2025. évi FLORA Virágfesztivál Kecelen. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők, fazekas- és népi mesterek, hogy virágkölteményeikkel és nívós munkáikkal bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. Virágkiállítás, ifjúsági kötészeti verseny, kiskertépítő verseny, fazekas kiállítás, mesterségek bemutatója, szakmai előadások, kulturális és szórakoztató programok, virág- és karácsonyi vásár, kisállat kiállítás, gazdák udvar várja a látogatókat.
2025. évi FLORA Virágfesztivál Kecelen. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők, fazekas- és népi mesterek, hogy virágkölteményeikkel és nívós munkáikkal bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. Virágkiállítás, ifjúsági kötészeti verseny, kiskertépítő verseny, fazekas kiállítás, mesterségek bemutatója, szakmai előadások, kulturális és szórakoztató programok, virág- és karácsonyi vásár, kisállat kiállítás, gazdák udvar várja a látogatókat.
2025. évi FLORA Virágfesztivál Kecelen. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők, fazekas- és népi mesterek, hogy virágkölteményeikkel és nívós munkáikkal bemutatkozzanak a nagyközönség előtt. Virágkiállítás, ifjúsági kötészeti verseny, kiskertépítő verseny, fazekas kiállítás, mesterségek bemutatója, szakmai előadások, kulturális és szórakoztató programok, virág- és karácsonyi vásár, kisállat kiállítás, gazdák udvar várja a látogatókat.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.