A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.
A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.
A Sanzon Tokaj egy családi boutique borászat Erdőbényén, Tokaj Hegyalja szívében. A tulajdonosok, Rácz Erika és férje Jánosi Gergely, 2014-ben alapították egy, a szülőktől örökölt 0,3ha-os parcellán. A mára 5 ha-os kisbirtok organikus művelésben limitált szériás tételeket állít elő, Furmint, Hárslevelűs és Muskotály fajtákból. Egész évben fogad vendégeket előzetes bejelentkezéssel. Kóstolás és dülőtúrával egybekötött kóstoló időjárásól függően, egyedi igények alapján.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
A Sárga Borház nemcsak a vidék talán legszebb borházépülete – mely a XIX. század közepén, klasszicista stílusban épült – hanem találkozási pont a helyi lakosok és borászok valamint a turisták számára. A Sárga Borház különleges vonzereje, hogy bármikor ülhet az asztalod mellett kedvenc borászod, aki ebédelni ugrott be hozzánk.
A Sárkánylyuk Pincészet Nyúlon, a Pannonhalmi Borvidéken helyezkedik el. Magyarország egyik legrégebbi borvidéke ez, melynek történeti kezdete az ókori Római Birodalomba nyúlik vissza, napjainkig őrizve a kisparcellás szőlőművelés hagyományait. A Bakony-hegység nyúlványaitól a Kisalföld-medence felé haladva a lágyan hajló dombok közötti barna erdőtalaj évszázadok óta élteti és táplálja a szőlőkét.
A Sárkánylyuk Pincészet Nyúlon, a Pannonhalmi Borvidéken helyezkedik el. Magyarország egyik legrégebbi borvidéke ez, melynek történeti kezdete az ókori Római Birodalomba nyúlik vissza, napjainkig őrizve a kisparcellás szőlőművelés hagyományait. A Bakony-hegység nyúlványaitól a Kisalföld-medence felé haladva a lágyan hajló dombok közötti barna erdőtalaj évszázadok óta élteti és táplálja a szőlőkét.
A Sárkánylyuk Pincészet Nyúlon, a Pannonhalmi Borvidéken helyezkedik el. Magyarország egyik legrégebbi borvidéke ez, melynek történeti kezdete az ókori Római Birodalomba nyúlik vissza, napjainkig őrizve a kisparcellás szőlőművelés hagyományait. A Bakony-hegység nyúlványaitól a Kisalföld-medence felé haladva a lágyan hajló dombok közötti barna erdőtalaj évszázadok óta élteti és táplálja a szőlőkét.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Kávézó, reggeliző, étterem, borbár, gourmet delicatesse üzlet, közösségi tér, vagy csak egy különleges hangulatú hely Újlipótvárosban. Legfőbb törekvésünk, hogy kedvében járjunk a delikát alapanyagokat kedvelő és a ráérősen kávézós-sütizős, beszélgetős élményt kereső vendégeinknek. Igyekszünk fesztelen, ám a különleges igényekre is odafigyelő hangulatot teremteni, hogy aki betér hozzánk, azt érezhesse, otthon van.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található. Az itt szüretelt szőlőt saját pincészetünkben, a mai kornak megfelelő technológiával erjesztjük, majd fahordókban érleljük és palackozzuk. Fő szőlőfajtáink: kékfrankos, rubintos, cabernet savignon. A pincénktől 200 méteres sétával érhető el újonnan épült borház és kiállítótermünk, ahol a borkóstoló után megéhezett vendégeinket szívesen látjuk. A borház 150 főig alkalmas családi rendezvények, borkóstolók, csapatépítések lebonyolítására.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borházunk 25 és 50 fős klimatizált különtermében lehetőség nyílik borkóstolók, családi események, üzleti tárgyalások és egyéb rendezvények lebonyolítására. Előzetesen egyeztetett borkóstolók keretében megismerhetik a Sárosdi Pince összes forgalomban lévő borát, bemutatjuk borházunkat és pincénket, illetve a helyszínen lehetőség van borvásárlásra is. Boraink mellé igény szerint pogácsát és sajtokat, paraszttálat vagy meleg ételt kínálunk.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.
Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.