Turizmus Program

PanyolaFeszt

Bor és Kenyér Ünnep

Tisza-tavi Fesztivál

Mézesvölgyi nyár

Csillagösvény Élménypark

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Északi-középhegység gasztronómia

Népszerűség

Tavirózsa Éttermünk küldetése, hogy egyedi gasztro élményt nyújtsunk vendégeink számára a helyi értékek megőrzésével szállóvendégeinknek és betérő kirándulóknak egyaránt. Hangulatos terasz, házias mátrai ízek, mátrai borok, szezonális ajánlatok, vegán és vegetáriánus fogások

Tavirózsa Éttermünk küldetése, hogy egyedi gasztro élményt nyújtsunk vendégeink számára a helyi értékek megőrzésével szállóvendégeinknek és betérő kirándulóknak egyaránt. Hangulatos terasz, házias mátrai ízek, mátrai borok, szezonális ajánlatok, vegán és vegetáriánus fogások

Tavirózsa Éttermünk küldetése, hogy egyedi gasztro élményt nyújtsunk vendégeink számára a helyi értékek megőrzésével szállóvendégeinknek és betérő kirándulóknak egyaránt. Hangulatos terasz, házias mátrai ízek, mátrai borok, szezonális ajánlatok, vegán és vegetáriánus fogások

Borozó és vendégház a vidék boraival.

Borozó és vendégház a vidék boraival.

Borozó és vendégház a vidék boraival.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

A Thummerer Pince 1984 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. Az Egri Borvidéken elhelyezkedő 90 hektár saját telepítésű szőlőterület terméséből készítik boraikat a legkorszerűbb, világszínvonalú felszerelésekkel, gépekkel. Ez nem csak a borászatra, de a szőlészetre is vonatkozik. Boraik mind a hazai, mind nemzetközi borversenyeken elnyert értékes díjakkal büszkélkedhetnek. Pincelátogatásra és borkóstolásra csak előzetes bejelentkezés alapján van lehetőség.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Mezőkövesd szívében, az újonnan megnyílt Matyó múzeum épületétől mindössze néhány métere hangulatos vendéglátóhely várja Önöket, a Turul Étterem és Vendéglő. Az ezerhétszázas években épült, valamikori betyárkocsma több átalakuláson ment keresztül míg elérte mai színvonalát.

Finom harapnivalókkal, széles italválasztékkal várunk mindenkit rendezvényeinkre is.

Finom harapnivalókkal, széles italválasztékkal várunk mindenkit rendezvényeinkre is.

Finom harapnivalókkal, széles italválasztékkal várunk mindenkit rendezvényeinkre is.

Modern ízvilággal, udvarias kiszolgálással, széles étel-és italválasztékkal, évszakonként megújuló, grill-, hal-, vegetáriánus ételkülönlegességeinkkel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Modern ízvilággal, udvarias kiszolgálással, széles étel-és italválasztékkal, évszakonként megújuló, grill-, hal-, vegetáriánus ételkülönlegességeinkkel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Modern ízvilággal, udvarias kiszolgálással, széles étel-és italválasztékkal, évszakonként megújuló, grill-, hal-, vegetáriánus ételkülönlegességeinkkel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

A Vadásztanya elsősorban vadínyencségek lelőhelye, de megtalálható itt számos hal, szárnyas, bárány, borjú specialitás is.

Sültek, halételek, hamrurgerek, de desszerteket is szerepelnek a kínálatban.

Sültek, halételek, hamrurgerek, de desszerteket is szerepelnek a kínálatban.

Sültek, halételek, hamrurgerek, de desszerteket is szerepelnek a kínálatban.

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

Bogácson a Vadvirág Étterem olyan családi vállalkozás, ahol az alapítók generációkra visszamenően rendelkeznek vendéglátós hagyományokkal. Küldetésünk, hogy teremtsünk egy helyet, amely a mai rohanó tempójú világban olyan kicsi szigetet jelent az ide betérőknek, ahol hangulatos környezetben, odafigyelő személyzettel körülvéve, illatozó ételek, zamatos borok, vagy épp egy aromás kávé mellett lazíthatnak, testileg és lelkileg feltöltődhetnek. Ezért lett a mottónk: „Egy hely, ahol a gyomor és a lélek felvidul.”

1...313233...35

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények