Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Borászatunk a Balaton és a Bakony ölelésében elhelyezkedő gyönyörű tájon, a Balaton-felvidéken, Keszthelyen található. A rendszerváltást követően, az évszázados családi hagyományokat követve fejlesztettük a borászatot, és 1997 óta borainkat palackban értékesítjük. A szőlő telepítésétől, gondozásától a palackozásig minden munkát magunk végezünk, és irányítunk.
Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!
Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!
Bock Bisztró Balaton éttermünk a nemzetközi szinten is híres Bock Bisztró franchise keretében 2014 februárjától várja vendégeit a történelmi múltú Helikon Taverna épületében. A Bock Bisztró elnevezés egy komplett vendéglátói kínálat fémjele, az ételektől a hozzájuk illő, minőségben is legkiválóbb borokig a maga eleganciájával és lezserségével együtt. Filozófiánk, hogy az étel szemnek-szájnak egyaránt úgy kerüljön az asztalra, ahogyan az a legjobb! Az élmény ugyan felejthetetlen, de aki újra ilyen jót akar enni, csak meg kell ismételnie a látogatást, az ízek állandósága garantált. Bock ízélmények glutén- és laktózérzékeny vendégeink részére is!
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A különleges bormúzeumban a régi pince egyik ágában került kialakításra, mely büszkeségévé válna valamennyi helytörténeti gyűjteménynek. A bormúzeumban található, több mint 1000 tárgyból álló szőlőművelési és borkészítési eszközök gyűjteménye bepillantást nyújt az elmúlt századok életébe. A múzeum látogatási ideje nem szállodavendég részére délelőtt 11 és 12 óra között lehetséges.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.
A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.
A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.
A Tapolcai-medence nyugati szélén különleges termőtáj tetején, egyedi panorámával rendelkező Hegytelek dűlőben épült a Krokodil Pince. Családunk büszkesége a jégbor, mely olaszrizlingből készül. A csodálatos helyet, pincénket, valamint kitűnő borainkat ajánljuk szíves figyelmükbe. A balatoni krokodil látványa, a pincészet egyedi megjelenése, stílusa, építészeti megoldása, boraink ízvilága biztosan emlékezetessé fogja tenni a velünk töltött kóstolót.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
A 2000-ben alakult borlovagrendünk szellemiségében és külsőségeiben egyaránt a zalai tájhoz és hagyományokhoz kíván kapcsolódni. Célja: borvidék szőlő és borkultúrájának ápolása, a zalai borok népszerűsítése, a borkultúra ismereteinek terjesztése. Tagjaink aktív szereplői a közéletnek életnek, és tevékenyek az ismeretek terjesztésében, rendezvények szervezésében.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.
Fiatalos lendülettel nyitott újra Darnay. A Darnay Pince és Kultúrpajta új névvel és megújult szolgáltatásokkal kezdte meg működését Gyenesdiáson az idei szezonban. Kiemelten fontosnak tartják a helyi termékek támogatását és árusítását, valamint különféle kulturális és egyéb programok is szerepelnek az idei év tervei között, még nagyobb teret adva a szellemi feltöltődésnek.