Debreceni Bor- és Jazznapok 2022

Debreceni Bor- és Jazznapok 2022

Jegyvásárlás
Kiemelt ajánlat
2022. augusztus 4 - 7.

2022. augusztus 4. és 7. között a legkiválóbb hazai jazz zenészek nívós koncertjei mellett a legizgalmasabb magyar borokat kóstolhatják meg az esemény látogatói a Nagyerdei Park nyújtotta hangulatos, zöld környezetében, a Békás-tó partján. A program ideje alatt három színpadon közel 40 koncert gondoskodik a fergeteges hangulatról. A kísérletező kedvű érdeklődők 65 hazai borászat legkülönlegesebb borait áll lehetőségében megízlelni, míg a fesztivál számos standján remek ételekkel, illetve a hazai termelők kézműves, háztáji sajtjaival találkozhatnak.

Debreceni Bor- és Jazznapok

2022. augusztus 4-7.

A Debreceni Bor- és Jazznapok Magyarország legrégebben létező jazzfesztiválja, melyet – a 2020-as év kivételével - 1972 óta minden évben megrendeztek. Idén augusztus 4. és 7. között várják az ország minden tájáról érkező borbarátokat és jazzkedvelőket a Nagyerdei Park zöldjébe, a Békás-tó partjára.

Idén hazánk mind a 6 borrégiója és mind a 22 borvidéke bemutatkozik a 65 borászaton keresztül - így többek között a bükki, a soproni, a kunsági, az etyeki, a csopaki, a szekszárdi, a badacsonyi, a tokaji, a villányi és a mátrai pincészetek is górcső alá kerülhetnek.

4 nap

Mind a négy nap a kóstolók bűvöletében zajlik, hiszen a kulturált szórakozással és a gasztronómiai izgalmakkal teljes eseményen minden koccintás alkalmával másik nedűt lehet ízlelni, melyet pincészetek hosszú sora tesz lehetővé:  Birkás Borház & Bistró, Bock Pince, Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, Dubicz Borászat & Szőlőbirtok, Dula Pincészet, Dúzsi Tamás Borászat Szekszárd, Epermester Pincészet, Figula Pincészet, Frittmann Borászat, Garamvári Szőlőbirtok, Gere Tamás & Zsolt Pincészete, Grand Tokaj, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok, Haraszthy Pincészet, Holdvölgye Pince, Koch Borászat, Konyári Pincészet, Kővágó Pince, Lajos-Király Manufaktúra, Laposa Birtok, Maison aux Pois, Mészáros Pincészet, Nyakas Pince, Pajzos Tokaj, Pannonhalmi Főapátság Pincészete, Paulus Molnár Borház, Petrény Winery, Royal Tokaji, Sápi Gyümölcsborok, Sike Borászat, Sümegi Ákos Pincészete, „Teleki” Csányi Pincészet, Tokaj-Hétszőlő, Tokaj-Oremus, Tringa Borpince, Varga Pincészet.

A pincészetek között kiemelendőek azok a naturális borászatok, melyek kis termőterületen, fokozott odafigyeléssel ápolják szőlőiket, és hagyományos eljárással készítik, tölgyfahordókban érlelik boraikat. A borok ezekben az esetekben – kevés túlzással - úgy kerülnek palackba, ahogyan azokat a természet megteremtette. A Csobánci Bormanufaktúra, a Hajdu Roland Pincészet, a Heit Pince, a Kecze & Hady Kézműves Pincészet és a Sándor Zsolt Organikus Szőlőbirtok és Pincészet kioszkjaiban lehetséges kóstolni e borokat.

Debrecen egykori szőlőskertje, Érmellék és Bihardiószeg három borát ismerhetik meg azok, akik kíváncsiak az egyik legősibb, de újra felfedezett és ismét trendi szőlőfajtára, a bakatorra.

Város bora

Debrecen szakavatott kóstolói idén is megválasztották a város borait, amit azoknak is ajánlunk, akik szeretnek a biztos tudáson és tapasztalatokon nyugvó válogatásokra támaszkodni: a Molnár És Fiai Zöldveltelini Brut Fehér Pezsgő, 2018., a Koch Borászat, Koch Hajós-Bajai Chardonnay, 2020., a Szentpéteri Borpince, Néró Rosé válogatás, 2021., a Hárs Családi Biopincészet, Cabernet Franc, 2019., a Thummerer Pincészet, Egri Chardonnay battonage, 2019., a Takler Borbirtok, Primarius Syrah, 2018., a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok és Kastélyszálló, Tokaji Aszú 6 puttonyos, 2017. kóstolható a VisitDebrecen által.

További érdekesség a kiállítók eredményeiből, hogy szakmai társai a néhai Thummerer Vilmost választották 2022-ben a Borászok Borászának, mely a Kárpát-medence egyik legelismertebb kitüntetése; az Év Bortermelője díjat Nyúlné dr. Pühra Beáta birtokolja, aki a Nyakas Pincészet főborásza; továbbá a Dúzsi Pince Görögszó nevet viselő 2011-es bora 2015-ben bekerült a világ legjobb vörösborai közé.

Borterasz

A Debrecenben debütált Borterasz is megjelenik borkínálatával és válogatásaival, melyekhez további élmény gyanánt, a belvárosi étterem a Nagyerdőn is megvalósítja elegáns enteriőrjét és designját, ezért kuriózum fesztiválhelyszínnek ígérkezik a zöld lombok alatt.

Újdonságként érkezik az Ice Tropez, mely egy külföldön már nagyon sikeres borkoktél: könnyed, finom fehér őszibarackot, friss bort, finom pezsgőt és csipetnyi mediterrán életérzést zártak a palackba.

2022 a champagne éve, ezért nem maradhatnak el a buborékos italok: a legjobb Törley pezsgőkkel, spanyol habzóborral, azaz a Cavával vagy olasz prosecco-val koccinthatnak a vendégek a nyári ég alatt.

A Debreceni Bor- és Jazznapok területe 5 különféle hangulatú egységre oszlik. Találkozhatnak a látogatók a Piazza-n vagy a Chill részen, a közös bennük az, hogy minden területen minden borvidék megtalálható, így nem kell messzire menni, ha valaki az egész országon átívelő ízelítőt szeretne kapni.

A borok és a zene kísérőprogramjaként számítani lehet vezetett borkóstolókra is, ahol gondos, megfontolt válogatáson összeállított borsort kóstolhatnak meg a jelentkezők - szakavatott iránymutatás mellett.

Jazz és bor

A jazz és a bor tökéletes párosítás, hiszen az árnyas lombok alatt kortyolgatni, kóstolgatni számtalan ízt, miközben lágy vagy éppen füstös jazz szól, megismételhetetlen élményt nyújt.  A Debreceni Bor- és Jazznapok azért különleges, és abban tér el az ország hasonló tematikájú eseményeitől, hogy a három zenei színpad felvonultatja a hazai, jazz műfajban alkotó zenészek és zenekarok élvonalát: fiatal, kísérletező jazzisták és tapasztalt, ismert jazzmesterek közel 40 formációval érkeznek a színpadokra. 

Legyen akár klasszikus jazz, vokális jazz, fúziós jazz, mainstream jazz, jazzrock, világzenével átitatott jazz vagy a folk és jazz találkozása… a népszerű hagyományos sztenderdek mellett dinamikus improvizációk és fülbemászó dallamok felelnek a garantált koncertélményekért, és azért, hogy élményt leljen a koncertekben a hallgatóság.

Az idei év mottója az „Ez ütős lesz!”, mely egyszerre utal arra a nagyszerű zenei felhozatalra, és egyszerre jelenik meg benne az idei év tematikájára, az ütőhangszerek világára. Négy dobos felel a tematikáért: Szumper Ádám Ákos a Fusion Artist in Residence Jr., Richter Ambrus a klasszikus Artist in Residence Jr., Szendőfi Péter a Fusion és Baló István a klasszikus jazzt képviseli a fesztiválon Artist in Residence-ként.

Sztárok

A Debreceni Bor- és Jazznapok egyik sztárfellépője minden bizonnyal Baló István, akinek rendkívül izgalmas koncerteket köszönhetünk majd. A számos hazai zenekarból ismert zenész saját és társai zenei elképzeléseinek megvalósítására 2015-ben alapította a Baló Projekt zenekart, mely most egy rendhagyó akusztikus koncerttel érkezik a fesztiválra. További formációkat is meghallgathat a közönség Baló Istvánnal, hiszen a W69, a Jimi Hendrix Underground Experience és a Nigun is színpadra lép. A hangzásban egymástól eltérő megjelenések jellemzője, hogy a laza szerkezetű szerzeményeket a zenei stílusokban, eszközökben nem válogatva, a rend szabadságát biztosítva az előadóknak, erőteljes belső energiákkal szólaltatják meg. A W69 és a Jimi Hendrix Underground Experience a híres woodstock-i fesztivál zenéjét és hangulatát a jazz, a blues, és a rock határán improvizálva, modern felfogásban teremtik újjá.

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Sokrétű zenei tevékenysége mellett szerkesztő-műsorvezető, kritikai rovatvezető. A fesztiválon a Pege Aladár Jazz Bőgőverseny győztesével Jónás Gézával, és három, kivételes tehetségű dobossal ad koncertet. Majd a Gáspár Károly Trióval saját kompozíciókat és jazz standard-eket tartanak műsoron. Zenéjükre jellemző, hogy friss és előremutató, romantikus és esztetizáló, ugyanakkor tiszteletben tartja a mainstream jazz hagyományait.

A Balázs Elemér Group hazánk egyik legnépszerűbb, Európában és Amerikában is rendszeresen turnézó jazzegyüttese. A zenekartagok hangszerük legnagyobb mesterei közé tartoznak, virtuozitásuk soha nem lesz öncélú, nem feledkeznek meg a dallamokról és az érzelmekről sem.

A Karosi Júlia Quartet főként az énekesnő saját szerzeményeit és átiratait játssza. Stílusukat a kísérletezés, a műfaj határainak merész feszegetése jellemzi, egy kifinomult, intim hangzásba burkolva. A zenekar tagjai a hazai jazz-élet fiatal és közép generációjának legkiválóbb előadói: Oláh Krisztián a zongoránál, Bögöthy Ádám a nagybőgőnél, és Varga Bendegúz a doboknál.

A Mordent Quintet a jazz formabontóbb, kreatívabb megnyilvánulást igényló régióiban kalandozott, kiemelt szerepet szánva a szólisztikus játékmódnak. A Raboczki Balázs szaxofonos, Richter Ambrus dobos és Miskolczi Márk bőgős alkotta csapathoz második fúvós szólistaként Táborszky Bence trombitás, majd Jónás Rezső zongorista csatlakozott. Koncertjeiken minél több oldalról és minél frissebb módon próbálják meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolnak, és melyben egyszerre fejezik ki a múlt és a jelen zenéje iránt érzett tiszteletüket.

A szombaton játszó Vibe a fiatalok és az örök fiatalok jazzkedvencévé válhat. A zenekar egyik célkitűzése, hogy az instrumentális zenét közérthetően és élvezhető formában tárja a közönség elé. Jelenleg a budapesti belváros forgatagában, forgalmas klubokban, mint például Budapest Jazz Club, Lámpás, Ellátókert játszanak főként; ezért örömmel mutatja be őket a Debreceni Bor- és Jazznapok az itteni közönség számára.

A vasárnapi nap abszolút kedvence, a debreceni jazzkedvelők szívének közepe, a Debrecen Dixieland Jazz Band. A zenekar már 38 éve töretlen lelkesedéssel működik. Megalakulása óta számos hazai és külföldi meghívást kapott, több mint 1.200 koncertet adott Európa csaknem összes országában és több alkalommal a jazz őshazájában, New Orleans-ben is nagy sikert aratott. Repertoárjában a dixieland örökzöldek saját feldolgozásai mellett klezmer, gospel és swing számok is szerepelnek. Ez alkalommal Gyárfás István „Gyafi” legendás jazzgitárossal lépnek színpadra.

Család

A fesztivált nappal a zöld erdő öleli körbe, éjjel pedig Az Alice Csodaországban színes, lombos fáit megidéző fények és sokezernyi izzó világítja meg a terepet, mialatt a tavon óriási vízi liliomok úsznak. A területen árnyas, lombokkal ölelt gyereksarokban várják a kicsiket a szakképzett pedagógusok megannyi játékkal, sőt a nagyobbakat mini golffal kecsegteti a helyszín – mialatt a szülők, nagyszülők kikapcsolódnak.

Gasztronómia

A gasztronómiai kínálatot az ételek teszik teljessé. A borok mellé a fenséges Nárcisz és a Gyugos sajtműhelyek nyújtotta házisajtok kínálkoznak a legjobb választásnak. Terítéken találhatóak a hagyományos konyha finomságai – többek között vasalt krumplilángos, lepcsánka, rétes és kürtőskalács -, melyek mellett food truck-ok sora kínálja a street food színe-javát: az IKON debreceni párosa, a Szomszéd Bistro kemencés pizzája és pulled pork szendvicse, a Borterasz fogásai vagy a Barabás és a Pálma Éttermek gasztrokínálatai mind jó választásnak bizonyulhatnak az éhes vendégek számára.

Az Üvegbe Zárt Hajdúbagos jóvoltából a természet adta gyümölcsöket sétálótálakban veheti magához az érdeklődő. A kioszk különlegessége az, hogy saját kertjükben termelt gyümölcsöket tálalnak, melyek között régi magyar fajták is megtalálhatóak. A következő unikális fajtákkal dolgoznak: húsvéti rozmaring és ponyik alma, szürke óriás körte, feketicsi meggy.

A karakteres presszóról a Zádor Kávé debreceni kávépörkölő gondoskodik. Az édes finomságok kedvelőinek hűs fagylaltokkal és jégkásával szolgál a fesztivál, továbbá bor és szőlő ihlette süteményekkel érkezik a Cake My Day.

Nyitvatartás

A fesztivál mindennap 15:00 órakor nyitja meg kapuit.

Csütörtökön éjfélig, pénteken és szombaton hajnal 02:30 óráig, vasárnap 22:00 óráig várja a vendégeket.

Jegyek

Az early bird bérlet 5.900 Ft-os jegyáron érhető el – melyhez ajándék borospohártartókat kínálunk - július 15-éig, ezután 7.500 Ft-ért vásárolható meg.

A napi jegyek, csütörtökön és vasárnap 2.500 Ft-ért, míg pénteken és szombaton 3.200 Ft-ért válthatóak meg.

Az elegáns kóstolópohár 1.000 Ft-os áron szerezhető be, mely sérülésmentesen visszaválható.


2022.08.04. - 2022.08.07.
További ajánlataink

2022.07.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
RetroTorony
2022.07.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Éjszakai fürdőzés az Aquaticum Strandon
2022.07.09. - 2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Aqua Manó Party és Aqua Fitness az Aquaticum Strandon
2022.07.09. - 2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Csillámos testfestés és kézműves foglalkozás az Aquaticum Strandon
2022.07.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.07.11. - 2022.07.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.14. Jazz fesztiválok 2022
Jazz Fiesta Balatongyörök
2022.07.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Ponyvaregény (eng)
2022.07.18. - 2022.07.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - első nap
2022.07.20. - 2022.07.24. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022
2022.07.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - második nap
2022.07.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - harlmadik nap
2022.07.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Campus Fesztivál 2022 - negyedik nap
2022.07.25. - 2022.07.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.07.29. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Vissza a jövőbe (hun)
2022.07.31. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.01. - 2022.08.05. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.08.01. - 2022.08.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Ünnepi Játékok
2022.08.02. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Székely-est határok nélkül
2022.08.04. - 2022.08.06. Jazz fesztiválok 2022
Paloznaki Jazz Piknik 2022
2022.08.04. - 2022.08.07. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Bor- és Jazznapok
2022.08.08. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Tolcsvay-Müller-Müller: Mária evangéliuma
2022.08.08. - 2022.08.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Gokart tábor - Bentalvós tábor Erdőspusztán
2022.08.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Magyarok Hollywoodban
2022.08.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kerek világ - Rost Andrea születésnapi gálakoncert
2022.08.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
7Oszvald Marika
2022.08.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Harcosok klubja (eng)
2022.08.13. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
“Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy.” - 140 éve Kodállyal
2022.08.14. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.08.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
A Klasszikusok Éjszakája bemutatja: Ramón Vargas és a Kodály Filharmonikusok koncertje
2022.08.15. - 2022.08.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Virágkarnevál
2022.08.15. - 2022.08.21. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Nagyerdei Sörkert
2022.08.16. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Jurassic Park (hun)
2022.08.17. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Belvárosi Kertmozi: Mamma Mia (hun)
2022.08.17. - 2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Farmer Expo - Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debrecen Nemzetközi Repülőtér és Wizz Air lelátó - Őszirózsa köz
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Nagy Lajos király téri lelátó
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - AKSD lelátó - Honvéd Utca
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Richter Gedeon lelátó - Füredi út
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Schaeffler lelátó - Rózsa utca
2022.08.20. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Debreceni Virágkarnevál - Kölcsey Központ
2022.08.28. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
KORDA György & PIXA / ALLIN Házibuli a Toronyban!
2022.09.10. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Danny Blue Show
2022.09.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.09.25. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.03. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Zorán Turné 2022
2022.10.09. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.15. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Modern Talking - Thomas Anders és a Neoton Família sztárjai
2022.10.22. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
SZEMFÉNYVESZTÉS - Debrecen
2022.10.23. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.10.30. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Varnus Xaver orgonahangversenye
2022.11.12. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
HAIR - Pannon Várszínház
2022.11.13. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.11.18. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
The Original Golden Voices of Gospel
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Charlie 75 koncert
2022.11.27. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
2022.12.02. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Kormos Anett Stand-up comedy
2022.12.11. Debreceni programok 2022. Fesztiválok, rendezvények, események
Régiségvásár
Találatok száma: 32

Hotel Lycium****

Hotel Lycium****

A Hotel Lycium**** Debrecen igazi belvárosi szálloda, amely a Kölcsey Központ épületegyüttesében található Debrecen főtere és a Református Nagytemplom szomszédságában. A város kiemelt múzeumai, a főtéri korzó, a hangulatos belvárosi teraszok szállodánktól karnyújtásnyira helyezkednek el. Bővebben

Kiemelt partner

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Debrecentől alig 6 kilométerre, vadregényes fenyőerdő közepén, festői szépségű természeti környezetben fekszik. A club hotel és annak környezete a passzív és az aktív pihenésre egyaránt alkalmas. A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig ... Bővebben

Kiemelt partner

Amulett Panzió

Amulett Panzió

Vendégházunk Debrecen óvárosában a Lovarda, a Főnix Csarnok és a Debreceni Sportuszoda közelében található. Bővebben


Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Aquaticum Debrecen Termál- és Wellness Hotel****

Felejthetetlen élmények kicsiknek és nagyoknak! Nagyvárosi, de mégis zöldövezeti - Az Aquaticum Hotel az ország első természetvédelmi területén, Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében helyezkedik el. A komplexumban egyszerre élvezheti a vendégünk egy erdei szálloda pihentető nyugalmát és egy városi ... Bővebben


Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló Debrecen

Debrecen zöldövezetében, a Nagyerdő szívében a Debreceni Klinika területén található az Auguszta Apartman Hotel és Diákszálló. A Debreceni Egyetem Orvos Egészségtudományi Centruma és a Hunép Universal között létrejött szerződés értelmében a komplexum a külföldi orvostanhallgatók hosszú távú ... Bővebben


Blue Dreams Panzió Debrecen

Blue Dreams Panzió Debrecen

Családias hangulatú panziónkat 2002. augusztus 16.-án nyitottuk. Jelenleg 7 szobával várjuk vendégeinket, Debrecen kervárosi részén a centrumtól és a Nagyerdőtől 20 percre gyalogosan és kb. 5 percre autóval. A panzió tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Bővebben


Boglárka Vendégház Debrecen

Boglárka Vendégház Debrecen

Vendégházunk Debrecen kertvárosi részében, a Homokkertben található csöndes, családias környezetben, ahonnan a belváros 15 perc sétával elérhető. A ház 2001-ben épült és 2009 óta működik vendégházként. Felújítva, megszépülve várjuk kedves vendégeinket. Két szoba, fürdőszoba és jól felszerelt étkezős konyha áll ... Bővebben


Centrum Hotel*** Debrecen

Centrum Hotel*** Debrecen

A Centrum Hotel Debrecen *** Superior 65 szobás szálloda, ami Debrecen óvárosának központjában várja kedves vendégeit, a Református Nagytemplom és a Kulturális rendezvények színhelyéül szolgáló Főtértől mindössze 50 méterre, nem messze Debrecen legfontosabb nevezetességeitől, irodáitól és ... Bővebben


Centrum Panzió Debrecen

Centrum Panzió Debrecen

A három csillagos minősítést elnyert Centrum Panzió Debrecen belvárosában - csendes, családias, szabadtéri gyerekjátszóteres, parkosított környezetben, a Nagytemplomtól 500 méterre található. Bővebben


Debreceni Egyetem Kollégiumai

Debreceni Egyetem Kollégiumai

A Debreceni Egyetem jelenleg 4.983 kollégiumi férőhellyel rendelkezik, amelyből 922 Magyarország egyik legkorszerűbb diákotthonában, a Campus Hotelban található. További 1.700 férőhelyet az elmúlt öt évben újítottak fel, illetve 600 férőhely tíz éven belül épült, jó állapotban lévő épületekben ... Bővebben


1 2 3 4   


Találatok száma: 37

Átrium Étterem

Átrium Étterem

Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel ... Bővebben

Kiemelt partner

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem Debrecen

Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a`la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a hagyományos, magyaros ízek dominálnak, de a kínálatban szép számban megtalálhatóak az európai konyha remekei is. A palettánkon szereplő ételeket az esetek túlnyomó többségében a szálloda tanyáján ... Bővebben

Kiemelt partner

Agrár Étterem Debrecen

Agrár Étterem Debrecen

A DE AGTC Böszörményi úti Campus területén található a felújított Agrár Étterem. 600 adagos konyha, 250 férőhelyes éttermet üzemel 650 m2-en. A terem körben üveges, természetes megvilágítású és saját terasszal rendelkezik. Bővebben


Belga Étterem Debrecen

Belga Étterem Debrecen

A Belga jelenleg a debreceni társasági élet egyik fő központja. Nyáron a belső kerthelyiség, az itt található látványkonyha és játszótér, illetve a Piac utcai korzóra kihelyezett, élőzenés rész jelenti legfőbb vonzerejét. Bővebben


Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Creppy PalacsintaBistro Debrecen

Debrecenben nyílt meg a Creppy PalacsintaHáz első franchise étterme. A Creppy PalacsintaBistro Debrecen elkápráztatja Debrecent a Creppy palacsinta csodáival, elhozza a cívisvárosba az egyedülálló Creppy élményt. A bisztróban 40 féle palacsintát kínálnak. A Creppy nem csupán egy kiváló étterem, nem egy remek ... Bővebben


Don Pedró Pizzéria Debrecen

Don Pedró Pizzéria Debrecen

A Don Pedro Pizzéria kis csapata minden nap arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljon ki Téged, hogy minden egyes alkalommal, akár rendelsz tőlünk, akár bejösz hozzánk, tökéletesen elégedett legyél. Bővebben


Gilbert Pizzéria Debrecen

Gilbert Pizzéria Debrecen

Családias hangulatú éttermünket 1991-ben nyitottuk a Kálvin téren, a belváros szívében, mely Debrecen első olyan látványkonyhás pizzériája volt, ahol a helyszínen készítették el a pizza tésztát. A névadó egy bizonyos Gilbert Lupher (szül. 1946 május 30. Colmar, Franciaország) volt, aki nemcsak festőként volt ... Bővebben


Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

Govinda Vegetáriánus Étterem Debrecen

A GOVINDA éttermek világszerte híresek konyhájukról, és egyedülállóan barátságos hangulatukról. Bárhol térjen is be egy Govinda Étterembe, biztos lehet benne, hogy tökéletes tiszta vegetáriánus - húst, halat, tojást nem tartalmazó - ételféleségeket ízlelhet meg. GOVINDA egy név, mely arra a személyre ... Bővebben


IKON Restaurant

IKON Restaurant

Az Ikonnal egy olyan vidéki éttermet álmodtunk meg, ahol bár az ételsor magyaros alapanyagokra épül, mégis sikerül belecsempésznünk egy kis fine bistro stílus. Fontosnak tartjuk, hogy olyan hely legyünk, ahol az ételt nem kell elmagyarázni, de a vendég mégis az első pillanattól a távozásig maradandó ... Bővebben


Incognito Club

Incognito Club

Az Incognito Club egy igazi kultúrkocsma Debrecen óvárosának a szívében. Családias hangulatú hely, amely a kezdetektől igényes arra, hogy milyen zenével várja vendégeit. Az eltelt több mint egy évtizedben fő hangsúlyt a minőségi, élő zenei koncertek kapták. Elsősorban a jazz és a blues, valamint ezek ... Bővebben


1 2 3 4   


A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Lap tetejére
Ár: 2 500 Ft -tól 5 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok


Jegyet online? Gyorsan és egyszerűen!
Ár: 2 500 Ft -tól 5 900 Ft -ig Online jegyvásárlás
Pontos cím, geokód, térkép
4032 Debrecen , Nagyerdő, Békás-tó
A PROGRAMGAZDA AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA!
Pontatlanságot talált? Itt jelezze nekünk!

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG

Debrecen TOP szállás