Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Fine bisztró Szarvason, a Holt-Körös partján, védett mocsárciprusok által övezett festői szépségű telken, melynek teraszáról a patinás óváros tárul elénk Millenniumi emlékművével és a Bolza-kastéllyal. A hely formabontó lendületével mind a helyi, mind pedig a távolról érkező látogatók számára otthonos hangulatot biztosít specialty kávé, különleges bor-, koktél- és bárkonyha kínálatával. A bárkonyha Várvizi Péter kreatív séf elképzelése alapján és Piltz Zoltán séf felügyelete alatt, reggelivel, ebéddel, vacsorával és bárfalatokkal várja a gasztro szerelmeseit, melyhez a koktél- és borbár egyedülálló kínálata társul.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.
Desszertjeink természetes és kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Kézműves olasz fagyinkat szintén a lehető legjobb alapanyagokból saját kezűleg készítjük a műhelyünkben. Valódi gyümölcsből készült limonádét kínálunk és ivóvizet biztosítunk önkiszolgáló rendszerünkben. Az alkotás öröme és a vendégeink szeretete motivál a folyamatos megújulásra. Szívvel-lélekkel dolgozunk.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.
Hódmezővásárhely a csongrádi borvidék része. A város határának sóshalmi részén minőségi bortermelés folyik már évszázadok óta. A Vásárhelyi Róna Kft. Sóshalmon közel 100 ha szőlőültetvény termelését koordinálja. Termesztett szőlőfajták: chasselas, kövidinka, olaszrizling, zöldveltelini, kékfrankos, cabernet franc. A szőlőfeldolgozót és a borpincét a szövetkezet előde építette az 1960-as évek végén. Azóta többször bővült és modernizálódott. A borpincéhez kapcsolódik egy borkimérő, ahol a betérő vendégek az itt termelt borokat kóstolhatják és megvásárolhatják. Előre bejelentett csoportokat is fogad a borkimérő és igény szerint egytálételt biztosít.
A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.
A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.
A Gyulától néhány kilométerre lévő tanyán, Szeregyházán, családi vállalkozásként működik a lekvárfőző műhely. A lekvárpaletta az elmúlt években sokat változott; a desszertlekvárok mellett megjelentek a zöldséglekvárok, a gyümölcssajtok, a szörpök is. A termékek jellemzője a harmonikus ízvilág, a természetesség. A Lekvárium Termékei Gyulai termék védjeggyel ellátottak.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.
A Beer Corner látványfőzdéje Viharsarok Sörfőzdeként főzi a prémium minőségű, díjnyertes söröket. Hamisítatlan gyulai odafigyeléssel. Mindössze egy üvegfal választ el minket a Beer Corner étteremtől, ahol csapon is megkóstolhatod kisüzemi söreinket, amikor a környéken jársz. Az üzemben a legmagasabb élelmiszeripari minősítésnek megfelelő körülmények között főzzük a Viharsarok söröket. Legfőbb alapanyagunk a komló Žatecből, a komlótermelés fellegvárából származik, a víz pedig a kivételes minőségű, gyulát kiszolgáló lágy víz. Sörfőzőmesterünk a maximalizmusáról és a tradícionális receptek iránti tiszteletéről, még akkor is, amikor éppen újdonságokkal kísérletezik.