Nyereményjáték
Játsszon és nyerjen!
Hilton Budapest Hotel
Thermal Hotel Mosonmagyaróvár
KeSzeCsüSzoVa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Hilton Budapest Hotel

Az ötcsillagos Hilton Budapest hotel a Budai Várnegyedben, a történelmi belvárosban található ötcsillagos modern szálloda. Minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben várja Budapest látogatóit. A Hilton szálloda a történelmi múltú Várnegyedben található. A szálloda elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző rendezvények lebonyolítására. A szálloda a legmodernebb technikai felszereltséggel és jól képzett személyzettel áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda teljes területén szélessávú, nagysebességű vezeték nélküli (WiFi) internet hozzáférés igényelhető.

További információk


Még több a településen (Budapest I. kerület):

A 322 szoba és lakosztály ideális helyszínt biztosít munkára és kikapcsolódásra egyaránt. Hilton Guest Room Danube és Hilton Executive Danube szobáink lélegzetelállítóan szép, panoramás kilátást nyújtanak a Dunára és a belvárosra. A szálloda leleményes és gondos tervezésének köszönhetően a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor, mely eredetileg a szálloda helyén állt, a Hilton Budapest szálloda belső részévé vált. A hotel közvetlenül a Magyar Koronázási Templom (Mátyás templom) és a Halászbástya mellett helyezkedik el.

A Hilton Budapest Icon éttermében brilliánsan ötvöződik az innováció a tradícióval. Modernségének és eleganciájának köszönhetően az Icon a jövő szellemiségét idézve méltóságteljesen illeszkedik a Budai Várnegyed történelmi hangulatába. A 220 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkező étteremből pazar kilátás nyílik a Halászbástyára, a Dunára és a Parlamentre.

A szálloda elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas különböző, akár 660 fős rendezvények lebonyolítására. A szálloda 21 különböző események fogadására alkalmas terme és igény szerint alakítható lakosztályai nagy rugalmasságot biztosítanak a rendezvények szervezőinek.

2017.01.01 - 2017.12.31

Még több a településen (Budapest I. kerület):

◄ Vissza

Partnereink: Interticket - jegy.hu Observer