Turizmus Program

OMÉK

Siófoki Halfesztivál

Kastély élmények

Vénasszonyok nyara a Balatonnál

Hévízi luxus pihenés

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Hirdetőknek

Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba
Csabai Kolbászfesztivál 2025. október 23-26. Békéscsaba

Keszthelyi-hegységi gasztronómia

Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.

Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.

Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.

Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!

Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!

Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

Pihenőhely a balatoni bringakörút mellett, ahol helyben készült, főzött fagylalt különlegességek, különböző limonádék, jégkásák, kávék, üdítők,sörök, borok, vagy akár egy pohár harmatos fröccs vár mindenkit.

Pihenőhely a balatoni bringakörút mellett, ahol helyben készült, főzött fagylalt különlegességek, különböző limonádék, jégkásák, kávék, üdítők,sörök, borok, vagy akár egy pohár harmatos fröccs vár mindenkit.

Pihenőhely a balatoni bringakörút mellett, ahol helyben készült, főzött fagylalt különlegességek, különböző limonádék, jégkásák, kávék, üdítők,sörök, borok, vagy akár egy pohár harmatos fröccs vár mindenkit.

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Papp és Fiai Borpince és a Csereze Borozó az a hely, ahol a Balaton-felvidéki borvidékre jellemző szőlőfajtákból készült borok megtalálhatók. A hagyományos borkészítési technológiát az újjal ötvözve, hordóban érlelt, minőségi borokat készítünk.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

Az időszámításunk előtti első századból egy kelta sírban találtak a Keszthely határában lévő Dobogón egy boroskancsót, amelyen a Da Bibere latin felirat ékeskedett. A keltákat követően a római korban virágzott igazán a környéken a borkultúra, de mi tagadás ma is igen nagy népszerűségnek örvend.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények