Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatoni borkoncertek

Tihanyi Levendulanapok

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Kiemelt ajánlatok

Külső-Somogyi gasztronómia

Népszerűség

Az egész évben nyitvatartó Gianpiero’s Étterem, Balatonboglár legszebb terén, az évszázados Platán fák árnyékában, 150 méterre a Balaton partjától található meg, melynek hangulatos, pergolás megoldású teraszán érdemes elidőzni a kortárs európai konyha ízei mellett szezonális heti ajánlatokon keresztül pizzák, tészták és saláták széles választékával.

Az egész évben nyitvatartó Gianpiero’s Étterem, Balatonboglár legszebb terén, az évszázados Platán fák árnyékában, 150 méterre a Balaton partjától található meg, melynek hangulatos, pergolás megoldású teraszán érdemes elidőzni a kortárs európai konyha ízei mellett szezonális heti ajánlatokon keresztül pizzák, tészták és saláták széles választékával.

Az egész évben nyitvatartó Gianpiero’s Étterem, Balatonboglár legszebb terén, az évszázados Platán fák árnyékában, 150 méterre a Balaton partjától található meg, melynek hangulatos, pergolás megoldású teraszán érdemes elidőzni a kortárs európai konyha ízei mellett szezonális heti ajánlatokon keresztül pizzák, tészták és saláták széles választékával.

Balatonfenyves központjában a vasútállomás mellett, a sétáló utca bejáratában várja vendégeit a Gomba Café étterem & pizzéria.

Balatonfenyves központjában a vasútállomás mellett, a sétáló utca bejáratában várja vendégeit a Gomba Café étterem & pizzéria.

Balatonfenyves központjában a vasútállomás mellett, a sétáló utca bejáratában várja vendégeit a Gomba Café étterem & pizzéria.

A Hubertus-Hof Szálloda étterme kitűnő választás a kulináris élményekre vágyó, csendes, nyugodt környezetet kedvelő emberek számára. Kóstolja meg Angus marha és vadétel specialitásainkat! Étlapunk összeállításánál elsődleges szempont volt a vadételek hagyományainak megőrzése és továbbvitele.

A Hubertus-Hof Szálloda étterme kitűnő választás a kulináris élményekre vágyó, csendes, nyugodt környezetet kedvelő emberek számára. Kóstolja meg Angus marha és vadétel specialitásainkat! Étlapunk összeállításánál elsődleges szempont volt a vadételek hagyományainak megőrzése és továbbvitele.

A Hubertus-Hof Szálloda étterme kitűnő választás a kulináris élményekre vágyó, csendes, nyugodt környezetet kedvelő emberek számára. Kóstolja meg Angus marha és vadétel specialitásainkat! Étlapunk összeállításánál elsődleges szempont volt a vadételek hagyományainak megőrzése és továbbvitele.

Családi pincészetünk közel 18 hektáron termel szőlőt, amelyet balatonboglári és szőlőskislaki pincénkben érlelünk borrá. A bor az ünnep itala. Célunk, hogy minden nap ünnep legyen. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Családi pincészetünk közel 18 hektáron termel szőlőt, amelyet balatonboglári és szőlőskislaki pincénkben érlelünk borrá. A bor az ünnep itala. Célunk, hogy minden nap ünnep legyen. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Családi pincészetünk közel 18 hektáron termel szőlőt, amelyet balatonboglári és szőlőskislaki pincénkben érlelünk borrá. A bor az ünnep itala. Célunk, hogy minden nap ünnep legyen. Forrás a pincészet közösségi oldala.

Az Ignáczy borfilozófiában minőség áll a központban, amit sok borverseny számtalan díja is bizonyít. Egyidejűleg 50 főt tudnak borkóstolóval fogadni, valamint 20 fő számára tudnak – igényes körülmények között – szállást biztosítani az év egészében.

Az Ignáczy borfilozófiában minőség áll a központban, amit sok borverseny számtalan díja is bizonyít. Egyidejűleg 50 főt tudnak borkóstolóval fogadni, valamint 20 fő számára tudnak – igényes körülmények között – szállást biztosítani az év egészében.

Az Ignáczy borfilozófiában minőség áll a központban, amit sok borverseny számtalan díja is bizonyít. Egyidejűleg 50 főt tudnak borkóstolóval fogadni, valamint 20 fő számára tudnak – igényes körülmények között – szállást biztosítani az év egészében.

A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.

A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.

A Dél-Balaton kiváló fekvésű dombjai között, Balatonlelle határában meghúzódó Rádpuszta évszázadokon keresztül a Tihanyi Apátság nagy becsben tartott szőlőbirtoka volt. Itt épült fel néhány borszerető ember munkájának gyümölcseként az Ikon pincészet. Az Ikon borok stílusához a pincészet egyik megalkotója Konyári János balatonlellei borász szakértelme biztosít alapot. A borászat pillanatnyilag 39 hektáron, új telepítésű szőlőből gazdálkodik a következő fajtákból: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah, Pinot Noir. A fehér borokat a termelők együttműködésével készítjük. Borkóstolásra és pincelátogatásra egész évben szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, előre egyeztetett időpontban.

1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. A pincészet jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művel Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetben dolgozzák fel és érlelik is palackozásig.

1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. A pincészet jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művel Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetben dolgozzák fel és érlelik is palackozásig.

1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. A pincészet jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művel Tokaj Hegyalján! A szőlőt boglári pincészetben dolgozzák fel és érlelik is palackozásig.

Üdülőfalu a Balatonnál. Nálunk mindent megtalál a kempingtől a faházig, a hotelszobától a kastélyig. Minden igényre tudunk megoldást.

Üdülőfalu a Balatonnál. Nálunk mindent megtalál a kempingtől a faházig, a hotelszobától a kastélyig. Minden igényre tudunk megoldást.

Üdülőfalu a Balatonnál. Nálunk mindent megtalál a kempingtől a faházig, a hotelszobától a kastélyig. Minden igényre tudunk megoldást.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Családi birtokunkon 4 ha-on gazdálkodunk. Főbb fajtáink: olaszrizling, rajnai rizling, furmint, cabernet sauvignon, cabernet franc, syrah, petit verdot. A három szintes, régi magtárból kialakított vendégházunkban szállást biztosítunk maximum 9 főig. A Kishegyi úton található Mimi éttermünkben helyi alapanyagokból készített ételeket prezentálnak séfjeink: Kiss Gábor és Fekete Ádám. Borkóstoló programra előzetes bejelentkezés szükséges.

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

Szőlőskislakon, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. Kézműves boraink megvásárolhatók borboltunkban. Szeretettel várjuk vendégeinket borkóstolóra. Jánoshegyi vendégházainkban szállást is biztosítunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Kiemelt ajánlatok

Legjobb élmények