Zempléni Fesztivál 2019. Online jegyvásárlás
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Utazás kiállítás Budapest - Aktív hétvége van
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Szeretettel hívjuk és várjuk a Várkert Bazár programjaira Budapesten!
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Bál a NŐNAP jegyében a Budapest Marriott Hotel Báltermében
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Golf Napok! Jelentős akcióval várjuk márkakereskedésükben.
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Páratlan wellness élmények - korlátlan fürdőbelépővel! Irány Gyopárosfürdő!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!
Nőnapi programokra hívjuk, várjuk!

Zempléni Fesztivál 2019. Online jegyvásárlás


Gyönyörű helyszínek, remek programok, kiváló borok! 28. Zempléni Fesztivál. Tíz nap Tokaj-Hegyalján – ez a 28. ZEMPLÉNI FESZTIVÁL! Nyár, kastély, templom, vár, színház, pince, kávéház – mindezt csordultig tölti az igényes zene. Augusztus közepén kiváló hazai és külföldi szólisták, együttesek közreműködésével válogatott művészeti svédasztalt kínálunk. Amit nyújtunk: komolyzenei hangversenyek, opera, operett, színház és táncszínház, kirándulások, jazz koncertek, élvezetes családi és gyerekműsorok.

KEDVES LÁTOGATÓ!
Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az info@programturizmus.hu e-mail címen kérhet vagy küldhet.

Zempléni Fesztivál 2019

2019-ben augusztus 9-18. között rendezzük meg a Zempléni Fesztivált, Zemplén és Tokaj-Hegyalja legnagyobb művészeti fesztiválját a térség számos csodás helyszínén világhírű fellépőkkel, koncertekkel, kiállításokkal, családi programokkal, kirándulásokkal.

Tartsatok velünk 2019-ben is!

Tíz nap augusztusban Tokaj-Hegyalján – ez a ZEMPLÉNI FESZTIVÁL! Nyár, várak, kastélyok, templomok, pincék és komolyzene, operett, jazz, tánc, irodalom, kiállítások, családi és gyerekműsorok, kirándulások várják az érdeklődőket. Augusztus 9-én, pénteken az ünnepélyes megnyitót követően a Budafoki Dohnányi Zenekar ad nyáresti hangversenyt a sárospataki Rákóczi-vár udvarán. Az Esti Jazz sorozatában a műfaj hazai sztárjai lépnek fel, de mellettük ide várunk két fiatal, sikeres formációt az idei Jazz Showcase-ről. Más helyszíneken is nagy nevekkel találkozhatunk: a Henye Borbárban 16-án, pénteken a Binder Quartet játszik. Augusztus 17-én, szombaton a Tokaj Fesztiválkatlanban a Budafoki Dohnányi Zenekar legkiválóbb filmzenékből összeállított, látványos koncertjét élvezhetik, Hollerung Gábor vezényletével. A Rákóczi Emlékév apropóján ellátogatunk Kassára is: a Rodostói ház kertjében a Liszt Ferenc Kamarazenekar játszik. E főbb programok mellett minden zenei stílus legkiemelkedőbb előadóival találkozhatnak, és egy tucat pincészet, köztük a hivatalos borszállító, a Grand Tokaj borait is kóstolhatják.


Kiállítások

SZABÓ OTTÓ festőművész és DIÉNES ATTILA szobrászművész KIÁLLÍTÁSA

A kiállítás megtekinthető:
hétfő kivételével naponta 10-től 17 óráig

ROVÁS ALKOTÓKÖZÖSSÉG
– CSOPORTOS KIÁLLÍTÁS -

A kiállítás megtekinthető: naponta 10-től 18 óráig

Az eNRA-t, azaz a Nemzetközi Rovás Alkotóközösséget a 25 éves múlttal rendelkező Rovás Egyesület alapította 2012-ben. Megalakulását egy több éve összejáró csapat ösztönözte, amely évről évre, minden nyáron – idén már tizedszer – találkozik, és a képzőművészeti alkotótáborokban együtt alkot, beszélget, nézetet, gondolatot cserél és közösséget vállal a többiekkel. Tagjai minden évben, stílusában sokszínű, technikájában sokféle, tematikájában rendkívül eltérő alkotásokkal jelentkeznek. Kiállításaik mégis összhangot teremtenek, hiszen a közös nevező bennük az azonos hullámhossz és az összetartozás igénye.

Kiállító művészek: Balló Andrea, Bandis Barbara, Borisza Borsó József, Boroszlói Andrea, Bott Maya, Bódis Barnabás, Diénes Attila, Duncsák Attila, Jankura Martin, Katona György, Kiss László, Koreň András, Matl Péter, Mizsák Gergő, Mucza Viktória, Nemes László, Novák Mihály, Orosz István, Repiczký Radoslav, Sokolovsky Igor, Szabó Ottó, Szurcsik József, Tasnádi Szandra, Varga Ger, Zeman-Juhász Éva, Zeman Zoltán

A Zempléni Fesztivál idei kiállításprogramja egy kassai alkotó közösség, a Rovás Alkotócsoport munkássága köré épül fel. A hat tárlatot tartalmazó sorozat folytatja a 2018-ban elkezdett tematikát: a mai határon túli magyar képzőművészet bemutatását. A Zemplén öt településén, Sárospatakon, Sátoraljaújhelyen, Tolcsván, Tokajban és Szerencsen megrendezett bemutatók mindegyike különlegesség a maga nemében. Ha pedig valaki veszi a fáradságot és mindegyik kiállítást meglátogatja, átfogó képet kaphat arról, merre tart ma az egyik legismertebb kassai alkotó csoport munkássága. Ehhez kapcsolódóan pedig játéklehetőséget is kínálunk a kitartó kiállításlátogatóknak. A játékról szóló ismertető megtekinthető itt, ill. a ZF programfüzetben, amit megtalál a Tourinform Irodákban és a kiállítási helyszíneken.

"A RÁKÓCZIAK" – Időszaki kiállítás
Magyar Nemzeti Múzeum Rákóczi Múzeuma

A Fesztivál ideje alatt látogatható kiállítás.

Megtekinthető:
hétfő kivételével naponta 10-től 18 óráig

2019. március 27-én kezdődött, s valamelyest rendhagyó módon 2020 szeptemberéig tart a Rákóczi-emlékév, amelyben II. Rákóczi Ferenc 1704. július 8-i erdélyi fejedelemmé választásának, majd pedig 1705. szeptember 17-i, Erdélyország és Magyarország vezérlő fejedelmévé választásának 315. évfordulóját ünnepeljük.

Ennek tiszteletére készült a család öt erdélyi fejedelmét, Rákóczi Zsigmondot, I. és II. Rákóczi Györgyöt, valamint I. és II. Rákóczi Ferencet bemutató kiállítás. Munkásságuk kiemelkedő tárgyait részben hazai és határon túli intézmények kölcsönzik, részben a Rákóczi Múzeum jelentős műtárgygyarapodásaiból származnak. Metszetek, könyvek és az 1906-os Rákóczi újratemetés emlékanyaga először kerül Sárospatakon a közönség elé.

Programok időrendben

Egy nap Mádon – Odesszai kocsmadalok
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
16:00 Zsinagóga

A „klezmerkirály”, Fegya és a szaxofonnal is mesterien bánó Dunai Tamás színművész a XX. század tízes, húszas éveinek zsidó Odesszájába viszi el a közönséget – a Nagy Katalin alapította liberális szellemű városba, ahol a rengeteg nemzet keveredéséből adódó hatásokkal, beszűrődésekkel kivirágozhatott a zsidó kultúra, tudomány, zene, humor.

Ebből az időből származó anekdotákból, városi legendákból, kocsmadalokból, viccekből kibontakozik az akkori zsidó világ színessége, gazdagsága. Gengszterek, kereskedők, fűszeresek, kocsmárosok mára már nem létező világa elevenedik meg a két nagyszerű művész tolmácsolásában.

Közreműködik:

 • Jávori Ferenc (Fegya) – zongora
 • Dunai Tamás – színművész, szaxofon

Egy nap Mádon – "Hej, Rákóczi!"
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
18:00 Demetervin Pincészet

Zenés emlékezés a Nagyságos Fejedelemre

HURDY-GANG TRIÓ

 • Ifj. Szerényi Béla – tekerő, tárogató, esz-klarinét
 • Zimber Ferenc – cimbalom
 • Molnár Mátyás – tapan, darbuka, cajon, conga, bongo, cintányér

A Hurdy-Gang anyanyelve a magyar népzene, hangzásvilágában a jazz és világzene erős népzenei alapon ötvöződik. Kis-ázsiai eredetű dallamokkal, kubai ritmus és harmóniavilággal bővülő repertoárjukban a Rákóczi-szabadságharc emlékezete, a kuruc kor zenei világa is fontos helyet kap. A burdon, a tekerő, valamint a különböző fúvós hangszerek és a cimbalom egymásba fűződő, improvizatív játéka zseniálisan egészíti ki egymást. Ezt a harmóniát a latin és jazz ritmusokban is jártas dobos teszi tökéletessé. Az izgalmas dallampárhuzamok mellé csatlakozó tánc improvizációk a Magyarország különböző területein fennmaradt virtuóz férfitáncok, verbunkos- és hajdútánc elemeiből épülnek fel, megelevenítve a XVII–XVIII. századi kuruc nemesi, tábori mulatságokat.


Egy nap Mádon – Swing Your Steps
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
20:00 Percze Élményközpont


Swing à la Django

 • Lombos Pál – nagybőgő
 • Csurkulya József – cimbalom
 • Dani János – gitár
 • Seres Vilmos – klarinét
 • Gazda Bence – hegedű
 • Nagy Zsolt – dob
 • Gera Gábor - harmonika

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok saját szerzemény is hallható lesz! Albinoni Adagio-jának swinges átiratát, ami a gödöllői Barokk Randevúra készült, itt most először szólaltatja meg a zenekar!

A Swing à la Django az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban, Ausztriában és Erdélyben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Az elmúlt évek leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Többször láthattuk őket Micheller Myrtill énekesnő társaságában, vagy a Talamba Ütőegyütessel a Pesti Vigadóban, de akár a Gödöllői Királyi Kastélyban szintén augusztusonként megrendezett Barokk Randevún is. A tavalyi évet pedig teltházas dupla koncerttel zárták a Budapest Jazz Clubban.


"Vita Eirenae" – misztériumjáték
2019. augusztus 15. csütörtök, Sárospatak
20:00 Vártemplom – Bazilika Minor

misztériumjáték Árpád-házi Szent Piroska tiszteletére
– magyarországi ősbemutató –

Árpád-házi Szent Piroska (1088–1134) Szent László leánya, a Keleti Egyház szent császárnéja, a legmagasabb rangra emelkedett Árpád-házi hercegnő, a konstantinápolyi Pantokrátor monostor és kórház alapítója, nyolc gyermek édesanyja, az Istenszülő buzgó híve, Eirene néven kilencszáz éve lett Bizánc császárnéja. Bubnó Tamás 12 stációra tagolt misztériumjátékának zenéi Piroska/Eirene hitvilágát, filozófiáját, modern és bátor gondolkodásmódját hivatottak bemutatni, míg közzenéi, interludiumai a nem mindennapi egyéniség – nyugodtan kijelenthetjük, Árpád-házi Szent Erzsébet lelki előképe – életútjába engednek bepillantást.

PROLÓGUS – Ünnepre hívó harang-ima
Sáry László (1940): Énekeljetek az Úrnak
hatszólamú zsoltár-kánon

  1. stáció – Királyi atya
  2. stáció – Pyrisk, a szépség
  3. stáció – Császári frigy
  4. stáció – A fényes lagzi
  5. stáció – Eirene anya
  6. stáció – Theotokos Eleusa
  7. stáció – A Pantokrator monostor alapítója
  8. stáció – Kórház, szeretetház és elmeintézet alapítója
  9. stáció – Társ a harcmezőn
10. stáció – A béke császárnéja
11. stáció – Xené halála
12. stáció – Piroska-Eirene-Xené
EPILÓGUS

Szent Efrém Férfikar
Bubnó Tamás, Oláh Marcell, Ress Tamás, Balázs Edgár, Tóth Péter, Nagy Bertalan, Pechan Kornél, Bubnó Márk 

Moravcsik Gyula, Nagymihályi Géza és Sághy Marianne szövegeinek felhasználásával, valamint bizánci, gael, görög, magyar, szárd egyházi és népi dallamokból, gregorián énekekből, valamint Bubnó, Dunstable, Fletcha, Gourzi, Liszt, Sáry és Schiavo műveiből összeállította: Bubnó Tamás


Esti Jazz – SENGA
2019. augusztus 15. csütörtök, Sárospatak
22:00 Borterasz

SENGA

 • Szász Ágnes – ének
 • Vikukel Dániel – zongora
 • Tenki Dániel – basszusgitár
 • Földesi Attila – dob

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén az Újbástya Rendezvénycentrumban.)

Szász Ágnes több különböző stílusban otthonosan mozog, itthon és külföldön számos híres zenésszel játszott már együtt eddigi pályafutása során. Saját kvartettjével 2017-ben elnyerte a zsűri különdíját a Marosvásárhelyi Nemzetközi Jazz Versenyen, ebben az évben pedig a zenekar a Müpa JazzShowcase különdíjasa lett. Ez a projekt az énekesnő útkeresésének egyik állomása, repertoárjuk egy újfajta zenei világba varázsolja a hallgatót, ötvözve a soul, neo-soul, r’n’b, jazz és groove elemeket. Műsorukban feldolgozások és saját számok hallhatók majd.


Jó bor kell a magyarnak – BorCanto együttes
2019. augusztus 16. péntek, Szegi
17:00 Grand Tokaj Zrt. Szegi Pincészete

A pécsi Európai- és Világ Bordalfesztiválok szervezője 1993 óta a kórusolimpiákon kétszer is bajnoki címet nyert Bartók Béla Férfikar. Tagjaiból alakult a most fellépő BorCanto Együttes, vezetőjük Lakner Tamás Liszt-díjas karnagy, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának dékánja. A kiváló hangok, a változatos hangszerelés hangulatos délutánt ígér.

BorCanto együttes:

 • Lakner Tamás – hegedű, ének
 • Horváth Krisztián – zongora, ének
 • Bognár Szabolcs – ének
 • Somogyvári Gergő – ének
 • Lakner Péter – ének
 • Hoffner Tibor – ének
 • Balatoni Sándor – ének
 • Tarnai Attila – ének

Műsor:

 • Schóber Tamás: In vino veritas
 • Heinz Lammermar: Éljen a kórusunk
 • Jó bor kell a magyarnak – népdal
 • Három fehér szőlőtőke – népdal
 • Vedd fel pajtás poharad – népdal
 • Somorjai József: Trubadurmollban
 • Erdélyi Mihály: Mit mondott az öreg Kis
 • Erkel Ferenc: Bánk bán – Bordal
 • William Shoer: Ide hát a kupát!
 • Jerry Bock: Hegedűs a háztetőn – Bordal
 • A jó lovas katonának – népdal
 • Lehár Ferenc: Bacchus úrnak pincéjében
 • Huszka Jenő: Bob Herceg – Pomponius bordala
 • Birtalan József: Haragszik a gazda
 • Oh, Rock My Soul – trad. afroamerikai spirituálé
 • Zoltai Mátyás: Emelem poharam
 • Huszka Jenő: Borban az igazság

Az LFKZ hangversenye a Rákóczi-emlékévben Kassán
2019. augusztus 16. péntek, Kassa – Košice (SK)
18:30 Rodostói ház

HANGVERSENY A RÁKÓCZI-EMLÉKÉVBEN A FEJEDELEM EMLÉKEZETÉRE

 • Weiner: 1. divertimento, op. 20
 • Dohnányi: Szerenád, op. 10
 • ---
 • Bartók: Divertimento
 • Bartók: Román népi táncok

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Hangversenymester: Tfirst Péter

A rendezvény fővédnöke
Ratislav Trnka, Kassa Megye elnöke.

A Rákóczi-emlékév kapcsán, az emblematikus Rodostói házban, a fesztivál-alapító Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertjével újra „szomszédol” a Zempléni Fesztivál Kassán.

A műsorban szereplő művek szerzőit összekötő szálak jól szimbolizálják a határokon átívelő régiók fontosságát, és ezen területek kulturális kapcsolattartásának jelentőségét.

Dohnányi Frigyes, a zeneszerző Dohnányi Ernő édesapja abban a pozsonyi gimnáziumban volt matematika tanár, ahol Bartók Béla öt évig tanult. A nagyhatású oktató az akkori pozsonyi zenei élet központi alakja volt, hiszen a tanítás mellett kitűnően játszott zongorán és csellón, s vasárnapi kamaramuzsikálásra többször volt vendég otthonában Liszt Ferenc. Tanácsát megfogadva választotta Bartók a bécsi konzervatórium helyett a budapesti Zeneakadémiát zenei tanulmányai folytatására, ahol a szintén éppen ott tanuló Weiner Leót is megismerte. Az Akadémián Dohányi Ernő és Bartók zongoratanára Thomán István volt, aki történetesen a Kassa melletti Homonnán (ma Humenné) született.

És tovább szőhetnénk a történet szálait arról is, milyen erősen kötődik a Bartók-divertimento a Liszt Ferenc Kamarazenekarhoz…

A jól ismert Bartók-darabok, az izgalmas Dohnányi-szerenád és a ritkán hallható Weiner-divertimento nagyszerű estét ígér.

(Rossz idő esetén a Református templomban.)


Új Binder Quartet
2019. augusztus 16. péntek, Bodrogkeresztúr
17:00 Henye Borbár


Új Binder Quartet

 • Binder Károly – zongora
 • Borbély Mihály – szaxofon
 • Fonay Tibor – nagybőgő, basszusgitár
 • Benkó Ákos – dob

A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején működő legendás Binder Quartet (Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István) az akkori magyar jazz egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt. Binder Károly a zenekar felbomlása után zeneszerzőként és előadóművészként jelentős sikereket ért el: elnyerte a Kaliszi Nemzetközi Zongoraverseny első díját, az Erkel Ferenc-díjat, az 1991-es Év Jazz Lemeze elismerést, a legjobb szólistának járó eMeRTon Díjat, a Magyar Rádió Jazz Versenyének első díját és az Artisjus-életműdíjat.

Nem kevesebb, mint negyvenhat szerzői lemez után ismét zenekart alapított állandó partnerével, Borbély Mihállyal, akivel a Londoni Jazz Fesztiválon kimagasló sikert elérve több lemezt is készített. Számtalan koncert- és fesztiválfellépés után egy filharmóniai turné alkalmával 2012 tavaszán két kitűnő tehetségű fiatal muzsikussal bővítették ki duó formációjukat: Benkó Ákos dobossal és Fonay Tibor basszusgitáros-nagybőgőssel. A zenekar Binder Károly kompozícióit tűzte repertoárra. A darabok izgalmas és eredeti zenei világba engedik beavatni a hallgatót. Megalakulása óta a kvartett számtalan koncertet adott és négy CD kiadványuk is megjelent, Retropolis II, Összegyűrt kottafejek, Old Dreams New Dimensions és Nevergreens címmel.

A Henye Borbár közönségének szánt műsorukba Binder Károly izgalmas és eredeti zenei világába beavató kompozícióiból válogattak.


Szarka Tamás & GHYMES: BEST OF 35
2019. augusztus 16. péntek, Sátoraljaújhely
21:00 Városközpont, Szabadtéri Színpad

 • Szarka Tamás – ének, hegedű, gitár, koboz
 • Szarka Gyula – ének, gitár, basszusgitár
 • Horváth János – szintetizátor
 • Almann Gergő – szintetizátor
 • Takács József Jozzy – gitár
 • Jelasity Péter – szaxofon
 • Varjú Attila – dobok
 • Eszes Viki – vokál
 • Kalmár Panni – vokál

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén a Latabár Színházban.)

A zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: a 35 éves működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában és titkuk a folyamatos megújulásban rejlik. Ez a mindig megújulni tudás a feltétele és záloga sikereiknek.

„Szarka Tamás zeneszerző, költő és Szarka Gyula zeneszerző, a Ghymes együttes két alapító tagja a magyar és kelet-közép-európai népzenei alapokon nyugvó hagyományápoló, értékmegőrző, azt a legszélesebb környezetben megismertető és elfogadtató, népdalkincsünket megőrző és továbbadó, humanista szellemiségű, a magyar nyelvet virtuóz módon használó zeneszerzői, előadóművészi, költői, dalszövegírói munkásságukért” részesültek megosztott Kossuth-díjban 2011-ben.

Szarka Tamás  & GHYMES dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága. Ezt egészíti ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje. A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad.

„A Ghymes pontosan tudja honnan jöttünk és hová tartunk. Velük múltunk üzen jövőnknek. A Ghymes úgy autentikus, hogy közben modern. Dalaikban egyszerre old és köt a szabad improvizáció és a szigorú szabályú pentaton. Tisztaság és őserő. A Ghymes minden irányból érkezik, de pontosan közép-kelet európai szívünk közepébe tart.“ (Radics Gábor - est.hu).

„A Ghymes sikerének alapja az a zenei szivárvány, amely folyamatosan feltűnik megszólalásukkor, és amelyet az átélt, éltető hagyomány és a ma között feszítenek ki égboltunkra zenéjükkel. Ez alatt változunk át mi is, boldog hallgatók, válunk jobbakká, eggyé külhoni-belhoni magyarként, európaiként. Koncertjük után jobban szeretjük társunkat, elhatározzuk, hogy gyerekeinkre is jobban figyelünk és nemcsak Magunkat, de a rossz szomszédot is elfogadjuk. Boldogabbak leszünk tehát, hitünket erősíti a Ghymes-zene, és ez a legtöbb, amit a zene és ez a varázslatos zenekar adhat.“ (Kelemen László, a Hagyományok Háza főigazgatója)

Együttműködésben a Zemplén Néptáncfesztivállal


Esti Jazz – Hunter Special Quartet (Ausztria/USA)
2019. augusztus 16. péntek, Sárospatak
21:00 Borterasz

HUNTER SPECIAL QUARTET

 • Philip Yaeger – harsona, szintetizátor, ének
 • Benny Omerzell – billentyű
 • Beate Wiesinger – basszus gitár
 • Valentin Duit –  dob

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén az Újbástya Rendezvénycentrumban.)

Bécs keleti széle mindig egyfajta határt jelentett Kelet-Európa felé. Sok bécsi művész inkább nyugat felé néz, Németország, Nagy Britannia és az Egyesült Államok irányába. Sok, de nem mind. Némelyek kíváncsiak és ezért akár a nyelvet jelentő határvonalat és kultúrabeli különbségeket is hajlandók átlépni annak érdekében, hogy művészetüket új közönség elé tárhassák. A Hunter ilyen zenekar.

Az egy évtizede Bécsben letelepedett Philip Yaeger az Egyesült Államok keleti partjáról származik. A Hunter nevet ő adta a már akkor is működő zenei projektjének, melyet folyamatosan új utak keresése és friss inspiráció jellemez. Zenéjük az improvizatív jazz, az indie-rock és más stílusok jegyeit ötvözi, természetes, érzéki, energikus egyveleget alkot.

Bécs jazz és improvizatív zenei világa épp reneszánszát éli, és ez új, érdekes melódiákat kelt életre. A Hunter Special Quartet-ben ennek a világnak néhány vezéralakja állt össze, úgy mint Benny Omerzell, akit a Kompost3 és az 5K HD nevű formációkból ismerhet a közönség, Beate Wiesinger, akinek basszusgitáron megszólaltatott akkordjai már az e c h o boomer és a Luchs zenekarban is felcsendültek, valamint Valentin Duit, aki a mikrotonális Dsilton Trió tagja. Duit nemrég jelentette meg második szólóalbumát. A remek zenészek itt, a Hunter Special Quartet-ben zenélnek először együtt.

Mindig új területeket után kutatva, a Hunter buzgón várja fellépését a Zempléni Fesztiválon.


Egy nap Tolcsván – OPERA STANDUP – FareMido Opera Társulat
2019. augusztus 17. szombat, Tolcsva
16:00 Mikro-térségi Integrált Szolgáltató Központ

Hábetler András és a FAREMIDO Opera Társulat: Fodor Beatrix, Megyesi Schwartz Lúcia, Hábetler András, Köteles Géza, Horváth István

Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral. A FareMido Operatársulat koncertjén részleteket hallhatnak Mozart, Rossini, Donizetti, Verdi, Bizet, Delibes, Puccini és Erkel operáiból, közben megfejtjük Don Giovanni hódításainak titkát, megtudhatjuk miért a Figaro házassága a legnagyszerűbb opera, kiderül, hogy Georg Lucas nagy valószínűséggel Wagner reinkarnációja, és hogy mi a közös Maradonában és Pavarottiban…

De ami a legfontosabb: katartikus pillanat, amikor egy művészeti alkotásban önmagunkra ismerünk. A FareMido Operatársulat tagjai megmutatják, hogy ez az élmény megtörténhet az operaszínpadon is.


Egy nap Tolcsván – OREMUS-SZALON
2019. augusztus 17. szombat, Tolcsva
17:00 Oremus Pince és Oremus-szalon

Oremus Borászat

THEATER BRASS MISKOLC

 • Veres Tamás – Miskolci Szimf. Zenekar – tuba
 • Kakuk Zoltan – Miskolci Szimf. Zenekar – harsona
 • Horváth Sándor – Miskolci Szimf. Zenekar – vadászkürt
 • Várkoly Imre – Miskolci Dixieland Band – trombita
 • Gál Péter – Miskolci Nemzeti Színház – trombita

Műsor:

 • Reneszánsz és barokk táncok, madrigálok, ünnepi zenék
 • Gastoldi, Morley, Praetorius, Bach és Händel műveiből

Oremus-szalon

WOHL & WOLFTEMPERIERTES KLAVIER

Balog József – zongora

Műsor:

 • Wolf Péter: Invokáció           J. S. Bach: c-moll preludium
 • Wolf Péter: Patak                 J. S. Bach: cisz-moll preludium
 • Wolf Péter: Ostinato             J. S. Bach: esz-moll preludium
 • Wolf Péter: Köd                    J. S. Bach: f-moll preludium
 • Wolf Péter: Fanyar Tangó    J. S. Bach: fisz-moll preludium
 • Wolf Péter: Ódon Kastély    Fergeteg

"Wolf Péterhez hosszú évek óta szoros barátság fűz. Amikor felkért, hogy mutassam be a zongoraversenyét, rögtön éreztem egyéni hangvételét, invenciózus ötleteit és felkértem egy Szonáta megkomponálására. Péter úgy döntött, hogy Szonáta helyett egy teljes sorozatot ír számomra Wolf-temperiertes Klavier címmel. A sorozat közel egy év alatt íródott, melyet nagy örömmel mutattam be a CAFe Budapest Fesztiválon és a világ más színpadain – hatalmas sikerrel. Péter örökérvényű remekműveket írt, melyeket – saját bevallása szerint – a játékom inspirált. Ugyan felfedezhetjük Bach, Chopin, Debussy, Gershwin vagy más nagy szerzők hatásait, mégis a különlegesen egyedi stílus és hangszerszerű komponálás az, ami ezt a sorozatot beemelte a legnagyobb kortárs magyar zenék közé.

E sorozat részletei Bach Prelúdiumaival karöltve nemcsak a közönségnek, de az előadónak is igazi zenei csemegét kínálnak ebben a fantasztikus környezetben. Szinte biztos vagyok benne, hogy jópár napig ezeket a melódiákat fogják dúdolni..."
- Balog József zongoraművész.

Az Oremus Pincészet exclusív vendéglátásával és borkóstolójával.


Egy nap Tolcsván – Bolba Éva és a JAZZterlánc
2019. augusztus 17. szombat, Tolcsva
18:00 Bormúzeum udvara

Bolba Éva és a JAZZterlánc

 • Bolba Éva – ének
 • Bera Zsolt – harsona
 • Szili Róbert – gitár

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén a Szirmay–Waldbott kastélyban.)

Felhőjátszó
Gesztenye zápor
Lebegő Libegő
Mandi dal
Medve szamba
Csiga dal
Reggel a tónál
Hintatánc
Boldog szülinapot
Harkály doktor
Komoly moly 
Béka bál

Ezek a JAZZterlánc zenekar kedvenc dalai. Az éppen 5 éve alakult trió turnézott már az Amerikai Egyesült Államokban, Londonban, Ausztriában, Szlovákiában és szerte hazánkban; most pedig a Zempléni Fesztivál közönsége is megismerheti őket. Koncertjük izgalmas családi program, igazi csemege. Jó hangulatú, sok vidámsággal tarkított előadásuk egyedi módon kalauzolja el a gyermekeket a jazz világába. Hangszerbemutatóval egybekötött és egy csipet humorral megfűszerezett műsoruk részben a 2016-ban megjelent, Fonogram-díj jelölést kapott „Gyerek a Világ” című első album legjobb szerzeményeiből, valamint az idén megjelenő második album dalaiból áll.


Egy nap Tolcsván
Hibrid dalok Lackfi Jánossal
2019. augusztus 17. szombat, Tolcsva
19:00 Látogatóközpont, Szabadtéri Színpad
(Rossz idő esetén a Mikro-térségi Integrált Szolgáltató Központban.)


EGY NAP TOLCSVÁN
Hibrid dalok Lackfi Jánossal

Lackfi János – költő, előadóművész
& Fugato Orchestra
Lukács Krisztina – fuvola
Jelenik Krisztián – fuvola
Ambrus Szabolcs – trombita
Puss Ferenc – hegedű
Szakács Zoltán – hegedű
Jekl Dóra – brácsa
Simkó-Várnagy Mihály – cselló
Györfi Anna – ének
Magyar Bálint - ének
Veisz Gábor – basszusgitár
Alpár Balázs – billentyű

Művészi és könnyed, hagyományos és innovatív, értelmes és érzelmes… Kibékíthetetlennek tűnő ellentétek egységgé formálása, stílusok és kultúrák találkoztatása éppúgy jellemzi Lackfi János költészetét, mint a 13 fős Fugato Orchestra hangzásvilágát. Az elektronikával, dobbal, basszusgitárral és énekesekkel kiegészített szimfonikus kamaraegyüttes vezetője, Alpár Balázs a különböző műfajok lényegi energiáit egyesíti hibrid zenéjében. A Hibrid dalok műsora Lackfi János kifejezetten a Fugato Orchestra számára írt új szövegeire és a hibrid tematika mentén válogatott korábbi verseire épül.
A zeneszámokat összefűző szövegeket maga a szerző adja elő.

Nagy öröm Lackfi János és a Fugato Orchestra számára, hogy a Zempléni Fesztivál közönségének is bemutathatja legújabb műsorát. „Mindig nagy megtiszteltetés egy ilyen sokszínű, műfajilag nyitott fesztiválon fellépni, gyönyörű környezetben. A finom borokról nem is beszélve! A Zempléni Fesztivál értő közönsége előtt legutóbb is felejthetetlen élmény volt szerepelni. Örülünk, hogy új műsorunkkal egy olyan helyre térhetünk vissza, ahol zenét, irodalmat és egyéb művészeti ágakat, humort és elmélyülést egyaránt kedvelő publikum fogad.”

Teltházas budapesti koncertet követően a műsor a nyár folyamán összesen két alkalommal lesz hallható, ezekből az egyik a Zempléni Fesztiválon lesz.


Jó bor kell a magyarnak – BorCanto Együttes
2019. augusztus 17. szombat, Hercegkút
19:00 Kőporosi Világörökségi Pincesor

BorCanto együttes

 • Lakner Tamás – hegedű, ének
 • Horváth Krisztián – zongora, ének
 • Bognár Szabolcs – ének
 • Somogyvári Gergő – ének
 • Lakner Péter – ének
 • Hoffner Tibor – ének
 • Balatoni Sándor – ének
 • Tarnai Attila – ének

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén a Kultúrházban.)

Schóber Tamás: In vino veritas
Heinz Lammermar: Éljen a kórusunk
Jó bor kell a magyarnak – népdal
Három fehér szőlőtőke – népdal
Vedd fel pajtás poharad – népdal
Somorjai József: Trubadurmollban
Erdélyi Mihály: Mit mondott az öreg Kis
Erkel Ferenc: Bánk bán – Bordal
William Shoer: Ide hát a kupát!
Jerry Bock: Hegedűs a háztetőn – Bordal
A jó lovas katonának – népdal
Lehár Ferenc: Bacchus úrnak pincéjében
Huszka Jenő: Bob Herceg – Pomponius bordala
Birtalan József: Haragszik a gazda
Oh, Rock My Soul – trad. afroamerikai spirituálé
Zoltai Mátyás: Emelem poharam
Huszka Jenő: Borban az igazság

A pécsi Európai- és Világ Bordalfesztiválok szervezője 1993 óta a kórusolimpiákon kétszer is bajnoki címet nyert Bartók Béla Férfikar. Tagjaiból alakult a most fellépő BorCanto Együttes, vezetőjük Lakner Tamás Liszt-díjas karnagy, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának dékánja. A kiváló hangok, a változatos hangszerelés hangulatos délutánt ígér. Műsorukat részben népi eredetű bordalokból, részben operák, operettek közismert boros dalaiból, valamint musical részletekből állították össze.


FILMharmonikusok
2019. augusztus 17. szombat, Tokaj
20.00 Tokaj Fesztiválkatlan
TOVÁBB A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ

Budapesti Akadémiai Kórustársaság
Karigazgató: Tőri Csaba

Budafoki Dohnányi Zenekar
Vezényel: Hollerung Gábor

Az örök klasszikusoktól a legújabb díjnyertesekig, a megunhatatlan zenéktől az Oscar-díjas hangokig  –  az idei Zempléni Fesztivál szuperkoncertjén bejárjuk a filmzenék birodalmát.

Különös aktualitása mindennek, hogy 140 éve a tokaj-hegyaljai Tolcsván született a későbbi világhírű amerikai filmgyáros-producer: William Fox. Ő találta ki a „filmsztár” fogalmát, filmkészítési alapelve pedig a cselekmény fordulatos, érzelmességet, humort, látványt és izgalmat ötvöző alakítása volt. Elsőként vezette be a hangosfilmet, ezzel is erősítve a filmzenének a cselekmény bonyolításához hozzáadott hatását.

Őrá is emlékezve, ám a szórakoztató, minőségi zenélést szem előtt tartva csendülnek fel a filmtörténet legkedveltebb, blockbuster, azaz kasszasikert hozó alkotásainak zenéi.

A műfaji sokszínűségéről ismert Budafoki Dohnányi Zenekar 2007-ben rendezte első filmzene koncertjét, új műfajt teremtve ezzel Magyarországon. Előadásaikon és a nagy érdeklődés miatt meghirdetett ráadáskoncertjeiken évről-évre megtöltik a hangversenytermeket. A filmzene-irodalom legjavából válogatott dallamok, különböző filmek betétzenéjeként is ismertté vált, híres klasszikus művek, illetve filmekhez komponált eredeti darabok is megtalálhatók műsorukban.

A látványt a több mint 150 kórista és zenész mellett egy hatalmas kivetítő is szolgálja, amin az élő muzsikával összhangban peregnek majd a filmkockák. A zenékhez montírozott filmrészletek kiemelik és megértetik a zene szerepét a filmek dramaturgiájában, az atmoszférateremtésben és az érzelmek kifejezésében.

Az este során többek között olyan népszerű művek szólalnak meg, mint a Csillagok háborúja, az Indiana Jones Grammy-díjas zenéje, a Harry Potter, és további nagysikerű közönségkedvencek. A zenéket szerezték: John Williams, Ennio Morricone, és még sokan mások!

Mire a nagy égi vászon is elsötétedik, minden kiderül!

Jöjjön el Ön is, és maradjon a végéig...

THE END!


Esti Jazz – Márkus Tibor és az Equinox
2019. augusztus 17. szombat, Sárospatak
21:00 Borterasz

'Travel Through Time'
a 25 éves jubileumi CD bemutató koncertje

Márkus Tibor és az Equinox

 • Eszes Viktória – ének
 • Molnár Enikő – ének
 • Márkus Tibor – zongora, szintetizátor
 • Zana Zoltán – szaxofon, EWI szaxofonszintetizátor
 • Csuhaj Barna Tibor – bőgő
 • Jeszenszky György – dob
 • Juhász Gábor – gitár

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén az Újbástya Rendezvénycentrumban.)

Márkus Tibor:  Are you free
Márkus T.–Kanizsa Georgina:  Trap
Márkus T.–Király Martina:  Travel through time
Márkus T.–Enyedi Sugárka:  Unborn two girls     
Juhász Gábor–Márkus T.–Kanizsa G.:  On Wheels
Márkus T.–Kanizsa Georgina:  Lost moments
Prieger Zsolt–Márkus T.-Németh Tamás: Good luck boy
Márkus Tibor:  Stolen flowers
Márkus Tibor:  Legends of the knight

A modern mainstream jazzt játszó Equinox számos jazzfesztiválon, hazai és külhoni városban koncertezett pályafutása során. Repertoárját Márkus Tibor Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zenekarvezető szerzeményei alkotják, melyeket a modern kompozíciós elemek felhasználása mellett a dallamosság és a befogadhatóság megtartása jellemez. A zenekar 1994-ben készítette el első CD-jét, ezért az idei évben 25 éves jubileumi CD-t jelentetett meg, amin Márkus Tibor és a zenekar jelenlegi tagjai mellett szerepelnek az egykori alapító tagok: Héder Imre, Kovács Linda, Király Martina valamint Winand Gábor is. A jubileumi CD sárospataki bemutató koncertjén az Equinox vendége lesz Juhász Gábor, a magyar jazzművészet élvonalbeli gitárosa, aki gyakran vendégszerepel a zenekar lemezein és koncertjein.


A megérthető zene
2019. augusztus 18. vasárnap, Sárospatak
15:00 SRK Wáberer Sportcentrum


A megérthető zene
Családi program karmesteri ismertetővel

Ludwig van Beethoven:
IX. szimfónia, Op.125 – IV. tétel (Örömóda)

Budafoki Dohnányi Zenekar

 • Fodor Beatrix – szoprán
 • Megyesi Schwarz Lúcia – alt
 • Horváth István – tenor
 • Hábetler András – basszus

Budapesti Akadémiai Kórustársaság (Karvezető: Tőri Csaba)
Vezényel és a művet bemutatja: Hollerung Gábor

260 éve  –  két héttel Kazinczy Ferenc után  –  született a német költőóriás: Johann Christoph Friedrich Schiller. Beethovennek pedig jövőre ünnepeljük születése 250. évfordulóját. Schiller, a szárnyaló képzeletű poéta, apja munkaadója, a württembergi herceg akaratából katonaiskolában töltötte kamasz- és fiatal felnőttkorának meghatározó éveit, így igazán megtanulta megbecsülni a szabadságot, a boldog életet – amire 8 éven át csak sóvároghatott. Az örömhöz című, az emberi testvériséget ünneplő ódáját egyik barátjának írta 1785-ben. Sokak szerint csak a cenzúra miatt került az öröm – Freude szó a szabadság – Freiheit helyébe.

A XVIII. század utolsó éveiben a Bécsben elismert és sikeres zongoravirtuóz-zeneszerző, a nem éppen férfiideál alkatú 27 éves Ludwig van Beethoven is a szabadság bűvkörében élt, őrá is és a közélet kérdéseivel hasonlóképpen aktívan foglalkozó kortársaira is meghatározó hatást gyakorolt a francia forradalom. Éppen ez a történelmi esemény váltotta ki egy különleges operatípus, az ún. szabadítóopera keletkezését is. Hosszú évek szívós, buktatókkal és kudarcokkal, de a megsüketülés stációival is teletűzdelt alkotómunkájának a gyümölcse lett a komponista egyetlen operája, a szabadulóoperák csúcsa, a Fidelio; amit 9 évvel, 1823-ban követett a IX., Beethoven utolsó befejezett szimfóniája.

E mű megszületése a Fidelio-hoz hasonlatosan éveken át tartott, s egyáltalán nem lehetetlen, hogy a szabadság mint meghatározó filozófiai elem mellett Beethoven magyarországi látogatásai, az őt nálunk érő zenei hatások is ihletőleg hatottak a dallamára. Legalábbis erre utalt Szabolcsi Bence zenetudós már 1943-ban. Nem lehetetlen, hogy van egy magyar eredetű dallamrészlet, ami mintegy beoltotta és nemesítette ezt a zenetörténeti remeket.

Beethoven IX. szimfóniáját a romantika határkövének tekintjük. Ő az első zeneszerző, aki beavatja hallgatóját az alkotás küzdelmes folyamatába. Az első három tétel a szerző életművének legterjedelmesebb és legösszetettebb tételei közül való, mégis a IV. tételben egy a szimfónia műfajában teljesen szokatlan módszerrel – egy hatalmas recitativo-val, ún. énekbeszéddel – fogalmazza meg, hogy még többre, még jobbra vágyik e három tételnél. Egy olyan témára, ami egyaránt szimbóluma az örömnek és a szeretetnek. A IV. tételben megszólaló énekhang, a szavakba öntött zenei gondolatok, a IX. szimfóniát egyértelműen a romantika – mint utóbb kiderült – elérhetetlen és túlszárnyalhatatlan etalonjává tette. A hangverseny a darab negyedik tételét mutatja be.


GYERMEK- és CSALÁDI PROGRAM "IRÁNY A TERMÉSZET"
2019. augusztus 18. vasárnap, Sárospatak
17:00 Szent Erzsébet utca - színpad

Bolba Éva és a JAZZterlánc


ZÁRÓHANGVERSENY
2019. augusztus 18. vasárnap, Sárospatak
20:00 Rákóczi-vár udvara


ZÁRÓHANGVERSENY
A KLASSZIKA ÉS A ROMANTIKA HATÁRÁN

 • Prokofjev: 1., D-dúr „Klasszikus” szimfónia, Op. 25
 • Csajkovszkij: Változatok egy rokokó témára, Op. 33
 • Schubert: V. szimfónia, B-dúr, D.485

Liszt Ferenc Kamarazenekar

 • Hangversenymester: Tfirst Péter
 • Közreműködik: Karasszon Eszter – gordonka
 • Vezényel: Ricardo Casero

Második zempléni koncertjére a Liszt Ferenc Kamarazenekar sok barátot hívott, így kiegészülve nagyzenekari produkcióval lepi meg a fesztivál közönségét.

A Klasszikus szimfónia Prokofjev egyik legismertebb műve, melyet 1918-ban komponált. Bár a „klasszikus” nevet maga a zeneszerző adta, valójában a neoklasszikus mű bővelkedik romantikus elemekben.

Prokofjev művét Csajkovszkij egyetlen csellóversenye követi, amely szintén a klasszika és a romantika határán egyensúlyoz. A Változatok egy rokokó témára virtuóz teljesítményt vár el a szólót játszó művésztől. Erre a szerepre Karasszon Eszter csellóművész tökéletes választás. A muzsikus nevét már jól ismerik szerte a világban, több verseny díjazottja, fiatal kora ellenére Európa számos országában – többek között Hollandiában, Ausztriában, Németországban, Olaszországban és Svájcban – adott már koncertet, de fellépett Kínában, Izraelben és az Egyesült Államokban is.


Esti Jazz – Varga Bendegúz Quintet
2019. augusztus 18. vasárnap, Sárospatak
22:00 Borterasz

VARGA BENDEGÚZ QUINTET

 • Ávéd János  ̶̶  tenor szaxofon
 • Czirják Csaba  ̶̶   gitár
 • Fenyvesi Márton  ̶̶   gitár
 • Bögöthy Ádám  ̶̶   bőgő
 • Varga Bendegúz   ̶̶  dob

Intro
Markoláb
Eledelek
Seed
Goldmund
Valle d'Itria
Viharsarok
Spoonman
You've Got To Keep Up
Intro For Andris' Smile
Andris' Smile

A belépés díjtalan!
(Rossz idő esetén az Újbástya Rendezvénycentrumban.)

A dobos Varga Bendegúz négy éve alapította kvintettjét, első lemezük 2018-ban jelent meg.

Az együttes játéka jól tükrözi a zenészek szerteágazó zenei képzettségét és sokszínű ízlését, amellett, hogy a közös nyelv, a tradicionális akusztikus jazz sosem marad kérdéses. Hangzásukat a két virtuóz gitáros olykor egymással versengő, máskor egymást kiegészítő játéka határozza meg, melyet a szaxofon intim, balladisztikus interpretációja ellenpontoz.

Egyszerre egyedi és könnyen befogadható muzsikájukkal sikert arattak már hazai jazz klubokban, több vidéki nyári fesztiválon, valamint két erdélyi turnén is.

Forrás: Szervezők

További ajánlataink

2020.01.30. - 2020.03.01. Sátoraljaújhely kistérség programok 2020
Programok Sátoraljaújhelyen
2020.01.31. - 2020.03.01. Sárospataki programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
2020.03.06. Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Egy nap a Nőkért Tokajban - Paulay Ede Színház
2020.02.09. - 2020.03.07. Sátoraljaújhelyi programok 2020
2020.01.31. - 2020.03.08. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2020
2020.03.08. 17:00 Szécsi Pál emlékestek 2020. Online jegyvásárlás
Szereted-e még? Szécsi Pál emlékkoncert
2020.03.20. 19:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Luxemburg grófja
2020.04.22. 19:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Éric Assous: Boldogság
2020.05.01. Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Tokaji Retro Majális
2020.05.16. - 2020.05.17. Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
III. Tokaji Utcazene Fesztivál
2020.05.27. 19:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Magda, a Szabó
2020.06.05. - 2020.06.07. Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Tokaji Borfesztivál
2020.06.07. 09:00 - 2020.06.07. 12:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
HegyreFel! Hétszőlő Extrém Futóverseny
2020.06.12. 18:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Prof. Dr. Papp Lajos előadása - A mentális egészségtudatosság
2020.06.19. 20:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
All stars - Hadházi László, Dombóvári István, Szomszédnéni Produkciós Iroda
2020.06.20. 22:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Katlan Classic Party - sztárvendég: Bárány Attila
2020.06.26. 18:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Görög Ibolya előadása - Hétköznapi protokoll
2020.06.27. 20:30 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Az Őrült Nők Ketrece - musical
2020.07.11. 20:30 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk
2020.07.17. 18:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Na végre! - Beleznay Endre önálló estje
2020.07.18. 20:30 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
JAZZ+AZ koncert
2020.07.18. 23:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Katlan Classic Party - sztárvendég: Cooky
2020.07.22. - 2020.08.03. Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál
2020.07.31. 19:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
L`art pour l`art - Ember a falvédőről
2020.08.01. 20:30 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Nikola Tesla: Végtelen energia - musical
2020.08.14. 20:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Bereczki Zoltán akusztikus koncert
2020.08.16. 18:30 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Az Illúzió Mesterei
2020.08.19. 19:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Boeing, Boeing - Leszállás Párizsban
2020.08.28. 18:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Orvos-Tóth Noémi előadása - Családi örökségeink
2020.08.29. 23:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Katlan Classic Party - sztárvendég: DJ Antonyo
2020.08.30. 16:00 Tokaji programok 2020. Események, rendezvények, fesztiválok
Varnus Xaver koncert

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt események

Kiemelt ajánlatok

Ez is érdekelheti!


Pontos cím, geokód, térkép
, Több helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események