ÚJ PROGRAM HIRDETÉS
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Hungexpo Utazás Kiállítás 2024. február 22-25..
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Medveébresztő családi nap a Veresegyházi Medveotthonban
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Térey Könyvünnep 2023 Debrecen

A Térey Könyvünnepet idén már negyedik alkalommal szervezi meg a Méliusz Juhász Péter Könyvtár. Szeptember 14-én 17 órakor a 2019-ben elhunyt Térey Jánosra emlékezünk a szülőházánál, a Kétmalom utca 17. előtt. Az emlékezésen túl a programsorozat a debreceni kortárs irodalmat állítja fókuszba - változatos irodalmi programokon keresztül.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Térey Könyvünnep Debrecen 2023

2023. szeptember 12-18.

Térey Jánosra, a kortárs magyar irodalom kiemelkedő alakjára emlékezve, hagyományőrző jelleggel 2020-ban új irodalmi rendezvény indult útjára Debrecenben. A többnapos eseményen kiállítás, felolvasások, könyvbemutatók, beszélgetések várják különböző helyszíneken az érdeklődőket.

Térey János debreceni származású és a városhoz ezer szállal kötődő költő. A kortárs irodalmat megrázó korai halála miatt ezt már nem érhette meg. Debrecen városa egy új irodalmi rendezvény elindításával is tiszteleg emléke előtt: a Térey Könyvünnep a kortárs debreceni alkotókról szól (szeptember 14-17. között), hogy felmutassuk, a közelmúltban és a jelenben milyen különleges irodalmi értékek jöttek létre a városban.

A Térey Könyvünnepen 2020-ban táblát avatott a város a költő szülőházánál, idén sétaszínház részeként kereshetjük fel életének legfontosabb debreceni állomásait.

Program

„Amit rátok hagytam, termő örökség.”

A Térey Könyvünnepet idén immár negyedik alkalommal szervezi meg a Méliusz Juhász Péter Könyvtár. A költő születésének 50. évfordulója tiszteletére Debrecen városa 2020-ban hagyományteremtő szándékkal alapította meg a Könyvünnepet, melyet évről évre a közelmúlt nagy debreceni irodalmi alakjainak, valamint kortárs alkotóinak szentelnek. Az idei Térey Könyvünnepen a hagyományoknak megfelelően lesz koszorúzás a Kétmalom utca 17. szám alatt. A megemlékezés után megnyitjuk a nagyközönség előtt a Térey Könyvsarkot, amely a József Attila-díjas költő, író gyerekkorába, illetve írói felnőttkorába enged betekintést könyvtárán és személyes tárgyain keresztül.
A megemlékezéshez csatlakozik a vámospércsi Térey Könyvtár is. Az intézmény 2022. márciusa óta viseli a költő nevét, amelyben azóta állandó kamarakiállítással is emlékeznek rá. Idén Harmath Artemiszt, a költő özvegyét látják vendégül, aki Korpa Tamás költővel beszélget Térey ránk hagyott örökségéről.

A megemlékezésen túl a programsorozat az idei évfordulós szerzőinket állítja fókuszba változatos irodalmi programok révén. Így a nyitó eseményen, szeptember 12-én Csokonai mint újhullámos rapper lép elénk a Prieger Zsolt által megálmodott, Mihály, avagy egy város kísértetei című zenés előadásban. Szeptember 13-án egy vándorkiállítást, a Petőfi-múzeumbuszt köszönthetjük Debrecenben, amely a 200 éve született költő személyiségét, munkásságának ismert darabjait mutatja be. A szépíró olvas, a Déri Múzeum – Debreceni Irodalom Háza beszélgetéssorozatának következő vendége Géczi János költő, képzőművész lesz, akit Áfra János kérdez olvasmányélményeiről, inspirációiról. A City Legends jóvoltából szeptember 16-án egy séta során ismerhetjük meg Debrecen „deákos” történetét. A Könyvünnep szeptember 18-án a Déri Múzeum helytörténeti konferenciájával zárul, ekkor adják át az Év Cívis Háza Díjat is.

Szeptember 12., 17.00, Debreceni Református Kollégium udvara
Mihály, avagy egy város kísértetei

Az idén 30 éves Anima Sound Systemet vezető Prieger Zsolt és társai: Balázsovics Mihály (Slow Village) és Subicz Gábor (Subtones, MAO) által megálmodott szürreális zenei-irodalmi előadás abból a gondolatból jött létre, hogy 250 éve született Csokonai Vitéz Mihály, a magyar felvilágosodáskori irodalom egyik legjelentősebb költője, a nagy debreceni újhullámos repper. Prieger komponistatársai, Balázsovics Mihály (MC Tink) és a debreceni jazztrombitás, Subicz Gábor is hasonlóképpen vélekedik, ezért határozták el, hogy együtt alkotnak meg egy olyan művet, amely atmoszférikus, táncos, filozofikus és elgondolkodtató, ugyanakkor szórakoztató. Ahogy egy másik nagy debreceni költő, Térey János írta: „Csokonai életműve olyan sűrű, meglepetésekkel teli, lombsuhogásos erdő, mint talán Weöresé és Aranyé a magyar költészetben. Évődő szerelmespárjainak, napfényes kertjeinek világa – a hasonlóképpen képességei csúcsára érkezve elhunyt – Mozartéval rokon.”

Szeptember 13., 12.00-15.00., Déri tér
„Átröpűlök hosszában hazámon” – Vándorkiállítás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából – Debrecenben állomásozik a Petőfi-múzeumbusz

A Petőfi Irodalmi Múzeum új vándorkiállítása a Petőfi Sándor-emlékév alkalmából jött létre. A budapesti Petőfi Irodalmi Múzeum egy tematikus, mozgó Petőfi-múzeumbuszt tervezett és indított útjára tavaly ősszel, hogy Magyarország egész területén és a határon túl is minél szélesebb körben megismertesse Petőfi Sándor életművét a látogatókkal. A tárlat a haladás, sebesség, út, utazás fogalmaiból indul ki, és az aktuális kutatásokra alapozva, egyedi megközelítésből mutatja be Petőfi személyiségét, munkásságának ismert darabjait.
A Petőfi-busz szeptember 13-án 12.00 és 15.00 óra között Debrecenben, a Déri téren állomásozik.
A kiállítás ingyenesen látogatható.

Szeptember 13., 19.00, Déri Múzeum, Díszterem
A szépíró olvas – irodalmi beszélgetéssorozat – Géczi János

A Déri Múzeum – Debreceni Irodalom Háza munkatársai írókat, költőket kérnek fel, hogy valljanak arról, mit és hogyan olvasnak. Ezáltal az érdeklődők az írás és olvasás gyakorlatának bonyolult, izgalmas összefüggésébe nyerhetnek betekintést, valamint hallhatnak kedvenc szerzőik legfontosabb olvasmányélményeiről, anyaggyűjtéssel, inspirálódással kapcsolatos műhelytitkairól. A beszélgetések a kortárs irodalom olvasásának népszerűsítéséhez is hozzájárulhat azáltal, hogy olyan, alaposan talán ritkábban feldolgozott témát érintenek majd, amely széleskörű érdeklődésre tarthat számot.
A szépíró olvas című irodalmi beszélgetéssorozat könyvünnepi vendége Géczi János költő, képzőművész lesz, akivel Áfra János költő, szerkesztő beszélget.

Szeptember 14., 10.00, Vámospércs, Térey Könyvtár
Térey Jánosra emlékezünk

A Térey Könyvtár a Könyvünnepen csatlakozik a Könyv barátja hálózathoz. A tagsággal járó matricát Puskás István, Debrecen kultúráért felelős alpolgármestere adja át Ménes Andreának, Vámospércs polgármesterének. Köszöntőt mond Ménes Andrea és Puskás István.
Beszélgetés Harmath Artemisz irodalomtörténésszel, Térey János özvegyével. A beszélgetést Korpa Tamás költő vezeti. A beszélgetést követően Harmath Artemisz Térey-relikviákat ad át a könyvtárnak.

Szeptember 14., 17.00, Kétmalom utca 17.
Megemlékezés és koszorúzás Térey János szülőházánál

Köszöntőt mond dr. Pósán László, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnöke
Beszédet mond dr. Puskás István, Debrecen kultúráért felelős alpolgármestere és Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója. Közreműködik Mercs János, a Csokonai Színház színművésze.

Szeptember 14., 17.30, Nyíl utca 2.
A Térey Könyvsarok átadása

Megnyílik a Térey Könyvsarok, amely a József Attila- és Babérkoszorú-díjas író és költő tárgyi hagyatékát mutatja be. A kiállítás a költő Viza utcai írólakásának bútorait, tárgyait foglalja magába, a debreceni gyerekkort és az érett írói korszakot is reprezentálja. A lakásmúzeum a költő egykori kedvenc kiskönyvtárában, a Nyíl utca 2. szám alatt talált otthonra.
Köszöntőt mond Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és dr. Kovács Béla Lóránt, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár igazgatója.
A Térey Könyvsarok bejelentkezést követően látogatható hétköznapokon a Méliusz Juhász Péter Könyvtár Központi Könyvtára nyitvatartási idejében.

Szeptember 16., 14.00, Kálvin tér
Alföldi „deákos” városjárás Horog Mátéval

Hogyan lett nemzetközileg is elismert iskolaváros Debrecen? A City Legends sétája során átfogó módon ismerhetjük meg Debrecen „deákos” történetét. A városjárás az idén nyáron megjelent Debreceni Diák dalos- és anekdotakönyv alapján halad végig a helyszíneken. A túrát a könyv szerkesztője, Horog Máté vezeti.
Útvonal: Kálvin tér (Csokonai-emlékszobor) – Bem tér – Simonyi út – Régi Vigadó
A séta ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Szeptember 16., 16.00, Simonyi út 44. (Pálma étterem előtt)
Art deco a pusztán – Séta Sajó István műépítész nyomában Térey János emlékére

Art deco a pusztán címmel 2017-ben rendezett nagyszabású kiállítást a MODEM Sajó István műépítész munkásságából Szoboszlai Lilla és Térey János kurátorok jóvoltából. A nagysikerű kiállítás, mely Debrecen után Budapesten, a Műcsarnokban is látható volt, jelentősen hozzájárult a debreceni születésű építész, Sajó István újrafelfedezéséhez. Sajó neve azóta nemcsak az építészet iránt érdeklődők számára hangzik ismerősen, de egyre többen fedezik fel érdemeit és jelentőségét azok is, akik számára fontos Debrecen helytörténete. Az épületek, melyek a mai napig őrzik Sajó különleges világát és keze nyomát, Debrecen építészeti arculatának meghatározó elemei a Nagyerdei magánvilláktól a mindenki által jól ismert középületeken át a belvárosi bárházakig.
A séta során ezeket járjuk végig bemutatva közben Sajó István kalandos életét, földrészeket átívelő munkásságát, a Debrecenben megvalósult, mai napig álló és a már nem látható terveit, épületeit, melyek közül néhányat közelebbről, sőt, belülről is megtekintünk.
A túra a Nagyerdőn, a Simonyi úton kezdődik, egy rövid sétát követően villamossal haladunk tovább a belvárosba, a Kossuth térig, ahonnan gyalog folytatjuk a programot.
Részvételi feltételek: 2000 Ft / fő, mely a helyszínen készpénzben fizetendő az idegenvezetőnek.
A létszám korlátozott, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! 
Séta időtartama: 2,5 óra
Idegenvezető: Erdei Nóra
Az Explore Debrecen programja.

Szeptember 17., 10.00, Simony út 44. (Péterfia-Eötvös utca sarok)
Séta Szentlászlófalván Térey János emlékére

Barangolás Debrecen egyik legősibb városrészében, Szentlászlófalván régi cívis házak, kézműves műhelyek és beszédes utcanevek nyomában. A sétán nemcsak a debreceni óváros történetét, hely- és kultúrtörténeti érdekességeit ismerhetjük meg, de megidézzük a városrész szülötte, Térey János költő-író emlékeit is a Termann hagyatéka és a Boldogh-ház, Kétmalom utca - Egy cívis vallomásai című önéletrajzi írásain keresztül, melyek segítségével személyesebb képet kaphatunk a városrészről.
A részvétel a Kulturális Örökség Napjai alkalmából ingyenes, de a létszám korlátozott, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! J

Séta időtartama: 2 óra
Idegenvezető: Erdei Nóra
„Szentlászlófalva a középkorban amolyan rendszertelen beépítésű góc volt, a szomszédaihoz hasonló, amőbás halmazfalu… Ezen a kisimuló utcahálózatú részen, az Országzászló mögött húzódik a japánakácokkal szegélyezett Kétmalom utca is, ahol felnőttem… A mi házunk, azaz eredeti nevén Murvai-, majd Boldogh-ház kapuja sohasem volt szárazkapu, hiszen nem rendelkezett fedett bejáróval. Hatalmas, arasznyi kapukulcs tartozott a zárjához. Az utcai front nemcsak a vakolatot vedlette le, hanem már a tégláit ette, mállasztotta a salétrom. Porrá omlottak az ujjaim alatt. Hosszan elnyúló udvarunkat a felnőttek szavával „olasz udvarnak” mondanám, akik ezzel a jelzővel a lakóközösség színes összetételére és talán temperamentumára is utaltak.” (Térey János)
Az Explore Debrecen programja.

Szeptember 18., 9.00, Déri Múzeum, Díszterem: Örökségünk Debrecen II. – helytörténeti konferencia és az Év Cívis Háza díj átadása
A tavalyi évhez hasonlóan most is színes és széles paletta várja a helytörténeti kérdések iránt érdeklődőket. A Cívisporta munkatársai a debreceni irodalom- és közlekedéstörténetéről mesélnek. Előbbi esetben Csokonai kevésbé ismert életrajzi adalékait ismerhetjük meg a Drágakő a sárban című regényből kiindulva. A másik előadás a Zsuzsi kisvasút utolsó éveit és újraindulását követi végig a lakosság szempontjából.

Az utóbbi időkben előrehaladottá váltak a cívisváros gasztronómiájával és vendéglátásával kapcsolatos kutatások, ezen az alkalmon a debreceni sörfőzés fejezeteibe és helyi serfőzőházak működésébe kapunk bepillantást.
A korábbi évhez hasonlóan teret kap az építészethez kötődő kutatási eredmények bemutatása. Megismerjük az egykori császári és királyi

Pavillon gyalogsági laktanya, azaz a mostani Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium, a Dósa nádor tér 3. szám alatt álló Zilahy-ház, valamint a Novella csapszék történetét. Ez utóbbi esetében érdekes építőanyag-vizsgálatokba is betekintést nyerhetünk. A debreceni kertségek sorsáról, védelméről is elhangzik egy előadás. Emellett konkrét példákon keresztül megismerhetjük, hogy a mai építészet miként reflektál az értékvédelemre, miként használja a történelmi és építészeti múlttal rendelkező épületeket, hogyan újítja fel, alakítja át azokat.
Végezetül a Déri Múzeum munkatársai mutatják be a megújult állandó helytörténeti kiállítással kapcsolatos projekteket és kutatásokat. A kiállítással párhuzamosan útjára indult a Helyi Érték fórum, amely a késő 19. és 20. századi eseményeket, szereplőket, folyamatokat szeretné közös helytörténeti fórumként bemutatni. Előadások hangzanak el Sárváry-levelezés izgalmas témáiról, az egykori Arany Egyszarvú Patika érdekes tárgyairól, valamint a katolikusok debreceni történetéről és hatásáról. (A MODEM által szervezett Debrecen Művészettörténete projektje keretén belül szintén hallhatunk előadás/oka/t).

A konferenciaelőadások végeztével a jelenlévők közösen felfedezhetik a megújult helytörténeti kiállítást, a Cívisek világa egységeit.

Forrás: Méliusz Juhász Péter Könyvtár közösségi oldala

Találatok száma: 32

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található.

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ...

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ...

Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető.

Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ...

Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található.

Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ...

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ...

Euro Panzió Debrecen

Euro Panzió Debrecen

Akár kikapcsolódni, akár dogozni jön Debrecenbe, panziónk a programok és teendők között a nyugalom szigeteként fog szolgálni, ahol zavartalanul pihenheti ki az aznapi városnézést vagy konferenciát. Az EURO PANZIÓ közel a belvároshoz, egy csendes kis utcában helyezkedik el. Néhány percnyi sétával ...

Határ Úti Vendégház Debrecen

Határ Úti Vendégház Debrecen

A Határ Úti Vendégház közel a város centrumához, mégis csendes nyugodt környezetben várja vendégeit. Debrecen belvárosától autóval 5 perc alatt elérhető.

1 2 3 4   
Találatok száma: 51

Kerekerdő Rendezvényház Debrecen

Kerekerdő Rendezvényház Debrecen

Csodálatos kerthelyiséggel, elegánsan berendezett, jól felszerelt, légkondicionált rendezvényteremmel várjuk vendégeinket - partnereinket . Legyen szó családi-, baráti- vagy céges eseményről, nálunk biztosan megtalálja a számítását. Minden már meglévő és leendő ügyfelünk esetében , egyedi árajánlatot ...

Kiemelt partner
statiON Bisztró Debrecen

statiON Bisztró Debrecen

A Bistro Debrecen egyik közlekedési csomópontjában, a nagyállomás mellett helyezkedik el. Változatos étlapunkon megtalálhatóak pizzák, hamburgerek, gyrosok, snackek, melegszendvicsek, szárnyas-, hal- és sertés ételek, saláták, desszertek. Illetve hétfőtől-szombatig bőséges napimenü kínálattal várjuk ...

Kiemelt partner
Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik.

Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét.

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ...

Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél.

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ...

Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ...

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ...

Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ...

1 2 3 4 ... 6   

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Szeretne nálunk megjelenni ajánlatával? ÚJ PROGRAMOK HIRDETÉSE
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Közeli ajánlatok

Debreceni Irodalom Háza programok, kiállítások 2024 Debreceni Irodalom Háza programok, kiállítások 2024
  • Debrecen
2024. február 20. (kedd) - 2024. február 25. (vasárnap)
Déri Múzeum kiállítások Debrecen 2024 Déri Múzeum kiállítások Debrecen 2024
  • Debrecen
2024. február 20. (kedd) - 2024. február 25. (vasárnap)

Hasonló ajánlatok

ErődFeszt 2024 Komárom ErődFeszt 2024 Komárom
  • Komárom
2024. május 3. (péntek) - 2024. május 5. (vasárnap)
Pest megyei fesztiválok 2024 Pest megyei fesztiválok 2024
2024.01.01. (hétfő) - 2024.12.31. (kedd)

Érdemes felkeresni!

Kapcsolat, elérhetőség
Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon? Partner információ

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
Megadott intervallumban:
-tól
-ig

Prémium program