Virágkarnevál Debrecen 2022

Virágkarnevál Debrecen 2022

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2022. augusztus 15 - 21.

1.200 hazai táncos, 400 külföldi karneváli felvonuló és körülbelül 500.000 élővirág érkezik a Debreceni Virágkarneválra, mely már közel 3.000 ember közreműködésével valósul meg. Az 56 éves tradícióval rendelkező karnevál napjainkban lényegesen több, mint látványos virágkompozíciók és nemzetközi művészeti együttesek felvonulása: egy héten át tartó színes programkavalkád, melyen számtalan látogató megtalálhatja a számára leginkább vonzó szórakozási lehetőséget. Ez évben augusztus 15. és 21. között kerül megrendezésre.

Debreceni Virágkarnevál

2022. augusztus 15 - 21.

A Debreceni Virágkarnevál augusztus 15-ei nyitóprogramján, a Klasszikusok Éjszakáján ismét velünk tart egy feledhetetlen koncerttel Ramon Vargas mexikói operaénekes a Kodály Filharmónia kíséretében. A Nagytemplom előtt felállított színpadról tölti be a Kossuth teret zenéjük. Ezen a napon indul a „Táncol a város” projekt, melynek keretein belül debreceni és környéki tánccsoportok 1.200 táncosa bukkan fel a belváros különböző pontjain, terein.

Megnyílik - és egészen 21-éig látogatható - a Nagyerdei Sörkert | Beer by Lake, mely idén a hazai kézműves, kraft söröket helyezi a fókuszba – így a közönség megkóstolhatja többek között a BAZ Beer, a Békésszentandrási Szent András Sörfőzde, az Ugar Brewery, a Mad Scientist, a Hajdú Serház, a HopTop Brewery, a Viharsarok Sörfőzde söreit – miközben a jól bevált cseh sörök is palettára kerülnek. A Nagyerdei Sörkert | Beer by Lake szórakoztató és izgalmas eseménynek ígérkezik, melynek hangulatáért Winkler Róbert a rendezvény házigazdája felel. A Bényi Galéria közreműködésével a városba érkezik a Magyar Sajtófotó Kiállítás anyaga, mely a Csapó utcán tekinthető meg.

A teljes karneváli héten kézműves vásárra várják a helyi alkotók a látogatókat, hogy megmutassák termékeiket a Piac utca 1-3. szám alatt.

A karneváli hét második napján, augusztus 16-án a Helyőrségi Zenekar koncertje várja a hallgatóságot a Szabadtéri Színpadon. És megnyílik a Bényi Galériában a Billufeszt, mely kortárs illusztrációs kiállítás az év egyik legtrendibb kiállításanyaga.

Az egyhetesre nőtt karnevál igyekszik minden igényt kiszolgálni, és minden korosztályt megszólítani. Ezt mutatja az a két program is, melyre augusztus 17-én kerül sor. A családok és azok kisebb tagjainak legnagyobb örömére 17-én elindul a Galiba Gyermekfesztivál, melynek idén is a Nagyerdei Kultúrpark: Debreceni Állatkert és Vidámpark szolgál otthonául. A megújult vidámpark eleve óriási élményeket kínál a gyerkőcök számára, de a gyermekfesztivál további interkaktív és izgalmas színpadi produkciókat, játékokat tartogat. A programok idén a szakmák bemutatására épülnek. A Galiba Gyermekfesztivál ingyenesen látogatható a családok számára, mellyel talán az országban egyedülálló módon kínál lehetőséget arra, hogy anyagilag kevésbé terhelve kapcsolódjanak ki a családok akár öt napon keresztül.

A Dósa Nádor térre estére a Kacaj Zenekar érkezik hatalmas hangulattal, és egészen biztosan a teljes teret betöltő utcazenével, vidám táncolással.

Este 20:30 órától a Magashegyi Underground koncertjén vehetnek részt a zenekar és a karizmatikus énekesnő, Bocskor Bíborka rajongói.

Augusztus 18-án 13 külföldi tánccsoport érkezik a városba a világ különböző pontjairól, így többek között indiai, spanyol, kolumbiai, olasz, török, belga és német táncosok is Debrecenbe látogatnak pazar, látványos ruhákban és kosztümökben.

Már évek óta működő hagyomány, hogy a hungarikumként ismert szőregi rózsával ültetik be a Székelyek parkját, - a magyar csoportokkal közösen azért, hogy megmutassák, hogyan élnek és dolgoznak együtt, egymásért békében a világ különböző pontjairól érkező emberek.

A belvárosban térzenével, fúvószenekarokkal találkozhatnak az érdeklődők, továbbá ezen a napon kezdődnek a „Fények éjszakái”. A kreatív koncepció magában foglalja a hazai és a külföldi táncosok mesterséges és természetes fényekkel történő játékát, másrészt utal arra a látványra, amely a pazar fényfestést és fényárt takarja, mely csodákban úszik majd a Belváros, a Kossuth tér, a Dósa Nádor tér és a Békás-tó is.

Debrecenben először, Budapest után második helyszínként, mutatkozik be a Digitális Művészeti Kiállítás, a Cinema Mystica, mely a hét egyik legizgalmasabb programjának ígérkezik. 20:30 órától Malek Andrea koncertjén vehet részt az érdeklődő közönség a Szabadtéri Színpadon.

Augusztus 19-én hagyományteremtő programelem indul útnak: kezdődik a zöld vásár! A növények ebben az új programelemben is megjelennek, és idén először kalauzolják a növények szerelmeseit a BOTANICA Kertészeti Expo kiállítói, árusai és előadói a Kölcsey Központban és a Baltazár Dezső téren. Számítani lehet előadásokra és beszélgetésekre a kültéri és beltéri virágtartás fortélyairól, kiderül, hogyan kell a pozsgásokat vagy a kaktuszokat gondozni, vagy milyen évszakban mivel érdemes etetni a madarakat; de praktikákat tudhatunk meg a kertgondozásról is, és arról, hogy mely növényeket érdemes a belvárosi balkonokon tartani.

Ezen a napon nemzetközi virágkötészeti versenyt is megcsodálhatnak az érdeklődők. Azoknak is ajánlunk, akik esztétikai értékük okán érdeklődnek a szép virágkompozíciók iránt, de azok számára is, akik virágkötészettel foglalkoznak, és szívesen lesnének el egy-egy praktikát az érkező versenyzőktől.

Este a Kossuth téren Fenyő Miklós koncert és 80-as évek partija várja a látogatókat.

A IV. Night Ride évről évre egyre növekvő érdeklődésnek örvend. Érkeznek a különböző cégek munkatársai és az egyéni jelentkezők, családok és barátok is a hatalmas éjszakai kerékpáros felvonulásra, ahol minden a színes, ötletes feldíszített biciklikről szól. Hamarosan elérhetővé válik a felhívás és a regisztráció.

A Debreceni Virágkarnevál idején is arra buzdítják a szervezők a helyi lakosokat, hogy minél többen kerékpározzanak, ezért egy nyereményjátékot is hirdetnek.

Ha valaki a tömegközlekedést választaná, ott is meglepetések várják: felvirágozott buszmegállók és zöld oázisok, sőt csicsergő villamossal is utazhatnak a közlekedők.

Az augusztus 20-i karneváli felvonulás turisztikailag is fontos esemény ebben az időszakban. A környék szállodáit, hoteleit, panzióit és magánszálláshelyeit is megtölti vendégekkel, ezért bátran mondhatjuk, hogy országosan is érdeklődnek a rendezvény iránt, és a határon túlról érkezők számára is izgalmasnak ígérkezik.

A karneváli felvonulás gyülekező pontja a Petőfi tér, és 9:00 órakor indul a karneváli menet. A felvonulási útvonalon lehetőség lesz – jegy ellenében – a tribünökön helyet foglalni: a Rózsa utca, a Piac utca, a Nagytemplom, a Hatvan utca, a Bethlen utca, az Egyetem sugárút, végül pedig a Nagyerdei körút melyen végigmegy a karneváli forgatag.

A Debreceni Virágkarnevál történetében először van főtámogatója az eseménynek, a Metal-Sheet Kft. állt idén a karnevál mellé. Az új belépőként köszönthető virágkocsit indító cégek mellett kiemelendőek azok a vállalkozások, melyek akkor sem hagyták cserben a közönséget, amikor nehezebb időket éltünk, ilyen az A.K.S.D. Városgazdálkodási Kft., a Debreceni Szakképzési Centrum, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér, a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont, a Magyar Posta Zrt., a Richter Gedeon Nyrt., a Schaeffler Magyarország és a Teva Gyógyszergyár Zrt.

Az idei 12 virágkocsi nem rendelkezik egységes tematikával, ezért a finanszírozó vállalatok és a virágkocsikat készítő képzőművészek szabad kezet kaptak kreativitásukat bemutatni. Igyekeznek missziójukat, mottójukat megmutatni, úgy, hogy ezek ihletésében készülő alkotásokhoz minél több élővirágot használjanak. A tervek sok esetben nyúlnak vissza a gyermeki, rajzfilmeket idéző figurákhoz, mégpedig azért, mert rengeteg gyerek is kilátogat a Debreceni Virágkarneválra - és szeretnék őket is ámulatba ejteni a hatalmas virágfigurákkal.

A virágkocsik- és szobrokhoz szükséges több százezer szál dáliák és egyéb élővirágok idén is a tulipánok hazájából, Hollandiából érkeznek. A karneváli forgatagot majd 2.000 táncos és fúvós zenekar kíséri.

A virágkocsik csupán egy napon, augusztus 20-án tekinthetőek meg teljes létszámban a karneváli felvonulást követő virágkocsi kiállításon belépő ellenében a Nagyerdei körút és Nagyerdei Stadion Északi rendezvényterén - ezt követően egy részük Nagyváradra kerül.

Impressziók – kép, zene, tánc címmel egy igazi crossover produkcióba csöppennek a Nagyerdei Parkba látogatók a Bényi Galéria iránymutatásával. A programban fiatal képzőművészek és táncosok vesznek részt festőállványok ölelésében, mely körül folyamatosan kortárs- és modern táncosok váltják egymást, zenei aláfestésre reagálva koreográfiákat, improvizációkat bemutatva. A kialakult benyomások és hangulatok adják majd a témát, melyek a képzőművészek vászonra visznek.

Jegyárak:

 SCHAEFFLER lelátó – Rózsa utca
A helyek elfoglalása a lelátón: 8:00
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 8:45
Jegyár: 7.490 Ft
A lelátó pados, fedett, a jegyek helyre szólóak.

 METAL-SHEET lelátó - Kossuth tér
A helyek elfoglalása a lelátón: 8:10
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:00
Jegyár: 11.990 Ft
A lelátó székezett, fedett, a jegyek helyre szólóak.

 Kölcsey Központ lelátó
A helyek elfoglalása a lelátón: 8:40
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:10
Jegyár: 6.990 Ft
A lelátó székezett, nem fedett, a jegyek helyre szólóak.

AKSD lelátó – Honvéd utca
Az ülőhelyek elfoglalása legkésőbb: 8:40
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:15
Jegyár: 6.990 Ft
A lelátó pados, nem fedett, a jegyek helyre szólóak.

Debreceni Nemzetközi Repülőtér és Wizz Air lelátó - Őszirózsa köz
Az ülőhelyek elfoglalása legkésőbb: 8:50
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:20
Jegyár: 6.990 Ft
A lelátó pados, nem fedett, a jegyek helyre szólóak.

Richter Gedeon lelátó - Füredi út
Az ülőhelyek elfoglalása legkésőbb: 9:00
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:25
Jegyár: 7.490 Ft
A lelátó pados, fedett, a jegyek helyre szólóak.

Nagy Lajos király téri lelátó
Az ülőhelyek elfoglalása legkésőbb: 9:10
A felvonulás várható érkezése a lelátóhoz: 9:30
Jegyár: 7.490 Ft
A lelátó pados, fedett, a jegyek helyre szólóak.

További lelátók hamarosan!

A jegyek elővételben megvásárolhatók:
Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1–3.)
Nyitvatartás: H-P: 9:00-16:30, ebédidő: 13:00-13:30


2022.08.15. - 2022.08.21.
További ajánlataink

2022.07.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
RetroTorony
2022.07.09. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Éjszakai fürdőzés az Aquaticum Strandon
2022.07.09. - 2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Aqua Manó Party és Aqua Fitness az Aquaticum Strandon
2022.07.09. - 2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Csillámos testfestés és kézműves foglalkozás az Aquaticum Strandon
2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.07.11. - 2022.07.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.15. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Ponyvaregény (eng)
2022.07.18. - 2022.07.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - első nap
2022.07.20. - 2022.07.23. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.20. - 2022.07.24. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022
2022.07.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - második nap
2022.07.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - harlmadik nap
2022.07.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - negyedik nap
2022.07.25. - 2022.07.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Vissza a jövőbe (hun)
2022.07.29. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.07.31. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.01. - 2022.08.05. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.08.01. - 2022.08.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Ünnepi Játékok
2022.08.02. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Székely-est határok nélkül
2022.08.02. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.04. - 2022.08.07. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.04. - 2022.08.07. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok
2022.08.08. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Tolcsvay-Müller-Müller: Mária evangéliuma
2022.08.08. - 2022.08.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.08.08. - 2022.08.13. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Magyarok Hollywoodban
2022.08.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert
2022.08.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
7Oszvald Marika
2022.08.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Harcosok klubja (eng)
2022.08.13. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
“Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy.” - 140 éve Kodállyal
2022.08.14. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
A Klasszikusok Éjszakája bemutatja: Ramón Vargas és a Kodály Filharmonikusok koncertje
2022.08.15. - 2022.08.17. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.15. - 2022.08.21. Nagyerdei Sörkert 2022 Debrecen
2022.08.15. - 2022.08.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Virágkarnevál
2022.08.15. - 2022.08.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Nagyerdei Sörkert
2022.08.16. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Jurassic Park (hun)
2022.08.16. - 2022.08.17. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.17. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Mamma Mia (hun)
2022.08.17. - 2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Farmer Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
2022.08.17. - 2022.08.21. Galiba Gyermekfesztivál 2022 Debrecen
2022.08.20. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debrecen Nemzetközi Repülőtér és Wizz Air lelátó - Őszirózsa köz
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Nagy Lajos király téri lelátó
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - AKSD lelátó - Honvéd Utca
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Richter Gedeon lelátó - Füredi út
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Schaeffler lelátó - Rózsa utca
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Kölcsey Központ
2022.08.26. - 2022.08.27. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.08.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.03. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
KORDA György & PIXA / ALLIN Házibuli a Toronyban!
2022.09.10. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.09.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Danny Blue Show
2022.09.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.25. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Turné 2022
2022.10.03. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Modern Talking - Thomas Anders és a Neoton Família sztárjai
2022.10.15. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
SZEMFÉNYVESZTÉS - Debrecen
2022.10.22. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.10.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Varnus Xaver orgonahangversenye
2022.10.30. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.11.07. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.11.12. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.11.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
HAIR - Pannon Várszínház
2022.11.13. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.11.18. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
The Original Golden Voices of Gospel
2022.11.18. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Charlie 75 koncert
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.12.02. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.02. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kormos Anett Stand-up comedy
2022.12.10. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
2022.12.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.12.27. Jegyek Debrecen 2022. Online jegyvásárlás
Találatok száma: 32

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található. Bővebben


Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben


Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ... Bővebben


Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Bővebben


Boglárka Vendégház Debrecen

Boglárka Vendégház Debrecen

Vendégházunk Debrecen kertvárosi részében, a Homokkertben található csöndes, családias környezetben, ahonnan a belváros 15 perc sétával elérhető. A ház 2001-ben épült és 2009 óta működik vendégházként. Felújítva, megszépülve várjuk kedves vendégeinket. Két szoba, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll ... Bővebben


Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ... Bővebben


Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található. Bővebben


Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 37

Átrium Étterem

Átrium Étterem

Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel ... Bővebben

Kiemelt partner

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Kiemelt partner

Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Bővebben


Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Bővebben


Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ... Bővebben


Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Bővebben


Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ... Bővebben


Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ... Bővebben


IKON Restaurant

IKON Restaurant

Az Ikonnal egy olyan vidéki éttermet álmodtunk meg, ahol bár az ételsor magyaros alapanyagokra épül, mégis sikerül belecsempésznünk egy kis fine bistro stílus. Fontosnak tartjuk, hogy olyan hely legyünk, ahol az ételt nem kell elmagyarázni, de a vendég mégis az első pillanattól a távozásig maradandó ... Bővebben


Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 6 990 Ft -tól 7 490 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 6 990 Ft -tól 7 490 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
4026 Debrecen , A város különböző helyszínein
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Debrecen TOP szállás