Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Dunakanyar gasztronómia

Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.

Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.

Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.

Az El Greco Kávéház, Galéria és Vendégház Esztergomban a Vízivárosban, a Várhegy tövében található meg.

Az El Greco Kávéház, Galéria és Vendégház Esztergomban a Vízivárosban, a Várhegy tövében található meg.

Az El Greco Kávéház, Galéria és Vendégház Esztergomban a Vízivárosban, a Várhegy tövében található meg.

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Esztergom központjában várjuk betérő vendégeinket, melyet 1841 óta vendéglátó helyként ismernek a helyiek. Az igényes Szamos miliőbe szépen illeszkedik a Babits sarok a Babits asztallal, így emlékezve arra, hogy nagy költőnk gyakran és szívesen időzött itt. A kávéházat Lindtner Henrich alapította 1841-ben a Vörösmarty utca és a Rákóczi tér sarkán álló - akkor még földszintes - épületben. Hosszasan tanulmányozta a bécsi kávéházakat és azok alapján akart egyet alapítani Esztergomban is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

Levesek, főzelékek ,egytálételek, frissensültek, saláták és desszertek helyben fogyasztásra és elvitelre is.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

A Forgó Étterem Dunabogdányban, egy sváb falu közepén, a 11. sz. főúttól 30 méterre, a strand mellett fekszik, gyönyörű panorámával a Dunára.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

A családi pincészet a Neszmélyi borvidéken vásárolt szőlőből készíti borait. Kóstolásra van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

Pizzériánk Visegrád város határán található, a Visegrád-Kisoroszi révátkelésnél.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények