Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
A Szent András Sörfőzde története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Ekkor – 1991 körül- kezdődött el ugyanis a nagy hazai sörgyárak privatizációja, ami a hazai sörpiac megszerzésen túl a korábbi állandó sörhiányt lett volna hivatott megszüntetni. Ez az állapot pedig megoldásért kiáltott, így hamarosan több száz kis sörfőzde létesült országszerte.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.