Richter Egészségváros 2022
Csabai Kolbászfesztivál programok
Csabai Kolbászfesztivál programok
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Budapest Varieté 2022 Dinner & Show
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Ismét az ősz egyik legnagyobb balatoni gasztrorendezvénye, a siófoki Halfesztivál!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Jön a Tuning és Retró Fesztivál! Egy vadonatúj autós fesztivál vár rád Budapesten!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Richter Egészségváros 2022

Népszerűség
2022. október 1., Budakeszi

Folytatódik a Richter Gedeon Nyrt. Egészségváros programsorozata. A kezdeményezést 2009-ben hívta életre a magyar gyógyszergyártó vállalat, hogy segítse a lakosok egészségmegőrzését, a helyi egészségügyi intézmények prevenciós tevékenységét, valamint egyúttal anyagi támogatást is biztosítson számukra a szükséges fejlesztésekhez. A kezdeményezés több mint egy évtizede alatt eddig 86 egészségügyi intézmény kapott összesen több mint 446 millió forint támogatást a Richtertől.

Az Egészségváros az évek alatt olyan rendezvénnyé vált, amely sokszínű egészségügyi szűréseknek, tanácsadásoknak és interaktív, motivációs előadásoknak is helyet ad. Az ingyenes szűrésekre nem szükséges előzetesen regisztrálni, kortól függetlenül bárki részt vehet rajtuk.

A Richter Egészségváros keretében a magyar gyógyszergyártó vállalat idén is 3,5 millió forintos alaptámogatásban részesíti a programban részt vevő egészségügyi intézményeket. Ezt az összeget a lakosok tovább növelhetik, ugyanis az Egészségsétákon, az előadásokon, szűréseken, tanácsadásokon való részvételükkel, illetve az online közvetítésekre adott aktivitásaikkal adománypontokat gyűjtenek, melyek pontonként 300 forinttal növelik az adományalapot. Így a pontok a nap végén értékes forintokká válnak, amit eszközök beszerzésére, infrastruktúra fejlesztésére fordítanak a résztvevő egészségügyi intézmények.

Események

 

BUDAKESZI
2022. OKTÓBER 1. – KÖZÖSSÉGI TÉR

Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Budakeszi Egészségügyi Központnak szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Budakeszi Egészségügyi Központ számára, szülészet-nőgyógyászati szakrendelés fejlesztésére - CTG labor kiépítésére.

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, élőben vagy az Egészségváros Facebook oldalán online meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá az egészségügyi intézménynek szánt adomány gyarapításához.


EGER
2022. OKTÓBER 8. – ÉRSEKKERT

Jöjjön el családjával, és részvételével növelje a Markhot Ferenc Oktatókórház- és Rendelőintézetnek szánt adományt! A Richter Gedeon Nyrt. 3.500.000 Ft alapadományt ajánl fel a Markhot Ferenc Oktatókórház- és Rendelőintézet számára, a rendelőintézet légtechnikai-klimatizálási korszerűsítésére..

Ezt az adományalapot a résztvevők minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért járó adományponttal növelni tudják, hiszen a Richter pontonként 300 forinttal megemeli az alapadomány összegét. Minél aktívabban cselekszik valaki saját egészségéért, annál nagyobb mértékben járul hozzá a kórháznak szánt adomány gyarapításához.

 


2022.10.01. 2092 Budakeszi
2022.10.08. 3300 Eger

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Pontos cím, geokód, térkép
, Több településen és helyszínen
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt események