ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Oldtimer Show, minden eddiginél több külföldi kiállító, nyereményautó, családos programok
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Öt Templom Advent 2023 Győr

9014 Győr , Különböző helyszíneken (47.685978 x 17.626293) Megnézem a térképen

Az Öt Templom Advent 2023. december 1-26. között kerül megrendezésre Győr több helyszínén, ahol nagyszerű adventi koncertek várják a látogatókat Győr egyik legnépszerűbb téli eseményén! Az Öt Templom Advent 2023-as rendezvénye az advent és a hanuka ünnepi programjait mutatja be, ahol követik és bemutatják az egyházi ünnepek rendjét, szokásait és hagyományait is. A fény születését váró közösségek megnyitják a templomok ajtajait és padsoraikba, illetve ünnepi asztalaikhoz várják az érdeklődőket. Az adventi programsorozat során a közösség és a család megtartó erejéről szólnak majd a családi koncertek, illetve az adventi délutánok.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

 Öt Templom Advent 2023

2023. december 1-26.

Az Öt Templom Advent programsorozatában a gyülekezetek adventi és hanukai programjai, a zenés áhítatok, a gyertyagyújtások, a gyülekezeti délutánok, a zsidó hitközség hanukai ünnepe a zsinagógában, illetve a görög katolikus templom védőszentjének december 6-i templomünnepe is megtalálható lesz. A hivatalos fesztiválprogram, a koncertek és a színházi programok mellett az iskolák, a gyülekezeti gyerekcsoportok és a hittancsoportok betlehemes és karácsonyi műsorait, illetve a zeneiskolák ünnepi hangversenyeit is meg lehet tekinteni. Az Öt Templom Advent öt gyülekezet, öt közösség és minden érdeklődő közös várakozásának ünnepe.

Öt Templom Advent 2023 programok:

December 2. szombat 19:00  / JOHANNES BÄR (A) (csak Győrben!)

Helyszín: Kossuth utcai katolikus templom

A zenész családból származó Bär hároméves korától tanul trombitálni, öt évesen már fellépett családi zenekarukkal. A dornbirni zeneiskola után a Vorarlberg Állami Konzervatóriumban, majd Mozarteum Salzburgban szerzett diplomát. Hangszeres zenész, zeneszerző. 1995 és 2002 között számos első díjat nyert szólóban és együtteseivel a Prima la musica versenyen és 2017-ben megkapta a Vorarlberg Tartomány Kulturális Díját.
Ezen az estén szólóban adja elő loop station-re, trombitára, tubára, harsonára és havasi kürtre komponált, az alpesi régióból származó adventi és karácsonyi dalokra épülő szerzeményeit.

Jegy ára: 5000 Ft

December 3. vasárnap 19:00 / YAGODY (UA) (csak Győrben!)

Helyszín: Evangélikus Öregtemplom

A Yagody kétségtelenül az egyik legkarizmatikusabb ukrán folk zenekar. A négy női énekhangra épülő hangzást dob, gitár, harmonika és drymba, a Kárpátokból származó huculok zsidó hárfa hangja egészíti ki. Repertoáruk saját hazájuk népzenei gyűjtései mellett a környező régiókból, valamint a Balkánról származó költői dalokból áll, nagyon sokrétű és energikus dallam-, ritmus- és témavilágggal. Minden koncert olyan mint egy szertartás, ami a belső én meghallgatásáról szól. Dalaik szerelmes levelek a múltból, amik még nem érkeztek meg, különleges hangok tánca, az emberi lét örök pulzusára, őseink mitikus hangjára, mint a szél lehelete a mezőn.

Jegy ára: 8000 / 5500 Ft

December 7. csütörtök 19:00 / DALVERSEK ADVENTBEN 3.0

Helyszín: Görögkatolikus templom

Dalok és dalversek az Istenről, az emberről, a csodáról, a születésről és kicsit a halálról. Ünnep. Minden percében, emelkedett hangulat és csendes összekacsintás. Újabb dalszövegekből összeállított, kedves-vidám-sírós-ádventi-karácsonyi csokor Seres Tamás szerkesztésében és rendezésében, ahogy már évek óta.

Idén Csákányi Eszter, Ember Márk és Kamarás Iván lép a közönség elé, verssel, énekkel, gitárral. Szeretettel.

Jegy ára: 5500 Ft

December 8. péntek 19:00 / Deres Péter - Nizsai DánielL: A Bábjátékos: A BÁBJÁTÉKOS

Helyszín: Menház

Nizsai Dániel egyszemélyes előadása mozaikos portré Kemény Henrikről egy különleges emberről, akinek a sorsát a 20. századi Magyarország tragikus eseményei formálták. Igaz mese sikerekről, viszontagságokról, hősökről, családról és mindenekelőtt a színház, a játék csodájáról.
Kemény Henrik vitathatatlanul a legfontosabb 20. századi magyar bábművész, a vásári bábszínház hagyományainak gondozója, egyszersmind új játékstílus, új karakterek megteremtője. Vicceit, mókás fordulatait, jellegzetes hanghordozását országszerte ismerik, akárcsak Hakapeszi Makit, Gyufa Gyurit és persze Vitéz Lászlót, a bábfigurákat, akiket ő tett híressé.

Jegy ára: 4500 Ft

December 9., szombat 15:00 / MÁRKUSZÍNHÁZ: BETLEHEMI TÖRTÉNET

Helyszín: Görögkatolikus templom

Kicsiknek és nagyoknak Jézus születéséről.
No, ahogy ott a Kisjézus csak vinyákolt a jászolban, egyszerre megjelent három pásztor. Hoztak a küsdednek büdös sajtot, egy báránykát, meg pálinkát, hogy Józsefet is erősítse valami a szörnyű hidegben. Énekeltek, eszegettek s elszenderedtek. Három fáin király jelent meg a nézők között, s ők is dicsérték a Megváltót, merthogy megszületett.
Báb- és díszlet: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
A játékot kitalálta: Pilári Gábor, Vajda Zsuzsanna
Játssza: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor

Jegy ára: 2000 Ft

December  9., szombat 15:00-kor
Öt Templom Túra

Győr-Újváros
Az Öt Templom Fesztivál a hitről és az elfogadásról szól, párbeszédről kultúrák és vallások között. Apropójául és helyszínéül öt templom szolgál, öt különböző felekezet egyenként is különleges temploma, amik együtt válhatnak európai szintű kuriózummá, hiszen békében, egymás mellett állva évszázadok óta hirdetik az európai kulturális sokszínűség értékeit.
Ez a vezetett séta róluk szól, egy utca öt templomáról.
A túrát vezeti: Székely Zoltán, művészettörténész
Gyülekezés az Öt Templom Fesztivál irodájánál (Rát Mátyás Tér 4. ).

Jegy ára: 3500 Ft

December 9. szombat 19:00 / CSORBA LÓCI - VECSEI H. MIKLÓS: KIS HERCEG

Helyszín: Református Templom Győr Kossuth utca

Vecsei H. Miklós mesél, minden szerepben, mintegy önmagával dialógban. Csorba Lóránt dalokkal kíséri a történetet, beszáll a játékba, duetteznek a színpadon. Mindehhez jön még a vetítés. A kis Herceg könyv eredeti, klasszikus ábrázolásai bukkanak fel, végig kísérve a történetet. Az előadás egy időutazás, néhol mese, néhol dal, néhol narráció, néhol effekt és atmoszféra. Álom. Kifejezetten az eredeti szövegre és az eredeti rajzokra épülő egyedi hangulatvilágú zenés meseszínház, 9-99 éves „fölnőtteknek”.
Mesélő: Vecsei H. Miklós
Zene: Csorba Lóci
Gyártásvezető: Bessenyei Gábor
Dramaturgia, ötlet: Vecsei H. Miklós és Seres Tamás
Rendező, kreatív: Seres Tamás

Jegy ára: 6000 Ft

December 10. vasárnap 19:00 / MÁRKUSZÍNHÁZ: GRAND HOTEL

Helyszín: Zsinagóga Győr

Ez az előadás az irodalom, a képzőművészet és a színház sajátos találkozási pontja, megidézve azt a kávéházi hangulatot, ahol P. Howard vetette papírra a regényeit. Mire a néző észbe kap, már egy szingapúri hotel nappalijában találja magát, ahol egy rejtelmes kór ütötte fel a fejét… Halk zongoraszó. – Remélem, kedves néző, érzi már a végzetét, sejti, álma hogy törik most szerteszét? – Énekli Odett Dufleur a karzatról és mosolyog… Az író úr diktál, Szidónia gépel… és a közönség előtt feltárul egy hátborzongató, kegyetlen gyilkosság és a szerelmek sorozata.
Az előadást egy szünettel, hat szereplővel játssza a társulat.

Az író szerepében: Pilári Gábor
Szidónia, a gépírónők gyöngyszeme: Vajda Zsuzsanna
Odett Dufleur, aki dalban beszéli el történeteit: Pilári Lili Eszter

Közreműködik a Grand Hotel Orchestra:
Csernák Z. Samu - zongora
Pilári Áron - ütős hangszerek
Szabó D. Kornél - bőgő

Az előadást Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című regény nyomán írta: Szabó Attila és Vajda Zsuzsanna.
Dalszövegek: Szabó Attila
Zeneszerző: Csernák Z. Samu
Koreográfia: Gránicz Emese
Báb, díszlet és jelmez tervező: Grosschmid Erik

Jegy ára: 6000 Ft

December 13. szerda 19:00 / THE KLEZMER BROTHERS (A)

Helyszín: Zsinagóga Győr

A kivételes magyar klarinétművész, Benes Szilárd mellett, stájer zenészekkel kiegészülő trió melankolikus dallamokkal és virtuóz improvizációkkal gyönyörködtetve kalauzolja közönségét a klezmer világába. A zenészek változatos zenei háttere a klasszikustól a jazzig, a népzenétől a kortárs művészzenéig terjed, és olyan egyedi hangzásba olvad össze, amely egyik pillanatban még finoman és törékenyen, a másikban visszafojthatatlan energiával tör előre az egyik legmeghatóbb zenei kultúra, a klezmer repertoárján keresztül.
Benes Szilárd – klarinét
Simon Reithofer – gitár
Tobias Steinrück – nagybőgő

Jegy ára: 5500 Ft

December 14. csütörtök / VECSEI H. MIKLÓS: CSEH TAMÁS EST

Helyszín: Református templom

Ez egy meglepetés program.
Vecsei H. Miklós meglepetése nekünk, Nektek.
Többet egyenlőre nem mondhatunk sajnos.

Jegy ára: 5500 Ft

December 15. péntek 19:00 / LAKATOS MÓNIKA ÉS A CIGÁNY HANGOK

Helyszín: Katolikus templom

Lakatos Mónika az autentikus roma népzene kivételes előadója, törékeny termetéből elsöprő intenzitással tör elő a mélyen átélt zene. A magyarországi oláh cigány zene legrangosabb és legelismertebb előadója az egész világon, 2020-ban, első cigány előadóként elnyerte a világ legmagasabb világzenei elismerését, a Womex Életműdíjat.
A Cigány Hangokat férjével és állandó zenésztársával Rostás „Mazsi” Mihállyal azért hívta életre, hogy a hagyományos oláh cigány zene egy másik, a gyors, lüktető, elsöprő lendületű arcát mutassa be, oly módon, hogy a ritmushangszerekre épülő többszólamú vokális zene őserejét a maga letisztultságában ismerjék meg a hallgatók.
Mónika azt szeretné, hogy minél több „cigány hang” mutatkozhasson be a jövőben, ezért a Cigány Hangok összetétele folyamatosan változik körülötte. Ezen az estén, a szervezők kérésére, a fesztiválon hagyománnyá vált családi koncertek sorát gazdagítva, családi körben szólnak a Cigány hangok.

Jegy ára: 5500 Ft

December 16. szombat 19:00 / DÉS LÁSZLÓ, BALÁZS ELEMÉR QUARTET, VOCES4 ÉNEKEGYÜTTES , MIZSEI-TAKÁCS ZSUZSANNA (a tavaszi koncert pótlása, a megváltott jegyek érvényesek)

Helyszín: Evangélikus Öregtemplom

Ezen az estén a középkor, a reneszánsz és a kora-barokk találkozik a huszonegyedik századdal. Egy énekegyüttes, egy énekes szólista és jazz kvartett két műfajból egy harmadikat hoz létre. A régi vokális művekre improvizációkkal re ektálnak a jazz zenészek, megőrizve az eredeti művek egyes elemeit: a ritmikát, a hangnemet, a harmóniákat. A mai művészek szubjektív zenei asszociációi keltik életre és teszik kortársainkká a többszáz éve élt szerzőket és műveiket.
(A tavasszal megváltott jegyek érvényesek.)

Balázs Elemér Quartet:
Dés László - szoprán szaxofon Balázs Elemér - dob
Balázs József - zongora
Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
Voces4 Énekegyüttes:
Hegyi Barnabás - kontratenor
Keönch László Farkas - tenor
Mizsei Zoltán - bariton
Demjén András - basszus
Mizsei-Takács Zsuzsanna - mezzoszoprán

Jegy ára: 8000/5500 F

December 17. vasárnap 19:00 / ARANYAKKORD

Helyszín: Református templom

Az Aranyakkord egy kísérleti műhely, dalkeltető, játék a zenével és a szöveggel. Sajátságos pszichedelikus-akusztikus hangulat, rock’n’roll rezervátum, szellemidézés, néha Budapest utcáira repít, néha az univerzumon is túlra. Koncertjeik közvetlen hangulatúak, nincs éles határ a közönség és a színpad között, saját számaik mellett improvizációk képében kap helyet a pillanat és életművük, valamint kedvenceik feldolgozása is.
A zenekar öt éves fennállása alatt már többször zenélt Európában és Amerikában, de templomban először nálunk, két év szünet után, két évvel ezelőtt.
Gábor Andor (UFO) - ütőhangszerek
Kiss Tibor - gitár, ének
Vastag Gábor - gitár, ének

Jegy ára: 5500 Ft

SOLD OUT! December 19. kedd 19:00 / BAGOSSY BROTHERS COMPANY

Helyszín: Győri Evangélikus Öregtemplom

Adventi hangulatú koncert, a zenekar történetében első alkalommal egy templomban, az Öt Templom Advent keretén belül.
Jegyelővétel: november 6. hétfő 19 órától a TIXA hálózatában.
Személyesen november 14-től a fesztivál Győr, Rát Mátyás tér 4. szám alatt található fesztiválirodában (csak abban az esetben, ha lesznek még szabad jegyek!)

Forrás: a fesztivál közösségi oldala

Találatok száma: 41

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Az Arany Szarvas Fogadó csodás elhelyezkedésének köszönhetően kiemelkedik Győr szálláshelyei közül. Kevés magyar város büszkélkedhet egy festői szigettel belvárosának szívében, s Győr ezek közé tartozik. A Rába ölelésében elnyúló Radó-sziget igazi ékszerdoboz azok számára, akik szeretik a történelmi ...

Barokk Hotel Promenád**** Győr

Barokk Hotel Promenád**** Győr

Hotelünk Győr város szívében, történelmi óvárosának sétálóutcáján, a Jedlik Ányos úton található. A szálloda épülete kiemelt műemlék, egy barokk palotácska, mely az 1600-as évek elején már az utca ékessége volt. A Barokk Hotel Promenád**** 11 kényelmes, elegáns berendezésű két- és háromágyas szobákkal – ...

Buda Panzió Győr

Buda Panzió Győr

Az első osztályú Buda Panzió Győr belvárosától néhány percnyire, jól megközelíthető nyugodt környezetben található. A panzió a történelmi belvárostól 250 m-re található, mely gyalog is könnyen és gyorsan megközelíthető. Vendégeik számára zárt parkolót biztosítanak. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek ...

Danubius Hotel Rába Győr

Danubius Hotel Rába Győr

Győr a találkozások városa: a négy folyó torkolatánál fekvő településen egymást érik a kulturális programok, és randevút adnak egymásnak a különböző történelmi korok. A rengeteg látványosság közül is kiemelkedik a gyönyörűen rekonstruált barokk belváros. Itt magasodik a Danubius Hotel Rába évszázados ...

Duna Panzió Győr

Duna Panzió Győr

A Mosoni-Dunához közel, az ódon belvárosban 14 összkomfortos szobákkal, hangulatos barokk társalgóval, kis belső udvarral és sok más kellemes meglepetéssel várja az egyéni, üzleti és csoportos vendégeit. Barokk hangulatú szobáink és társalgóink, valamint a környezetbe illeszkedően berendezett ...

Dunalux Apartman Győr

Dunalux Apartman Győr

Apartmanunk a legmodernebb berendezéssel ellátott, teljesen felszerelt, maximálisan az Ön kényelmét szolgálja, melyet a Dunára néző kilátás tesz tökéletessé. Az épületegyüttesben minden igényt kielégítő kényelmet talál: wellness, fitness, szauna, masszázs, szolárium, kávézó, fodrászat, kozmetika, fogorvosi ...

Dáma Ház Győr

Dáma Ház Győr

Munkások, átutazók szállása Győrben, a találkozások városában. 1,2,3,4,5,6 ágyas, zuhanyzós, wc-s szobák! Konyha, mosógép. Ingyen wifi, ingyen parkolás, őrzött terület. Élelmiszerbolt: Dáma ABC. A szálló legalsó szintjén található a Dáma-Tanya hangulatos Western-söröző. Minden szobában van színes TV és hűtő. ...

Fehér Hajó Panzió Győr

Fehér Hajó Panzió Győr

A panzió Győr történelmi belvárosától 5 perces sétaútra található. Az épület külső megjelenésében és beltéri kialakításában is magán hordozza a XIX. század jellegzetes vonásait, építészeti stílusjegyeit. Családias hangulatú épület zuhanyzóval, kábel TV-vel, WIFI kapcsolattal felszerelt 14 szobájában ...

Fonte Hotel Győr

Fonte Hotel Győr

A Fonte Hotel Győr történelmi belváros szívében, Közép-Európa legszebb barokk tere, a Széchenyi-tér szomszédságában található szálloda. A Nemzeti Színház mellett, közelben a Bazilikával, a Dunakapu-térrel, számos lenyűgöző nevezetességgel és a Győri Élmény- és Termálfürdővel. A hotelből a romantikus ...

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa Győr

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa Győr

Győr egyik legkeresettebb vendéglátó és szabadidőközpontja a Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa****, amely a történelmi belváros szomszédságában, a sétálóutcától 200 m-re található. Szállodánkban mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő idillt. Napjaink rohanó világa, a folyamatos ...

1 2 3 4 5   
Találatok száma: 43

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Arany Szarvas Fogadó*** Captain Drake`s Pub Győr

Az Arany Szarvas Fogadó csodás elhelyezkedésének köszönhetően kiemelkedik Győr szálláshelyei közül. Kevés magyar város büszkélkedhet egy festői szigettel belvárosának szívében, s Győr ezek közé tartozik. A Rába ölelésében elnyúló Radó-sziget igazi ékszerdoboz azok számára, akik szeretik a történelmi ...

Arundo Étterem Győr

Arundo Étterem Győr

A Gyirmót Sport & Wellness Hotel Arundo étterme mindennap déltől várja azokat a kedves vendégeket, akik szeretnék kipróbálni konyhánk á la carte étlapját. Jöjjön és próbálja ki svédasztalunkat vasárnaponként! Reggelizz éttermünkben!. Bőséges büféreggelivel is várjuk vendégeinket. Családi ...

Belga Étterem és Söröző Győr

Belga Étterem és Söröző Győr

A legjobb választás Győrben, a barokk belváros szívében! Hangulatában és kínálatában is különleges a Belga Söröző és Étterem. Pikáns sörfalatok, rafinált előételek, zamatos levesek, bolondos belga saláták és Neptun birodalmának kincsein át hosszan érlelődik a Rábaköz tájjellegű, gazdagon körített ...

Carmen Étterem Győr

Carmen Étterem Győr

A Hotel Kálvária négycsillagos épületében található „Gault & Millau 11” díjas Carmen Étteremben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, hiszen étlapunkon számos különlegesség szerepel úgy a hagyományos ételek, mind a nemzetközi fogások terén. A győri barokk belvárostól csupán néhány ...

Club Carat Étterem Győr

Club Carat Étterem Győr

Miért éppen a Club Carat? Mert számunkra nincs két egyforma vendég, nincs két egyforma esemény. Mert felkészültség, gyakorlatiasság és körültekintés jellemzi csapatunkat. Mert abban vagyunk partnerei vendégeinknek, hogy egy szépen terített asztal mellett, finom ételeket és italokat fogyasztva együtt ...

Face Room Étterem Győr

Face Room Étterem Győr

Étteremben, amely otthont ad egy délelőtti üzleti megbeszélésnek, egy kellemes családi ebédnek éppúgy, mint egy színház utáni vacsorának vagy egy szombat esti buli előtti baráti beszélgetésnek. A nyugalmat és csendet keresőknek többféle tea-,kávé- és koktél - különlegesség teszi még kellemesebbé az étkezés ...

Hotel Amarillis  Győr

Hotel Amarillis Győr

Több, mint 10 éves múltra visszatekintő szállodánk családias hangulatban, kényelmes környezetben biztosítja az Ön pihenését. Elhelyezkedésénél fogva nem csak átutazó vendégeink számára szálláslehetőség, hanem alkalmat kínál több napos tartózkodásra, valamint program szervezésére is (pl. Győr és környéke, ...

Húsevő - Bistro & Steak Bár Győr

Húsevő - Bistro & Steak Bár Győr

Különleges kínálatunk nem csak az omlós húsoknak, a ropogós köreteknek és a verhetetlen leveseinknek köszönhetjük. A feeling nem lenne teljes a pörgős csapat, az egyedi stílus és a választékos menüsorunk nélkül! Hagyományos ételekkel és különleges ajánlatokkal is készülünk. Kínálunk menüt, de ...

Klastrom Étterem Győr

Klastrom Étterem Győr

Egyedi hangulatú étterem áll a vendégek rendelkezésére, mely varázslatos helyszínt nyújt esküvők alkalmával is. 80 főig tudjuk vendégül látni az ifjú párt és vendégeit. Csodálatos belső udvarunkban a 300 éves vadgesztenyefa alatt köthetik egymáshoz életüket, és ha az időjárás is kegyes hozzánk, ...

Komédiás Étterem Győr

Komédiás Étterem Győr

Éttermünk Győr történelmi belvárosában a Győri Nemzeti Színház szomszédságában található, a sétáló utcától pár méterre. Jó idő esetén a teraszon várjuk kedves Vendégeinket! Az éttermünkre jellemző a családias hangulat és magyaros jellegű konyha. Külső helyszínen 150 főig vállaljuk a vendéglátás ...

1 2 3 4 5   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

ErődFeszt 2024 Komárom ErődFeszt 2024 Komárom
  • Komárom
2024. május 3. (péntek) - 2024. május 5. (vasárnap)
Debreceni Advent 2024. Karácsonyváró ünnepi programok Debreceni Advent 2024. Karácsonyváró ünnepi programok
  • Debrecen
2024.11.23. (szombat) - 2024.12.23. (hétfő)
Advent Szolnok 2024 Advent Szolnok 2024
  • Szolnok
2024.11.28. (csütörtök) - 2025.01.01. (szerda)
Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program