Zempléni Fesztivál 2022
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Magyar Tavak Fesztiválja - Balatoni Gála
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.
Nyári programok online jegyvásárlási lehetőséggel.

Zempléni Fesztivál 2022

Jegyvásárlás
2022. augusztus 12 - 21.

A Zempléni Fesztivál Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja. Ez a hagyományos, mégis mindig sok újdonsággal szolgáló programsorozat egyszerre hat az emberben lakó művészetkedvelőre, a természetjáróra, a gasztronómia hívére és persze a finom borok szerelmesére. Magas színvonalú komolyzenei hangversenyekkel, színházi és irodalmi estekkel, jazz koncertekkel, kirándulásokkal, kiállításokkal, családi és gasztronómiai programokkal várja a helyi közönséget és az ország más vidékéről érkező, minőségi kikapcsolódásra vágyó látogatókat egyaránt.

Zempléni Fesztivál

2022. augusztus 12-21.

Belakjuk Tokaj-Hegyalja és Zemplén legszebb helyeit válogatott összművészeti programokkal.

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozata, az augusztus derekán megrendezésre kerülő Zempléni Fesztivál 2021-ben 30. alkalommal várja a közönséget. A Fesztiválminősítési program által „Kiváló Minősítésű Művészeti Fesztivál” kategóriába sorolt rendezvény keretében a térség legszebb műemléki és szabadtéri helyszínein a magyar művészeti élet kiválóságai, neves hazai és külföldi vendégművészek, együttesek várják a komolyzene, jazz, tánc, irodalom és színház rajongóit. A régiót behálózó kulturális események mellett a tokaji borvidék elsőrangú pincéi kínálnak a remek muzsika mellé kitűnő bort és páratlan gasztronómiai élményt.

Programok online jegyvásárlási lehetőséggel

Nyitóhangverseny 2022
AUGUSZTUS 12. PÉNTEK, 20:00
Sárospatak - Vár

Két évfordulós zeneszerző egy-egy, szintén évfordulóra komponált művével, illetve hagyományosan a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertjével indul a Zempléni Fesztivál harmincegyedik rendezvénysorozata.

20:00 Rákóczi-vár udvara (Rossz idő esetén a Művelődés Háza és Könyvtára színháztermében.)

Műsor:

 • Felix Mendelssohn Bartholdy:
 • 5. "Reformáció" szimfónia, d-moll, Op.107
 • – szünet –
 • Kodály Zoltán: Psalmus Hungaricus, Op.13

Budafoki Dohnányi Zenekar
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)
vezényel: Hollerung Gábor

A szünetben a Zempléni Fesztivál hivatalos borszállítójának kóstolójával.


Czidra László emlékkoncert
AUGUSZTUS 13. SZOMBAT, 19:00
Sárospatak - Vár Lovagterem

Excanto Együttes

 • Kállay Gábor – blockflöte, ének
 • Kállay Katalin – blockflöte
 • Kállay Ágnes – cselló
 • Győri István – lant és ütőhangszerek

Vendégművészek:

 • Molnár Andrea – furulya
 • Harsányi Zsolt – dulcián

Czidra László a Zempléni Művészeti Napok indulásától egészen haláláig (2001) állandó fellépője volt a Fesztiválnak, hol a Liszt Ferenc Kamarazenekar szólistájaként, hol együttesével, a Camerata Hungarica-val, hol különböző kamaraprodukciók tagjaként. Sok emlékezetes koncert fűződik a nevéhez, remélhetően a Fesztivál állandó vendégei közül is sokan őriznek szép emlékeket ezekről a felejthetetlen eseményekről! Az Excanto Együttes vezetője, Kállay Gábor közel egy negyed századot játszhatott együtt a Mesterrel a Camerata-ban, és abban a szerencsében is részesülhetett, hogy 1997-től lányai, Katalin és Ágnes is tagjai lehettek az együttesnek.


Bécsi klasszikusok
AUGUSZTUS 13. SZOMBAT, 20:00
Szerencs - Rákóczi-vár udvara

Két évvel ezelőtt hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a szerencsi Rákóczi-vár udvarán tartandó nyáresti szabadtéri hangversenyeinket. Idén a koncertet a Budafoki Dohnányi Zenekar első vendégkarmestere, az osztrák Guido Mancusi vezényli, aki a bécsi klasszicizmusból, illetve a kora romantikus érából állította össze az est műsorát.

(Rossz idő esetén az Auditóriumban.)

Műsor:

 • Joseph Haydn: 60. (C-dúr) szimfónia, (Il distratto), Hob. I:60
 • Ludwig van Beethoven: I. (C-dúr) zongoraverseny, Op.15
 • – szünet –
 • Franz Schubert: VI. szimfónia ("kis" C-dúr), D.589 

Budafoki Dohnányi Zenekar
Ránki Fülöp - zongora
vezényel: Guido Mancusi


Malek Andi Soulistic: Madárka
AUGUSZTUS 13. SZOMBAT, 21:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Malek Andrea– ének
 • Jáger Bandi – zongora
 • Balogh Roland – gitár
 • Horváth Pluto József – basszusgitár
 • Lakatos Pecek András – dob

A Malek Andi Soulistic együttes egy korszakváltó találkozás eredménye. Adott egy jazz-muzsikus, aki régóta figyeli a magyar népdalokat, és egy énekesnő, aki bármit is énekelt, a népzene mindig szívügye maradt.

Malek Andrea és Jáger Bandi közös produkciójában, amely az örömzene és a tudatosság kombinációjára, valamint a népzene, a jazz és az r&b elemeinek sajátos ötvözetére épül, népszerű és régóta elfeledett magyar népdalok hallhatók.

A projekt művészi igazgatója Jáger Bandi, de minden zenekari tag saját jogán van jelen, és a színpadon egy kicsit mindenki szólistává válik, s mindenki azon dolgozik, hogy a népdalok üzenete eljusson a közönséghez.

A magyar népdal pedig annyi lehetőséget kínál, s olyan gazdag, hogy nincs is más lehetőségünk, mint tisztelettel közelíteni felé.


BDZ A'la Carte Ensemble
AUGUSZTUS 14. VASÁRNAP, 17:00
Tarcal - Rákóczi Szüretelő Ház

 • Kalla-Tóta Hajnalka  – hegedű
 • Bánhegyi Tünde – hegedű
 • Markó János – mélyhegedű
 • Helecz Dániel – cselló
 • Botár Bence – nagybőgő
 • Kanyó Dávid – fuvola, altfuvola, pikoló
 • Szepesi Bence – klarinét, szaxofon

Műsor

 • José Pablo Moncayo: Huapango
 • Astor Piazzolla: Négy évszak
 • Luigi Rago: Intermezzo, Op.1
 • Isaac Albeniz: Tango in D
 • Pánczél Tamás: Tekeringő
 • Carlos Gardel: Por Una Cabeza
 • Ennio Morricone: Cinema Paradiso
 • Nino Rota: Romeo et Giulietta
 • Astor Piazzolla: Oblivion
 • Astor Piazzolla: Libertango

A milonga eredeti jelentése az egykor Nyugat-Angolából Dél-Amerikába hurcolt rabszolgák törzsi nyelvében, a kimbundu nyelvben „szavak”, tágabb értelemben pedig „fecsegés, szószátyárság” (s ez igazán jól illik a gauchók, a lovas marhapásztorok gitárkísérettel előadott dalaira, az ú.n. payadákra).

Ugyanakkor a milonga argentin népzene és tánc; ritmikája afrikai eredetű, de hatást gyakoroltak rá európai és kreol táncok, amelyek főképp Peruból, Brazíliából, Kubából és Spanyolországból Buenos Airesen és Montevideón keresztül különböző utakon érkeztek Argentínába. Jellemző a korra, hogy a műfajok oda-vissza vándoroltak Európa és Amerika között.

A milonga szó jelent még táncestet is, ahol tangót, milongát és keringőt lehet táncolni.

Egyedülálló hangszer-összeállítással, átiratokkal és eredeti művekkel érkezik Tarcalra, a Rákóczi-szüretelőházba a BDZ A´la Carte Ensemble, ami a Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar művészeiből alakult 2017-ben. Nevük repertoárjuk sokoldalúságát tükrözi: a közönség a sokszínű műsort hallgatva olyan gazdag kínálatban gyönyörködhet, mint amikor egy elegáns, de mégis jó hangulatú étteremben az étlapról à la carte válogathat a jobbnál jobb fogások közül.

A klarinéttal, szaxofonnal és fuvolával kiegészült vonósötös formációval a zenészek a szimfonikus zenekari hangzást sokszínű kamaraegyüttesként tudják visszaadni, és képesek a teljes zenekari megszólalást is imitálni. Az együttes nagy sikerrel adott hangversenyeket több ízben a Zempléni Fesztiválon, a Klassz a pARTon Fesztiválon, valamint legutóbb az Alzheimer-világnap alkalmából Budapesten. Az együttes tagjai nemcsak kollégák, hanem barátok is – ez mindig pluszt ad számukra a közös zenélésben, és érezhető a hallgatók számára is.


Kávéuzsonna 2022
AUGUSZTUS 14. VASÁRNAP, 17:00
Sátoraljaújhely, Kossuth Lajos Művelődési Központ Pódiumterme

Barokk zenei utazás Délről Északra

Excanto Együttes

 • Kállay Gábor – blockflöte, ének
 • Kállay Katalin – blockflöte
 • Kállay Ágnes – cselló
 • Győri István – lant és ütőhangszerek

Az Excanto valójában családi zenekarnak is nevezhető. Vezetője Kállay Gábor ének- és blockflöte művész, zeneszerző és ismert tanár, aki lányaival alapította az együttest 1998-ban. Katalin zenetudós és blockflöteművész, több régizene együttes szólistája (Rosella, Tercina, Marquise, Artistocrats, etc.), és tanárként is a legjobbak közé sorolható; Ágnes pedig csellóművész, aki a Bartók Konzervatórium tanára, de óraadóként a Zeneakadémián is oktat.

A negyedik tag Győri István lantművész, aki több ismert régizenei együttesben is játszik, és barokk gitár, valamint ütőhangszeres tudásával is színesíti az együttes repertoárját.

Ezen a koncerten itáliai korabarokk és barokk darabokkal nyitnak, majd Észak Velencéinek nevezett városok: Stockholm, Amszterdam, ill. a Hanza-szövetség központi városa, Lübeck barokk szerzőinek műveiből válogatnak, de befejezésül természetesen magyar zenét is játszanak.


Stephen Sachs: Valódi hamisítvány
AUGUSZTUS 14. VASÁRNAP, 19:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

– vígjáték –

MAUDE GUTMAN – Hernádi Judit
LIONEL PERCY – Kern András

Fordította, dramaturg: Kovács Krisztina
Díszlet: Valló Péter
Jelmez asszisztens: Tóth Hajni
Plakát: Csáfordi László
Rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit
Művészeti vezető: Zöldi Gergely

Rendező: Valló Péter

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek elsőre látszik...

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.


Malek Andrea Soulistic: Hungaricum
AUGUSZTUS 14. VASÁRNAP, 20:00
Sátoraljaújhely - Latabár Színház

 •  Malek Andrea– ének
 • Jáger Bandi – zongora
 • Balogh Roland – gitár
 • Horváth Pluto József – basszusgitár
 • Lakatos Pecek András – dob 

2016-ban jött létre a Malek Andi Soulistic formáció Malek Andrea többszörös Artisjus- és eMeRTon-díjas énekesnő, színésznő és Jáger Bandi zongorista, zeneszerző együttműködéséböl. Azóta alkotnak harmonikus párost munkatársakként a színpadon, és őszinte barátokként a magánéletben. Zenéjük az örömzene és a tudatosság kombinációjára épül, műfaji szempontból a jazz és a kortárs R&B (rhythm and blues) stílust ötvözi a magyar népzenével. Mindezt lélekkel teszik: a “Soulistic” elnevezés a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Mai hangversenyünkön Hungaricum c. albumuk szerzeményeiből válogatnak.


Nagy Duó
AUGUSZTUS 15. HÉTFŐ, 17:00
Mezőzombor – Disznókő Szőlőbirtok

Nagy Szilvia – hegedű
Nagy Veronika – cselló 

Műsor

Giovanni Battista Cirri: 6 duó hegedűre és csellóra, Op.12 No.4. G-dúr
I.  Allegro con brio
II. Adagio
III.Rondo

Johan Halvorsen (1864-1935): Passacaglia
(Georg Friedrich Händel csembalóra írt No.7-es G-dúr szvitje VI. tételének átirata)

Reinhold Glière: 8 Pieces Op.39.
No1. Prelude
No3. Berceuse
No7. Scherzo
No8. Etude

A Duó tagjai: Nagy Veronika és Nagy Szilvia – mindketten a Budafoki Dohnányi Zenekar művészei.

Egy színházi darab kapcsán kerültek mélyebb munkakapcsolatba, melynek zenéjét Gazda Bence, a zenekar koncertmestere szerezte. Ennek majdnem két éve, és ezt követően a hölgyek egyre inkább úgy érezték, hogy hiányzik az együttmuzsikálás. Ezen fellelkesedve találták ki a Fesztivál közönségének ezt a könnyed, műfajilag változatos műsorösszeállítást hegedűre és csellóra. Fogadják szeretettel!


Guido Mancusi Quartet
AUGUSZTUS 15. HÉTFŐ, 18:00
Sárospatak, A Művelődés Háza — Pódiumterem

KAMARAKONCERT BDZ TAGOK ELŐADÁSÁBAN

GUIDO MANCUSI QUARTET

 • Berán Gábor – hegedű
 • Markó János – brácsa
 • Helecz Dániel – cselló
 • Guido Mancusi – zongora

Műsor

 • Wolfgang Amadeus Mozart: Esz-dúr divertimento, K.563 – I. tétel
 • Franz Schubert: D-dúr szonatina, Op.137
 • Astor Piazzolla: Négy évszak Buenos Aires-ben – Nyár
 • Guido Mancusi: "Musivische Reisen" für Klavierquartett

A Budafoki Dohnányi Zenekar kiváló muzsikusai és első vendégkarmestere, Guido Mancusi alkotják a ma este fellépő kamaraformációt. Repertoárjuk a bécsi klasszika mesterének, Mozartnak a divertimentóján, azaz szórakoztató zenéjén és Schubert érzelmes szonatináján keresztül egészen a kortársig terjed. Piazzolla különleges tangó-parafrázisa pedig egy igazi vérpezsdítő muzsika.

Aki járt már BDZ koncerten, az tudhatja, hogy szívesen válogatnak első vendégkarmesterük műveiből, hiszen ha nem a karmesteri pulpituson vagy a zenekari árokban vezényel, akkor zenét szerez – a karmesterség mellett Guido Mancusi ugyanis egy igazán termékeny zeneszerző. Több tucat színpadi- és zenekari műve közül most a Musivische Reisen című zongorakvartettje csendül fel. Elmondása szerint zeneszerzőként drámai műveket alkot, karmesterként pedig azok szószólója. A zeneszerzők és karmesterek adni akarnak valamit az embereknek – ezt az eszményt Mancusi már több mint 30 éve képviseli.


Chiaroscuro
AUGUSZTUS 15. HÉTFŐ, 20:00
Szerencs - Kisboldogasszony róm. kat. templom

Aura Musicale Kamaraegyüttes

 • Posvanecz Éva – hegedű
 • Papp Dániel – hegedű
 • ..... ..... – brácsa
 • Máté Balázs – cselló & műv. vez.
 • Szilágyi Attila – nagybőgő
 • Pétery Dóra – csembaló

km.: Megyesi Schwartz Lúcia – ének

 • A. Scarlatti: Salve Regina szoprán szólóra vonósokra és basso continuora
 • G. F. Händel: D-dúr concerto a quattro
 • J. S. Bach: "Wie furchtsam wankten meine schritte..." – ária a BWV 33-as kantátából
 • L. Boccherini: G-dúr csellóverseny
 • J. S. Bach: "Bekennen will ich..." – ária a BWV 200-as kantátából

A „chiaroscuro” a zenében a barokkhoz köthető kifejezés, jelentése: fény-árnyék. A műsor a 18. század gazdag itáliai és német egyházi és világi muzsikájának keresztmetszetét adja és ezen keresztül mutatja be a zenei kifejezőerő sokféleségét. A meditatív, fájdalmas karakter éppúgy megjelenik, mint az életvidámság és a humor, a halálvágy éppúgy, mint a szilaj jókedv. A figyelmes hallgató ezeken keresztül átélheti mindazt, amit a kor zenei írói az affektusok (lelkiállapotok) sokféleségéről olyan érzékletesen leírnak. A késő-barokk kor teátrális muzsikája a korhű hangszerek színpompás hangzásával együtt egy időutazásra hív, melynek során a hallgató lelki szemei előtt kibontakozik egy 300 esztendővel ezelőtti gazdag zenei univerzum.

Az Aura Musicale Kamaraegyüttest 1995-ben fiatal muzsikusok alapították, miután korábban nagy sikert arattak Biber Chi la dura la vince című operájának előadásával az innsbrucki és a salzburgi ünnepi játékokon. Az együttes vezetője Máté Balázs csellista, aki szólistaként és kamarazenészként egyaránt ismert Európa-szerte és a tengerentúlon, hangversenyeivel és lemezfelvételeivel.

Az Aura Musicale már számos nagysikerű hangversenyt adott rangos nemzetközi fesztiválokon: Régi Zenei Napok, Würzburg; Tiroli Egyházzenei Napok; Eckardsaui Kastélykoncertek; Soproni Régi Zenei Napok; Budapesti Régi Zenei Fórum.

Az Aura Musicale tagjai korhű hangszereken játszanak.

A hangverseny szólistája Megyesi Schwartz Lúcia operaénekesnő (mezzoszoprán), aki 1994 óta a Magyar Állami Operaház tagja, 2006 és 2008 között a grazi opera szólistája, mesterkurzusok tanára.


New Orleans-tól Las Vegas-ig
AUGUSZTUS 15. HÉTFŐ, 20:00
Sátoraljaújhely - Városháza Udvar

Az idei Zempléni Fesztiválon kétszer is föllép a Benkó Dixieland Band. Ezen az első koncerten Sátoraljaújhelyen ismét Náray Erikával közösen viszik magukkal a közönséget egy nem mindennapi utazásra: New Orleans-tól Las Vegas-ig.

(20:00 Városháza udvara - Rossz idő esetén a Latabár Színházban.)

Benkó Dixieland Band:

 • Nagy Iván – harsona, ének, zenekarvezető
 • Szalóky Béla – trombita
 • Dennert Árpád – klarinét
 • Kovacsevics Gábor – dob
 • Csikós Miklós – bőgő
 • Gáspár Pál – bendzsó, ének
 • Nagy Iván – zongora

Sztárvendég:                                  
Náray Erika – ének


BDZ - Fúvósötös
AUGUSZTUS 16. KEDD, 18:00
Pálháza - Térségi Műv. Központ

BDZ FÚVÓSÖTÖS

 • Villányi Péter – oboa
 • Sándor Balázs – klarinét
 • Kotroczó Szabolcs – fagott
 • Börzsönyi Máté – kürt
 • Bánki Berta – fuvola 

A hangverseny előtt Papp Erzsébet: Porcelán art című könyvének bemutatója (kb. 20 percben).

A Porcelán art egy művészeti album, szerkesztője, művészeti vezetője a pálházai Porcelán Manufaktúra megálmodója, tulajdonosa. Az album a porcelán innovatív művészeti felhasználását mutatja be sok szép fotóval, hangulatképpel, magyar és angol nyelvű leírással.

Foglalkozik többek között a tradíciókkal, az egyes korstílusok, valamint képzőművészeti alkotások porcelán ékszereken való megjelenítésével, magyar ősi motívumok és formák elemeinek újragondolt felhasználásával, illetve érinti a porcelán manufakturális gyártását is.

A Porcelán art modern, színes kiadvány kemény kötésben.


Chiaroscuro Sárospatak
AUGUSZTUS 16. KEDD, 20:00
Sárospatak - Bazilika Minor

A műsor a 18. század gazdag itáliai és német egyházi és világi muzsikájának keresztmetszetét adja és ezen keresztül mutatja be a zenei kifejezőerő sokféleségét. A meditatív, fájdalmas karakter éppúgy megjelenik, mint az életvidámság és a humor, a halálvágy éppúgy, mint a szilaj jókedv.

Műsor:

 • A. Scarlatti: Salve Regina szoprán szólóra vonósokra és basso continuora
 • G. F. Händel: D-dúr concerto a quattro
 • J. S. Bach: "Wie furchtsam wankten meine schritte..." - ária a BWV 33-as kantátából
 • L. Boccherini: G-dúr csellóverseny
 • J. S. Bach: "Bekennen will ich..." - ária a BWV 200-as kantátából

Aura Musicale Kamaraegyüttes:

 • Posvanecz Éva – hegedű
 • Papp Dániel – hegedű
 • Máté Balázs – cselló & műv. vez.
 • Szilágyi Attila – nagybőgő
 • Pétery Dóra – csembaló

Közreműködik:                                                        
Megyesi Schwartz Lúcia – ének

Az Aura Musicale Kamaraegyüttest 1995-ben fiatal muzsikusok alapították, miután korábban nagy sikert arattak Biber Chi la dura la vince című operájának előadásával az innsbrucki és a salzburgi ünnepi játékokon. Az együttes vezetője Máté Balázs csellista, aki szólistaként és kamarazenészként egyaránt ismert Európa-szerte és a tengerentúlon, hangversenyeivel és lemezfelvételeivel.


Világslágerek Dixielandban
AUGUSZTUS 16. KEDD, 20:00
Szerencs - Rákóczi-vár udvara

(20:00 Rákóczi-vár udvara - Rossz idő esetén az Auditóriumban.)

Benkó Dixieland Band:

 • Nagy Iván – harsona, ének, zenekarvezető
 • Szalóky Béla – trombita
 • Dennert Árpád – klarinét
 • Kovacsevics Gábor – dob
 • Csikós Miklós – bőgő
 • Gáspár Pál – bendzsó, ének
 • Nagy Iván – zongora

Sztárvendég:                                       
Szulák Andrea – ének

A koncertet a Benkó Dixieland Band az immár Máté Péter-díjas Szulák Andreával, a kitűnő és igen sokoldalú énekesnő-színésznővel együtt álmodta és valósítja meg: a műsorban olyan világslágerek hangzanak el, amelyek népszerűsége sok évtizede töretlen, és amelyek a jazz műfaját-világát népszerűsítik mind a mai napig. Mindezt úgy teszik, hogy a jazzrajongók és a nem kimondottan jazzértő közönség is jólérezhesse magát. Erre biztosíték a számos műfajban otthonos és kiváló Szulák Andrea.


Maros András: Redőny

AUGUSZTUS 17. SZERDA, 19:00
Tokaji Paulay Ede Színház

AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 19:00
Sátoraljaújhely - Latabár Színház

Maros András úgy meséli el egy a tradicionális szerepre kényszerített nő sorstragédiáját, hogy közben szűkszavú, pergő ritmusú, briliáns dialógusokat működtet. Maros elképesztő nyelvezetet használ, humora a legnagyobbakat – Esterházyt, Parti Nagy Lajost – juttatja eszünkbe, mégis legalább annyira egyedi, mint az említettek.

Egyáltalán nem mindegy, ki áll be a Büdös Gizi lagziján vonatozni... hogy ki ki mögé kerül – Nándi szempontjából pláne nem mindegy. Nándi szülei, Attila és Éva ezen a rendezvényen jönnek össze, miután a vonat egymást követő kocsijai lesznek. Hamar kiderül, hogy közös életüknek nem a gyerekük a főszereplője, hanem a redőny. Legalábbis Éva számára mindenképp, akinek mellesleg az anyja (Márti) is jelen van... amikor jelen van... meg amikor nincs. Ő nem redőnypárti, sőt. De mitől tud ennyire fontos lenni a redőny? Mit tud egy redőny? Hát, sok mindent. Ha leengedik, eltakar; ha felhúzzák, megmutatja, mi van kint... vagy bent. (Feltéve, ha működik.)

A Redőny vicces és szórakoztató darab. A Redőny megrázó és elgondolkodtató darab. Hogyan lehetséges ez a paradoxon? Maros András úgy meséli el egy a tradicionális szerepre kényszerített nő sorstragédiáját, hogy közben szűkszavú, pergő ritmusú, briliáns dialógusokat működtet. Maros elképesztő nyelvezetet használ, humora a legnagyobbakat – Esterházyt, Parti Nagy Lajost – juttatja eszünkbe, mégis legalább annyira egyedi, mint az említettek. Maros egyszerre teszi otthonossá, „rögvalóság ízűvé”, hihetővé, ugyanakkor elemeltté a darabot. Miközben elemi erővel nevettet, a szerkezet drámai erejű, szikár és fájdalmas marad; a darab vége pedig igazi katarzissal kecsegtet...

Szereposztás

 • ÉVA.................................................... László Lili                    
 • ATTILA............................................... Schruff Milán
 • MÁRTA, Éva anyja............................. Lass Bea
 • NÁNDI, Attila és Éva fia..................... Pataki Ferenc
 • BERCI, Attila öccse............................ Rohonyi Barnabás

Alkotók

 • Díszlet: Fekete Anna
 • Jelmez: Kiss Julcsi
 • A rendező munkatársa: Varga Miklós
 • Rendező: Ujj Mészáros Károly
 • Producer: Orlai Tibor

Fool Moon

AUGUSZTUS 17. SZERDA, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 20:00
Tokaji Paulay Ede Színház

(20:00 A Művelődés Háza és Könyvtára)

Fool Moon énekegyüttes:

 • Mészáros Tamás – tenor
 • Molnár Gábor – tenor
 • Vavra Bence - tenor
 • Wodala Barnabás – bariton
 • Németh Miklós – basszus

A Fool Moon pop – a cappella énekegyüttes egy esküvői éneklést követően 2001 szeptemberében alakult meg Szegeden, első hivatalos fellépésük október 3-án, a Dugonics téren volt. Hamar országosan ismertté váltak, mint a könnyűzene csupán énekhangokon alapuló férfiegyüttese, 2003-ban pedig már ausztriai színpadokon is sikeresek.


MYNK Quartet
AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 16:00
Újhuta – Kastélyszálló

RITMUS ÉS SZENVEDÉLY

M Y N K   Q U A R T E T

 • Kristó-Varga Nikolett – hegedű
 • Nagy Szilvia – hegedű
 • Tuza Boglárka – brácsa
 • Mészáros Brigitta – cselló

"Ami igazán MYNK-et jellemez: valami új, formabontó, észbontóan szenvedélyes – hangszereink határainak feszegetése.

Koncert-hozzávalók:

 • helyszín: adott
 • légkör: mediterrán
 • hangulat: latinos
 • jókedv: garantált
 • darabok: perzselően ritmikusak,  DE   leginkább  rendhagyóan színesek!

A repertoárunk ugyan szándékosan titkos, de közönségünknek felemelő élményben lesz része – az biztos!"
MYNK


Binder Quartet
AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 17:00
Bodrogkisfalud - Patricius Borház

 • Binder Károly – zongora
 • Borbély Mihály – szaxofon, tárogató, klarinét
 • Fonay Tibor – nagybőgő
 • Hidász Tamás – dob

Műsor

 • Májustánc / May Dance
 • Hajnali ringató / Rocking at down
 • Óvó szárnyaidon / Guarding your Wings
 • Az idő virágai / Flowers of The Time
 • Sehol sem vagyok / I am nowhere to be found
 • Blumenseele

A Keller Quartet és Berecz Mihály hangversenye
AUGUSZTUS 18. CSÜTÖRTÖK, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Josepf Haydn: Vonósnégyes Op.76, No.2. ’Quinten’
 • Wolfgang Amadeus Mozart: Esz-dúr Zongoranégyes
 • Antonín Dvořák: F-dúr „Amerikai” vonósnégyes, No.12., Op.96

Keller Quartet

Keller András– hegedű
Környei Zsófia – hegedű
Homoky Gábor – brácsa
Fenyő László – cselló

km.: Berecz Mihály – zongora

A Keller András által 1987-ben alapított vonósnégyes egykori tagjai a hazai zenei élet legnagyobb professzoraitól tanultak, Kurtág György, Mihály András, Rados Ferenc, Végh Sándor és Devich Sándor növendékei voltak. A kezdetektől sorra nyerték a legrangosabb nemzetközi zenei versenyeket, eljutottak a világ minden szegletébe. A 2021-ben Kossuth-díjjal is elismert alapító mellett ma már a fiatalabb nemzedék legjobbjai közé tartozó muzsikusok játszanak; Környei Zsófia és Fenyő László 10 ill. 13 évesen került a Zeneakadémia Előkészítő Tagozatára, a különleges tehetségek osztályába, a Junior Prima díjas Homoky Gábor pedig még le sem diplomázott, amikor tanárai, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás maguk mellé vették a 2010-ben létrehozott Kelemen Kvartettbe.


Budapest Ragtime Band
AUGUSZTUS 19. PÉNTEK, 17:00
Szegi - Grand Tokaj Zrt. Pincészete

A Budapest Ragtime Band, a magyar tradicionális jazz-élet talán legpatinásabb együttese. 1980-ban alapították főiskolát illetve Zeneakadémiát végzett művészek. Céljuk a ragtime hagyományainak ápolása mellett más tradicionális amerikai zenei műfajok bemutatása, életben tartása és népszerűsítése a hazai közönség körében.

A zenekar tagjai:
Széki József – ének, ütőhangszerek
Antal Tibor – hegedű
Csárics Sándor – trombita
Csapó Krisztián – ének, harsona
Varga Tivadar – zongora
Gayer Ferenc – bőgő, zenekarvezető
Weszely János – dob

A ragtime a századfordulót megelőző néhány évtől 1918-ig rendkívül népszerű zenei műfaj volt Észak-Amerikában. A klasszikus ragtime Scott Joplin, egy volt rabszolga fiának nevéhez köthető, akit kortársai The King of The Ragtime-nak, azaz „A ragtime királyá”-nak is elneveztek. Joplin és a többi nagyszerű komponista eredetileg zongorára álmodták meg műveiket; a Budapest Ragtime Band kezdetben ezeket a darabokat hangszerelte át saját felállására. Idővel sokat bővült, gazdagodott a repertoár, részben a klasszikus zene népszerű dallamainak saját stílusú, humoros feldolgozásaival (Strauss Kék Duna keringője, Hacsaturján Kardtánca, Monti csárdása, Brahms magyar táncai, stb.), másrészt operettek és tánczenék szórakoztató, gegekkel megtűzdelt megszólaltatásával. Koncertjeik elmaradhatatlan eleme a vidámság, a móka – azaz a "show"!


Női sors Európában - asszonyok az operában
AUGUSZTUS 19. PÉNTEK, 20:00
Sárospatak Művelődési Ház & Könyvtár

 • Keszei Bori – ének
 • Fodor Beatrix – ének
 • Megyesi Schwartz Lúcia – ének
 • Pokorni Lia – próza

Budafoki Dohnányi Zenekar kamaraegyüttese:

 • Lajhó Barbara – hegedű
 • Nagy Szilvia – hegedű
 • Nádasdi Szilvia – hegedű
 • Kusz Viktória – brácsa
 • Szabó Anna – cselló

Műsor:

 • Gounod – Júlia cavatina (Rómeó és Júlia)
 • Mozart – Barbarina ária (Figaro házassága)
 • Mozart – Grófné és Susanna duett (Figaro házassága)
 • Rossini – Isabella áriája (Olasz nő Algírban)
 • Puccini – Lauretta ária (Gianni Schicchi)
 • Puccini – Mimi ária (Bohémélet)
 • Bizet – Carmen ária (Carmen)
 • Offenbach – Barkarola (Hoffmann meséi)
 • Kacsóh – Iluska dala (János vitéz)
 • Erkel – Melinda Tiszapart-ária (Bánk bán)
 • Bernstein – Ludwig ária (Candide)
 • Lehár – Vilja dal (A Víg özvegy)

Churchill szerint „a történelmet a győztesek írják”. Én kiegészíteném: „a történelmet a győztes férfiak írják”! Ha ma, tudatos és emancipált nőként, felvilágosult és demokratikus férfiként körbenézünk Európában vagy Magyarországon, úgy láthatjuk, hogy – szinte – teljes a férfiak és nők közötti egyenjogúság. Ma már természetes, hogy nők is szavaznak, hogy dolgoznak a háztartás feladatai mellett; sőt azon sem kapjuk fel a fejünket, ha férfi pelenkázza a közös gyereket, vagy marad otthon a kicsivel, amíg a nő karriert épít.

De nem volt ez mindig így. Az évszázadok során persze sok mindent lejegyeztek, amit ma is tanulunk történelem órákon: győztes férfi hadvezérek neveit, győztes csatákat, amelyeket férfiak vívtak, kimagasló tudományos eredményeket, amelyeket férfiak hoztak létre, csodálatos és örök érvényű művészeti alkotásokat, amelyek kivételes férfiak képzeletéből születtek. De hol voltak eközben a nők? Milyen befolyásuk, hatásuk lehetett e sok hősi tett véghezvitelében? Erről, bizony kevés tanulmány vagy beszámoló született. Mégis, van egy műfaj, amely többet árul el a női sorsokról, helyzetükről az európai társadalomban, mint bármilyen száraz tanulmány: az opera. Bizony, az operák cselekménye indirekt módon részletes és izgalmas bepillantást enged koruk világába – és nem csak történeteik által. De mindennél jobban ad jellemzést a nők valódi hatásáról a társadalomra, amelyben éltek, és befolyásukról a férfiakra, akik szerették őket. Hisz ne feledjük, az operákat is férfiak írták, olyan érzékeny, konvencióktól mentes, kiemelkedő művészek, akik környezetük valódi lényegét ragadták meg és öntötték zenébe.

Jöjjenek ma velünk erre a több száz évet felölelő időutazásra három énekesnő és öt hangszeres hölgy kíséretével, Pokorny Lia vezetésével! A mai estén együtt igyekszünk bemutatni a női lélek változásait kislánytól özvegyasszonyig, az évszázadok tükrében. Hiszen, ahogy egyik legnagyobb példaképem, Szabó Magda írta: „Egy ember élete sosem egy ember élete, mindig egy országé, egy világé, egy korszaké is.”


Balázs János az Oremus-szalonban
AUGUSZTUS 20. SZOMBAT, 17:00
Tolcsva - Oremus-szalon

Balázs János zongoraművész koncertje az Oremus Pincészet exclusív vendéglátásával és borkóstolójával.

Belépőjegy: 25.000,-FtA belépőjegy ára egy Oremus-borcsomagot is tartalmaz.

A Cziffra György-emlékévvel közös szervezésű program. Cziffra György világhírű zongoraművész 100. születésnapját Magyarország Kormánya hivatalos emlékévvé nyilvánította.


Trüffel és barátai
AUGUSZTUS 20. SZOMBAT, 18:00
Füzérradvány - Károlyi Kastély

– kamarakoncert –

Trüffel Quartet

 • Bánhegyi Tünde – első hegedű
 • Lajhó Barbara – második hegedű
 • Kusz Viktória – brácsa
 • Kószás Ágnes – cselló

barátaik:
Gabora Gyula – hegedű, Lázár Gyula – nagybőgő

Műsor

 • Mozart: D-dúr templomi szonáta K.124.
 • Massenet-Thais: Meditation
 • Pachelbel: Kánon
 • Vivaldi: A négy évszak

A Trüffel Quartet zenészei mindannyian Magyarország egyik vezető zenekarának, a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekarnak diplomás művészei. Rendkívül színes repertoárjukban megtalálható szinte minden stílusú zene a barokktól napjainkig. Rendszeresen egész estét betöltő koncerteket adnak templomokban, színházakban, koncerttermekben.

Számos komolyzenei hangversenyük mellett gyakran játszanak rock-pop-alternatív zenekarok kísérőjeként, valamint céges rendezvényeken, esküvőkön, családi ünnepeken.

15 éve rendszeres fellépői egy különleges koncertsorozatnak, melyet Budapest híres templomaiban adnak elő heti rendszerességgel (Szent István Bazilika, Mátyás-templom, Belvárosi Szent Anna templom). Innen jött Kószás Ágnesnek az a gondolat, hogy az idei Zempléni Fesztiválon ezzel a műsorukkal is meglephetnék a közönséget egy esti koncert keretében.

Kamarapartnereik is szívesen fogadták a meghívást.

A kamarazenekar bőgőse, Lázár Gyula szintén a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar tagja, bőgő szólamvezetője. Nem csak a klasszikus zenei élet kiemelkedő alakja, sokoldalúsága megmutatkozik a népzene, a cigányzene és a kortárs művészet terén is.

Gabora Gyula, az est szólistája a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja. Zenekari muzsikusként, kamaraművészként és szólistaként egyaránt fellép itthon és külföldön. A Nádor Quartet alapító tagja és első hegedűse.


Liszt Ferenc Kamarazenekar
AUGUSZUS 20. SZOMBAT, 19:00
Tokaji Paulay Ede Színház

 • Grieg: Holberg-szvit, op. 40
 • Pavel Fischer: 3. vonósnégyes „Mad Piper” – vonószenekari előadásban
 • Csajkovszkij: Vonósszerenád, op. 48
 • Jörg Widmann: 180 Beats per Minute

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter

Barcelona és Madrid hatalmas közönségsikere után, augusztus 20-a ünnepi estéjén a Zempléni Fesztivál vendégei élvezhetik a Liszt Ferenc Kamarazenekar műsorát.

Az együttes előadásában a koncert két emblematikus darabja, Grieg Holberg-szvitje és Csajkovszkij Vonósszerenádja sokak értékelése szerint olyan etalon, amelyet a legmagasabb színvonalú művészi megfogalmazás és a precizitás mellett a hangulatteremtés és az érzelmes kifejezésmód magával ragadó példajaként emlegetnek.

A műsorszerkesztés jól szemlélteti a patinás zenekar múltjának és jelenének értékeit, és így példát kapunk a jövőre 60 éves együttes modernségéről, fiatalosságáról is. A hangverseny első felében ugyanis Grieg neobarokk táncait Pavel Fischer kortárs cseh zeneszerző „Őrült dudása”, az egyre népszerűbb 3. vonósnégyes követi. A vad energiákat időnként tombolássá fokozó, más részeiben pedig a háború, a veszteség szomorú fájdalmát elénk táró alkotás vonószenekari feldolgozásban vált a hallgatók kedvencévé.

Ezt a koncepciót követi a második rész is: a Szerenád lágyabb, andalítóbb tételei, majd romantikus érzelmi kitörései után ismét bepörgünk egy kicsit. Jörg Widmann korai, 1993-as művében a techno-zenéből vett ihlet fedezhető fel, a stílus ritmusképletét és egyszerű dallamvilágát vetítette át a klasszikus zenei hangszerekre.  Bár a német zenész-zeneszerző a 180 Beats-et anno nem többnek, mint a ritmus vidám, játékos bravúrjának szánta, a rövid darab három évtized óta a kortárs zenei elhangzások élvonalában áll.

Az egykori fesztiválalapító zenekarral változatos, izgalmas közös élmény vár ránk 19 órától a tokaji Paulay Ede Színházban.


Zárókoncert 2022
AUGUSZTUS 21. VASÁRNAP, 20:00
Sárospatak - Vár

Georg Friedrich Händel:

Alexander’s Feast
avagy "The Power of Music" HWV 75
- kantáta két részben -

/Szövegkönyv: Newburgh Hamilton/

Miriam Kurowatz - szoprán
Johannes Bamberger - tenor
Matthias Helm - basszus

Barucco Originalklangorchester (Wien, Ausztria)
Chor Ad Libitum (Sankt Valentin, Ausztria)

Vezényel: Heinz Ferlesch

Händel e művét Newburgh Hamilton librettója alapján írta 1736-ban. Bemutatóján nagy sikert aratott, és elindította Händelt, aki eddig olasz operákat írt, az angol kóruszene útján.

A darab története a következő: Nagy Sándor az ágyasa, Thais társaságában bankettet ad a leigázott perzsa városban, Perszepolisban. Az ünnepségen Timoteusz muzsikál, akinek zenéje olyan érzelmeket és indulatokat kelt Nagy Sándorban, hogy parancsot ad a város leégetésére, hogy bosszút álljon az elesett görög harcosokért.

A zeneművet Mozart - a Messiáshoz hasonlóan - áthangszerelte, melynek bemutatójára csak Mozart halála után került sor, 1793-ban. A mai estén az eredeti, Händel-verziót hallhatjuk.

A Barucco régizene együttes nagy hansúlyt fektet a barokk zene eredeti előadásmódjára, fő céljuk a zeneművek szenvedélyes, életteli előadása. Az együttes a legnevesebb zenei fesztiválok és koncerttermek ünnepelt vendége világszerte.

Az est karmestere, Heinz Ferlesch a Wiener Singakademie és a Chor Ad Libitum, valamint az általa alapított Barucco Ensemble művészeti vezetője. A bécsi Zeneművészeti Egyetem tanára, a Vocalakademie Niederösterreich vezetője, világszerte keresett vendégkarmester.

Rossz idő esetén a Művelődés Háza és Könyvtára színháztermében.


2022.08.12. - 2022.08.15. 3950 Sárospatak
2022.08.12. - 2022.08.21.
2022.08.13. 3900 Szerencs
2022.08.14. 3915 Tarcal
2022.08.14. 3980 Sátoraljaújhely
2022.08.15. 3931 Mezőzombor
2022.08.15. 3980 Sátoraljaújhely
2022.08.15. - 2022.08.16. 3900 Szerencs
2022.08.16. 3994 Pálháza
2022.08.16. - 2022.08.19. 3950 Sárospatak
2022.08.17. - 2022.08.18. 3910 Tokaj
2022.08.18. 3917 Bodrogkisfalud
2022.08.18. 3980 Sátoraljaújhely
2022.08.18. 3936 Háromhuta
2022.08.19. 3918 Szegi
2022.08.20. 3910 Tokaj
2022.08.20. 3934 Tolcsva
2022.08.20. 3993 Füzérradvány
2022.08.21. 3950 Sárospatak
További ajánlataink

2022.08.12. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Zempléni Fesztivál nyitóhangversenye
2022.08.12. - 2022.08.14. Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon
2022.08.13. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
Malek Andi Soulistic: Madárka
2022.08.13. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Malek Andi Soulistic: Madárka
2022.08.13. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Czidra László emlékkoncert
2022.08.13. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Mária evangéliuma - rockopera - ELMARAD!!!
2022.08.13. 21:00 Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Esti Jazz – Nagy János Trió| Zempléni Fesztivál Jazzudvar
2022.08.14. Sátoraljaújhelyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Malek Andi Soulistic
2022.08.14. Sátoraljaújhelyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Kávéuzsonna 2022
2022.08.14. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Stephen Sachs: Valódi hamisítvány
2022.08.14. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
Stephen Sachs: Valódi hamisítvány
2022.08.15. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Guido Mancusi Quartet
2022.08.15. Sátoraljaújhelyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
New Orleans-tól Las Vegas-ig
2022.08.15. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
Guido Mancusi Quartet
2022.08.15. Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon
2022.08.16. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Chiaroscuro koncert
2022.08.16. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Ady Endre: A föltámadás szomorúsága - Földes László HOBO előadása
2022.08.16. - 2022.08.19. Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon
2022.08.17. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Maros András: Redőny
2022.08.17. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
Fool Moon
2022.08.17. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Fool Moon
2022.08.18. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
A Keller Quartet és Berecz Mihály hangversenye
2022.08.18. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Fool Moon
2022.08.18. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
A Keller Quartet és Berecz Mihály hangversenye
2022.08.18. Sátoraljaújhelyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Maros András: Redőny
2022.08.19. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Női sors Európában - asszonyok az operában
2022.08.19. A Művelődés Háza és Könyvtára Sárospatak programok 2022
Női sors Európában - asszonyok az operában
2022.08.19. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
FÉNYES SZABOLCS 110 – ÉLETMŰKONCERT
2022.08.20. Zempléni Fesztivál programok Tolcsva 2022
2022.08.20. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Liszt Ferenc Kamarazenekar
2022.08.21. Sárospataki programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Zárókoncert 2022
2022.08.21. Művészeti Fesztivál Sárospatak 2022. A Zempléni Fesztivál programjai Sárospatakon
2022.08.22. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Káin és Ábel
2022.08.24. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Szomjas férfiak sört isznak helyettem
2022.08.26. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Jóéjtpuszi - Lackfi János, Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint
2022.08.27. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Fesztiválkatlan Vacsorahajó
2022.08.27. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Richard Clayderman
2022.08.27. 10:00 Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tokaji Kézműves Sör és Grill Piknik / Tisza Camping & Kalandpark
2022.08.29. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Kulcskeresők
2022.09.02. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Fat Pig
2022.09.03. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Fesztiválkatlan Vacsorahajó
2022.09.03. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Ákos turné 2022
2022.09.03. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Sétáló borkóstoló
2022.09.09. - 2022.09.11. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tokaji Gasztronómiai Szieszta és Tokaji Utcazene Verseny
2022.09.18. Sátoraljaújhelyi programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Zemplén Trail
2022.09.30. - 2022.10.02. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok
2022.01.01. - 2022.12.31. Sátoraljaújhely kistérség programok 2022
Programajánló
2022.07.22. - 2022.08.31. Tokaji programok 2022. Események, rendezvények, fesztiválok
Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 1 900 Ft -tól 25 000 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolat, elérhetőség
Pontos cím, geokód, térkép
, Több településen és helyszínen
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!
Kevés az információ?
Ha valamit nem talál, további információkat kérhet szerkesztőségünktől.
Információkérés

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Online jegyvásárlás

Kiemelt események