseny előtt teszi közzé a honlapon, illetve erről az adott versenyre nevezett személyt e-mailben tájékoztatja.

Ha a Megyei fordulóba továbbjutott Játékosok közül a játékosokra vonatkozó ÁSZF rendelkezései alapján, a Megyei forduló előtt egy vagy több Játékos kizárásra kerül, úgy helyettük a Rendező pót-továbbjutót sorsol ki. A pót-továbbjutó azon Területi verseny utolsó körében kiesett azon Játékosok közül kerül kisorsolásra, amelyről az utóbb kizárásra került Játékos továbbjutott.

A versenybíróság felállításáról, a jegyzőkönyv vezetéséről és a verseny sportszerű lebonyolításáról a szervezők gondoskodnak.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:


Pontos cím, geokód, térkép
, Országszerte
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG