Turizmus Program

Téli varázs Siófokon

Beltéri vidámpark Budapesten

Zalakarosi Ünnepek

Családi élményprogram Budapesten

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Vas vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

Szeretettel várunk minden kedves ínyenc vendéget finom, magyaros tájjellegű ételeinkkel őrségi gasztroportánkon. Ételeink főként saját gazdaságunkból származó alapanyagaink felhasználásával készülnek: mangalica, növényi étkezési olajok, szörp, lekvár, savanyúság, tökmagliszt. A hiányzó alapanyagokat a helyi termelőktől vásároljuk, így biztosítjuk az Őrség ízvilágának megőrzését. Az ételek mindig frissen, aznap készülnek el és kerülnek szervírozásra. Nyitott szívvel, örömmel várunk minden vendéget, aki kedveli a házias ízeket. Meghirdetett időpontok esetében bejelentkezést mindig a tervezett érkezés előtti napon kérünk délután 17 óráig. Egyéb időpontokat előzetesen kérünk egyeztetni megadott elérhetőségeinken.

Kiemelt ajánlat

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, egy gyönyörű kis faluban, Sében, nagy szívvel és még nagyobb csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Workshopok, csokoládékészítő tanfolyamok is várják az édesszájú érdeklődőket Sében!

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

Gombát szedtél? Ne kockáztass! Hozd be a piacra, és ellenőriztesd szakértőnkkel! Lakossági gombavizsgálat elérhető a piacon. Gombavizsgálat Szombathelyen a Városi Vásárcsarnokban kedden és pénteken 6-10 óráig, szombaton és vasárnap 6-12 óráig. Csapadékos napokon lehet rendkívüli nyitvatartási idő hétfőn és csütörtökön, amiről a gombavizsgáló hirdetőtábláján és csarnokunk közösségi oldalán adunk tájékoztatást.

Kiemelt ajánlat

A Sárvári Fúvószenei Fesztivál 26. alkalommal kerül megrendezésre 2026. július 3-4. között a fúvós szakma, a Sárvárra látogató vendégek és városunk lakóinak örömére. A fúvósfesztivál kiegészült további népszerű programokkal. A 2026-ban zajló fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre!

A Sárvári Fúvószenei Fesztivál 26. alkalommal kerül megrendezésre 2026. július 3-4. között a fúvós szakma, a Sárvárra látogató vendégek és városunk lakóinak örömére. A fúvósfesztivál kiegészült további népszerű programokkal. A 2026-ban zajló fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre!

A Sárvári Fúvószenei Fesztivál 26. alkalommal kerül megrendezésre 2026. július 3-4. között a fúvós szakma, a Sárvárra látogató vendégek és városunk lakóinak örömére. A fúvósfesztivál kiegészült további népszerű programokkal. A 2026-ban zajló fesztivál a hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre!

Kemenesalja lankáin termő gyümölcsökből nagy gondossággal elkészített kisüsti, minőségi pálinkáimat, a Jó Isten áldásával ajánlom minden Kedves Fogyasztó számára! A program a pálinka főző üzem bemutatásával indul, majd 5 fajta pálinka kóstolásával folytatódik.

Kiemelt ajánlat

Kemenesalja lankáin termő gyümölcsökből nagy gondossággal elkészített kisüsti, minőségi pálinkáimat, a Jó Isten áldásával ajánlom minden Kedves Fogyasztó számára! A program a pálinka főző üzem bemutatásával indul, majd 5 fajta pálinka kóstolásával folytatódik.

Kiemelt ajánlat

Kemenesalja lankáin termő gyümölcsökből nagy gondossággal elkészített kisüsti, minőségi pálinkáimat, a Jó Isten áldásával ajánlom minden Kedves Fogyasztó számára! A program a pálinka főző üzem bemutatásával indul, majd 5 fajta pálinka kóstolásával folytatódik.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

A Batha-porta mangalicafarm egy génmegőrző fecskehasú mangalica törzstenyészet is egyben, ahol a Mangalica Tenyésztők Országos Egyesülete felügyeli a génállomány megtartását. Az állatok törzskönyvvel rendelkeznek. A szabad tartás feltételeit 6,5 hektár élőhely biztosítja a számukra, ami ideális nomád életük zavartalanságához. A mangalicák a szabad tartás miatt lassabban fejlődnek az ólban nevelt intenzív tartású disznókhoz képest, körülbelül két év alatt érik el a 120-150 kg közötti súlyt. A rengeteg mozgás és a szabad tartást kiváló, páratlan húsminőséggel hálálják meg. Portánkon igény szerint időszakosan kapható mangalica hús, zsír és füstölt áru. A farmlátogatáshoz vagy a mangalica termékek rendeléséhez kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

Interaktív tökmagolaj olajütés programra hívjuk és várjuk az Őrségben, Batha-Porta gasztroudvarunkban. Ne csak nézze, hanem élje is át az olajütést, ami hagyományos módon kézi eszközökkel és kézi erővel történik, úgy ahogy öreganyáink is készítették. Szalafőn, több, mint 70 éves múltra tekint vissza a tökmagolaj készítés, mely a mai napig a hagyományos, eredeti eljárás és mértékegységek szerint megy végbe, úgy, ahogy azt a szüleinktől, nagyszüleinktől tanultuk, még gyermekkorunkban.

Kiemelt ajánlat

A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.

Kiemelt ajánlat

A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.

Kiemelt ajánlat

A pálinkafőzde 2002-ben családi vállalkozás keretein belül – bérfőző üzemként – kezdte működését Vas megyében a Celldömölktől 8 km-re fekvő Vönöck községben. Szakmai tapasztalatainknak, a megbízható technológiának, a kitartó tisztességes munkának köszönhetően bérfőzetőink köre folyamatosan bővült. Az évek során végbement bővítés, fejlesztés által további főzőrendszerekkel növeltük üzemünk kapacitását, megtartva a kisüsti technológiát.

Kiemelt ajánlat

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.

Kiemelt ajánlat

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.

Kiemelt ajánlat

Vas megye vulkanikus kőzetű Ság-hegyének lábánál, Kemenesalja lankás dombjain, vönöcki gyümölcsösömben termesztett egészséges, nap érlelte, zamatos gyümölcsökből előállított Buti Pálinkáimat ajánlom minden kedves vásárlóm számára. A választékban a klasszikus pálinkák mellett megtalálhatók különleges pálinkák is, és rendelhető mellettük szőlőpálinka is.

Kiemelt ajánlat

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények