Szarvasi Vízi Színház programok 2024. Online jegyvásárlás
Szarvasi Vízi Színház programok 2024. Online jegyvásárlás
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Csobbanjon fürdőinkben a Strandok Éjszakáján!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Ha érdekel India világa, itt a helyed!
Charlie 77 koncert
Charlie 77 koncert
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2024 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Állatkertek Éjszakája - Veresegyházi Medveotthon 2024. augusztus 30.
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Szarvasi Vízi Színház programok 2024. Online jegyvásárlás

Jegyvásárlás
2024. július 16. (kedd) - 2024. július 17. (szerda)
5540 Szarvas , Petőfi Sándor u. 7-9. (46.862553 x 20.542137) Megnézem a térképen

Színház a víz fölött. A Holt-Körös festői szépségű partján álló színház színpada a víz fölött, cölöpökön áll, közel ezer férőhelyes köríves nézőterét pedig két bástya fogja közre, úgy fest, mint egy stilizált várkastély és egy amfiteátrum ötvözete. Az egyik bástya a színpad kiszolgáló épülete, a másikban pedig étterem, kávézó és tetőteraszi söröző található.

Szarvasi Vízi Színház programajánló 2024

Szerelem - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 12. PÉNTEK, 20:30

Barta Lajos Szerelem című színműve egy álmos kisváros nyugalmas kertvárosában játszódik. A három Szalay lánynak a nyugdíjas negyedben kevés lehetősége van férjhez menni, pedig egyetlen kitörési lehetőségük a szerelem, de legalábbis egy házasság lehetne…

Szemán Béla, Sztárek Andrea, Vanya Tímea, Enyingi Zsófia, Harcsa Boglárka, Timkó János, Szász Borisz, Nagy Róbert, Magyari László. Rendező: Dósa Zsuzsa


Az Akácember - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 13. SZOMBAT, 20:30

-musical-

Nagyszabású, látványos produkció, mely Tessedik Sámuelnek állít emléket. Sok ténnyel, igazsággal és fantáziával megírt rejtelmes történet hitről, kitartásról, szeretetről, árulásról és szerelemről.

1767-et írunk. Új segédlelkész érkezik Szarvasra. Ezzel veszi kezdetét egy karizmatikus személyiség konfliktusokkal, sikerekkel és kudarcokkal teli története.


Sóska, sültkrumpli - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 16. KEDD, 20:30

(esőnap: július 18. csütörtök, 21.00)

Az előadás helyszíne egy futballpálya öltözője, a meccs előtt, a szünetében és utána. A bírót és két partjelzőjét kezdetben a közös feladat zárja össze a kopott kis öltözőben, később az események alakulása nem engedi innen távozni őket. Életükben a focin kívül még egy közös pont van: Mariann, aki párjának régebben, a meccsek előtt sóskát készített sültkrumplival, s azt ígérte, ha a partjelző egyszer nemcsak az oldalvonalnál lengeti a zászlót, hanem bíró lesz, feltétet is kap a majd az édes szószhoz…

Szereplők: Boronyák Gergely, Ragány Misa, Timkó János. Rendező: Gulyás Hermann Sándor


Sors bolondjai

JÚLIUS 17. SZERDA, 20:30

- vígjáték -

Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője nem ilyen egyértelmű, ők inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk konfliktusok és komikus szakítások közepette zajlik. Az időközben házasságra lépett Chuck és Gail együttléte sem zavartalan, egymáshoz való alkalmazkodás terén. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem azon a régi bölcsességen múlik: hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal!", de leginkább "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!".


Körösparti Tréfa-party - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 19. PÉNTEK, 20:30

(esőnap: július 22. hétfő, 21.00)

…a kabaré csupa móka és kacagás… a Cervinus Teátrum önfeledt szórakozást kínál Önöknek a Körös partján is. A kiváló és felejthetetlen szerzők jelenetei közben ismert sanzonokkal és kuplékkal pihentetjük a rekeszizmokat.

Szereplők: Komáromi Anett, Boronyák Gergely, Timkó János, Tatár Bianka,

Karap Diána, Ragány Misa, Vanya Tímea, Harcsa Boglárka, Nádházy Péter, Papp Csaba, Enyingi Zsófia. Rendező: Dósa Zsuzsa.


Imádok férjhez menni - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 20. SZOMBAT, 20:30

Frederich és Victoria látszólag elégedett házaspárként élik életüket, amikor megérkezik a frontról Victoria több éve halottá nyilvánított első férje, William Cardew. A két férfi között megindul az “angolos” harc, de nem a feleségért, hanem a szabadságért. A kérdés az, melyikük válhatna el az asszonytól?

Szereplők: Tatár Bianka, Timkó János, Boronyák Gergely, Nagy Róbert, Jónás Gabriella, Nádházy Péter, Harcsa Boglárka, Balázs Henriett

Rendező Dósa Zsuzsa


Doja - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 22. HÉTFŐ, 20:30

Hallottátok már Doja, a cigánytündér történetét? Nem? Egyet se féljetek: Zurkoja mindenkinek elmeséli, csak aztán győzzetek figyelni! Lesz itt minden: szerelem, árulás, csodatételek, sírás, nevetés, és persze sok-sok tánc. Az izgalmas kalandok közepette pedig az is kiderül, miért fontos betartani az ígéreteket, s mi az, ami minden kincsnél többet érhet…

Szereplők: Eva Javorská, Balázs Henrietta, Szabó Róbert, Sipos Balázs, Papp Csaba, Oláh Márkó, Árgyelán Edina Kitti, Zelei Janka, Kis Virág, Palyov Attila, Teremy Samu, Strassburger Csaba, Teremy Dóra, Máté Szabina. Rendező asszisztens, koreográfus: Szabó Róbert. Rendező és koreográfus: Oláh Márkó.


100 éves utazás - XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál

JÚLIUS 23. KEDD, 20:30

(esőnap: július 24. szerda, 21.00)

Egy titokzatos Szálloda zenés varázslattal csábít:100 évet utazhatunk, de csak az lehet a vendége, aki Meseautón érkezik és Shimmyt táncol. Bár lehet szomorú a vasárnap, de mindig az a perc a legszebb perc, mit meg nem ád az élet. Akár Cintányéros cudar a világ, vagy rongyos az élet, lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér. Sokszor csak egy tánc volt, de akkor sem leszek a játékszered, mert tudni kell Ádám hol vagy, és bár cirtomízű a banán, mindenkinek van egy álma legalább holnap hajnalig. Akkor aztán szállj fel szabad madár, jöjjenek azok a boldog szép napok és egy nagy utazás. Egy vidéki lány sem várhat holnapig, s bár még fáj minden csók, mindenki elővesz a csomagjából még egy emléket, slágert, üzenetet, történetet mert zene nélkül mit érek én… 

Szereplők: Boronyák Gergely, Enyingi Zsófia, Karap Diána, Kiss Viktória, Papp Csaba, Ragány Misa, Szász Borisz, Tatár Bianka, Timkó János, Vanya Tímea.

Szerkesztette: Tatár Bianka. Színpadi mozgás: Timkó János.

Színpadra állította: Dósa Zsuzsa, Tatár Bianka, Timkó János.


Brandnyúl Mini Disco

JÚLIUS 24. SZERDA, 18:00

interaktív gyerekműsor

„Egy énekes és táncos óriás plüss nyúl, aki egy fantasztikus előadó. Magával ragadja a gyerekeket és szüleiket, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint fellépésein a gyerek tömeg.


A szőke ciklon

JÚLIUS 25. CSÜTÖRTÖK, 20:30

A szőke ciklon, avagy egy gentlman élete nem átjáróház eltáncolt regény a Viharsarok Táncszínház előadása

Bizony, az élet nem fenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó kezdő írók lendületével sóhajtozik az üres lap előtt. A könyvkiadónak hetykén azt ígérte, hogy délre kész a kézirat… És már reggel tíz óra van. Nézi ablakából a szemközti kávéházba igyekvő alakokat. Téma után szimatol. És érkezik is balról vehemens tempóban: a kávéház forgóajtaján beleng a végzet előszele: a Szőke ciklon! Jenő írni kezd, de olyan tempóban, hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja. A Viharsarok Táncszínház táncosai nemcsak, hogy lekövetik, de néhol még diktálják is a tempót. Kaland, banditák, lopott gyémánt, szerelem és sok-sok félreértés. Csalfa lányok, sok táncot lejtő legény – egy eltáncolt Rejtő-regény.

Társművészetek bevonásával a darabban megjelennek akrobatikus és színpadi kortárs elemek.

A darabban a narrátor szerepét (aki Rejtő Jenő – P. Howard megszemélyesítője) Csomós Lajos Jászai Mari-díjas színművész alakítja.

Szereposztás:

 • Evelyn Weston: Fazekas Döníz
 • Lord Bannister: Oláh Dániel
 • Charles Gordon: ifj. Mlinár Pál
 • Rayne: Tóth Luca
 • Corned-Beef: Gáspár Bendegúz
 • Eddy Rancing: Mlinár Péter
 • Mr. Knickerbock: Vig Péter
 • Gréte Wollishoff: Kis Anna Borbála
 • Oscar: Sefkovics Máté
 • Shirley: Nagy Anett
 • Jessica:  Földes Roxána
 • Rejtő Jenő hangja: Csomós Lajos Jászai Mari-díjas

Rejtő Jenő azonos című regénye alapján írta: Szabó Attila

Rendező: Ifj. Mlinár Pál


A mosoly országa

JÚLIUS 26. PÉNTEK, 20:30

Híressé vált, slágerekkel teli operettje, A mosoly országa Lehár Ferenc életművének összefoglaló darabja. Lehár titkon Puccinit tekintette a mesterének, s e művet feltehetően a Pillangókisasszony férfiváltozataként, azaz "Pillangó úr"-ként álmodta meg.

A történet 1912-ben játszódik. Egy osztrák tábornok lányának, Lizának és a 4000 éves történelmének fordulópontjához érkezett Kína trónörökösének - későbbi császárának - Szu Csongnak szomorú végű szerelmét meséli el.A kérdés: vajon a Kelet valóban csak Kelet és a Nyugat csak Nyugat - illetve a szerelem képes-e átlépni a határokat. Lehár e művében a hagyományosan mindig "happy end"-del végződő operett műfajba elsőként bevezeti a "könnyeket", s megteremti ezzel a szerelem és gyűlölet zenés drámáját.

Főbb szerepekben:

 • Szu-csong herceg: Jenei Gábor
 • Liza grófnő:  Olah Tania Andrea
 • Pottenstein Hadfaludi Ferenc gróf: Szász Borisz
 • Mi: Kiss Viktória
 • Főeunuch:  Bozsó József
 • Csang bácsi: Ürmössy Imre

Rendező: Seregi Zoltán Jászai Mari-díjas


A makrancos hölgy

JÚLIUS 27. SZOMBAT, 20:30

zenés vígjáték

a Turay Ida Színház előadása

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.Szereposztás:

 • Baptista (paduai úr): Győri Péter
 • Kata (Baptista nagyobbik lánya): Bódi Barbara
 • Bianca (Baptista kisebbik lánya): Szőke Laura
 • Petrucchio: Borbély Richárd
 • Grumio (Petrucchio szolgája): Fehérvári Péter
 • Hortensio (Bianca kérője): Kurkó J. Kristóf
 • Gremio (Bianca kérője): Mikó István Kiváló és Érdemes művész, Jászai Mari-díjas
 • Lucentio (Vicentio fia:)   Valázsik Péter
 • Tranio (Lucentio szolgája): Horváth Dániel
 • Szabó:  Csere László Érdemes művész, Jászai-díjas
 • Özvegyasszony/Szakácsnő:  Nyírő Bea
 • Vincentio (pisai kereskedő): Boros Ádám
 • Philippo (szolga)/Biondello (Lucentio szolgája): Tóth Alex
 • Curtis (Petrucchio szolgája): Vass János Pál
 • Szobalány/Maria (szolgáló): Burák Dóra
 • Giovanni (szolga): Zakar Gábor

Fordította: Harsányi Zsolt
Rendező: Tasnádi Csaba Jászai Mari-díjas


Pinokkió

JÚLIUS 31. SZERDA, 19:30

zenés mesejáték

a Turay Ida Színház előadása

Dzsepetto asztalos mester, évek óta családra vágyik, ezért egyik nap farag magának egy fabábút. Esti imájában azt kéri, hogy bárcsak igazi fiú lenne Pinokkió. A házában lakó Tücsök tanúja lesz, ahogy éjjel a Kéktündér varázslatával megeleveníti a bábut, s kinevezi őt a nevelőjének, lelkiismeretének. Itt indulnak a kalandok, melyben nagyon sok érdekes figurával találkoznak, s ahol a sok nehézség közepette megtanulnak szeretni,  kiállni egymásért, összekapaszkodva családot alakítani.

Szereposztás:

 • Pinokkió: Szuromi Bernadett
 • Táltos tücsük: Boros Ádám
 • Dzsepetto: Fehérvári Péter
 • Kékhajú tünér: Szőke Laura
 • Róka: Tóth Alex
 • Macska: Steinkohl Erika
 • Pimasz: Horváth Dániel
 • Katica: Boros Borka Vilma
 • Gazdasszony: Horváth Lídia
 • CIirkuszigazgató: Frech’ Zoltán / Csere László Jászai Mari- díjas, Érdemes művész,
 • Nyest: Burák Dóra

Továbbá: rossz gyerekek, kalózok, artisták, bohóc, erőművész, késdobáló...                                  

Rendező, koreográfus:  Borbély Krisztina


Marica grófnő-különleges előadás lóháton

AUGUSZTUS 1. CSÜTÖRTÖK, 20:30

operett

a Nemzeti Lovas Színház előadása

Az operettirodalom egyik legsikeresebb alkotása, Kálmán Imre legnépszerűbb operettje, a Marica grófnő mindig ünnep egy színház és a közönség számára.

Egy klasszikus nagyoperett minden kötelező kelléke jelen lesz – lóháton táncra pördülő, remek hangú színészekkel.Örök klasszikus melódiák és egy szórakoztató történet, ez jellemzi leginkább a Marica Grófnő operettet, s ha mindehhez hozzáadjuk a Nemzeti Lovas Színház művészeinek szemkápráztató mutatványait, a látványos koreográfiákat és a soha véget nem érő dinamikus forgatagi hangulatot, biztosak lehetünk benne, hogy egy kiváló estének lehetünk szemtanúi.

Az operett világa a lovas színház sajátja, hiszen a korszak, melyet megidéz, s a benne rejlő báj, a soha el nem múló eleganciával párosulva, egy örök mámort varázsol a nézők el, mely élmény minduntalan ugyanazt a korhű romantikát idézi meg, mely a magyar színjátszás elmúlt száz esztendejében mindig visszatérő lelkesedéssel jelenik meg.

Szereposztás:

 • Marica grófnő: Pápai Kíra
 • Populescu Dragomir: Bencze Sándor
 • Báró Zsupán Kálmán: Mohácsi Márk
 • Török Péter tiszttartó: Pintér Tibor                                                   
 • Liza: Ilyés Jenifer
 • Lotti néni: Bányavölgyi Donáta
 • Komornyik, Alfréd: Biró Bálint                                                    
 • Cecília hercegnő: Deák-Lőrincz Andrea
 • Kudelka: Dancs János
 • Róza: Stelczer Timi
 • Cigánylány: Ambrus Izabella

Utolsó előtti vacsora - különleges kulturális élmény limitált nézőszámmal

AUGUSZTUS 2. PÉNTEK, 20:30

vacsora performansz

a Juhász Kata Társulat előadása

Az Utolsó előtti vacsora eltér a színházfogyasztásnak attól a hagyományától, ahol a közönség tagjai külön-külön költik el aznapi szellemi táplálékukat, majd idegenként távoznak. Ebben a tekintetben közelebb áll a performanszhoz, mivel az itt-és-most-ban gyökerezik, és a közös élmények megélésére kíván rávilágítani nem csak színházi eszközökkel.
Az Utolsó előtti vacsora egy olyan világot teremt, aminek még nincs megpecsételve a sorsa. A cirkusz műfajához közelít a tekintetben is, hogy a szabadság képzetét kelti: túlmerészkedik a célszerűségen. A képzelet burjánzásában gyökerezik, mint a lakoma, amelyet együtt fogyasztanak el az alkotók és a nézők. Az előadás asztalokhoz ültetett vacsora formájában zajlik. A performansz végén mindenkit maradásra, élmény feldolgozásra, beszélgetésre bátorít a produkció.

Előadók: Déri András, Engelmann András, Hován Marcell, Juhász Kata, Kudlák Eszti, Markó Fruzsina


Puskás x Kőszívű - musical koncert és kulisszatitkok

AUGUSZTUS 3. SZOMBAT, 20:30

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.

A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örökérvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!
A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások producere, Szabó László, a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesélnek!

Szereplők:
Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Fehér Tibor Jásza Mari-díjas, Harsányi Levente, Szabó P. Szilveszter Jászai Mari-díjas, Veréb Tamás

Rendező:
Szente Vajk Jászai Mari-díjas, Érdemes művész


Stars like pins on the sky - Csillagok-égbeli tűk

AUGUSZTUS 6. KEDD, 20:30

a Fővárosi Nagycirkusz előadása

Csillagok, égbeli tűk karcolják rá a szemünkre, baj van a földön, gond van az égen, s emberek, valamit nagyon elszúrtunk. Nem vigyáztunk a ránk bízott kincsekre, a földre, a természetre, az állatokra, a növényekre, és nem vigyáztunk egymásra sem. Az utolsó előtti percben vagyunk, és ha nem kapunk észbe, az ég ránk szakad és a föld néptelen lesz, mi pedig szomorkodhatunk, hogy miért nem szólt ránk időben senki! De még van egy percünk, most, és észbe kaphatunk, hogy megmentsük magunkat és újra megtanuljunk jól vigyázni minden értékünkre, minden kincsünkre, a földünkre, a szeretteinkre, az örökségünkre és az emberiségre!

A Fővárosi Nagycirkusz „Csillagok, égbeli tűk” című nyári műsora a bolygónkról szól, és a bolygónkért aggódó csillagokról, a minket féltő Napról és Holdról, a ránk, emberekre gondos szülőként tekintő egész univerzumról!

És közben a cirkusz is olyan utakra merészkedik, ahol eddig még nem jártunk: a műsor káprázatos és pazar szuperkoncerté alakul át, melyben az artista és táncos koreográfiák új értelmezést és dimenziókat adnak a legjobb magyar és világslágereknek! Rúzsa Magdi és a Queen, Anna and the Barbies és David Bowie, Cseh Tamás és Michael Jackson dalai talán soha nem szerepeltek még együtt, egy koncerten – kiegészülve artistákkal, táncosokkal, élő zenekarral, videoklipes videó- és fénytechnikával!

S hogy mi a közös bennük? Mi a közös bennünk? Ők mind megérezték, amit mi is: csak rajtunk múlik, hogy megóvjuk egymást és szeretett bolygónkat. És hogy nekünk, embereknek mi a felelősségünk, amikor észrevesszük Földünk arcán a lassan legördülő könnycseppet: „Vigyázz a madárra, ha a válladra repül…”


Mi van a zsebemben?

AUGUSZTUS 8. CSÜTÖRTÖK, 20:30

(esőnap: augusztus 12.)

koncert élő zenével

Gubik Petra Junior Prima- és Honthy Díjas színésznő, a Sztárban Sztár első női győztese, a 2023-as év legsokoldalúbb előadóművésze nemcsak a színházi berkekben érzi otthon magát, 2022. nyarán jelent meg első szólóalbuma, “Ez van, ez!” címmel, amelyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi szerző-társakkal jegyez. A Mi van a zsebemben? című önálló esten felcsendülnek Petra kedvenc dalai, slágerek, amelyek meghatározták eddigi életútját, valamint saját szerzemények, feldolgozások, dallamok a szóló lemezről, és a népszerű zenei TV-műsor során elsajátított kedvenc popslágerekből is hallhatnak néhányat. A bensőséges hangulatú est során kulisszatitkokra is fény derül.

“Azért hoztam létre ezt a koncert estet, mert elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát. A saját gondolataival, létezésével, verseivel, dalaival, történeteivel, szerepjátszás nélkül. Mindezt a zsebemből húzom elő. Ezt a kendőzetlen őszinteséget egy versenyzongora kíséri végig az est folyamán. “ Gubik Petra

Vendég: Feke Pál

Zongorán kísér: Templfi Erik vagy Kovács Adrián zeneszerző, zongoraművész


Egy, kettő, három - Az ibolya

AUGUSZTUS 9. PÉNTEK, 20:30

(esőnap: augusztus 11.)

két egyfelvonásos komédia egy este

a Nemzeti  Színház és a Gyulai Várszínház közös produkciója

Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek. Párban szép az élet, hát, még ha egy bankigazgató (Egy, kettő, három) és egy színházigazgató (Az ibolya) édes-sanyarú sorsát vetheti össze a közönség egy este, egy színpadon, két előadás során. De messzire menő következtetéseket nem kell levonni: mindkét hős (és holdudvara) magáért beszél, mindkét történet egy-egy „napi bölcselet”, rácsodálkozás a karrierre, hatalomra, és nem utolsó sorban a szerelemre, azóta sem változó világunkban. Mert ami változott, az „csak” a stílus, s habár a mai elegancia csupán egy fényes gomb egy száz évvel ezelőtti frakkon vagy zsaketten, az igény megmaradt. S ezzel együtt a problémák megoldásával járó édes-bajos küzdelmek is. 

Szereposztás:

Egy, kettő, három..

 • Norisson: Schnell Ádám Jászai Mari-díjas, Érdemes művész
 • Titkár:  Bodrogi Gyula Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész
 • Dr. Faber: Kristán Attila Jászai Mari-díjas, Érdemes művész
 • Gróf Dubios-Schottenburg: Tóth László
 • Félix: Rácz József Jászai Mari-díjas
 • Dr. Pinsky / Főszabász: Szép Domán
 • Antal: Holló Patrik Albert / Steenhuis Raul e.h.
 • Lydia: Varga Anna Zsófia e.h. / Reiter Zita e.h.
 • Kunó kisasszony: Domokos Éva Lili e.h.
 • Brasch kisasszony: Stauróczky Éva e.h.       
 • Posner kisasszony: Szalma Lenke e.h.
 • Petrovics kisasszony: László Rebeka e.h. / Bubik Réka e.h.
 • Lind kisasszony: Reiter Zita e.h. / Varga Anna Zsófia e.h.
 • Divatárus / Károly: Fülöp Tamás m.v.
 • Osso: Ficsor Milán e.h.
 • Ciring: Bangó Ernest e.h.
 • Dr. Wolf / Kristián: Steenhuis Raul e.h. / Holló Patrik Albert
 • Szolga: Nagy Botond e.h.

Az ibolya

 • Igazgató: Kristán Attila Jászai Mari-díja, Érdemes művész
 • Szolga: Rácz József Jászai Mari-díjas
 • Zeneszerző: Ficsor Milán e.h. / Csikós Máté e.h.
 • Roboz kisasszony: Domokos Éva Lili e.h.
 • Márkus kisasszony: Reiter Zita e.h. / Varga Anna Zsófia e.h.
 • Rakolnoki kisasszony: Szalma Lenke e.h.
 • Thúz kisasszony: Stauróczky Éva e.h.
 • Széll kisasszony: Varga Anna Zsófia e.h. / Reiter Zita e.h.
 • Ilonka: Bubik Réka e.h. / László Rebeka e.h.

Hangfelvételről közreműködik Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas, a Halhatatlanok Társulatának tagja és Rátóti Zoltán Kossuth- és Jászai Mari díjas, Érdemes és Kiváló művész

Rendező: Rátóti Zoltán


Hajmeresztő

AUGUSZTUS 10. SZOMBAT, 20:30

(esőnap: augusztus 13.)

bűnügyi vígjáték

a Szolnoki Szigligeti Színház előadása

Nyomoztak már együtt a színház művészeivel? Ne hagyják ki! Most megtehetik! A híres zongoraművésznőt holtan találják otthonában, az elkövető egy fodrász szalon alkalmazottai között keresendő. A nyomozásban csak egy valaki segíthet. Ön, kedves néző! Ugyanis Önök befolyásolhatják és irányíthatják a nyomozást. Vigyázat! A történet minden este máshogy alakulhat.

Szereposztás:

 • Tony Witcomb, a Hajmeresztő szalon tulajdonosa: Ónodi Gábor
 • Barbara DeMarco, fodrászlány: Cseke Lilla Csenge
 • Mrs. Schubert, szenátorné: Kertész Marcella Jászai Mari-díjas
 • Edward Lawrence, régiségkereskedő: Zelei Gábor
 • Victor Rosetti, építőmunkás: Dósa Mátyás
 • Mike Thomas, egyetemista: Horváth Gábor

Fordította: Morcsányi Géza
Rendező: Béres Attila


Hamupipőke

AUGUSZTUS 14. SZERDA, 19:30

mesemusical

a Fogi Gyermekszínház produkciója

Hamupipőke kereskedő édesapja, édesanyja halálát követően újra nősül, így a lány kap egy mostohaanyát és két mostohanővért. Az édesapa, amikor egy utazására készül, megkérdezi a lányokat, ki, mit szeretne, a mostohák drága szöveteket, ruhákat, Hamupipőke azonban csupán egy kis csemetefát kér. Az utazás rosszul végződik, meghal az édesapa, aki árván hagyja Hamupipőkét. Ekkor elszabadul a pokol, a mostohák cselédjükként kezelik, megalázzák, kihasználják. Közben a király fia nősülni készül, s a választáshoz meghívja országa hajadon leányait. A mostohalányok nagyon készülnek, cicomászkodnak a mulatságba, azzal a hittel, hogy kettejük közül választ bizonyára a király. A gonosz mostoha, hogy távol tartsa a kedves Hamupipőkét a báltól, egy tál lencsét önt a hamuba és ráparancsolt, hogy válogassa ki. Amikor a mostohák végre elvonulnak a bálba, csoda történik, egy tündérszép ruhával, cipővel lepi meg Hamupipőkét, aki galambok, más állatokátváltozásával, hintón érkezik a bálba. Egy kitétel van csupán, amikor éjfélt üt az óra, el kell hagynia a kastélyt, mert a varázslat véget ér. A királyfit elbűvöli a lány szépsége, de közeledik az éjfél, a lánynak mennie kell. A kastély lépcsőjén viszont elhagyja az egyik pár cipőjét. A királyfi elhatározza, hogy Hamupipőke lesz a párja. Ezért keresésére indul a félpár cipővel. Ahogy a legtöbb mese, ez is jól végződik, „A jó elnyeri jutalmát!”. A király megtalálja a cipő tulajdonosát, nagy lagzit csapnak és „most is boldogan élnek, míg meg nem halnak”. Hamupipőke a sok gyötrelem, megaláztatás után a reményt testesíti meg, ahol mindig ott rejtőzködik az új, a jó kezdete.

Szereposztás:

 • Hamupipőke - Fritz Éva/Magyar Viktória
 • Rozinella - Pintér Dorina
 • Kravália - Gergelyfy Zsófi/Fodor Barbara
 • Krudélia asszony - Szabó Zsuzsa/Dóka Andrea
 • Peták Mihály - Egri László/Fogarassy András
 • Hercegúrfi - Czető Ádám/Umbráth László
 • Kornica néni - Schupp Gabriella/Szathmáry Nóra/Kecskeméti Zsuzsi
 • Hopmester - Egri László/Fogarassy András
 • Egerek - Gergelyfy Zsófia/Fodor Barbara

Zene: Harmath Imre
Dramaturg: Bencze Balázs
Dalszöveg: Bencze Balázs
Díszlet: Halász G Péter
Jelmez: Reidinger Mária

Rendező: Szabó Zsuzsa


Válaszfalak

AUGUSZTUS 17. SZOMBAT, 20:30

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Szereposztás:

 • Bill: Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész
 • Nancy:  Hernádi Judit Jászai Mari-díjas, Érdemes művész
 • Ben: Pataki Ferenc
 • Brian: Dékány Barnabás
 • Jess: Grisnik Petra
 • Tommy: Rohonyi Barnabás
 • Carla: Peremartoni Krisztina Jászai Mari-díjas

Rendező: Szabó Máté
Producer: Orlai Tibor

Az előadást 18 éven aluliaknak nem ajánljuk.


ÉBREDÉS NAGYKONCERT

AUGUSZTUS 20. KEDD, 19:30

A Megasztár 5 férfi hangja,Kökény Attila és az Artisjus- és EMeRTon-díjas magyar zenész, Rakonczai Viktor az „Ébredés” című közös műsora varázslatos nyári éjszakára invitálja közönségét, ahol a zene és a természet harmóniája találkozik!

A Szarvasi Vízi Színház a természet és a művészet találkozásának tökéletes helyszíne. A Körös holtágának partján elhelyezkedő színház a víz felett lebeg, így a nézőtér és a színpad közvetlen kapcsolatban áll a természet szépségeivel. Az esti fények varázslatos játéka és a csillagos égbolt felejthetetlen hátteret biztosít az előadásokhoz. Ez az egyedülálló helyszín minden alkalommal magával ragadja a látogatókat.

Program:
Az este során Kökény Attila és Rakonczai Viktor zenekara a legnagyobb slágerekkel és új dalokkal szórakoztatja a közönséget. Az előadásban hallhatók lesznek a legismertebb és legkedveltebb számok, valamint néhány meglepetés dal is, melyek garantáltan magával ragadják a nézőket.

Tűzijáték:
Az est csúcspontja a koncert utáni tűzijáték, ami egy igazi látványosság lesz, amelyet a Szarvasi Vízi Színház környékén is láthatnak majd.

Jöjjön el, és élvezze velünk ezt a varázslatos estét, ahol a zene és a természet egyedülálló harmóniája teszi felejthetetlenné az élményt.

Várjuk szeretettel!


Zenés díjátadó gála

AUGUSZTUS 21. SZERDA, 20:30


2024.07.16. - 2024.07.17.
2024.07.19. - 2024.07.20.
2024.07.22. - 2024.07.23.
2024.07.24. - 2024.07.25.
2024.07.26. - 2024.07.27.
2024.07.31.
2024.08.01.
2024.08.03.
2024.08.06.
2024.08.08. - 2024.08.10.
2024.08.14.
2024.08.17.
2024.08.20.
2024.08.21.
További ajánlataink

2024.07.15.
5 500 Ft Jegyvásárlás
2024.07.16.
3 000 Ft - 5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.07.17.
3 000 Ft - 5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.07.19.
3 000 Ft - 5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.07.20.
3 000 Ft - 5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.07.22.
2 000 Ft - 3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.07.23.
4 800 Ft - 7 800 Ft Jegyvásárlás
2024.07.24.
2 000 Ft - 3 500 Ft Jegyvásárlás
2024.07.25.
3 000 Ft - 5 500 Ft Jegyvásárlás
2024.07.26.
6 100 Ft - 8 600 Ft Jegyvásárlás
2024.07.26.
2024.07.27.
8 100 Ft Jegyvásárlás
2024.07.31.
1 700 Ft - 3 700 Ft Jegyvásárlás
2024.08.02.
20 000 Ft Jegyvásárlás
2024.08.03.
4 300 Ft - 6 800 Ft Jegyvásárlás
2024.08.06.
3 800 Ft - 6 300 Ft Jegyvásárlás
2024.08.08.
4 300 Ft - 6 800 Ft Jegyvásárlás
2024.08.09.
6 100 Ft - 7 600 Ft Jegyvásárlás
2024.08.10.
5 000 Ft - 7 000 Ft Jegyvásárlás
2024.08.14.
1 700 Ft - 4 200 Ft Jegyvásárlás
2024.08.17.
7 300 Ft - 9 300 Ft Jegyvásárlás
2024.08.17. - 2024.08.20.
2024.08.19.
2024.08.20.
7 000 Ft Jegyvásárlás
2024.08.21.
5 000 Ft Jegyvásárlás
2024.09.13. - 2024.09.15.
2024.10.03.
4 020 Ft Jegyvásárlás
2024.10.23.
2024.11.01. - 2024.11.03.
2024.12.28.
2024.05.26. - 2024.08.31.
Találatok száma: 10

Szarvasi Erdei Iskola

Szarvasi Erdei Iskola

Minden iskolás korosztály számára kiváló erdei iskolai szakmai programok megvalósításának helyszíne lehet a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark, melyek lebonyolításához szakmai segítséget tudunk nyújtani.

Kiemelt partner
Csuka48 Apartman Szarvas

Csuka48 Apartman Szarvas

Pihenjen, horgásszon, szórakozzon a festői szépségű szarvasi holtág mellett családjával, barátaival. A kétszintes, téliesített, közvetlen vízparti nyaraló a Csuka utcában, Szarvas közkedvelt üdülősétányának végében, a szarvasi arborétummal szemben helyezkedik el.

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Liget Wellness és Konferencia Hotel****

Szarvason, Budapesttől 160 km-re található a csend és nyugalom szigete, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****. A wellnesshotel főépületének szobáiból fantasztikus kilátás nyílik a Körös kanyarulatára, valamint az Erzsébet liget ősfás parkjára. Az igényes belső tereknek, és a széleskörű ...

Lipták Vendégház Szarvas

Lipták Vendégház Szarvas

A vendégház Szarvas városától 4 km-re található, csendes környezetben a Holt – Körös partján. Kitűnő pihenési lehetőséget biztosít családok, baráti társaságok számára. Igen kedvező a kisgyermekes családok számára is, hiszen a ház külön el van kerítve a körös partjától. Saját stég, csónak használat és ...

Lux Panzió Szarvas

Lux Panzió Szarvas

A panzió Szarvason, a városközpontban található. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turistákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket.

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Cervus Hostel C Szarvas

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Cervus Hostel C Szarvas

A kollégium a 44-es út mellett található a Holt Körös partján, Szarvason. A 6 fős apartmanok fiatalos, modern berendezése mind a hallgatók, mind a pihenni vágyó vendégek igényeit kielégítik. Minden apartmanhoz két szoba, egy fürdőszoba és kis konyha (hűtővel és főzőlappal) tartozik. A szobákhoz ...

Mokka Étterem és Panzió Szarvas

Mokka Étterem és Panzió Szarvas

Éttermünk ínycsiklandó ételekkel, süteményekkel, zamatos kávéval, üdítő koktélokkal, szezonális ital különlegességekkel is várja vendégeit. Akár az utcafronton kialakított sátras -pihenő részben, akár éttermünkön belül, akár az udvari kerthelyiségünkben, szabad téren, vagy a rendezvény sátorban szeretnél ...

Rémus Vendégház és Prémium faházak Szarvas

Rémus Vendégház és Prémium faházak Szarvas

Szarvas egy olyan vízparti kisváros, ahová megfoghatatlan varázsa miatt szívesen térnek vissza a természetet, a folyót, az aktív kikapcsolódást, a kisvárosi hangulatot, illetve a felhőtlen szórakozást kedvelő vendégek.

Szarvas Üdülő és Kemping Szarvas

Szarvas Üdülő és Kemping Szarvas

Kempingünk Szarvas város határában, az Erzsébet -ligetben található, közvetlenül a Holt-Körös partján.

Frankó Tanya Vendégház Szarvas

Pihenés, horgászat Szarvason a Holt- Körös partján. Csendre, pihenésre, nyugalomra vágyik? Ezt nálunk mind megtalálhatja a Kárpát-medence és a történelmi Magyarország közepén, 4 napraforgós vendégházunkban. A vendégház tágas és kényelmes, fűthető, klimatizált szállás.

Találatok száma: 7

Mokka Étterem és Panzió Szarvas

Mokka Étterem és Panzió Szarvas

Éttermünk ínycsiklandó ételekkel, süteményekkel, zamatos kávéval, üdítő koktélokkal, szezonális ital különlegességekkel is várja vendégeit. Akár az utcafronton kialakított sátras -pihenő részben, akár éttermünkön belül, akár az udvari kerthelyiségünkben, szabad téren, vagy a rendezvény sátorban szeretnél ...

Galéria Grill Étterem Söröző

Galéria Grill Étterem Söröző

Az étterem magyaros ízvilággal, halas specialitásokkal, kellemes hangulatú frissen felújított környezettel és közvetlen, kedves személyzettel várja meglévő és új vendégeit. Kínálata feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor ötleteivel és egyszerűségével. Legyen szó ...

Korona Gyorsétterem Szarvas

Korona Gyorsétterem Szarvas

A Korona étterem Szarvas legnagyobb gyorsétterme, mely az Evangélikus Ótemplom szomszédságában található.

Premier Restaurant Szarvas

Premier Restaurant Szarvas

Premier élmény Szarvas város szívében. A Premier Restaurant szeretettel vár minden kedves vendéget. Célunk, hogy prémium szolgáltatást és minőséget nyújtsunk. Különleges ételekkel, italokkal, koktélokkal és kézműves kávé különlegességekkel várjuk a hozzánk érkezőket. Kínálatunkban szerepel napi ajánlat, ...

Vadászkürt Vendéglő Szarvas

Vadászkürt Vendéglő Szarvas

Vendéglőnk fő profilja rendezvények lebonyolítása, emellett minden nap menüvel, többféle pörkölttel várjuk vendégeinket.

Árpád Kávézó és Romkocsma Szarvas

Árpád Kávézó és Romkocsma Szarvas

Szarvason a Szabadság úr 32. szám alatt, az Árpád Szálló oldalában, a Zenepavilonnál találjuk Árpád Kávézót és Romkocsmát.

Újváros Bisztró Szarvas

Újváros Bisztró Szarvas

Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos ...

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Ár: 1 700 Ft -tól 20 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Cervinus Művészeti Fesztivál 2024 Szarvas Cervinus Művészeti Fesztivál 2024 Szarvas
 • Szarvas
2024. július 11. (csütörtök) - 2024. július 14. (vasárnap)
Szarvasi moziműsor 2024 Szarvasi moziműsor 2024
 • Szarvas
2024. július 12. (péntek) - 2024. július 17. (szerda)
Cervinus Teátrum Szarvas programok 2024. Online jegyvásárlás Cervinus Teátrum Szarvas programok 2024. Online jegyvásárlás
 • Szarvas
2024. július 16. (kedd) - 2024. július 17. (szerda)

Hasonló ajánlatok

Ismerős Arcok koncertek 2024 Ismerős Arcok koncertek 2024
2024. július 18. (csütörtök)
Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024 Vastag Csaba fellépések, koncertek 2024
2024. augusztus 2. (péntek)

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Csábító nyári szabadtéri programok Siófokon Csábító nyári szabadtéri programok Siófokon

A Kálmán Imre Szabadtéri Színpad nagy múltra tekint vissza Siófokon. A Balaton legmodernebb és legnagyobb befogadóképességű (1576 férőhely) szabadtéri előadóhelye az idei nyáron számos előadással és koncerttel várja mindazokat, akik egy üde nyári kulturális felfrissülésre vágynak. Kiss Lászlóval, a ...

Foglaljon szállást!

Ár: 1 700 Ft -tól 20 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség

Foglaljon szállást!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program

Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!