Borostyán Étterem

Borostyán Étterem

Kiemelt partner

A klimatizált éttermünkben büféasztalos rendszerben nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálattal, illetve a`la carte menüvel várjuk kedves vendégeinket. Konyhaséfünk, Veress Ferenc munkája garancia a színvonalas ellátás, valamint a rendezvények, állófogadások, bankettek gasztronómiai hátterének biztosítására.

Az étteremben felszolgált ételek és sütemények a NÉBIH kormányrendelet alapján piktogramokkal jelöltek, mely könnyebbé teszi a megfelelő ételválasztást a táplálékintoleranciában szenvedő illetve egészségtudatosan táplálkozó vendégeink számára.

Kérjük ételérzékenységével kapcsolatos tudnivalókat jelezze a felszolgálóinknál illetve recepción!
A szálloda cukrászata és konyhája biztosítja a szakszerű hátteret a diétás sütemények, kenyerek, pékáruk és ételek elkészítéséhez.

Nyitva tartás:

Reggeli: 7.00-10.00
Levesbüfé: 12.00-14.00 (egyes csomagok tartalmazzák e szolgáltatást, mely nem az alapszolgáltatás része)
Vacsora:17:30 - 20:30
Lobby Bár
Gazdag italkínálattal, kávé, tea és koktélkülönlegességekkel, sütemények széles választékával, esténként élőzenével várjuk vendégeinket.

HAPPY HOUR
Naponta 15.00-17.00
1 Ön által választott kávé (espresszo, hosszú kávé vagy capuccino) +1 sütemény = csak 850 Ft

Nyitva tartás: 8.00-23.00

Mesterséfünk jelentős éremesővel gazdagítja szállodánk hírnevét:

2004 Erfurt Németország, Nemzetközi szakács olimpia 1 Bronz érem
2006 Luxemburg, Szakács Világbajnokság 2 ezüst, és 2 bronz
2008 Erfurt Szakács olimpia 1 arany, 1 ezüst, 1 diploma
2010 Luxemburg szakács világbajnokság 1arany, 1 ezüst, 1 bronz

Ízelítő étlapunkról

Penne tészta sonkás-paradicsomos raguval
A tésztához kockára vágott füstölt sonkát és friss paradicsomból ragut adunk, fokhagymával, és petrezselyemzölddel fűszerezzük. Tálaláskor olivaolajjal locsoljuk, parmezánnal megszórjuk.

Fogasfilé Keszthelyi módra hercegnő burgonyával
A fogasfilét roston megsütjük, tejszínes, gombás raguval, paprikával, friss paradicsommal tálaljuk, köretként sült burgonyapürét adunk hozzá.

Pisztráng egészben sütve mandulás barnavajjal, petrezselymes burgonyával
Egész pisztrángot sóval, borssal, fokhagymával fűszerezve serpenyőben lassú tűzön átsütünk. Külön edényben vajat olvasztunk, amiben a szeletelt mandulát megpirítjuk - ez kerül tálaláskor a pisztrángra, köretként petrezselymes burgonyát adunk.

Hízott libamáj roston fahéjas almával
A libamájszeleteket libazsírban megsütjük, majd sóval, borssal ízesítjük. A meghámozott almacikkeket cukros fahéjba forgatjuk, majd sütőben aranysárgára pirítjuk, ami egyben a libamáj körete is. Ez a fogás étlapunkon meleg előételként szerepel.

Zöldségekkel töltött paradicsom csőben sütve, kapormártással
A hámozott paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét evőkanállal eltávolítjuk, majd a paradicsomok belsejébe a megfőzött zöldségféléket visszatöltjük, amit előtte füstölt, reszelt sajttal összekevertünk. A tetejére visszahelyezzük a levágott részt, olivaolajjal meglocsoljuk és forró sütőben sütjük. Tálaláskor kapormártást adunk hozzá.
Vegetáriánusoknak kifejezetten ajánljuk!

2020.01.01 - 2020.12.31

Hévíz TOP program


Pontos cím, geokód, térkép
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG