Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál 2023 Kisvárda

3 nap rettegés Közép-Európa legnagyobb horrorfesztiválján. Még nagyobb helyszín! Még több terror! Még brutálabb meglepetések! Ha nem várod, akkor is eljön A HALÁLOD NAPJA! Rettegések Éjszakája Horrorfesztivál Kisvárdán 2023. október 27-28-án és 31-én. 3 éjszakán át várjuk a rettegésre vágyókat a 400 ezer négyzetméteres területen, több mint 300 horror karakterrel. A fesztivál 18:00-tól 04:00-ig tart.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál

2023. október 27-28. és 31.

3 éjszakányi rettegés, amit sosem fogsz elfelejteni. Csak erős idegzetűeknek! 400 ezer m² területen hátborzongató új helyszínekkel, ahol az adrenalin a tetőfokára hág. 300+ horror karakterrel egyenesen a rémálmaidból, de most garantáltan nem menekülsz!

A kisvárdai borzongás hamarosan elkezdődik! 2023. október 27-28 és 31-én a rettegésé és a borzongásé lesz a főszerep a Kisvárdán található Cinemaqua Filmparkban! Magyarország legrémisztőbb rendezvénye, a Rettegések Éjszakája Horror Fesztivál az idén immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre, egy sokkal nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal és megannyi horror élménnyel. A mintegy 40 hektáros területen megelevenednek a legismertebb horrorfilmek szereplői, a több mint 300 horror-karakter között garantált a félelem.

A filmparkban több, mint 28 szektor kapott helyet híres filmek eredeti díszleteivel, ezáltal egyedi lehetőségeket nyújt számunkra a borzongás fokozására, az előző évekhez képest jóval több Horror-Ház berendezésére. 

Most Te is részese lehetsz ennek a különleges filmturisztikai utazásnak, amit a fesztivál idejére igazi pokollá alakítunk. Itt csak a legmerészebbek élhetnek túl!

A programok között szerepel a zombivadászat, pankrátor és motoros kaszkadőr show, halálgömb, extreme hinta, 5D VR. A hajnalig tartó buliról pedig 12 DJ gondoskodik majd a Vámpír Clubban.

A VIP jeggyel rendelkező fesztiválozók számára exkluzív cirkuszi showműsort is kínálunk, ahol az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan feledhetetlen pillantokat fognak okozni.

Programok

Készülj fel az év legőrültebb ????????? bulijára!

 • Mit kapsz, ha lesz merszed eljönni?
 • Valódi Horror-Házak és hátborzongató helyszínek
 • Zombivadászat, ahol a túlélés a tét
 • Lélekvesztő labirintus, ahonnan nincs menekvés
 • Motoros Kaszkadőr-Show és Pankrátorok, akik megmutatják, mit jelent a brutalitás
 • Éjszakai buli a Vámpír Clubban, ahol az őrület uralkodik
 • ??? Áldozatainknak ??????? ????????? ????-val készülünk

Csatlakozz, ha mersz! lépj be a félelem kapuján! A Rettegések Éjszakája 2023-ban még brutálisabb és félelmetesebb, mint valaha!

3 éjszakára igazi pokollá változtatjuk a Cinemaqua Filmparkot, ahol vár rád több, mint:

300 HORROR-KARAKTER
köztük Michael Myers, Freddy, Jason, Pennywise, Fűrész, hogy valóra váltsák a rémálmaidat!

HORROR-HÁZAK
nyílnak meg a legbátrabbak előtt, ahol garantáltan nem ússza meg senki rettegés nélkül!

HORROR-HELYSZÍNEK
ahol a legádázabb szörnyetegek emberéletekre pályáznak!

EXTREME ADRENALIN SHOW
vérfagyasztó akrobata mutatványokkal a VIP áldozataink számára!

Extreme Adrenalin Show - csak VIP belépővel

Különleges attrakcióval készülünk VIP áldozataink számára! A cirkusz porondján olyan extrém akrobata mutatványok és veszélyes trükkök várnak, amik örökre beépülnek az emlékezetedbe!

Ebben az izgalmas és hátborzongató előadásban valóságos szörnyek, démonok és kísértetek lépnek színre, és elképzelhetetlennek tartott határokat döngetnek meg. Csak merj odanézni.

ZOMBIVADÁSZAT

A katonai bázis területén rettenetes látvány fogad: lepusztult épületek, kihalt járművek és a vérszomjas zombikká változott katonák halálos tekintete. Éld át testközelből, milyen szembeszállni a zombik hadával, hogy elkerüld az élőholtak karmait és visszaszorítsd a fenyegetést!

Ez nem csak egy játék, hanem valóságos túlélési próbatétel egy apokaliptikus világban! Vajon képes leszel megtartani hidegvéred, hogy végre tudd hajtani az akciót?

ELMEGYÓGYINTÉZET

Ez az épület a mentális zavarral küzdők és veszélyes pszichopaták otthona volt. Az egyik legrettegettebb lakója maga Michael Myers volt, aki a rá jellemző hátborzongató csenddel élt az intézet falain belül. Egy éjszaka azonban ... az itt dolgozó orvosok és ápolók hirtelen eltűntek. Michael Myers, aki addigra már éveket töltött itt, ismeretlen módon megszabadult bilincseitől és most szabadon garázdálkodik az épületben.

Az elmegyógyintézetbe tévedők hamar rájönnek, hogy az intézetben elrejtett titkok sokkal rémisztőbbek, mint valaha gondolták volna. Minden lépésükkel egyre közelebb kerülnek az intézet átkához, és lassan felismerik, hogy Michael Myers több, mint csak egy pszichopata - ő az intézetben rejtőző ősi gonoszság megtestesítője.

TERRORHAJÓ

A Holtak Kikötőjét dermesztő hideg és vérfagyasztó hangok uralják. Az itt álló elhagyatott hajó legénysége és utasai rejtélyes módon megváltoztak. Elkezdtek különös viselkedést mutatni, arcuk leplezhetetlen vérszomjjal volt beterítve, és rémisztő vonaglásba kezdtek.

A hajó egykor pezsgő élettel teli volt, most azonban az elátkozott zombik a fedélzeten kóborolnak, keresve új áldozataikat. A fedélzetet borító jég és az átváltozottak hátborzongató jelenléte közepette a túlélőknek el kell temetniük a félelmüket, és együtt kell harcolniuk az életükért. Vajon neked sikerül elkerülnöd a zombik halálmarkát?

FRANKENSTEIN RABSÁGÁBAN

Hosszú évtizedek óta egy elhagyatott börtön fogadja a legveszedelmesebb és legkegyetlenebb bűnözőket, de senki sem sejti, hogy a titkos laboratóriumban egy őrült tudós megalkotta a halálból visszahozott lényt, Frankenstein szörnyét. Azonban amikor a szörny véletlenül kiszabadul a cellájából, elindul, hogy bosszút álljon azokon, akik megalkották és fogságban tartották.

A börtön hangos sikításokkal és rémült üvöltésekkel töltődik meg, ahogy a szörny vadászik az emberekre, akik megtagadták tőle a halált. Vajon végez áldozataival, vagy élő holtakként kell szenvedniük tovább?

SZELLEMLOVASOK

Az Elveszett Tó Szellemlovasainak legendája hosszú ideje rettegést kelt a környéken. Az éjfél közeledtével a tó partján felbukkannak a sötétbe burkolózó szellemlovasok, akik halálgömbökben motorjaik hangos dörgésével, tüzes mutatványokkal rémisztgetik az arra tévedőket.

Ami a legborzalmasabb, az az, hogy ezek a gonosz motorosok nem csupán szórakozásból jelennek meg. A lángoló lidércfények hatalma alatt állnak, és a tóhoz kötődő ősi sötétség igézetének engedelmeskednek. Áldozatokat gyűjtenek, akiknek lelkét a lángokban akarják feláldozni, hogy tovább táplálják a sötétséget, amelyben élnek.

VIKINGEK ÁTKA

Egy rejtélyes és sötét korszakban járunk, amikor a kegyetlen vikingek kényszerülnek találkozásba a kannibál társadalommal. A vikingek, akiknek isteneik szolgálatában áldozatokat kell bemutatniuk, rettegésben tartják a környező falvakat. Kegyetlen módon, élve tépik fel áldozataikat, hogy azok vérét és életüket az Istenek elé tárják.

A két kultúra között véres harcok zajlanak, ahol a vikingek kíméletlenül rabolnak és fosztogatnak. Az emberek kétségbeesetten menekülnek, tudva, hogy minden pillanatban a kannibálok karmaiba kerülhetnek, akik egyre éhesebben várnak új áldozatokra.

LÉLEKVESZTŐ

A Lélekvesztő labirintus egy olyan hely, ahonnan nincs visszaút! Hallucinációk, rémséges látomások és hangok kísértenek miközben bolyongsz a ködös folyosókon.

A félelem és a paranoia itt mindenkiben megerősödik, az árnyak között pedig valami sötét és elborzasztó erő ébred fel, ami magához szólítja az emberi lelkeket. Ha mégis sikerülne kijutnod, készülj fel, hogy soha többé nem leszel a régi!

SIRATÓHÁZ

A Siratóház egy nagyon titokzatos helyszín, ahol az elhunyt japán szamurájok özvegyei gyűlnek össze, hogy búcsút vegyenek szeretteiktől és megosszák a saját szenvedésüket. Éjszaka, ahogy a hold fénye áttör a felhőkön, a látogatók egy hátborzongató jelenséget tapasztalnak. Az éj sötétjében a Siratóházban az elhunyt szamurájok özvegyeinek szenvedő sírását lehet hallani, mintha a múlt árnyai próbálnának megszólítani minket.

A keserves sírás és a fájdalmas zokogás megtölti a levegőt, miközben az özvegyek emlékeikbe merülve búcsúznak az elvesztettektől. A hangok visszhangzanak a falak között, átszelve az éjszakát, és betöltik a szívünket borzongással és fájdalommal.

ARANYMOSÓ

Az aranymosó, amely egykor gazdagságot ígért, most csak halált, pusztulást és rémületet szolgáltat. A helyet kegyetlen rablók lepték el, akik most a folyó partján puskákkal és pisztolyokkal a kezükben, halált sugalló pillantásokkal figyelik az arra járókat.

Senki sem tudja, hányan estek áldozatul a kegyetlen cselekedeteiknek, és mennyi vér tapad a kezükhöz, egy azonban biztos, nem okoz számukra gondot újabb vérfürdőt rendezni.

Lesz még...

PANKRÁTOR SHOW

HALÁLGÖMB

MOTOROS KASZKADŐR SHOW

TÁNCPRODUKCIÓK

EXTREME HINTA

5D VR

Vámpír Club

A vámpírok ébredése után, 23:00-kor megnyitja titkos kapuját a Club, ahol átélheted az éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát, és megpillanthatod a gyönyörű, ám halálosan veszélyes vámpírokat, akik a táncparketten cirkálnak. Vajon meddig sikerül leplezniük vérszomjukat?

Az éjszakát pedig IDÉN ELŐSZÖR a legvadabb DJ-szettekkel koronázzuk meg a VÁMPÍR CLUBBAN, hogy hajnalig az egekben tartsuk a pulzusod!

Készülj fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol a rettegés, izgalom és szórakozás találkozik.

NYITÁS: 18:00            ZÁRÁS: 04:00

A Vámpír Klubban a Sötétség Oltárán fellép:

● 10.27. Péntek: JACKWELL ⎮ BÁRÁNY ATTILA ⎮ ROBXDAN
● 10.28. Szombat: STRONGR ⎮ WILLCOX ⎮ CHRIS LAWYER
● 10.31. Kedd: ELEKTRA ⎮ STEPHANIE ⎮ STERBINSZKY x MYNEA

A rituálék és a megszállott éjszakai mulatságok irányítói:
●  VASCO ⎮ YOUNGRIDER ⎮ PIERRE MADDOX

Információk

A rendezvény 14 éves kor fölött látogatható. 18 éves kor alattiak nagykorú kíséretében vehetnek részt a fesztiválon.

A 14 éven aluliak kizárólag szülői kísérettel léphetnek be a fesztivál területére, a kitöltött Szülői beleegyező nyilatkozat felmutatásával.

Jegyeket online vásárolhatsz a hivatalos weboldalunkon, vagy a rendezvény ideje alatt a helyszínen lévő jegypénztárban, amennyiben az adott napra van még elérhető jegy.

A normál jegy tartalmazza a belépést a fesztivál területére és az összes ingyenes programot. A VIP jeggyel rendelkezők számára külön VIP-sávot biztosítunk a bejáratnál, és elsőbbséget élvezhetnek a Horror-Házaknál is, valamint részt vehetnek az egyedülálló Extreme Adrenalin Show-n is.

Találatok száma: 3

Kárpátalja Ház Kisvárda

Kárpátalja Ház Kisvárda

A Kisvárdán székelő Kárpátalja Ház az egységes magyar nemzethez való tartozás államhatárok feletti valóságának megéléséhez kíván teret biztosítani a kárpátaljai magyarság számára. A nemzetpolitikai célok érvényesülése mentén a Kárpátalja Ház segíthet megőrizni és feleleveníteni azt a szellemiséget, ...

Parish Bull Hotel Kisvárda

Parish Bull Hotel Kisvárda

A Parish Bull Hotel Kisvárda egyik modern, csendes, hangulatos szállodája, a hotel mellett étterem és rendezvényhelyszín is működik a komplexumban.

Bástya Panzió Kisvárda

A Bástya Panzió Kisvárda szívében, a Városi Könyvtárral szemben található. A 4-es számú főútvonalról könnyen megközelíthető.

Találatok száma: 1

Poncsák Cukrászda

Poncsák Cukrászda

Vendégeinket Kisvárda központjában, kellemes hangulatú, terasszal rendelkező cukrászdánkban várjuk, ahol saját készítésű főzött fagylaltokból, kávékülönlegességekből és naponta friss süteményekből választhatnak.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Közeli ajánlatok

Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja 2024 Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja 2024
 • Kisvárda
2024. június 21. (péntek) - 2024. június 29. (szombat)

Hasonló ajánlatok

ErődFeszt 2024 Komárom ErődFeszt 2024 Komárom
 • Komárom
2024. július 7. (vasárnap)
Gönci Barack Ünnep 2024 Gönci Barack Ünnep 2024
 • Gönc
2024. július 20. (szombat)
Hegyeskő Nap Demjén 2024 Hegyeskő Nap Demjén 2024
 • Demjén
2024. augusztus 10. (szombat)

Figyelmébe ajánljuk!

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Október 31. Hallowen Október 31. Hallowen

A Hallowen az egyik legnépszerűbb ünnep az Egyesült Államokban. Karácsony után erre az ünnepre költik a legtöbb pénzt tökre, jelmezekre, édességre, dekorációkra. A kelta hit szerint az újév előestéjén, vagyis október 31-én a világ rendje felborul, felbillennek az evilág és a túlvilág közötti határok, ...

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!