Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.
Kiemelt ajánlat
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
Asztalfoglalás
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
Asztalfoglalás
A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kiemelt ajánlat
Asztalfoglalás
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Regisztráció
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Regisztráció
Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.
Kiemelt ajánlat
Regisztráció