Turizmus Program

Országos Vízipisztoly Csata

Királyi Napok Székesfehérváron

Bor és Kenyér Ünnep

Virágkarnevál

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Új hirdetések

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!

Körös-Maros-közi gasztronómia

Népszerűség

A Tópart Vendéglő és Panzió Mezőberény festői környezetében várja pihenésre és szórakozásra vágyó vendégeit.

A Tópart Vendéglő és Panzió Mezőberény festői környezetében várja pihenésre és szórakozásra vágyó vendégeit.

A Tópart Vendéglő és Panzió Mezőberény festői környezetében várja pihenésre és szórakozásra vágyó vendégeit.

Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.

Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.

Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.

Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.

Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.

Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.

Vendéglőnk fő profilja rendezvények lebonyolítása, emellett minden nap menüvel, többféle pörkölttel várjuk vendégeinket.

Vendéglőnk fő profilja rendezvények lebonyolítása, emellett minden nap menüvel, többféle pörkölttel várjuk vendégeinket.

Vendéglőnk fő profilja rendezvények lebonyolítása, emellett minden nap menüvel, többféle pörkölttel várjuk vendégeinket.

A Vadász Panzió és Étterem Békéscsaba központjától 10 km-re, Doboztól 3 km-re található, távol a város zajától, csendes és nyugodt környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

A Vadász Panzió és Étterem Békéscsaba központjától 10 km-re, Doboztól 3 km-re található, távol a város zajától, csendes és nyugodt környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

A Vadász Panzió és Étterem Békéscsaba központjától 10 km-re, Doboztól 3 km-re található, távol a város zajától, csendes és nyugodt környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.

Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.

Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.

A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.

A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.

A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.

A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.

A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.

A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.

A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Székesfehérvári Királyi Napok
Szoboszlói Dixieland Napok Hajdúszoboszló
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Tapas hétvége Hévízen - Elhozzuk neked az igazi SPANYOL ÉLETÉRZÉST!
Székesfehérvári Királyi Napok
Szoboszlói Dixieland Napok Hajdúszoboszló
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház

Legjobb élmények

Székesfehérvári Királyi Napok