Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
Jelenleg Várdomb szőlőhegyen található a birtokközpontunk. Fajtaválasztékunkban fő szerepet kap a kékfrankos, mely fajtát sokszínűsége, magas minősége és megbízhatósága miatt előszeretettel használjuk mind önállóan illetve mind fő alapanyagként a házasított borainkban. Természetesen a többi fajtára is (nevesítve: rajnai rizling, cserszegi fűszeres, kadarka, kékoportó, merlot, cabernet franc, syrah) kiemelt figyelmet fordítunk.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
A kézműves borászat ültetvényei Szekszárdon, nagyrészt a Porkoláb-völgyben találhatóak. Kizárólag saját termesztésű bort dolgoznak fel. Boraik nélkülözik az ipari gyakorlatban közismert fajtaélesztők, almasav bontók, enzimek, derítőszerek, színezékek, íz, illat és savszint módosító adalékok alkalmazását, továbbá a szűrést, a sterilizáló eljárásokat, az oxigénadagolást és a hőkezelést. Minden borukat palackozzák.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.
Pincészetünk elsősorban a szekszárdi borvidékre jellemző, de viszonylag sok féle helyi és egyéb tradicionális szőlő fajtával is foglalkozik. Szeretünk kísérletezni, újabb és újabb házasításokat kipróbálni. Szinte minden rendelkezésünkre álló kékszőlő fajtából készítünk rosé borokat is, amelyekkel több külföldi neves megmérettetésen is komoly sikereket értünk el. E mellett a vörös borainkra is nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk a helyi fajtákra támaszkodni, mint pl. Kékfrankos, Kadarka, amelyeket a szekszárdi ízjegyeket megőrizve egészítünk ki a világfajtákkal, Merlot-tal, Cabernet-tel, Pinot noir-ral.
A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.