Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Tortáink művészi formavilága és ízvilága belül felejthetetlen textúrákat és meglepetéseket rejt. Desszertjeink francia, tradicionális receptek alapján, a legújabb technológiák felhasználásával, egyenként, aprólékos munkával készülnek. Pékáru választékunk kifinomult ízkombinációi bárkit levesznek a lábáról.
Sváb családi pince Budajenő szívében, az Ófalu közepén, ahol borbolt és 25 fős kóstolóterem várja a borkedvelőket. Előzetes bejelentkezéssel borkóstolóra, rendezvényhez kóstolóterem bérlésére is van lehetőség. A borok mellé – falusi vendéglátás keretében – ételeket is kínálunk, legyen az egy egyszerű borkorcsolya, vagy akár egy kemencés lángos.
Sváb családi pince Budajenő szívében, az Ófalu közepén, ahol borbolt és 25 fős kóstolóterem várja a borkedvelőket. Előzetes bejelentkezéssel borkóstolóra, rendezvényhez kóstolóterem bérlésére is van lehetőség. A borok mellé – falusi vendéglátás keretében – ételeket is kínálunk, legyen az egy egyszerű borkorcsolya, vagy akár egy kemencés lángos.
Sváb családi pince Budajenő szívében, az Ófalu közepén, ahol borbolt és 25 fős kóstolóterem várja a borkedvelőket. Előzetes bejelentkezéssel borkóstolóra, rendezvényhez kóstolóterem bérlésére is van lehetőség. A borok mellé – falusi vendéglátás keretében – ételeket is kínálunk, legyen az egy egyszerű borkorcsolya, vagy akár egy kemencés lángos.
Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.
Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.
Gyakran változó kínálatunk mellett fellelhetőek hazánk legfenségesebb borai, amit a magyar Sommeliere bajnok, illetve rendszeresen frissítjük a sajt- és hús ajánlatainkat. Ételeinkhez frissen sült házi kenyerünket szolgáljuk fel, a korán kelőknek hétvégente pedig friss reggelivel kedveskedünk. Fő célkitűzésünk a magyar konyha korszerűbb értelmezése.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.