Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Strandok éjszakája

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Summer sale -30%

Szín-Tér Fesztivál Hajdúszoboszló - összművészeti fesztivál a Szent István Parkban
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Szín-Tér Fesztivál Hajdúszoboszló - összművészeti fesztivál a Szent István Parkban
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Arriba Taqueria Széna tér

Az Arriba Taqueria egy ínyenc mexikói étteremlánc Budapesten, friss, gyorsan elkészülő ételekkel. Az amerikai-magyar alapítók elkötelezettek az udvarias ügyfélkiszolgálás iránt, és célunk, hogy a fenséges mexikói ételeinket családias, barátságos környezetben szolgáljuk fel vendégeinknek. Mi lehet ennél fontosabb?
Arriba Taqueria Széna tér

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

Az éttermeink falain élénk, vidám, kézzel festett motívumok ábrázolják a mexikói street art (utcai művészet) hangulatát. De ha nem tudtok hozzánk benézni, hosszú évek tapasztalatára épülő, profi házhozszállítási-rendszerünkre is számíthattok. Ingyen, gyorsan visszük ki a megrendelt ételeket, és kedvességünkkel itt sem fukarkodunk.

Az ételkínálatunkkal a legjobb mexikói taqueriák ételeit ötvözzük! A San Francisco-i típusú burritónkba beletekerünk, hát, mindent, amit csak kíván a vendég. Készítünk még frissen sütött Quesadillát és több TexMex finomságot, mint a Jalapeno Poppers, Chili con Carne és Taquitos. Buen Provecho!

HOGY MIK AZOK A MEXIKÓI TAQUERIÁK?
A Taqueriák Mexikóvárosból származnak a 60-as évekből. A taquería egy hagyományos mexikói taco bodega, amelyben néha burritót és egyéb ételt is árusítanak, mindet a vendég előtt frissen elkészítve. A taco alapétel a mexikói gasztronómiában; a nap bármely szakaszában fogyasztható és megtalálható egész Mexikó és Észak-Amerika területén, illetve a hispánok lakta területeken. A hagyományos tacót kukoricatortillával készítik, lávakövön grillezett húsokkal megtöltve, melyet zöld vagy piros salsával, és egy kis lime-mal tálalnak. Gyakori, hogy a taqueriák a húst spízen sütik, mint a török gyros-osok, és a “taquero” késsel vágja a húst a tortillára.

Forrás: Az étterem közösségi oldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolódó témák:

Summer sale Hévízen- 30% kedvezmény a Bonvitalban
Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat
Summer sale Hévízen- 30% kedvezmény a Bonvitalban
Aktív wellness pihenés Tisza-tónál: gazdag programkínálat

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények