Turizmus Program

Fénykiállítások

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Hajdú-Bihar vármegyei gasztronómia

Népszerűség

A Flaska vendéglőben a magyar vendéglátás hagyományait követem, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánom kiszolgálni. Szűkebb hazánk – a cívis város a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbálom visszahozni.

A Flaska vendéglőben a magyar vendéglátás hagyományait követem, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánom kiszolgálni. Szűkebb hazánk – a cívis város a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbálom visszahozni.

A Flaska vendéglőben a magyar vendéglátás hagyományait követem, a magyar ízlést, evési-ivási szokást kívánom kiszolgálni. Szűkebb hazánk – a cívis város a hajdú, a bihari és sárréti területek – hangulatát, ízét próbálom visszahozni.

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt jelen az európai művészszférában (szobrászat, reklám, dekoráció). A 80-as években már Magyarországon is bemutatkozott. 1987-ben magyar alkotóművészekkel dolgozott a Hortobágyon (ahol tiszteletbeli tag lett), sőt 1988-ban egy debreceni templom restaurációjára kérte fel az akkori polgármester.

Minőségi italok, egyedülálló környezet. Elkalauzolunk benneteket egy világba, melyben a múlt misztikumát és a jövő varázsát tárjuk fel.

Minőségi italok, egyedülálló környezet. Elkalauzolunk benneteket egy világba, melyben a múlt misztikumát és a jövő varázsát tárjuk fel.

Minőségi italok, egyedülálló környezet. Elkalauzolunk benneteket egy világba, melyben a múlt misztikumát és a jövő varázsát tárjuk fel.

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre utal, aki elégedettséget okoz az érzékeknek. A Govinda éttermekben készített ételek tökéletesen hűek nevükhöz, hiszen egyszerre táplálják a testet és okoznak elégedettséget a léleknek.

A Hajdú Rendezvényház Hajdúböszörményben rendezvények, esküvők, családi rendezvények, fesztiválok szervezését vállaja.

A Hajdú Rendezvényház Hajdúböszörményben rendezvények, esküvők, családi rendezvények, fesztiválok szervezését vállaja.

A Hajdú Rendezvényház Hajdúböszörményben rendezvények, esküvők, családi rendezvények, fesztiválok szervezését vállaja.

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

Hajdúböszörményi Sőrfőző Kisüzem - Jó minőségű, friss és változatos sörök.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hídi-Csárda Berettyóújfalutól 8 km-re található, a 4 -es főút mentén. A csárda 1985-ben nyílt meg, alkalmas akár 70 fő egyidejű vendég ellátására. Nyáron klimatizált éttermünkben vagy hangulatos teraszunkon szolgáljuk ki önt.

A Hídi-Csárda Berettyóújfalutól 8 km-re található, a 4 -es főút mentén. A csárda 1985-ben nyílt meg, alkalmas akár 70 fő egyidejű vendég ellátására. Nyáron klimatizált éttermünkben vagy hangulatos teraszunkon szolgáljuk ki önt.

A Hídi-Csárda Berettyóújfalutól 8 km-re található, a 4 -es főút mentén. A csárda 1985-ben nyílt meg, alkalmas akár 70 fő egyidejű vendég ellátására. Nyáron klimatizált éttermünkben vagy hangulatos teraszunkon szolgáljuk ki önt.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

Jó hangulat, szórakoztató programok.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel
Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel

Legjobb élmények