A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelőknek, baráti társaságoknak, családoknak!
A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelőknek, baráti társaságoknak, családoknak!

A Művelődési Ház közvetlen működési köre Szandaszőlős városrész, azaz az itt élő mintegy 10000 lakost szólítjuk meg szolgáltatásainkkal. Célja, hogy gondoskodjon a kulturális értékek megőrzéséről, új kulturális értékek létrehozásáról, a kultúra értékeinek közvetítéséről. A házban több kisebb-nagyobb létszámmal működő civil szervezet, művelődési közösség működik, mindemellett szakköröket, sportfoglalkozásokat is biztosítunk. Állandó csoportjaink, klubjaink programjain kívül közösségi rendezvényeket, nyári szabadtéri programsorozatokat, hangversenyeket, szünidei programokat, táborokat, színházi előadásokat, kiállításokat, ismeretterjesztő előadásokat, bemutatókat szervezünk. A fiatalok számára lehetőséget biztosítunk a művelődési ház előterében elhelyezett játékok, számítógépek használatára, a kötetlen szabadidő eltöltésére, felnőtt felügyelet mellett.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS!
Friss információkat e-mailben kérhet vagy küldhet.

Program

Szeptember havi programok a Szandaszőlősi Művelődési Házban

Szeptember 14. 13.00-18.00 Háztáji piac kézműves élelmiszer termékekkel − húskészítmények, házi szörpök és lekvárok, kecske- és tehénsajtok, termelői méz − a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közreműködésével.

Szeptember 14. 10.00 – 12.00 Babahordozó Klub Bán Zsófia, hordozási tanácsadó vezetésével

Szeptember 15. 15.00 órától Mustivál a Lengyel Antal téren. A szüreti programra kilátogatókat mustkészítés, a szürethez kapcsolódó hagyományok felelevenítése és kézműves játszóház várja.

Szeptember 15. 19.00-24.00 Táncház a Szandaszőlős Táncegyüttes közreműködésével

Szeptember 16. 9.00 – 18.00 Együtt Szandáért egészségnap a Test, Lélek, Szellem harmóniájának tükrében.

Szeptember 23. Tiszabőről elszármazottak találkozója

Szeptember 28. 10.00-12.00 Gyermekágyas időszakra felkészítés Bán Zsófia vezetésével

Szeptember 28. 13.00-18.00 Háztáji piac kézműves élelmiszer termékekkel − húskészítmények, házi szörpök és lekvárok, kecske- és tehénsajtok, termelői méz − a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közreműködésével.

Forrás: a Művelődési Ház honlapja

 

Találatok száma: 1

Sörárium - Szolnoki Interaktív Sörmúzeum és Látványsöröző

Sörárium - Szolnoki Interaktív Sörmúzeum és Látványsöröző

Interaktív sörmúzeum és látványfőzde Szolnok szívében, a szolnoki városháza pincéjében. A Sörárium egy különleges gasztrokultúrális tér, sörkedvelők, baráti társaságok és kikapcsolódást kereső ...