Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Gyopárosi wellness nyaralás: Találja meg nálunk a pihenéséhez illő nyári csomagajánlatot!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!
Augusztus 20 - egész hétvégére szóló élmény Gyopárosfürdőn!

A Szarvasi Vízi Színház 2018-ban is színvonalas és változatos programmal várja a vendégeket. A színház páratlan építészeti megoldásként egy finoman stilizált várkastély és egy amfiteátrum szelíd kombinációjaként épült fel egy új gyalogos fahíd szomszédságában. A színpad egyfajta összművészeti játszóteret kíván nyújtani a hazai és a Kárpát-medencei színművészetnek. A Jókai Színház, mint üzemeltető, a helybéliek és a városba érkező turisták minél színvonalasabb kiszolgálását tűzte ki célul az idei évadra is.

KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK

Műsor 2018

Az égig érő fa

JÚLIUS 25. SZERDA, 19:30

Magyar népmese alapján a Zentai Magyar Kamaraszínház előadása

Bátorság. Leleményesség. Hit. Ezekre van szükség ahhoz, hogy valaki elinduljon felfelé az égig érő fa derekán. A lélek útján. A felnőtté válás felé.

És János elindul. Úgy indul neki a fának, hogy nem is sejti, mennyi csoda, szépség, kaland és nehézség vár rá.

Odafönt aztán megtanulja, mit jelent élni a lehetőséggel, milyen is az a hely ahol még a madár se jár, hogy miért nem szabad bemenni a tizenkettedik szobába, milyen a szerelem első látásra, mit jelent az hogy „ha addig élek is”, milyen az amikor a jó tett helyébe jót várj és hogy a gebéből is lehet táltos.

Megismeri a félelmet, a szerelmet, a barátságot, a rosszindulatot, a jó szándékot, a fájdalmat és a boldogságot is. Senki sem születik hősnek, de talán egy kicsit azzá válhat, ha tiszta szívvel és nyitott lélekkel járja az útját.

Szereposztás:

Jani, a kondáslegény: Virág György
Kurta, a kurtafarkú malac: Szilágyi Áron
Etelka, a király lánya: Verebes Judit
Király – Nešić Máté
Főkamarás: Dévai Zoltán
Sárkány, a háromfejű: Nešić Máté, Papp Arnold, Dévai Zoltán, Lőrinc Tímea
Bajvan, a varjú: Dévai Zoltán
Róka: Nešić Máté
Vasorrú Bába: Lőrinc Tímea, Pataki Gyűrű-díjas
Táltosló: Papp Arnold

Színpadra alkalmazta és a dalszövegeket írta: Lénárd Róbert
Zeneszerző: Bakos Árpád
Jelmeztervező: Aleksandra Pešić
Rendező: Crnkovity Gabriella


Kedvenceink a víz fölött - Csonka Dóra és Gulyás Attila

JÚLIUS 26. CSÜTÖRTÖK, 21:00

Kedvenceink a víz fölött: Csonka Dóra és Gulyás Attila a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek előadását láthatják "Egy szoknya egy nadrág" címmel.


Függöny fel!

JÚLIUS 27. PÉNTEK, 20:30

a kecskeméti Katona József Színház előadása

Esőnap: július 30. 20:30
Ki ne gondolt volna már arra, hogy színház az egész világ? És színész benne minden ember? Főleg persze azok, akik tényleg színészek. Mert ők is emberek.

Michael Frayn komédiája bepillantást enged a kulisszák mögé. Hogy nem nyílik a díszletajtó. Hogy eltűnt a kellék. Hogy hisztis a művésznő. Hogy hol a művészúr. Hogy az asszisztens meg az ügyelő. Hogy elfogyott a kávé. Hogy összeomlott a rendező. Hogy rossz a darab. Hogy jó a darab. Hogy van-e darab.

A legenda szerint a szerző fejéből akkor pattant ki a színdarab ötlete, amikor egy barátja előadásán unatkozott: Mennyivel érdekesebb lehet az, ami a színfalak mögött történik...


Lucifer show

JÚLIUS 28. SZOMBAT, 20:30

Verebes István – Nemlaha György: Lucifer show
történelmi revü 2 részben a József Attila Színház előadásában

Esőnap: július 29. 20:30

Ez a Lucifer nem hagyja magát befolyásoltatni a XX. század történéseitől: ő úgy mutatja meg a sorsfordító napokat Ádámjának és Évájának, hogy azokról kiderüljön, tulajdonképpen mind a nagy „showtime” részei. A századforduló szilvesztere a vurstliban, a trianoni szerződés aláírásának napja egy orfeumban, a nyilas hatalomátvétel egy bordélyban, Rákosi Mátyás születésnapja egy üzemi rendezvényen, a szovjet csapatok november 4-i bevonulása egy vidéki szálloda éttermében, a Varsói Szerződés csapatainak csehszlovákiai inváziója az Ifjúsági Parkban éri az első emberpárt. De ők „valami miatt” sosem lehetnek egymáséi… Ez a történet – és közben közel száz korabeli dal – tölti meg a történelmi revüt.

Szereplők:

Betz István
Blazsovszky Ákos
Brunczlík Péter
Chajnóczki Balázs
Dobrányi Máté
Előd Álmos
Fehér Anna Jászai Mari-díjas
Fekete Réka Thália
Fila Balázs
Holczinger Szandra
Kocsis Judit Jászai Mari-díjas
Korponay Zsófia
Kovalik Ágnes
Krassy Renáta
Létay Dóra
Ömböli Pál
Schlanger András
Szucskó Noémi
Vaszkó Bence
Zöld Csaba
Zongorista : Darvas Ferenc / Darvas Kristóf

Díszlet: Mira János
Jelmez: Tordai Hajnal Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész
Dramaturg: Szokolai Brigitta
Koreográfus: Hajdú Anita
Korrepetítor: Fekete Mari
Súgó: Törőcsik Eszter             
Ügyelő: Verebély Monika
Rendezőasszisztens: Németh Dóra

RENDEZŐ: Verebes István  Jászai Mari-díjas


"Megtanulom, megőrzöm, továbbadom..."

JÚLIUS 31. KEDD, 20:30

Cirkuszi dinasztiák műsora a generációról generációra szálló tudás jegyében

Erő, kitartás, egyensúly, esélyegyenlőség, pontosság, egymásra figyelés – gondolatok, melyek az ámulatba ejtő cirkuszi műsorszámok megtekintése közben jutnak eszünkbe. A cirkusz a családok közös művészeti ága mind a porondon, mind a nézőtéren. Az artisták gyakran egymástól sajátítják el ennek a nagy hagyományú szakmának az alapjait, apáról fiúra, anyáról lányra öröklődik nem csak a cirkusz szeretete, hanem akár maguk a számok, attrakciók is.  A nézőtéren pedig együtt szórakozhat és ébredhetnek gondolatai, érzései három generációnak: gyerekeknek, szülőknek és nagyszülőknek.

Gálaelőadásunkban nem csak káprázatos produkciókat láthat a közönség, hanem a számok közötti beszélgetésekben betekintést nyerhetünk az artisták egyszerre szenvedélyes és fegyelmezett világába is.

Rendező: Fekete Péter

A Fővárosi Nagycirkusz produkciója


Monte Cristo grófja

AUGUSZTUS 2. CSÜTÖRTÖK, 20:30 
AUGUSZTUS 3. PÉNTEK, 20:30 
AUGUSZTUS 4. SZOMBAT, 20:30

Dumas-Szomor-Pozsgai: Monte Cristo grófja
musical 2 részben A Békéscsabai Jókai Színház előadásában.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?

Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is. Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás.

Közreműködnek: a kar és táncosok

Zenészek: Billentyűs hangszerek: Gulyás Levente, Szabó Imre, Hegedű: Benedekfi Zoltán, Brácsa: Szomorné Budai Mariann, Cselló: Juhász Edit, Klarinét: Bogdán Gábor, Kürt: Bereczki Gábor, Gitár: Cseh István, Basszusgitár: Pfeff Márton, Dob: Geröly Mátyás


Kedvenceink a víz fölött - Liszi Melinda és Balázs Csongor

AUGUSZTUS 7. KEDD, 21:00

A Békéscsabai Jókai Színház művészeinek előadását láthatják „Húrokról dallamra, dallamról hangokra” címmel.
Az este akusztikus válogatást  hallhatnak kedvenc dalaikból.


Rigócsőr királyfi

AUGUSZTUS 8. SZERDA, 19:30

Grimm -Kocsák-Bozsó: RIGÓCSŐR KIRÁLYFI mesemusical

Kérők hada verseng Izabella királykisasszony kezéért. Ő azonban mindegyikőjükben csak kivetnivalót talál. Egyiküket, a szomszédos királyság ifjú uralkodóját, még gúnynévvel is felékesíti. Rigócsőrnek nevezi el. Az ifjú király beleszeret a fennhéjázó királykisasszonyba és elhatározza, hogy másnap álruhában – koldusként – újra szerencsét próbál.

Eközben az öreg király megunva lánya méltatlan viselkedését, úgy rendelkezik, hogy az első férfiemberhez hozzáadja, aki a palotába bebocsátást kér. Ki más is lehetne, aki bezörget a kapun, mint a koldusruhát öltött Rigócsőr király.

A királylány a koldus feleségeként kezd új életet. Megtanulja, hogy mindenért meg kell dolgozni. Ráébred arra, hogy az élet számtalan csodát rejt mindazoknak, akik megbecsülik azt, és tesznek is érte.

Szereposztás:

Rigócsőr királyf:  DÓSA MÁTYÁS
Király: VARGA MIKLÓS
Izabella, a lánya: VARGA VIVIEN
Bömbölik: BODOR SZABINA
Acsarkodik: DOMINEK ANNA
Kocsmáros: BOZSÓ JÓZSEF
Kocsmárosné: STEINKOHL ERIKA
Királynő: PALÁSTHY BEA
Érdergard herceg: IMRE MARCELL
Sigfried herceg: OSZVALD BALÁZS

Közreműködők
Ügyelő: MADÁR K. ZOLTÁN
Súgó: HORVÁTH KATALIN
Rendezőasszisztens: NEMES BENCE
Koreográfus: BORBÉLY KRISZTINA
Rendező, látvány: BOZSÓ JÓZSEF


Tóth Auguszta - Érzések

AUGUSZTUS 9. CSÜTÖRTÖK, 20:30

Tóth Auguszta - Érzések című albuma, amelyen számára írt dalokat, saját dalszövegeivel jelentetett meg.


Örömlányok végnapjai

AUGUSZTUS 10. PÉNTEK, 20:30

Horváth Krisztián-Moravetz Levente: ÖRÖMLÁNYOK VÉGNAPJAI
vígjáték a Moravetz Produkció előadása

Esőnap: augusztus 13. 20:30
Valahol a Mátra alján lakik nénje. (Mint a mesében.)
Szépen lassan telnek napjai. (Mint a mesében.)

Nyugdíjazása után azonban úgy dönt, nem engedi, hogy leírják. (Mint a mesében.) Ezért megalapítja a Csöpike Csibéi Betéti társaságot, - rövidítve Csö-csi Bt.-t - melynek fő profilja…, ( …és ez innentől, már nem mese.)

A remek zenékkel fűszerezett vígjáték az ismert szerzőpárostól, garantál szórakozást nyújt a kikapcsolódni vágyó nézőknek.


Bob herceg

AUGUSZTUS 11. SZOMBAT, 20:30

Huszka-Bakonyi -Martos: BOB HERCEG operett

2018. augusztus 11. 20:30
Esőnap: augusztus 12. 20:30

"Londonban, hej, van számos utca…” – és ezeket az utcákat járja éjjelente álruhában, mandolinját pengetve György herceg, az angol trón várományosa. Szerelme a szegény, de annál gyönyörűbb Annie és az utca népe csak Bobnak szólítja. Az anyakirálynő már kiszemelte György számára a leendő arát az udvarban – Annie kezére pedig a bugyuta borbély ácsingózik. „Te más világban, én más világban” – szárnyal a szomorú dallam Huszka Jenő operettjében, s mire a függöny legördül, kiderül legyőzi-e a rangkülönbséget a „minden akadályt legyőző szerelem”? Huszka Jenő operettjének a különlegessége, hogy az első magyar nyelven írt operett volt: 1902 december 20-án mutatták be a Népszínházban. Innen eredeztethetjük a magyar operett játszást, hiszen a Bob herceg hatalmas sikeréből nőtt ki a magyar operett máig tartó világsikere. A veszprémi előadásban visszanyúlunk a gyökerekhez: Bakonyi Károly eredeti szövegkönyvét használtuk, félretéve a sok átiratot, mai színpadra alkalmaztuk, de érthetően megtartva a múlt század elejei nyelvezetet és hangulatot.

Szereposztás

A királynő: KÁLLAY BORI Érdemes művész
György herceg, a fia: DÓSA MÁTYÁS
Annie, Tom apó lánya: TÓTH DOROTTYA/BODOR SZABINA
Pomponius, a herceg nevelője: KÖRÖSI CSABA
Viktória hercegnő: HALAS ADELAIDA
Lord Lancaster, gárdakapitány: SZELES JÓZSEF
Hopmester: BOZSÓ JÓZSEF
Mary Pickwick: TERESCSIK ESZTER
Tom apó: TÓTH LOON
Plumpudding, borbély: MÁTÉ P GÁBOR
Pickwick, kocsmáros: ZSOLNAY ANDRÁS
Gippsy: VAJDA KÁROLY
Udvarhölgyek : BONYHÁDI VIKTÓRIA, CSUTAK NOÉMI, LUKÁTS SÁRA, ZAB JOHANNA
Katonák : IMRE MARCELL, RÁCZ JÁNOS, ROGÁCSI MÁRTON, SCHMIDT MARCELL

Közreműködők

Ügyelő: SZENTMIKLÓSI ILDIKÓ
Súgó: KLÓZER KITTI
Rendezőasszisztens: PÉTI KRISZTINA
Zenei vezető: KÉMÉNCZY ANTAL
Jelmeztervező: LIBOR KATALIN
Rendező, koreográfus, látvány: BOZSÓ JÓZSEF


Cinderella

AUGUSZTUS 15. SZERDA, 20:30

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is.

Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék hallhatók, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában.

Szereposztás:

HAMUPIPŐKE, Anika: Muri Enikő / Békefi Viktória / Zsitva Réka / Laurinyecz Réka
TÜNDÉRKERESZTANYA: Koós Réka / Fésüs Nelly / Köllő Babett
MOSTOHA TESTVÉREK, Flóri és Dóri:
Tatár Bianka / Pánics Lilla / Vajai Flóra / Rácz Zsuzsanna / Rigler Renáta
ALBERT HERCEG: Szabó Máté / György Rózsa Sándor / Balázs Csongor
LAJOS FŐHERCEG, herceg apja: Gerdesits Ferenc / Mikó István
MOSTOHA: Holman Enikő
ZENEI MINISZTER: Torma Zsolt
HOLLE ANYÓ: Stana Alexandra
ARANYHAJ: Molnár Edina
PIROSKA: Joó Viktória
DOROTHY: Németh Liza
CSIPKERÓZSIKA: Tóth Nikoletta
PÁN PÉTER: Bíró Márton
SZÉPSÉG (Belle) és a SZÖRNYETEG: Rimár Izabella / Újszászi András
ALADIN – JÁZMIN: Szabó Dániel / Boros Bettina
JANCSI és JULISKA: Benkő Dávid / Tóth Klaudia
ELZA és ANNA: Horváth Dóra / Magyar Lili
HÓFEHÉRKE: Koller Nikolett
MORGÓ: Dénes Nándor
HAPCI: Péli Róbert
KUKA: Kovács Richárd
TUDOR: Patonai Norbert
VIDOR: Veres Tamás
SZENDE: Östör Ákos
SZUNDI: Péntek Dominik
PINOKKIÓ: Reszneki Domán
UDVAR HÖLGYEK  Török Fanni, Szilágyi Zita

Billentyűk: Lengyel Zoltán/Szabó Károly
Dob: Tóth Zsolt/Tóth Tamás
Basszusgitár: Fehérvári Attila Péter/Szappanos György
Gitár: Antoni Arnold/Jung Norbert
Hangosítás: Arató Attila/Hunyad Attila
Fényterv: Szimeiszter Balázs
Műszaki koordinátor: Fülöp Zoltán
Zenei munkatárs: Földi Albert
Zenei hangmérnök: Kiss Zoltán
Produkciós-asszisztens: Pintér Lotti
Animáció: FORWARD Productions Kft.
Jelmeztervező: Debreczeni Ildikó
Díszlettervező: Mira János
Koreográfus: Román Sándor
Zeneszerző: Gömöry Zsolt
Szövegkönyv: Pozsgai Zsolt
Producer: Vona Tibor
Rendező: Pozsgai Zsolt – Román Sándor


Csak kétszer vagy fiatal

AUGUSZTUS 17. PÉNTEK, 20:30

Ron Aldridge: CSAK KÉTSZER VAGY FIATAL
vígjáték két részben a Turay Ida színház előadása

2018. augusztus 17. 20:30
Esőnap: augusztus 22. 20:30

Nagy öregek, nagy hülyéskedés, nagy kacagás. Ez a három a legfőbb jellemzője a Bodrogi Gyula által rendezett Turay Ida Színház előadásának, amiben lubickolnak a színészek.

Voltak már úgy, hogy nemrég eltávozott szerettük hangját hallani vélték? Hogy semmivel sem összetéveszthető illata bekúszott a szobába?

Hogy papucsának csoszogására ébredtek, vagy érezni vélték homlokukon könnyed érintését?

Gordon Brooks, alias Brooksie, ez a kedves, öreg sármőr 35 év mámoros boldogság után hirtelen magára marad. Felesége halálával úgy érzi, egyúttal elvesztett minden kapaszkodót is az élethez.

A korábban ismerős dolgok idegenekké válnak, egyáltalán: az egész világ túlhaladja őt. A kezdeti pánikon csak feleségéhez intézett imái, a folyamatos „beszélgetések” képesek átlendíteni.

S Brooksie-ba lassan-lassan visszatér az élet: már lecsúszik a whisky, előkerül a motoros bőrjakó, a Nosztalgia Klub hölgyei pedig édesen viháncolnak bugyuta viccein.

Végül a „bandában” feltűnik Rose, aki talán magányán is képes lenne enyhíteni… S Brooksie ekkor utoljára fordul a szeretett fényképhez…

Az áldás e túlvilági mondat útján meg is érkezik:
„Mindig hencegtél, hogy fiatalabb vagy, hát most viseld hősiesen a fiatalságodat…”

Ez a darab egy kedves, sok humorral átszőtt mese egy özvegyemberről, aki barátai és családja segítségével talál vissza az életbe.

Szereposztás:

Grace: Hűvösvölgyi Ildikó (Kossuth-díjas)
Brooks: Mikó István (Érdemes, Művész, Jászai Mari-díjas)
Tom:  Nagy Gábor
Rose: Egri Márta (Jászai Mari-díjas) / Szabó Anikó
Julia:  Nyírő Bea
Richard:  Boros Zoltán
Suzy: Szilvási Judit

Fordította: Hamvai Kornél
Díszlet, jelmez: Darvasi Ilona
A rendező munkatársa: Szabó Anikó

Rendező: BODROGI GYULA
Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész,
rendező, érdemes és kiváló művész


Segítség, megnősültem!

AUGUSZTUS 18. SZOMBAT, 20:30

Sebestyén Elemér: Segítség, megnősültem!
egyszemélyes vígjáték, 75 perc, szünet nélkül

Esőnap: augusztus 21. 20:30
Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba új önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték, amelynek 2016. október 29-én, a budapesti Thália Színházban volt a bemutatója, és azóta számos teltházas előadás követett a Tháliában és vidéken.  A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiáját Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk.

A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást.

A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság” – mondja Pindroch Csaba.

Az előadás egyike azon kevés színpadi produkcióknak, amelyek kortárs magyar szerző műve alapján készültek, bemutatva a mai magyar valóságot. Emellett külön érdekessége a főszereplő színész – Pindroch Csaba – egyszemélyes jelenléte, amely a hagyományos, többszereplős drámákhoz és vígjátékokhoz képest a közönségtől és a színésztől egyaránt fokozottabb figyelmet igényel, ezáltal egyedülálló színházi élményt nyújt.

A produkció nem titkoltan utazó színháznak is készült. A minden méretű játszóhelyhez illeszkedő színpadtér és Pindroch Csaba bravúros alakítása lehetővé teszi bármilyen színpadon bármilyen összetételű közönség részére az igazi színházi légkör megteremtését.


Díjátadó Gála

„A Mindenségen át” című musicalben megrázóan őszinte visszaemlékezések, infantilis humorú jelenetek, elgondolkodtató kordokumentumok mellett hallható 25 halhatatlan Beatles-dal – magyar és angol nyelven!

2018. augusztus 19. 20:30
Esőnap: augusztus 20. 20:30

A Debreceni Független Színház látványos és szórakoztató koncertszínházi előadása nosztalgikus időutazásra hívja a szarvasi víziszínpad közönségét: a világ máig leghíresebb és legnagyobb hatású angol beat zenekara, a gombafejű Beatles együttes és annak legendás vezetője, John Lennon támad fel és jön el közénk.

John Lennon négy évtizeddel ezelőtti világmegváltó gondolatai ma még aktuálisabbak, mint a végzetes New York-i pisztolylövések előtt, hiszen azóta sincs béke a Sárgolyón, a gazdag csakazértse osztja meg mindenét a szegénnyel,  a Biblia, a Tóra és a Korán bigott olvasói  pedig még ádázabbul gyilkolják egymást itt is, most is!  A színes, látványos Lennon-kavalkád fájdalommentesen adagolva juttatja be a fülekbe és szívekbe a Beatles-dalok máig aktuális üzenetét szerelemről, szeretetről, egyenlőségről, határok nélküli Európáról, háborúk nélküli világról – ahol gyermekeink talán majd békében és boldogságban élnek…

Online jegyvásárlás


2018.07.25. - 2018.07.26.
2018.07.27. - 2018.07.28.
2018.07.31.
2018.08.02. - 2018.08.04.
2018.08.07. - 2018.08.08.
2018.08.09. - 2018.08.11.
2018.08.15.
2018.08.17. - 2018.08.18.
2018.08.19.
Találatok száma: 1

Szarvasi Erdei Iskola

Szarvasi Erdei Iskola

Minden iskolás korosztály számára élményteli osztálykirándulás célpontja vagy kiváló erdei iskolai szakmai programok megvalósításának helyszíne lehet a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark, melyek ...
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

KeSzeCsüSzoVa
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Szarvasi Vízi Színház előadások 2018. Műsor és online jegyvásárlás