Turizmus Program

Fénykiállítások

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Hajdú-Bihar vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Éttermünk régmúltra tekint vissza, patináns épülete és terasza megannyi családnak, baráti találkozónak, rendezvénynek adott otthont és szerzett örömteli órákat, szeretnénk, hogy Te is részesülj belőle. Átmenetileg zárva!

Éttermünk régmúltra tekint vissza, patináns épülete és terasza megannyi családnak, baráti találkozónak, rendezvénynek adott otthont és szerzett örömteli órákat, szeretnénk, hogy Te is részesülj belőle. Átmenetileg zárva!

Éttermünk régmúltra tekint vissza, patináns épülete és terasza megannyi családnak, baráti találkozónak, rendezvénynek adott otthont és szerzett örömteli órákat, szeretnénk, hogy Te is részesülj belőle. Átmenetileg zárva!

Tradicionális étterem gyönyörű környezetben, a debreceni Nagyerdő szívében. A ház specialitásai közé tartoznak a szárnyas ételek, zöld-félék és a vegetáriánus vendégek számára készített ételkülönlegességek. Az étterem télen 150 fő befogadására alkalmas, mely nyáron 60 fős terasszal egészül ki.

Tradicionális étterem gyönyörű környezetben, a debreceni Nagyerdő szívében. A ház specialitásai közé tartoznak a szárnyas ételek, zöld-félék és a vegetáriánus vendégek számára készített ételkülönlegességek. Az étterem télen 150 fő befogadására alkalmas, mely nyáron 60 fős terasszal egészül ki.

Tradicionális étterem gyönyörű környezetben, a debreceni Nagyerdő szívében. A ház specialitásai közé tartoznak a szárnyas ételek, zöld-félék és a vegetáriánus vendégek számára készített ételkülönlegességek. Az étterem télen 150 fő befogadására alkalmas, mely nyáron 60 fős terasszal egészül ki.

A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.

A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.

A Virágoskúti Rózsakert Biocsárda rendezvényhelyszínként működik. Az itt készített ételekhez kizárólag bio alapanyagokat használnak fel. A nyersanyagok nagy része saját gazdaságukból származik, a többit pedig más biotermelőktől és kereskedőktől szerzik be. A meghirdetett rendezvényeikre(pl. Svédasztalos ebéd korlátlan ételfogyasztással, Országos Bio Főzőverseny és Pásztortalálkozó) szeretettel várják vendégeiket.

Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.

Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.

Japán, thai, koreai és fúziós ízvilágot mutatjuk be running sushi szalagjainkon és visszük el hozzád Debrecenbe! Konyhánkon jól képzett távol-keleti wok és sushi chef-ek dolgoznak profi magyar szakácsokkal. Az ételek tradicionális ízekből tevődnek össze, egyfajta modern szellemiséggel ötvözve. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a jelen kor távol-keleti ízeit éppúgy közelebb szeretnénk hozni, mint az ősi korok világát.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel
Szilveszter Hévízen a Bonvitalban ünnepi programokkal és wellnessel

Legjobb élmények