Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Családi élményprogram Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Fénykiállítások

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

A Gróf Degenfeld család több mint százötven éves hagyomány alapján 1994-ben élesztette újjá hegyaljai szőlőbirtokát. A borok készítése során a természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a modern technológia ötvözése vezérel bennünket. Főborászunk kezei alól a borvidék vezető szőlőfajtáit – a furmintot, hárslevelűt és sárgamuskotályt – tiszta stílusban bemutató fajtaborok, valamint tokaji édes borkülönlegességek kerülnek ki. Borainkhoz a szőlőt és az aszúbogyót a Mád határában és Tarcalon levő történelmi dűlőkről szüreteljük. A 35 hektáros ültetvényeinken bioművelés folyik.

Sörfőzdénk 1996-ban nyitotta meg kapuit Miskolcon a Szinva-patak völgyében kiemelkedő szikladombra épült, híres Diósgyőri Vár szomszédságában.

Sörfőzdénk 1996-ban nyitotta meg kapuit Miskolcon a Szinva-patak völgyében kiemelkedő szikladombra épült, híres Diósgyőri Vár szomszédságában.

Sörfőzdénk 1996-ban nyitotta meg kapuit Miskolcon a Szinva-patak völgyében kiemelkedő szikladombra épült, híres Diósgyőri Vár szomszédságában.

Családi szőlőbirtokunk 14 hektáros termőterülettel rendelkezik. Fajtáink: furmint, hárslevelű, sárga muskotály. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

Családi szőlőbirtokunk 14 hektáros termőterülettel rendelkezik. Fajtáink: furmint, hárslevelű, sárga muskotály. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

Családi szőlőbirtokunk 14 hektáros termőterülettel rendelkezik. Fajtáink: furmint, hárslevelű, sárga muskotály. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

A Hangonyi Kalandpark és az István-kút büfé a Hangonyi Tónál található, festői szépségű környezetben. Az István-forrás környékén lévő kalandparba pihenőpadokat telepítettek, szalonnasütők és vizesblokk is várja a sportolni, kikapcsolódni vágyó érdeklődőket.

A Hangonyi Kalandpark és az István-kút büfé a Hangonyi Tónál található, festői szépségű környezetben. Az István-forrás környékén lévő kalandparba pihenőpadokat telepítettek, szalonnasütők és vizesblokk is várja a sportolni, kikapcsolódni vágyó érdeklődőket.

A Hangonyi Kalandpark és az István-kút büfé a Hangonyi Tónál található, festői szépségű környezetben. Az István-forrás környékén lévő kalandparba pihenőpadokat telepítettek, szalonnasütők és vizesblokk is várja a sportolni, kikapcsolódni vágyó érdeklődőket.

Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.

Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.

Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszázados tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.

Szőlőbirtokunk a Tokaji borvidéken, Sárospatak mellett található, közvetlenül az ország egyik legszebb kirándulóhelye, a Megyer-hegyi tengerszem alatt. Közel 13 hektárnyi termőterületen dolgozunk hagyományos tokaji szőlőfajtákkal - furminttal, sárgamuskotállyal és hárslevelűvel. Készítünk birs, aszútörköly, illetve törköly pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.

Vendéglátó - és szórakozóhely Borsodivánka központjában.

Vendéglátó - és szórakozóhely Borsodivánka központjában.

Vendéglátó - és szórakozóhely Borsodivánka központjában.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

Ökológiai szőlőtermelés, bioborászat Tállyán. Borkóstolás előzetes bejelentkezéssel.

120 fős reprezentatív különteremmel egy 50 fő befogadására alkalmas a-la-carte étteremmel, valamint a nyári szezonban egy hangulatos kerthelyiséggel rendelkezünk. A panziónkban csendes környezetben, saját fürdőszobával rendelkező televíziós, nem dohányzó szobák fogadják az idelátogatókat.

120 fős reprezentatív különteremmel egy 50 fő befogadására alkalmas a-la-carte étteremmel, valamint a nyári szezonban egy hangulatos kerthelyiséggel rendelkezünk. A panziónkban csendes környezetben, saját fürdőszobával rendelkező televíziós, nem dohányzó szobák fogadják az idelátogatókat.

120 fős reprezentatív különteremmel egy 50 fő befogadására alkalmas a-la-carte étteremmel, valamint a nyári szezonban egy hangulatos kerthelyiséggel rendelkezünk. A panziónkban csendes környezetben, saját fürdőszobával rendelkező televíziós, nem dohányzó szobák fogadják az idelátogatókat.

Jöjjön el Sárospatakra, hogy vendégül láthassuk történelmi borospincénkben, közvetlenül a Rákóczi vár tövében! Pincénkben a borok különböző érési fázisaiba is belekóstolhat, hiszen a pince adottságai révén itt valódi érlelés folyik.

Jöjjön el Sárospatakra, hogy vendégül láthassuk történelmi borospincénkben, közvetlenül a Rákóczi vár tövében! Pincénkben a borok különböző érési fázisaiba is belekóstolhat, hiszen a pince adottságai révén itt valódi érlelés folyik.

Jöjjön el Sárospatakra, hogy vendégül láthassuk történelmi borospincénkben, közvetlenül a Rákóczi vár tövében! Pincénkben a borok különböző érési fázisaiba is belekóstolhat, hiszen a pince adottságai révén itt valódi érlelés folyik.

1...101112...27

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények