Etyek vibráló hangulata minden évszakban, borok, dallamok, ízek, illatok, ez Etyek. A Gasztrosétány szolgáltatói hétvégenként állandó rendszerességgel kínálják termékeiket a pincészetek, a borokon, házi sajton, vajon, süteményen, csokoládén és sonkán keresztül a meleg ételekig.

Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.
Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.

Örömmel jelentjük, hogy 2025. november 30-án megrendezésre kerül az Adventi Borszalon hetedik alkalommal is! A rendezvény színvonala változatlan, sőt, az előzetes visszajelzések alapján idén még több külföldi kiállítóra is számíthatunk. A helyszín továbbra is a Pécsi Vásárcsarnok, ahol advent első vasárnap délutánján várjuk mindazokat, akik érdeklődnek a borok és a gasztronómia világa iránt.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.