A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
A 21 A Magyar Vendéglő tulajdonosainak célja volt egy olyan magyar éttermet létrehozása, mely visszaadja a rég elfeledett és hiányzó Szindbádos gasztronómiai élményt. Békebeli magyar konyha 21. századi módon, minden eredeti hagyományos ízt koncentráltan megőrizve, ételeik mégis könnyebbek a régimódi magyar ételeknél.
Az Angelika most is több egyszerű kávéháznál. Nemzetközi étterem, ahol ízelítőt kaphatnak a magyar ízekből, hangulatból és kultúrából. Holott az étlapon tradicionális magyar ételek szerepelnek, a leginkább ismert specialitások mégis az egészen egyedi ízvilágot magukban hordozó, házi készítésű desszertek és a kávékülönlegességek. Az Angelika otthonos benyomását erősíti a házi reggeli is. Az étterem 350 főt tud kiszolgálni, ebből 200-at a csodálatos, Dunára néző nyitott teraszán. A belső tér 150 férőhelyes.
Az Angelika most is több egyszerű kávéháznál. Nemzetközi étterem, ahol ízelítőt kaphatnak a magyar ízekből, hangulatból és kultúrából. Holott az étlapon tradicionális magyar ételek szerepelnek, a leginkább ismert specialitások mégis az egészen egyedi ízvilágot magukban hordozó, házi készítésű desszertek és a kávékülönlegességek. Az Angelika otthonos benyomását erősíti a házi reggeli is. Az étterem 350 főt tud kiszolgálni, ebből 200-at a csodálatos, Dunára néző nyitott teraszán. A belső tér 150 férőhelyes.
Az Angelika most is több egyszerű kávéháznál. Nemzetközi étterem, ahol ízelítőt kaphatnak a magyar ízekből, hangulatból és kultúrából. Holott az étlapon tradicionális magyar ételek szerepelnek, a leginkább ismert specialitások mégis az egészen egyedi ízvilágot magukban hordozó, házi készítésű desszertek és a kávékülönlegességek. Az Angelika otthonos benyomását erősíti a házi reggeli is. Az étterem 350 főt tud kiszolgálni, ebből 200-at a csodálatos, Dunára néző nyitott teraszán. A belső tér 150 férőhelyes.
Asztalfoglalás
Asztalfoglalás
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Hordó Étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt a Budai Várnegyed szívében. Terméskövekből kirakott pinceborozónkat a már 500 éves épület alatt húzódó Budai Labirintus egyik ágából alakítottuk ki, ahol borbemutatókkal, vacsorákkal és kóstolókkal várjuk Vendégeinket. A gyertyafényes borozóban eltöltött idő visszarepíti Önöket Mátyás király udvarába.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.
Az Arany Kaviár több mint húsz éve van jelen a magyar gasztronómia palettáján. A legjobb fine dining éttermek között tartanak minket számon, a robosztus cári pompát ötvözzük a modern elegancia könnyedségével. A Gault Millau Étteremkalauz 2010 óta egy szakács sapkával jutalmazza az Arany Kaviárt, a Michelin Guide pedig 2009 óta ajánlja.
Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ennél fontosabb?
Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ennél fontosabb?
Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ennél fontosabb?