
Ünnepeljük együtt immár negyedik alkalommal a Nyakas-hegyi Borút Egyesület pincészeteinek éves munkáját és kóstoljuk meg boraikat egy igazán különleges helyszínen a Szuszogó pincesoron 2025. november 8-án. Több mint 10 pince nyit ki és ad helyet a Nyakas-hegyi borászoknak hogy bemutathassák boraikat. Gyere el te is is és kóstold meg a helyben készült új borokat, óborokat és a pezsgős különlegességeket! Borok mellett üstben készült székelykáposzta és igazi különlegességként ludaskása ajánlatunk segít tovább a kóstolásban! Természetesen a zenei program sem maradhat el!
Ünnepeljük együtt immár negyedik alkalommal a Nyakas-hegyi Borút Egyesület pincészeteinek éves munkáját és kóstoljuk meg boraikat egy igazán különleges helyszínen a Szuszogó pincesoron 2025. november 8-án. Több mint 10 pince nyit ki és ad helyet a Nyakas-hegyi borászoknak hogy bemutathassák boraikat. Gyere el te is is és kóstold meg a helyben készült új borokat, óborokat és a pezsgős különlegességeket! Borok mellett üstben készült székelykáposzta és igazi különlegességként ludaskása ajánlatunk segít tovább a kóstolásban! Természetesen a zenei program sem maradhat el!

Ünnepeljük együtt immár negyedik alkalommal a Nyakas-hegyi Borút Egyesület pincészeteinek éves munkáját és kóstoljuk meg boraikat egy igazán különleges helyszínen a Szuszogó pincesoron 2025. november 8-án. Több mint 10 pince nyit ki és ad helyet a Nyakas-hegyi borászoknak hogy bemutathassák boraikat. Gyere el te is is és kóstold meg a helyben készült új borokat, óborokat és a pezsgős különlegességeket! Borok mellett üstben készült székelykáposzta és igazi különlegességként ludaskása ajánlatunk segít tovább a kóstolásban! Természetesen a zenei program sem maradhat el!

Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

Bortúra a Tóti-hegy körül
Bortúra programajánló. Magyarország borvidékein a kisebb-nagyobb pincék rendszeresen szerveznek borkóstolóval, gasztronómiai programokkal egybekötött túrákat, ahol bemutatkozhatnak, pincéiket, bortermő helyeiket, boraikat bemutathatják, az érdeklődőkkel kötetlenül beszélgethetnek. Gasztrokulturális kikapcsolódás finom borokkal, musttal, murcival.

A Soproni borvidék finom borokkal, színes programokkal, gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket. A hűség városának bora az egyik legkiválóbb az országban, a borvidék az Alpokalján, a Soproni-hegységben és a Fertő-tó déli és nyugati szegélyén terül el. A Soproni borvidék egész évben bor- és gasztronómiai programokkal, nyitott pincékkel, rendezvényekkel, fesztiválokkal várja a borok szerelmeseit,
A Soproni borvidék finom borokkal, színes programokkal, gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket. A hűség városának bora az egyik legkiválóbb az országban, a borvidék az Alpokalján, a Soproni-hegységben és a Fertő-tó déli és nyugati szegélyén terül el. A Soproni borvidék egész évben bor- és gasztronómiai programokkal, nyitott pincékkel, rendezvényekkel, fesztiválokkal várja a borok szerelmeseit,

A Soproni borvidék finom borokkal, színes programokkal, gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket. A hűség városának bora az egyik legkiválóbb az országban, a borvidék az Alpokalján, a Soproni-hegységben és a Fertő-tó déli és nyugati szegélyén terül el. A Soproni borvidék egész évben bor- és gasztronómiai programokkal, nyitott pincékkel, rendezvényekkel, fesztiválokkal várja a borok szerelmeseit,
Etyek vibráló hangulata minden évszakban, borok, dallamok, ízek, illatok, ez Etyek. A Gasztrosétány szolgáltatói hétvégenként állandó rendszerességgel kínálják termékeiket a pincészetek, a borokon, házi sajton, vajon, süteményen, csokoládén és sonkán keresztül a meleg ételekig.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.