Ünnepi Könyvhét Debrecen 2020. Térey Könyvünnep
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tom Jones koncert Magyarországon! Jegyek már kaphatók!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Tartsa esküvőjét exkluzív és különleges környezetben! Várjuk Móron, a Paulus Bormúzeum Étteremben!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!
Lesz nyár jövőre is remek programokkal!

Ünnepi Könyvhét Debrecen 2020. Térey Könyvünnep


Debrecen Megyei Jogú Város és a Méliusz Juhász Péter Könyvtár minden érdeklődőt szeretettel vár a Térey Könyvünnep - Debreceni Ünnepi Könyvhét programsorozatára 2020. szeptember 12-15. között! Térey János, a kortárs magyar irodalom kiemelkedő alkotója 2020. szeptember 14-én ünnepelné ötvenedik születésnapját. Tragikusan fiatalon bekövetkezett halála miatt ez a nap a rá való emlékezésé. Emlékiratának debreceni bemutatójával, szülőházánál emléktáblaavatással, valamint verses esttel hívjuk fel a figyelmet roppant életművére, különleges alkotói pályájának jelentőségére. Az emlékezéshez egy többnapos városi rendezvénysorozat is kapcsolódik: az Ünnepi Könyvhét hagyományait ezúttal a Dósa nádor téren elevenítjük fel egy újabb helyszínnel gazdagítva a könyvhét debreceni történetét. A kortárs irodalom, a könyvkiadás ünnepén ezúttal is írók és olvasók találkozásán, a könyves kultúra népszerűsítésén lesz a hangsúly: a `díszvendég` ezúttal a névadó Térey János lesz.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

KIEMELT PROGRAMOK

2020. 09. 10. 17.00
Méliusz Juhász Péter Könyvtár, második emeleti kerengő
A debreceni cívis múlt őrzői – Péterfia és Szentlászlófalva
Helytörténeti kiállítás megnyitója
A debreceni cívis múlt őrzői, Péterfia és Szentlászlófalva című helytörténeti kiállítás, a Térey Könyvünnep kísérőrendezvénye
A megnyitón köszöntőt mond dr. Puskás István, Debrecen kultúráért felelős alpolgármestere, a nyitó előadást Gábor István, Debrecen főépítésze tartja.
Közreműködnek: Papp István színművész, Jéger Attila (szaxofon), Tóth Péter (gitár).
A kiállítás anyagát válogatta és szerkesztette Czeglédiné dr. Lovas Enikő, a MÉLIUSZ Helytörténeti Részlegének munkatársa.
A Péterfia és Szentlászlófalva városrészek Debrecen legrégebben lakott részei közé tartoznak, ahol még több helyen megtalálhatjuk a cívis építészet nyomait. A kiállításon bemutatjuk a városrészek történetét, közösségi tereit, közösségeit. Kiemelt hangsúlyt kap a tárlaton Térey János debreceni költő, aki szeptember 14-én lenne 50 éves és írói munkásságában különösen fontos szerepe volt a szülővárosnak, a régi, Szentlászlófalvi Kétmalom utcai háznak, ahol a családja élt.
„Ezen a kisimuló utcahálózatú részen, az Országzászló mögött húzódik a japánakácokkal szegélyezett Kétmalom utca is, ahol felnőttem. A mi házunk e frissen kiparcellázott területen épült az 1848–49-es szabadságharc után, annak a középkori temetőnek a helyén, ahol annak idején Hatvani István kollégiumi professzort, „a magyar Faustot” is eltemették. Aztán az utcánk iker névadója, két szárazmalom őrölt ezen a helyen, a fű benőtte homokdombon, az izmosodó mezőváros peremén.” (Térey János Szentlászlófalván; KORTÁRS 2019 / 05)
A program a „Helyi közösségfejlesztés Debrecen2 városrészen” pályázat keretein belül valósul meg.
A kiállítás 2020. szeptember 26-ig látogatható a könyvtár nyitvatartási idejében.

2020. 09. 12. 11.00
Méliusz Juhász Péter Könyvtár, földszinti előadó
Kriterion, 50 éve!
Egy legendás kiadót köszöntünk Debrecenben a Méliusz Juhász Péter Könyvtárban, a kiadó vezetői és díszvendégek jelenlétében. Beszédet mond: Cs. Nagy Ibolya irodalomtörténész.
Ezt követően a résztvevők megtekinthetik az ötvenéves évfordulóra készített 30 perces kisfilmet.
Az ünnepség keretében – tisztelegve a Cívis Város református hagyományai előtt – három könyvet mutat be azok szerzője, szerkesztője, Deé Nagy Anikó:
Báró hadadi Wesselényi Kata, a hitben élő református nagyasszony;
Gróf iktári Bethlen Zsuzsanna és receptes könyve;
Teleki Sámuel peregrinációs naplója.
A helyszínen a kötetek megvásárolhatók.
Ezzel a bemutatóval indítjuk a Debreceni Ünnepi Könyvhét szombat-vasárnapi műsorfolyamát.

2020. szeptember 12. 14.00
Péterfia és Eötvös utca sarka
Séta Szentlászlófalván Térey János emlékére
„Szentlászlófalva a középkorban amolyan rendszertelen beépítésű góc volt, a szomszédaihoz hasonló, amőbás halmazfalu… Ezen a kisimuló utcahálózatú részen, az Országzászló mögött húzódik a japánakácokkal szegélyezett Kétmalom utca is, ahol felnőttem… A mi házunk, azaz eredeti nevén Murvai-, majd Boldogh-ház kapuja sohasem volt szárazkapu, hiszen nem rendelkezett fedett bejáróval. Hatalmas, arasznyi kapukulcs tartozott a zárjához. Az utcai front nemcsak a vakolatot vedlette le, hanem már a tégláit ette, mállasztotta a salétrom. Porrá omlottak az ujjaim alatt. Hosszan elnyúló udvarunkat a felnőttek szavával „olasz udvarnak” mondanám, akik ezzel a jelzővel a lakóközösség színes összetételére és talán temperamentumára is utaltak.”
(Részlet Térey János Szentlászlófalván című, a Kortárs folyóirat 2018/04 számában megjelent írásából.)
Találkozás helye: Péterfia és Eötvös utca sarka (Ibolya sörözővel szemben)
Séta időtartama: 2,5 óra
Részvételi díj: 1500 Ft / fő, fizetendő készpénzben a helyszínen
Téma: Barangolás Debrecen óvárosában, a 800 éves Szentlászlófalván régi cívis házak, legendás kiskocsmák és hajdanvolt kézműves műhelyek nyomában. A sétán nemcsak a debreceni óváros története, hely- és kultúrtörténeti érdekességei tárulnak fel, de megidézzük a városrész szülötte, Térey János költő-író emlékeit is önéletrajzi írásai, visszaemlékezései segítségével.
A sétát Térey János személyes közreműködésével terveztem még két éve. A felolvasásokkal tarkított közös helytörténeti séta ötletének tragikus halála vetett véget. A sétát az író emlékének és hátrahagyott szeretteinek ajánlom.
A résztvevők száma korlátozott, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 
Idegenvezető: Erdei Nóra (Explore Debrecen)

2020. 09. 12. 19.00
Déri Múzeum
Térey50 / Kemény István, Kollár Árpád, Száraz Miklós György
Irodalmi est Térey János emlékére Kemény Istvánnal, Kollár Árpáddal és Száraz Miklós Györggyel.
Házigazda: Juhász Anna
Közreműködnek a Csokonai Színház művészei.
Helyszín: Déri Múzeum, díszterem

2020. 09. 13. 16.00
Szent Anna utca-Piac utca sarok
„A Kétmalomtól a Szent Annáig”
Városi séta Térey János versei nyomán
Szerkesztette: Balajthy Ágnes, irodalomtörténész
A sétát vezeti: Pogrányi Péter és Veress Dániel
Vers: Vékony Anna színművész

2020. 09. 13. 19.00
Kölcsey Központ, bálterem
Káddis Térey Jánosért
Priger Zsolt és Törőcsik Franciska előadása
Prieger Zsolt (Anima Sound System): Káddis Térey Jánosért
Debreceni ősbemutató
Egy órás új mű, s annak ősbemutatója, mely Térey János költői hangját és üzenetét vonja új, meglepő, mégis szakrális kompozíciós mezőbe az imádság, a szépirodalom és a kortárs elektronika segítségével.
Egyszerre szól Debrecenből a világnak, szól Debrecenbe a világból - egy távoli univerzumból, a teremtő Isten szerető figyelméből, oda és vissza.
A Kaddist 11 hónapon át mondják az elhunyt szerettekért, de mi mondjuk mindig-mindenkor Jánosért, a debreceni születésű költőóriásért, a humoros barátért, a kegyelmet nem ismerő repperért, az építészetrajongó struktúraépítőért, a botanikus kertek rajongójáért, a 24/24 órás emberért.
A belépés díjtalan!

2020. 09. 14. 17.00
Kétmalom utca 17.
Emléktábla-avatás Térey János szülőházánál

2020. 09. 14. 18.00
Déri Múzeum
Térey János: Boldogh-ház, Kétmalom utca. Egy cívis vallomásai – Könyvbemutató
Résztvevők: dr. Szirák Péter irodalomtörténész és Sárközy Bence, a Jelenkor Kiadó igazgatója
Közreműködnek a Csokonai Színház művészei.

2020. 09. 14. 20.00
Déri Múzeum
Őszi hadjárat
Térey János, a kortárs magyar líra megkerülhetetlen szerzője harminc év versterméséből komponálta meg Őszi hadjárat című gyűjteményét, melyben egy kötetnyi új alkotását is közreadta. A debreceni születésű költő, író tavaly nyáron tragikus hirtelenséggel örökre itt hagyott bennünket. Őszi hadjárat című felolvasóestünkön a kötetben szereplő verseiből készült válogatással emlékezünk rá.
Az est szerkesztő-rendezője Mészáros Ibolya
Szereplők:
Bakota Árpád
Hajdu Imelda
Mészáros Ibolya

PROGRAMOK A DÓSA NÁDOR TÉREN

2020. szeptember 12. szombat 14:30
Isten nekünk háttal 1914-1918
„Nagyon szép kivitelezésű könyv, nagyszerű olvasmányélmény! Az embertelen háború, emberi viszonyai elevenednek meg, sokszor humorosan, sokszor keményen, de végig valami jóleső egyensúlyt érez az ember, még akkor is, ha Isten hátat fordított... de az ember, az apa, a férj, a barát, a katona ott a frontvonalban, ott a lövészárokban, ott a történelem darálójában várja, hogy feléje forduljon, mert meg kell fordulnia. Előbb vagy utóbb, meg kell fordulnia.”
A könyvet a szerző, Vetési Tamás Csaba és Csarkó Imre történész mutatja be.

2020. szeptember 12. szombat 16:00
Könyvek a Szekuritáté árnyékáról
A Szekuritáté célkeresztjében és a Szigorúan ellenőrzött evangélium I-IV. könyveket, valamint a Szeku által felügyelt kort Molnár János történész (Szeged) és Nagy Mihály Zoltán történész (Nagyvárad) mutatja be. Hogyan dokumentálta a román titkosszolgálat Tőkés László temesvári működését, hogy próbálta mérgezni és irányítani az egyházi életet?

2020. szeptember 12. szombat 17:30
György Attila székelyföldi író Debrecenben
Jönnek a transzilván bestiák, a székely harcosok, a szelíd vadmacskák s fény derül végre arra is, hogy mitől kerek a világ! Nem győzzük hangsúlyozni, hogy addig igyekezzenek székely írókkal találkozni, ameddig életben vannak, mert előbb-utóbb tényleg megbicskázzák őket. György Attila József Attila-díjas író könyveit Csinta Samu újságíró társaságában mutatja be.

2020. szeptember 13. vasárnap 11:00
Kettős könyvbemutató nagyváradi szerzőkkel: Kemenes Henriette és Ozsváth Zsuzsa
A szerzőkkel Simon Judit a Holnap Kulturális Egyesület vezetője beszélget.
Kemenes Henriette: Odú
"és most nincs szentebb
a Földön, mint ez a három állat,
ez a tizenegy láb."
Lehet-e ennél több szeretettel rámutatni egy szemetet zabáló kis kutyafalkára a konténer mellett? Ki ne kezdené számolgatni a lábakat? Ki ne jönne rá, hogy egyikük háromlábú? Ki ne sajnálná meg, és ki ne tűnődne el, hogy ő maga vajon hány lábú kutya a saját falkájában?
Kemenes Henriette hiperérzékeny versei menedéket keresnek az élőlényeknek a fullasztóan szűkös világban, odút, ahol éppen elférünk, és még levegőt is kapunk. Teret és időt nyitnak oda, ahol azt hittük, nincs hely: kifordítják a barlangot, és zöldhatárt tesznek a hétfő és a kedd közé, hogy átszökhessünk rajta a jövőből a múltba, és vissza is, ha kell.
(Kemény István)
Ozsváth Zsuzsa: Előző részek
Az Előző részek tartalmából, egy folyamatból mennyi, miképpen idézhető föl egy verssorozatban? Ahogy mozgásban, élőn váltakoznak, futnak szavak, félsorok, kizökkent arcok, mások, vízmosások, enteriőrök, premier plánok, tört panorámák, beláthatatlan helyek, helyzetek, hiányok, tárgytalan életek, érkeznek látomások, állomások jönnek-mennek, a menetszél zúg cugot írás és a hegyélek rajzolatában, részvétlen részvét, az átmenetek már közelítenek és távolítanak egyben, - mindenkit, bárkit, istent, embert és lelkes állatot. Mert vannak még, miként ég, föld, pokol.
Több dolgok vannak. Ozsváth Zsuzsa könyvében, is - sok hirtelen szók, képek snittjei, a látszólag spontán beszéd kíméletlen fonákja, kifordítottan visszatérő, rejtett dallamok s a versek érző vágástechnikái tagolják itt keményen, öntörvényűn, szelíden a titkos mondhatatlant, mi megszólítható tán.
Az Előző részek tartalmában szétszaggatott idő van. A pillanatoknak a tartama tágul: hosszan kitartott hangok, visszafojtott, aprózott roppanások, közöttes csendek, nyílt tekintetek. Csupán hallgatni kell, s meghallani. Csak megfigyelni ezt-azt, látni kell: a lét nyelvét sajátként magtanulni, folyvást és mindig újra látni mindent. Csak bámuldozni, nézni, s néha szólni - az szép, és jó is, mert olyan veszendő, hogy majdnem maradandó, szinte öröklét.
(Kovács András Ferenc)

2020. szeptember 13. vasárnap 13.00
Zalán Tibor és Balázs F. Attila kettős könyvbemutatója
Zalán Tibor, József Attila-díjas (1987) magyar költő, író, drámaíró, dramaturg könyvhétre megjelenő Papírváros és Balázs F. Attila, Madách nívódíjas, Lucian Blaga-díjas és Arghezi-díjas költő, szintén könyheti megjelenésű Újrafestett rácsok című köteteit a szerzők mutatják be a cívisvárosban.

2020. szeptember 13. vasárnap 16.00
Álmait az ember - Szöllősy Tibor kárpátaljai író legújabb kötetének bemutatója
Szöllősy Tibor: Álmait az ember... című műve a kárpátaljai magyar irodalom egyik gyöngyszeme.
„Itt, a Kárpátok alatt ma is sokan feledik és feladják a hajdani biztató szavakat: álmait az ember csakis a szülőföldjén válthatja valóra. Nem, nem török pálcát az elköltözők fölött, de a kérdés szívfájdítóan jogos: ki válaszol majd a hasonló kérdésekre, ha mindannyian elmegyünk?”
A szerzővel Nagy Zoltán Mihály beszélget.

2020. szeptember 13. vasárnap 16.00
Középkori magyar veretek
A Déri Múzeum és gyűjteményei című sorozat hetedik kötetének bemutatója
A Térey Könyvünnep - Debreceni Ünnepi Könyvhét programja
Beszélgetőtársak: dr. Lakner Lajos tudományos igazgatóhelyettes, a sorozat szerkesztője és dr. Novák Ádám történész, a kötet szerzője (Déri Múzeum)
A Déri Múzeum és Gyűjteményei sorozat 2014-ben indult útjára azzal a céllal, hogy a múzeum gyűjteményeit egy színes kiadványban ismertesse, piedesztálra állítva a legkiemelkedőbb műtárgyakat.
Így került bemutatásra már korábban a fegyvergyűjtemény vagy a Arany Egyszarvú patika bútorzata. 2016-ban Bethlen Gábor fejedelem érméi kerültek sorra, ezt követően idén ismét a numizmatikai gyűjtemény egy részét ismerhetik meg az olvasók.
A Déri Múzeum a Déri Frigyes Numizmatikai Gyűjtemény révén az ország második legnagyobb arany gyűjteményével rendelkezik, de ezen kívül is több tízezer numizmatikai műtárgyállományt halmozott fel a Hajdúság legnagyobb múzeuma. Ennek egy része az a 19 darab középkori magyar aranyforint, mely majdnem teljeskörű panteonját mutatja a vegyesházi királyok arany éremverésének. Károly Róbert első liliomos forintjától Hunyadi Mátyás hollós aranyán át Szapolyai János 1540-es veretéig csaknem minden uralkodótól tartalmaz egy-egy érmét. A gyűjtemény rövid, de hiánypótló ismertetését követően színes képanyag segítségével elevenedik meg a középkori Szent László ábrázolás, az uralkodók címerei, és a verdejegyek, melyek a középkori Magyar Királyság legfőbb pénzközpontjait rejtik magukban. A bemutatón résztvevők a kiadvány kapcsán szót ejtenek a sorozatról, a numizmatikai gyűjtemény ismertetéséről, és a további tervekről.

2020. szeptember 13. vasárnap 17.30
Erdély újranemesítése – Csinta Samu újságíró körképe a nagy visszatérésekről
Az örökösök belépnek egy visszaszolgáltatott kastély vagy kúria kapuján: Csinta Samu kétkötetes könyve bemutatja az erdélyi nemesi családok harcát, küzdelmeit, ami idáig vezetett s közben választ kapunk arra a kérdésre is, hogy kinek milyen elképzelése van a családi birtokok hasznosítását illetően. A háttérben pedig ott van Erdély múltja és jelene, a névsor pedig fantasztikus: Bánffy, Barcsay, Ugron, Kemény, Teleki, Kálnoky...

KAPCSOLÓDÓ PROGRAM

2020. szeptember 10. 17.00
MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ
Versműhely a Zöld kilincsben (vol. 23.)
A Versműhely azoknak szól, akik szívesen megosztanák saját írásaikat, publikálással kapcsolatos tapasztalataikat, vagy legalábbis a másoktól elhangzó szövegekre vonatkozó benyomásaikat.
A szeptember 10-én (csütörtök) 17 órakor kezdődő alkalmat jó idő esetén a MODEM belső udvarán tartjuk, ezért előnyt jelent, ha néhány példányban mindenki magával hozza a felolvasásra szánt verseit, valamint az eseményt megelőző nap éjfélig elküldi azokat. A Versműhelyt Áfra János költő-szerkesztő vezeti.
A következő alkalom a Térey Könyvünnep – Debreceni Ünnepi Könyvhét programjához kapcsolódik, ezért aki teheti, készüljön a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt debreceni költő, Térey János versei által inspirált, azokra reflektáló szövegekkel is!
Az est dinamikájának fenntartása érdekében minden érdeklődőt arra kérünk, hogy érkezzen pontosan, mint egy jó verszárlat!

Forrás: Méliusz Juhász Péter Könyvtár közösségi oldala

További ajánlataink

2021.02.05. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Békével jöttünk - Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje
2021.02.25. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Hadady 65
2021.03.14. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Régiségvásár
2021.03.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Új időpont - Zorán Koncert
2021.04.09. - 2021.04.11. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
XII. Debreceni Mangalica Fesztivál
2021.04.19. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Dr. Hajós & Dr. Majoros - avagy Mi a promlémád?
2021.05.01. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
30Y koncert
2021.05.03. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Új időpont - Magna Cum Laude - Acoustic
2021.05.14. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
IV. Rozé Torony / Rozé és Habzóbor Fesztivál
2021.05.14. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Irie Maffia koncert
2021.05.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Brains koncert
2021.05.22. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
RetroTorony
2021.05.26. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged
2021.05.28. - 2021.05.30. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Debrecen Drive - Járműipari Kiállítás
2021.05.31. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Traccs! Dr. Zacher Gábor
2021.06.14. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Vangelis - Filmzene-koncert
2021.08.17. - 2021.08.20. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Farmer Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás
2021.09.27. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Új időpont - Koncz Zsuzsa Koncert
2021.12.21. Debreceni programok 2021. Fesztiválok, rendezvények, események
Új időpont - Demjén Turné
Találatok száma: 2

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel****

Erdőspuszta Club Hotel****

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partnerTalálatok száma: 1

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Asztalfoglalás
Kiemelt partnerA SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt ajánlatok

Hasonló ajánlatok

Fonyódi Piac 2021
Fonyódi Piac 2021
  • Fonyód
2021. január 27.
Hortobágyi Kézműves Vásár 2021
Hortobágyi Kézműves Vásár 2021
  • Hortobágy
2021. április 24.
Ünnepi Könyvhét Budapest 2021
Ünnepi Könyvhét Budapest 2021
  • Budapest
  • V. kerület
2021. június 10 - 13.

Érdemes felkeresni!


Szállásra van szüksége? Foglaljon online!
Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás