
Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.
Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.

Éttermünk Nyíregyházán, a 41-es fő út mentén, a városközponttól 3 és fél km-re található. A csárda befogadó képessége 450 fő, amely 2 rendezvényteremből áll a nagyobb 230 fő a kisebb 130 fő befogadására alkalmas. 3 apartman szobával ezen felül 2, 3 és 4 ágyas szobákkal, zuhanyzóval állunk szálló vendégeink részére.Kamerával megfigyelt, zárt parkolási lehetőség.

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.
Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló - Tradíció, hagyomány, új mentében … továbbgondolva. A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek elődeink életének értékeit mai kornak megfelelően. Ennek szellemében alakítottuk ki az étterem étlapját és belső berendezését.

Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.
Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.

Pizzáinkat és más ételeinket is saját recept alapján, helyben készítjük. Az elmúlt évek elegendőek voltak számunkra, hogy tökéletesítsük a receptúrákat, így biztos lehetsz abban, hogy a tőlünk rendelt pizzák, raguk, spagettik, pennék, desszertek és mártások ízvilága jól tükrözik filozófiánkat – „minőségi alapanyagokból, különleges ételeket”.

A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.
A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.

A Kiskörössy Halászcsárda Szegeden a Felső-Tisza parton található. A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárda több évtizedes hírnevét hosszú éveken keresztül öregbítette Oláh Dezső csárdagazda, a közelmúltban pedig családja vette át a patinás halászcsárda üzemeletetését a Tisza parton.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.
Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.

Sok kötődés, baráti kapcsolat fűz minket Erdélyhez. Egy olyan vendéglátóhely kialakítása volt a célunk, ahová hazajön a vendég. Melegség és egyszerűség, a régi paraszti környezet fogadja, lehet ez akár a sík Mezőségen, vagy fenn a Hargitán… Az ételek egyszerű parasztemberek asztaláról valók, ahol a természet, az erdők és mezők közelsége érezhető a sokféle füvek, fűszerek által. Reméljük, valamennyire érzékeltetni tudjuk ezt rohanó világunk kapkodó gasztronómiai szokásai mellett is.