Turizmus Program

Libabőr Fesztivál

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Borozó

Népszerűség

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.

A hagyományos tűzhellyel felszerelt Heinemann Pince Etyeken előre megbeszélt időpontban borkóstolóval várja a látogatókat.

A hagyományos tűzhellyel felszerelt Heinemann Pince Etyeken előre megbeszélt időpontban borkóstolóval várja a látogatókat.

A hagyományos tűzhellyel felszerelt Heinemann Pince Etyeken előre megbeszélt időpontban borkóstolóval várja a látogatókat.

Családunk 1988 óta foglalkozik szőlészettel, és borászattal. 2000-ben alakítottuk meg társas vállalkozásunkat. Rendszeresen részt veszünk a bortúrákban, borturizmusban.

Családunk 1988 óta foglalkozik szőlészettel, és borászattal. 2000-ben alakítottuk meg társas vállalkozásunkat. Rendszeresen részt veszünk a bortúrákban, borturizmusban.

Családunk 1988 óta foglalkozik szőlészettel, és borászattal. 2000-ben alakítottuk meg társas vállalkozásunkat. Rendszeresen részt veszünk a bortúrákban, borturizmusban.

A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.

A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.

A Henye Borászat épületében található Henye Borbár & Rendezvényhelyszín egész évben várja minden kedves vendégét. A teraszról tokaj-hegyaljai dűlőkben, a Tokaj-hegyben gyönyörködhetünk, de jó idő esetén egészen Sárospatakig ellátunk. A Borbár elhelyezkedésének és méretének köszönhetően kiváló helyszín borkóstolók, borvacsorák,csapatépítők, esküvők, konferenciák megtartására.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A birtok az Etyek-Budai borvidék egyik legdinamikusabban fejlődő kézműves családi borászata. A borászat és egyben a borvidék vezető fajtái a sauvignon blanc, a chardonnay és a pinot noir. Ezek mellett királylánykával és zöldveltelinivel foglalkoznak. Az utóbbi években az egyedi stílusú boraik mellett népszerűek a párlataik, az újonnan készülő kézműves pezsgők, valamint az úttörő gasztronómiai műhely is.

A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.

A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.

A Herold Pince a Pannonhalmi borvidék legfiatalabb borászata. A Herold pince az apátság lábánál, a Gesztenyés-horogban található, a régi-új apátsági pincék közvetlen szomszédságában. A pince kb. 800 éves múltra tekint vissza, a bencések dézsmapinceként használták. A család 2010-ben vásárolta meg a pincét, mely akkor már évek óta kihasználatlanul állt. A kézzel vájt lösz és homokkő pince egy keresztmetszet bővítés után közel 100.000 db slittertégla gondos egymásra rakásával került kialakításra, így nyerte el 2014-ben végleges formáját. Az állandó 13 fok körüli hőmérséklet - megfelelő klímával párosulva – kiváló helynek bizonyul a reduktív eljárással készülő bornak, melyet aztán a legmodernebb technológiával felszerelt rozsdamentes acéltartályokban tárolnak. A szőlő minőségétől függően néhány tétel fahordós érlelésével is foglalkoznak.

A Hetényi Pincészet 1992-ben alapult, szálló vendégeket az év bármely szakában fogadunk, esküvőket, rendezvényeket, baráti és családi összejöveteleket is bonyolítunk.

A Hetényi Pincészet 1992-ben alapult, szálló vendégeket az év bármely szakában fogadunk, esküvőket, rendezvényeket, baráti és családi összejöveteleket is bonyolítunk.

A Hetényi Pincészet 1992-ben alapult, szálló vendégeket az év bármely szakában fogadunk, esküvőket, rendezvényeket, baráti és családi összejöveteleket is bonyolítunk.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

A bor a szenvedélyünk és a hivatásunk, a minőség pedig a legfőbb alapelvünk. E hitvallás alapján kísérjük végig a szőlőt, amíg az borrá alakul, majd palackozva a polcokra kerül. Célunk, hogy csúcsminőségű borokat kínáljunk megfizethető áron, a svájci minőségi precizitás és a Villány – Siklós terrroir adottságainak párosításával. A számos hazai és nemzetközi díj, ékes bizonyíték számunkra, hogy megfelelő irányban haladunk. Mindemellett szeretnénk bizalomteljes és baráti kapcsolatot ápolni partnereinkkel, vevőinkkel, dolgozóinkkal és szállítóinkkal.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

Reggeliző-borterasz, ahol hintákban ülve kortyolgathatjuk a helyi borokat, miközben minden jóval felturbózott zsíros kenyeret és tépett malacos, kecsketúrós szendvicset ehetünk egész nap. Nyáron hinta, télen hütte. A hidegben hütte jelleggel forralt borral, bográcsos ételekkel, örömfőzésekkel készülnek. Pihenőhely a túrázóknak, a bringásoknak és az erre sétálóknak.

1...353637...98

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények