Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
A Schieber Pincészet családi szőlőbirtokként ötvennégy hektárnyi termőterülettel rendelkezik a Szekszárdi Történelmi Borvidéken, melyek a kitűnő földrajzi és talajtani adottságú Baranya-völgy és Görögszó dűlőkben találhatók. Borászatunk központja Szekszárdon található műemléki épületegyüttes, pince és présház, különleges kulináris-, és borélményt nyújtó étteremmel, a Patina Borkúriával. Borszaküzletünkben 12 féle palackos, valamint 5 féle folyóbort kínálunk a szekszárdi borok kedvelőinek. Borkóstolókat előre egyeztetett időpontban vállalunk, akár vidéken is.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.
1896-ban alapított, saját szőlészettel és pincészettel rendelkező, tradicionális sváb vendéglő. Egyedi receptek alapján, csak természetes alapanyagokkal készült kézműves ételek, ahol fontos a hagyományokhoz való ragaszkodás. A vendéglátás és a borászat a családi hagyománynak is köszönhetően évtizedekre visszanyúlóan szoros egységet alkot.