Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ programok 2021
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
Fehérvári Advent, ünnepi programok Székesfehérváron
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
„ZENE-BOR” A 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Koncertje
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ programok 2021

2021.11.27. - 12.21.

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ látja el Székesfehérvár közművelődési alapfeladatát kulturális központ típusú intézményként. Hozzá tartozik az Öreghegyi Közösségi Ház, a Felsővárosi Közösségi Ház, a Kisfaludi Közösségi Ház, a Királykút Emlékház, a Vízivárosi Közösségi Klub és a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ, valamint az intézmény üzemelteti a Csalai Közösségi Teret és a Felsővárosi Tájházat is.

Programok 2021

2021- NOVEMBER 27., SZOMBAT, 10:00–12:00
Adventi készülődés // Csalai Közösségi Tér

Csalai Közösségi Tér, Székesfehérvár-Csala, Fő utca 1.
Az első adventi hétvégén, november 27-én, szombaton 10 órától kézműveskedni hívják a csalaiakat a Csalai Közösségi Térbe: az adventi asztal díszét, az adventi koszorút készíthetik el közösen a résztvevők. A szervezők kérik, hogy gyertyákat mindenki hozzon magával a saját koszorújára.

A rendezvényen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. A szájat és orrot eltakaró arcmaszk használata 6 éves kor felett kötelező.

2021. NOVEMBER 27., SZOMBAT, 16:00–18:00
Adventi készülődés // Felsővárosi Közösségi Ház

Felsővárosi Közösségi Ház, Székesfehérvár, Havranek József utca 27.
Adventi készülődésre hívja a Felsővárosi Közösségi Ház a családokat november 27-én, szombaton 16 órára. A kézműves foglalkozásra érkezők ajtóra való adventi kopogtatót készíthetnek.

A rendezvényen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A védettségi igazolvány csak személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány felmutatásával együtt érvényes. A szájat és orrot eltakaró arcmaszk használata 6 éves kor felett kötelező.

2021. DECEMBER 4., SZOMBAT, 16:00–19:00
Mikulásváró // Kisfaludi Közösségi Ház

Kisfaludi Közösségi Ház, Székesfehérvár-Kisfalud, Könyves Kálmán u. 10/a
A kisfaludiak közösen várhatják a Mikulást december 4-én, szombaton 16 órától a Kisfaludi Közösségi Házban. És amíg megérkezik a nagyszakállú, addig kicsik és nagyok a Szedtevette zenekar gyermekjátszó táncházában tölhetik az időt, ahol Kneifelné Laczkó Kriszta vezetésével mondókás és körjátékokat, párválasztó játékokat játszhatnak.
Jelentkezés 500 Ft részvételi díj befizetésével.
Jelentkezési határidő: november 30., kedd

Adventi Jazz Szerdák
Advent heteiben minden szerda estére jazzkoncertet kínál a műfaj kedvelőinek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ: két-két alkalommal az Öreghegyi Közösségi Házba, illetve a Fürdő sori központi épületébe várják a közönséget.

Az első jazz szerdán, december 1-jén a Bacsó Kristóf Triadot hallhatják az érdeklődők az Öreghegyi Közösségi Házban. Generációjának egyik legkiemelkedőbb szaxofonművésze 2013-ban alapította a Bacsó Kristóf Triad formációt. A trió egy kísérletező zenei műhely, amelynek hangzása több neves fesztiválon aratott nagy sikert itthon és külföldön egyaránt. Bacsó fiatal társa Tálas Áron, akinek elsődleges hangszere a zongora, azonban nagy eredetiséggel nyúl a Fender zongorához és más elektronikus hangszínekhez is. A zenekar másik tagja a dobos Csízi László, akinek érzékeny játékstílusa határozza meg a zenekar ritmikai sokszínűségét. A TRIAD zenéje egyszerre merít a jelenből és a közép-kelet európai zenei tradíciókból. A gondosan kimunkált részek mellett játékában fontos szerepet kapnak a közös improvizációk, illetve a nem megszokott utak keresése is.

2021. DECEMBER 5., VASÁRNAP, 14:00–17:00
Mikulásváró // Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház

Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar, Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.
Együtt várhatják a Mikulás érkezését a városrész lakói a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban december 5-én, vasárnap 14 órától. Mikulásváró játékokkal, kézműves foglalkozással készülnek az eseményre a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai, 16 órakor pedig megérkezik a Mikulás.

2021. DECEMBER 5., VASÁRNAP, 16:00–18:00
Mikulásváró // Kisfaludi Közösségi Tér

Csala Közösségi Tér, Székesfehérvár-Csala, Fő utca 1.
Mikulásvárót rendez a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Csalai Közösségi Térben december 5-én, vasárnap 16 órától: míg megérkezik a nagyszakállú, addig a gyerekek játékokkal, kézműves foglalkozással tölthetik az időt.

Adventi Jazz Szerdák

December 8-án a Fekete Kovács Kornél Quintet játszik majd az Öreghegyen. Az együttes vezetője hangszeres szólistaként (trombita, szárnykürt), de zeneszerzőként és hangszerelőként is Európa szerte elismert művész. A Budapest Jazz Orchestra alapítója, annak 1998–2005-ig művészeti vezetője és szólistája volt. Pályája során számos neves nemzetközi és hazai zenekarban játszott, zeneszerzőként több kisebb kompozíció mellett a „Budapest Jazz Szvit” szerzője. Munkásságáért – több más elismerés mellett – megkapta a Liszt Ferenc-díjat is. 2006 februárjában alakította meg saját quartetjét, amely később kiegészült Oláh Szabolcs gitárossal, azóta a Fekete-Kovács Kornél Quintet nevet viseli. Zenekara a mainstream és a populáris jazz közötti arany középutat képviseli. A zenekar tagjai: Fekete-Kovács Kornél (trombita, szárnykürt), Oláh Szabolcs (gitár), Szakcsi Lakatos Róbert (zongora), Hárs Viktor (nagybőgő), Mohay András (dob

2021. DECEMBER 9., CSÜTÖRTÖK, 18:00–19:00
Királykúti esték: Pilinszky 100

Királykút Emlékház
Pilinszky 100. címmel rendez irodalmi estet december 9., csütörtökön 18 órától a Királykút Emlékházban a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a Vörösmarty Társaság. Az esemény vendégei fehérvári költők lesznek: Bokros Judit, Gellén-Miklós Gábor, Gál Csaba, Pálfalvi András, P. Maklári Éva, Bobory Zoltán, Saitos Lajos és Koch Imre a Pilinszky által ihletett verseikről beszélgetnek a házigazdával, Bakonyi István irodalomtörténésszel.
2021-ben ünnepeljük Pilinszky János születésének 100. évfordulóját. A centenárium keretében országszerte számos eseménnyel emlékeznek a költőre, aki sok időt töltött Székesfehérváron, és élete utolsó éveiben itt is élt és alkotott. Városunkban nemrég a Városháza Dísztermében rendeztek emlékülést Bakonyi István irodalomtörténész eknökletével, majd a Szent István Király Múzeum szervezett irodalmi estet az Új Magyar Képtárban. A rendezvények sorát folytatja a Királykút Emlékház decemberi estje.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

2021. DECEMBER 10., PÉNTEK, 17:30–19:00
Édes-mézes délután // Csalai Közösségi Tér

Csalai Közösségi Tér, Székesfehérvár-Csala, Fő utca 1.
Közös mézeskalács-díszítésre hívja, várja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Csalai Közösségi Térbe december 10-én, pénteken 17.30 órára.

2021. DECEMBER 11., SZOMBAT, 16:00–17:30
Édes-mézes délután // Kisfaludi Közösségi Ház

Kisfaludi Közösségi Ház, Székesfehérvár-Kisfalud, Könyves Kálmán u. 10/a
Édes foglalkozásra hívja a kisfaludiakat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ december 11-én, szombaton 16 órára a Kisfaludi Közösségi Házba: a közös mézeskalács-díszítő alkalmon minden bizonnyal sok szép és egyedi figura születik majd.

2021. DECEMBER 14., KEDD, 18:00–19:00
Öreghegyi Disputa

Öreghegyi Közösségi Ház
Az év utolsó Disputáját rendezi a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a Vörösmarty Társaság december 14-én, kedden 18 órától az Öreghegyi Közösségi Házban. Az évzáró eseményen Cser-Palkovics András polgármesterrel beszélget Bobory Zoltán, a Társaság elnöke, az est házigazdája.
A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Adventi Jazz Szerdák
December 15-én  a Coltrane Legacy koncertjét hallhatják az érdeklődők az SZKKK Fürdő sori központi épületében.
A Coltrane Legacy jazzformációt a szakma által Magyarország legjobb bőgősei közé sorolt Orbán György hívta életre: úgy gondolta, hogy az amerikai legenda, John Coltrane örökségét oly módon ápolhatja legméltóbban, ha egy olyan zenekart hoz létre, amely a szaxofonos-zeneszerző zenéje által ihletett saját szerzeményeket és a Coltrane-témák új hangszereléseit egyaránt játssza. Orbán György partnerei fiatal koruk ellenére már mindannyian ismert és elismert zenészek idehaza: szaxofonokon Molnár Sándor, Soso Lakatos Sándor és ifj. Oláh Kálmán, zongorán Oláh Krisztián és dobon Lakatos Pecek András játszik.

2021. DECEMBER 18., SZOMBAT, 16:50
Zsigmond Lala-KARÁCSONY Lemezbemutató koncert-Székesfehérvár, Feketehegy

35 perces adventi műsor.
Megérkezett Zsigmond Lala második albuma, Karácsony címmel.
A helyszínen lehetőség lesz CD vásárlásra is.
16:50-kor kezdődik a koncert

Adventi Jazz Szerdák
A montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, Szőke Nikoletta lesz a december 22-i koncert fellépője, ugyancsak a központban.  Az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője azon ritka művészek közé tartozik, akit nemcsak a közönség, de a szakma is ajnároz. A hazai koncerttermek és fesztiválok mellett nagy sikerrel lépett már fel New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben is, énekelt többek között Michel Legrandnal, Bobby McFerrinnel, Kurt Ellinggel és Gregory Hutchinsonnal. A Szőke Nikoletta Quartet 2002-ben alakult, tagjai az énekesnő mellett Szakcsi Lakatos Róbert (zongora), Barcza Horváth József (nagybőgő) és Juhász Márton (dobok). Az énekesnő zenésztársai az ország legkiválóbb jazz zenészei közé tartoznak, egytől egyig mesterei hangszerüknek.

Forrás: kulturális központ honlapja


2021.11.27. - 2021.12.21.
További ajánlataink

2021.12.01. - 2021.12.24. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Fehérvári Advent 2021
2021.12.03. - 2021.12.06. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vörösmarty Színház előadásai decemberben
2021.12.04. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Rejtett kincsek
2021.12.04. 15:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kézműves délután a Terembura Kulturális Egyesülettel (Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3.)
2021.12.04. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyermekjátszó táncház a Szedtevette zenekarral és Mikulásváró családi délután (Kisfaludi Közösségi Ház)
2021.12.05. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Dal a Miénk-Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor - Karácsony János
2021.12.05. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi szentmise és zenés áhítat – közreműködik az Ars Oratoria Kamarakórus, vezényel Pad Zoltán Liszt-díjas karnagy (Szent Imre-templom)
2021.12.05. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Fagyvirág és vattacukorfelhő – interaktív meseelőadás családoknak (Igéző) (Belépődíjas)
2021.12.05. 15:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kézműves délután a Terembura Kulturális Egyesülettel (Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3.)
2021.12.05. 15:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Találkozz a Mikulással Maroshegyen! – A Mikulás a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár elől indul hintón
2021.12.05. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulásváró családi délután (Csalai Közösségi Tér)
2021.12.05. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Fagyvirág és vattacukorfelhő – interaktív meseelőadás családoknak (Igéző) (Belépődíjas)
2021.12.05. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Karosi-Kovács-Rieger trió koncertje (Karosi Júlia – ének, Kovács Linda – ének, Rieger Attila – gitár) (max. 45 fő) (SZIKM, Városi Képtár – Deák Gyűjtemény)
2021.12.05. 17:35 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Az Alba Regia Vegyeskar adventi műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.05. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Seres Brothers adventi kiskoncertje (Adventi színpad)
2021.12.05. 10:00 - 2021.12.05. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.05. 14:00 - 2021.12.05. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulásváró családi délután (Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar)
2021.12.06. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A kelet zenéje
2021.12.06. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Az elfeledett karácsony – norvég családi film
2021.12.06. 16:30 - 2021.12.06. 19:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mikulásváró műsor a Városház téri Adventi színpadnál
2021.12.07. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Szent Imre Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda Csengő csoportjának A szúrós szőrű bárány című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.07. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Az Árpád Úti Óvoda Süni csoportjának Mikulás, Mikulás című összeállítása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.07. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola 2. évfolyamának „Várunk már, szép karácsony” című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.07. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Széna Téri Általános Iskola 2. c osztályának, zenei műhelyeseinek és furulya szakköröseinek Karácsony ünnepén című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.07. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent a Nyugat nőíróival – Buza Tímea előadása (Vörösmarty Mihály Könyvtár – Budai úti Tagkönyvtár)
2021.12.09. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Zentai Úti Általános Iskola 3. évfolyamos lányainak A szürke patás című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.09. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Felsővárosi Óvoda Szárazréti Tagintézménye Mókus csoportjának Téli örömök című összeállítása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.09. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodája Katica csoportjának Újra itt a szép karácsony! című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.09. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Tolnai Utcai Óvoda Katica csoportjának Szólj csengő, csingi-lingi-ling! című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.09. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Téli madármesék – író-olvasó találkozó Telegdi Ágnessel (személyes vagy online) (Vörösmarty Mihály Könyvtár – Központi Könyvtár Gyermekrészleg)
2021.12.09. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hétpettyes Óvoda Mese-Vár Tagóvoda nagycsoportosainak Adventi várakozás című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.09. - 2021.12.16. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vörösmarty Színház előadásai decemberben
2021.12.10. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hétvezér Általános Iskola 2. a osztályának Girbe-görbe kisfenyő című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.10. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Maroshegyi Óvoda Pillangó csoportjának Karácsonyváró című összeállítása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.10. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Napsugár Óvoda nagycsoportjának Karácsonyvárás című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.10. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Nagykarácsony – magyar vígjáték (Barátság mozi) (Belépődíjas)
2021.12.10. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kisfaludi Művészkör kiállításának megnyitója (Kisfaludi Közösségi Ház)
2021.12.10. 17:30 - 2021.12.10. 19:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Díszítsünk közösen mézeskalácsot! (Csalai Közösségi Tér)
2021.12.10. - 2021.12.12. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi Fényvonat
2021.12.11. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola alsó tagozatának Adventi hangulatok című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.11. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Mesélő szobrok - Tartson velünk és tudja meg szobraink milyen titkokat rejtenek
2021.12.11. 16:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi gyertyagyújtás Spányi Antal megyés püspök adventi gondolataival, a színpadon a Székesfehérvári Egyházmegye katolikus iskolásainak adventi műsora (Püspöki palota, Adventi udvar)
2021.12.11. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Interaktív népi hangszerbemutató Varró János népzenésszel, népzenepedagógussal (Szent István Király Múzeum – Országzászló tér)
2021.12.11. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Glória! – a Vox Mirabilis kamarakórus karácsonyváró hangversenye (Jézus Szíve templom) (Belépődíjas)
2021.12.11. 10:00 - 2021.12.11. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.11. 14:30 - 2021.12.11. 16:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi képeslapok készítése (Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpont) (Belépődíjas)
2021.12.11. 15:00 - 2021.12.11. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kézműves délután a Terembura Kulturális Egyesülettel (Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3.)
2021.12.11. 16:00 - 2021.12.11. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Díszítsünk közösen mézeskalácsot! (Kisfaludi Közösségi Ház)
2021.12.11. 16:00 - 2021.12.18. 16:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Díszítsünk közösen mézeskalácsot! (Kisfaludi Közösségi Ház)
2021.12.12. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A kobold karácsonyi titka – mesejáték (Igéző) (Belépődíjas)
2021.12.12. 14:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent vasárnapi előadások: Ajándékozz egészséget 2.! – Gyógymézek a világ körül. (Szent István Király Múzeum – Országzászló tér)
2021.12.12. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
VENI – Szász Veronika (ének, elektronika) és Bata István (basszusgitár, fúvós hangszerek, elektronika) koncertje. (Szent István Király Múzeum, Városi Képtár – Deák Gyűjtemény)
2021.12.12. 17:35 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Vox Mirabilis Kamarakórus adventi koncertje (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.12. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A város adventi koszorúján Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Tornyai Gábor atya gyújtja meg a harmadik gyertyát (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.12. 18:05 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Zabos Regina-Horváth Márk duó adventi koncertje (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.12. 10:00 - 2021.12.12. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Advent a Rác utcában
2021.12.12. 10:00 - 2021.12.12. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.12. 14:00 - 2021.12.12. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kötetlen beszélgetések 1. – házigazda: Büki Zsuzsanna és Szentes Ottokár 17.00 Szentes Ottokár festőművész tárlatvezetése (Szent István Király Múzeum – Pelikán Galéria)
2021.12.12. 14:00 - 2021.12.12. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Családi nap a színházban
2021.12.12. 15:00 - 2021.12.12. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kézműves délután a Terembura Kulturális Egyesülettel (Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Fürdő sor 3.)
2021.12.13. 14:00 - 2021.12.13. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.14. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Diótörő – a Székesfehérvári Balett Színház családi balettje két felvonásban (Vörösmarty Színház) (Belépődíjas)
2021.12.14. 09:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hétvezér Általános Iskola 5., 6. és 8. évfolyama idegennyelvi csoportjainak dalcsokra A Hétvezérből szeretettel címmel (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.14. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hétvezér Általános Iskola 4. évfolyamának Karácsony fényei című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.14. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Gyöngyvirág Óvoda Kacsa csoportjának Karácsonyi hangulatban című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.14. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Székesfehérvári István Király Általános Iskola 3. évfolyamának Angyalbaba című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.14. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hosszúsétatéri Óvoda 6. számú csoportjának Szent karácsony eljött című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.14. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi csillagok – vers- és novella felolvasóest (Vörösmarty Mihály Könyvtár – Budai úti Tagkönyvtár)
2021.12.14. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Beteljesült ünnep – Rákász Gergely orgonaművész hangversenye. (Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház) (Belépődíjas)
2021.12.14. 14:00 - 2021.12.14. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.14. - 2021.12.15. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
DIÓTÖRŐ - Székesfehérvári Balett Színház
2021.12.15. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Diótörő – a Székesfehérvári Balett Színház családi balettje két felvonásban (Vörösmarty Színház) (Belépődíjas)
2021.12.15. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Bóbita csoportjának betlehemes játéka (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.15. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Felsővárosi Óvoda Süni és Nyuszi csoportjának Adventi varázslat című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.15. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Talentum Református Általános Iskola 3. osztályának Jézus megszületett című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.15. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Németh László Általános Iskola Napraforgó Színjátszó Csoportjának Pásztorok karácsonya című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.15. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
„Csodalámpás” – biblioterápiás foglalkozás. (Aranybulla Könyvtár Alapítvány)
2021.12.15. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi Jazz Szerdák: Coltrane Legacy – A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, regisztráció: (Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ)
2021.12.15. 14:00 - 2021.12.15. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.16. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Tóvárosi Általános Iskola 3. évfolyamának Tóvárosi karácsony című összeállítása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.16. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodája Csiga csoportjának Boldog karácsonyt! című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.16. 10:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Az Árpád Úti Óvoda Vízivárosi Tagóvodája Szamóca csoportjának Karácsonyi csengő című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.16. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Hungarikum együttes karácsonyi koncertje (Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház) (Belépődíjas)
2021.12.16. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum vokális tanszakának karácsonyi koncertje (Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház)
2021.12.16. 14:00 - 2021.12.16. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.17. 09:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Vörösmarty Mihály Általános Iskola István napi köszöntő című műsora (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.17. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A Felsővárosi Általános Iskola 4. b. osztályának Karácsonyi varázs című előadása (Adventi színpad, Városház tér)
2021.12.17. 10:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kézműves alkotó nap - (Kézművesek Háza)
2021.12.17. 16:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Igazi karácsony – Családi délután mesével, játékkal, kézműveskedéssel (Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtár Gyermekrészleg)
2021.12.17. 16:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Igazi karácsony – Családi délután mesével, játékkal, kézműveskedéssel (Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtár Gyermekrészleg)
2021.12.17. 14:00 - 2021.12.17. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.17. - 2021.12.19. Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi Fényvonat
2021.12.18. 11:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi Séta - Adventi sétánk során bekukkantunk a karácsonyi vásárok hangulatába, felidézzük a századelők karácsonyait
2021.12.18. 16:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Adventi gyertyagyújtás Spányi Antal megyés püspök adventi gondolataival, a színpadon a Székesfehérvári Egyházmegye katolikus iskolásainak adventi műsora (Püspöki palota, Adventi udvar)
2021.12.18. 17:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Nagykarácsony – magyar vígjáték (Barátság mozi) (Belépődíjas)
2021.12.18. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
A MusiColore Énekegyüttes karácsonyi koncertje. (Szent István Király Múzeum – Hetedhét Játékmúzeum)
2021.12.18. 10:00 - 2021.12.18. 14:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Gyermekműhely foglalkozás – három kézműves mester várja karácsonyi foglalkozásra az ifjú alkotókat. Információ: (Kézművesek Háza)
2021.12.18. 10:00 - 2021.12.18. 19:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Jótékonysági és kézműves vásár (Püspöki Palota, Adventi udvar)
2021.12.18. 14:00 - 2021.12.18. 18:00 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Kötetlen beszélgetések 2. – házigazda: Korompai Péter 16.00 Festett marokedények vására, házigazda: Korompai Péter (Szent István Király Múzeum – Pelikán Galéria)
2021.12.18. 14:30 - 2021.12.18. 18:30 Székesfehérvári programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Karácsonyi teakeverék készítése (Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpont) (Belépődíjas)
Találatok száma: 9

Best Western Plus Lakeside Hotel**** Székesfehérvár

Best Western Plus Lakeside Hotel**** Székesfehérvár

Modern stílus és nemzetközileg garantált, négycsillagos minőség Székesfehérvár központjában, egyedi, tóparti környezetben, 86 fantasztikus szobával. Letisztult formák, visszafogott és elegáns megjelenés, gondosan válogatott hangulatok garantálják, hogy szállodánkban harmonikusan érezze magát. Kényelmét ... Bővebben


Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola Székesfehérvár

Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola Székesfehérvár

Szeretettel várunk, ha kedvenced hozzá van szokva a kutyatársasághoz és szeretnéd gondos, szakértő kezek közt tudni, míg Neked egyéb elfoglaltságod akad, vagy egyszerűen szeretnéd, hogy jól érezze magát és a nap végén egy fáradt kutyussal térhess haza. Bővebben


Jancsár Motel Székesfehérvár

Jancsár Motel Székesfehérvár

A szálloda Székesfehérvár belvárosától néhány percre helyezkedik el. Legyen szó akár családi nyaralásról, néhány napos üzleti útról, vagy csak átutazásról, szívesen látjuk vendégül és készséggel állunk rendelkezésére. Az épület 60 szobával rendelkezik. 24 db egyágyas szobával, 24 db kétágyas ... Bővebben


Platán Hotel Székesfehérvár

Platán Hotel Székesfehérvár

A királyok városában, Székesfehérváron mindössze öt perc sétára a központtól, mégis csendes, zöldövezeti környezetben vár a Hotel Platán. A teljesen felújított szállodában a vendég az első. Bővebben


Szent Gellért Hotel Székesfehérvár

Szent Gellért Hotel Székesfehérvár

A Szent Gellért Hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban helyezkedik el. Néhány perc sétával elérhetőek a város legnevezetesebb kulturális értékei, épületei, múzeumai, éppen úgy mint a szórakozási, kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségek. Bővebben


Szárcsa Hotel és Étterem Székesfehérvár

Szárcsa Hotel és Étterem Székesfehérvár

Székesfehérváron, a 63-as főút mellett található a békebeli hangulatban berendezett Szárcsa Hotel. Szállodánk különlegessége, hogy valamennyi szobánk és éttermi termünk más hangulatú, bútorzatú és színvilágú. Étterem, kerthelyiség, szabadtéri és beltéri wellness részleg medencékkel, szaunákkal, edzőterem, ... Bővebben


Vadászkürt Hotel Székesfehérvár

Vadászkürt Hotel Székesfehérvár

A Hotel Vadászkürt vonzó környezetet kínál mindössze 500 méterre Székesfehérvár központjától. A terrakotta meleg árnyalataival díszített szálloda ingyenes wifivel várja vendégeit. Bővebben


Hotel Magyar Király****

Hotel Magyar Király****

Megnyitotta kapuit Székesfehérvár legújabb és egyben legrégibb szállodája. A négycsillagos Hotel Magyar Király**** a közel 200 éves patinás műemlék épületben kívül-belül megújulva várja vendégeit. A `királyi` vendégeket 79 szoba és négy lakosztály, közel 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, egy három ... Bővebben


Hotel Novotel Székesfehérvár****

Hotel Novotel Székesfehérvár****

A szálloda a történelmi belváros szélén található, 300 m-re a barokk főutcától, ahol a város főbb nevezetességei, múzeumai rövid sétával elérhetők. Közvetlenül a szálloda mellett van a városi uszoda és strandfürdő, valamint az Alba Plaza bevásárlóközpont. Bővebben




Találatok száma: 25

67Sigma Étterem Székesfehérvár

67Sigma Étterem Székesfehérvár

Az étterem az igényes gasztronómia helyszíne Székesfehérváron. Lezser belvárosi elegancia, modern, mégis hagyományokon alapuló kreatív konyha. Bővebben


Cadeau Bonbon Székesfehérvár

Cadeau Bonbon Székesfehérvár

Kézműves bonbonokkal, táblás csokoládékkal, főzött kávéval és csodás forró csokoládéval várják vendégeiket a a Magyar Király Szállóval szemben. Bővebben


Cafe Mandala

Cafe Mandala

A Cafe Mandalában beszélgetni másokkal egy finom kávé vagy egy különleges tea kíséretében gyógyító hatással van a lélekre. Bővebben


Hatpöttyös Étterem Székesfehérvár

Hatpöttyös Étterem Székesfehérvár

A székesfehérvári Hatpöttyös étterembenl megváltozott munkaképességű és sérült emberek dolgoznak. Ez a munka jellegéből adódóan segíthet az egészséges társadalomnak abban, hogy megismerje, elfogadja, megértse kevésbé szerencsés társait. Híd lehet az egészséges és a fogyatékos emberek között. ... Bővebben


Kiskulacs Vendéglő Székesfehérvár

Kiskulacs Vendéglő Székesfehérvár

A Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha, Krúdy korának hangulatát idézi. A vendéglőben - a környéken ... Bővebben


KávéSzínHáz Kávézó

KávéSzínHáz Kávézó

A KávéSzínHáz Kávézó Székesfehérvár történelmi belvárosának egyik legszebb terén, a Bazilika mögött található Hösök terén (Fekvő Katona szobra) a Kossuth utca 3. szám alatt nyitotta újra kapuit 2011. szeptemberében, az Országalmától csupán egy percnyire. Bővebben


M7 Bistro Székesfehérvár

M7 Bistro Székesfehérvár

Vendégeink, a Balatonra igyekvők, üzletemberek, kamionosok és a székesfehérváriak kedvükre válogathatnak a széles kínálatból: többféle pörköltből és gulyáslevesből, a látványkonyhában készülő finomságokból, és megkóstolhatják a négy órán át konfitált, omlós libacombot is. Bővebben


N-Joy Bistro and Club

N-Joy Bistro and Club

Az N-Joy Bistro&Club Székesfehérvár legújabb gyöngyszeme. Éttermünkben megtalálhatóak a hagyományos magyar ételek, illetve a nemzetközi konyha legfinomabbjaiból is válogattunk. Emellett nagy pizzaválasztékkal, finom italokkal várunk Mindenkit hétfőtől-vasárnapig nagy szeretettel! Bővebben


Noé-hegyi Borrend

Noé-hegyi Borrend

Székesfehérváron, Szent István király ősi koronázási székhelyén, 52 lokálpatrióta borbarát polgár 2002. május 18-án megalakította a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrendet. Tagságunk az eltelt évek óta a magyar borkultúra iránti elkötelezettséggel munkálkodik boraink hírnevének öregbítésén. Az Alapszabályban ... Bővebben


Soho Étterem Székesfehérvár

Soho Étterem Székesfehérvár

Szezonálisan megújuló étlappal és igényes környezettel vár a város egyik legjobb étterme, a Soho. Üzleti találkozók, családi ünnepek és romantikus vacsorák tökéletes helyszíne. Bővebben


1 2 3   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Figyelmébe ajánljuk!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
8000 Székesfehérvár , Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események