
A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.
A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.

A rendhagyó évek után idén újra a megszokott időpontban, 2026. február 26-án várunk a Furmint éves ünnepén! A helyszín idén is a varázslatosan szép Budai Vigadó, azaz a Hagyományok Háza. Találkozzunk a 16. Furmint Február Nagykóstolón! A fajta kedvelői több mint 200 bor közül választhatják ki kedvenceiket, és a rendezvényen találkozhatnak a borászokkal is, akik nagy örömmel mesélnek a fajtához fűződő élményeikről, szakmai kihívásairól, sikereikről.

Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!
Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!

Az Újbor és Sajtfesztivál 2026. február 28-án immár 22 éve hozza el a borkedvelők és gasztronómia szerelmesei számára a legkiválóbb újborokat és kézműves sajtokat. Ez az ikonikus esemény a helyi termelők és a tradicionális ízek ünnepe, amely minden évben egyedi élményt kínál látogatóinak. Fesztiválunk nemcsak a gasztronómiai különlegességeket helyezi középpontba, hanem barátságos hangulattal vár mindenkit. Az évek során közösségformáló eseménnyé vált, amelyet a Kárpát-medence minden tájáról érkezők is örömmel látogatnak. Idén is szeretettel várunk mindenkit, hogy együtt koccintsunk az új évjáratra és élvezzük a sajtok ízvilágát! Egy belépő áráért megkóstolhatók a 2024-es évjárat legjobb borai!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat

Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

Adventi koszorú workshop + korlátlan pezsgő fogyasztás
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.

A Fügefeszt szervezői szerint nem szezon van, hanem szezonok, a Balaton pedig egész évben tartogat olyan izgalmakat, amiért érdemes a tó partján kikötni. 2026 őszén harmadszor jelentkezik a különleges, közvetlen Balaton parti helyszínen megrendezett Fügefeszt, ami bár az ilyenkor mindenhol fellelhető zamatos fügét nevezte ki házigazdának, valójában sokkal többről szól: Vincze Péter és csapata újra szeretné bemutatni a régió kulturális és gasztronómiai fejlődését, és kinyitva a meghívottak körét, olyan hazai vendéglátóhelyeket is, akik hasonló értékeket képviselnek.
A Fügefeszt szervezői szerint nem szezon van, hanem szezonok, a Balaton pedig egész évben tartogat olyan izgalmakat, amiért érdemes a tó partján kikötni. 2026 őszén harmadszor jelentkezik a különleges, közvetlen Balaton parti helyszínen megrendezett Fügefeszt, ami bár az ilyenkor mindenhol fellelhető zamatos fügét nevezte ki házigazdának, valójában sokkal többről szól: Vincze Péter és csapata újra szeretné bemutatni a régió kulturális és gasztronómiai fejlődését, és kinyitva a meghívottak körét, olyan hazai vendéglátóhelyeket is, akik hasonló értékeket képviselnek.

A Fügefeszt szervezői szerint nem szezon van, hanem szezonok, a Balaton pedig egész évben tartogat olyan izgalmakat, amiért érdemes a tó partján kikötni. 2026 őszén harmadszor jelentkezik a különleges, közvetlen Balaton parti helyszínen megrendezett Fügefeszt, ami bár az ilyenkor mindenhol fellelhető zamatos fügét nevezte ki házigazdának, valójában sokkal többről szól: Vincze Péter és csapata újra szeretné bemutatni a régió kulturális és gasztronómiai fejlődését, és kinyitva a meghívottak körét, olyan hazai vendéglátóhelyeket is, akik hasonló értékeket képviselnek.