A Mészáros Pince egy tipikusan családi pincészet. Jelenleg 15 hektár, zömében saját telepítésű szőlőültetvénnyel rendelkezünk, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken található Pécselyi-medencében. A pincészethez tartozó Vén Diófa Borozó egy több száz éves présházból és egy boltíves pincéből lett kialakítva, ahol akár 60 fős rendezvények is tarthatók. A teraszon 80 főt tudnak leültetni. Egész évben várják a vendégeket.
A Mészáros Pince egy tipikusan családi pincészet. Jelenleg 15 hektár, zömében saját telepítésű szőlőültetvénnyel rendelkezünk, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken található Pécselyi-medencében. A pincészethez tartozó Vén Diófa Borozó egy több száz éves présházból és egy boltíves pincéből lett kialakítva, ahol akár 60 fős rendezvények is tarthatók. A teraszon 80 főt tudnak leültetni. Egész évben várják a vendégeket.
A Mészáros Pince egy tipikusan családi pincészet. Jelenleg 15 hektár, zömében saját telepítésű szőlőültetvénnyel rendelkezünk, a Balatonfüred-Csopaki borvidéken található Pécselyi-medencében. A pincészethez tartozó Vén Diófa Borozó egy több száz éves présházból és egy boltíves pincéből lett kialakítva, ahol akár 60 fős rendezvények is tarthatók. A teraszon 80 főt tudnak leültetni. Egész évben várják a vendégeket.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
Különleges alapanyagokból különleges ételek mindenki számára elérhetően. A Morzsa Bisztró delikát bolt és pékség. Nézzetek be hozzánk, pihenjetek meg nálunk, kávézunk és beszélgetünk egyet, ahogy szoktuk és ami elengedhetetlen az igazi „Morzsa hangulathoz”. Nyitott ajtóval és finom, mindig friss, forró finomságokkal várunk Benneteket.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Badacsonytomajon hangulatos balatoni környezetben található a Muskátli Családi Kisvendéglő és Kézműves Cukrászda. A hagyományos magyar konyha ízletes ételsoraival, és saját pincészetünkben érlelt zamatos badacsonyi borokkal várjuk kedves vendégeinket. Családi meglepetés bulikra, születésnapi ünnepségekre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, esküvőkre és ballagásra az egyéni kívánságok és igények egyeztetésével kínálunk mindent mi szem szájnak ingere.
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!