Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Termelői piac Visegrádon egész évben, vasárnaponként 8 és 12 óra között a Rendezvénytéren. Visegrád és a Dunakanyar termelői, kézművesei vasárnaponként kinyitják a piaci hangulat kedvelői előtt a helyi termékek tárházát, portékáik a napi fogyasztási cikkek és ajándéktárgyak széles skáláját kínálják.
Kiemelt ajánlat
Termelői piac Visegrádon egész évben, vasárnaponként 8 és 12 óra között a Rendezvénytéren. Visegrád és a Dunakanyar termelői, kézművesei vasárnaponként kinyitják a piaci hangulat kedvelői előtt a helyi termékek tárházát, portékáik a napi fogyasztási cikkek és ajándéktárgyak széles skáláját kínálják.
Kiemelt ajánlat
Termelői piac Visegrádon egész évben, vasárnaponként 8 és 12 óra között a Rendezvénytéren. Visegrád és a Dunakanyar termelői, kézművesei vasárnaponként kinyitják a piaci hangulat kedvelői előtt a helyi termékek tárházát, portékáik a napi fogyasztási cikkek és ajándéktárgyak széles skáláját kínálják.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.
Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.
Helyi termelői piac Nagymaroson. Ha szombat, akkor Nagymaros, ahol délelőtt vár ránk a termelői és kézművespiac. A Dunakanyar gazdái, börzsönyi őstermelők töltik meg a standokat. A szervezők valóban a környéket próbálják bemutatni, olyan árusítókat fogadnak a főtéren megrendezett piacra, akik a hagyományokat, a kétkezi munkát és a minőséget képviselik. A piacon csak olyan élelmiszerek kaphatók, amelyek közvetlenül a termelőtől származnak. Vásárolhatunk tejterméket, füstölt húsárut, lekvárt, bio gyümölcslét, házi készítésű ételízesítőket, mézet, tojást, frissen sütött süteményt és pékárut. A termelők többsége helyi vagy a környező falvakból érkezik.