Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Fénykiállítások

Csoki workshop

Előszilveszteri gálavacsora

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Bács-Kiskun vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Kecskemét napsütötte tájain érlelt gyümölcsökből készült nedűt azaz pálinkát készítünk. Amit teljes szívből és tudással készítünk. Tradicionális kisüsti pálinkáinkat, régiónk nagy választékban és minőségben megtermelt, zamatos gyümölcseiből állítjuk elő. Célunk, megőrizni a kisüsti pálinkafőzés hagyományát, ezáltal minőségi illatos és finom párlatok kerülhetnek a pálinkakedvelő vásárlóink asztalára.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Tánc, éjszakai klub, bár. Szórakozz nálunk.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

Házi receptek alapján sütik, torták, igazi olasz kávé, kávé különlegességek, forró csoki, fagyi is szerepel az ajánlatok között.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

A pincészet a Hajós-Bajai borvidékhez tartozik és mintegy 26 ha saját szőlőültetvénnyel rendelkezik. Szőlőfajtáink között megtalálható a hungarikum kövidinka, valamint rajnai rizling, cserszegi fűszeres, irsai Olivér és néhány csemegeszőlő fajta. Továbbá jelentős mennyiségben termesztünk kék szőlőfajtákból is: nero, kékfrankos, cabernet sauvignon, zweigelt. Szabadtéri vendéglátásra alkalmas borkóstoló helyiségünkben előre bejelentkező csoportokat várunk. Borainkat gazdag borkorcsolyával ajánljuk, helyben sült kemencés ételekkel. Borkóstolóink során a pincében és a szabadtéri kóstoló helységben külön-külön 50 főt tudunk vendégül látni.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Nagyon szép környezetben található a Natura Halászcsárda és Horgászpark. A halászcsárda étterem változatos és ízletes fogásokat kínál, amelyek a idilli környezetben még ízletesebbek. A horgásztavon bejelentkezéssel lehet horgászni.

Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!

Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!

Tudta, hogy Nemesnádudvar 600 présházból álló egybefüggő pincesort rejt? Ismerje meg! Ha az 54-es útról bekanyarodunk a községbe, rögtön a sváb hagyományait őrző, rendkívül vendégszerető kis falucska festményre illő, hangulatos pincesorára érkezünk. Az út két oldalán szorosan sorakoznak a vakítóan fehér pincék, melyekből szinte minden család birtokol egyet. Itt jönnek össze hétközben a gazdák egy kis eszmecserére, és itt fogadják a falubeliek a vendégeiket is, különösen Újborünnep idején! Őrzik a hajdani borászati eszközöket és az apáról fiúra szálló borászati hagyományokat. Kóstoljon bele!

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Célunk, hogy olyan minőségi kézműves sörökkel csillapítsuk a sörkedvelők szomját, melyek ízvilága a sörkedvelők széles körben szerethető.

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

Borospincéink a hajósi pincefalu egyik leghangulatosabb terén találhatók. Szívvel lélekkel gondozott területeinkről, kézzel szüretelt termésből állítunk elő autentikus hajósi borokat. Tiszteljük őseink hagyományait, és nyitottak vagyunk a korszerű megoldások alkalmazására is.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

A pálinkafőzés titka a jó alapanyag a technológiának csupán az a szerepe, hogy a gyümölcs értékeit átmentse a pálinkába - vallják a Pajor Pálinka szakemberei. Ezt az alapelvet tartották szem előtt, amikor 2007-ben megépítették a pálinkafőzdét. Megfelelő gyümölcskiválasztás és erjesztés, korrekt technológia és kellő idejű pihentetés mellett a gyümölcs minden értékét megmutatja a karakteres, erőtől duzzadó pálinka.

1...91011...16

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel
Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel

Legjobb élmények