A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A Sike Borászat 27 hektár szőlőterületen gazdálkodik. Szőlőterületeinek nagy része az egerszóláti határban található. A borkészítés három pincében történik. A Szépasszony-völgyi pincét átépítettük és egy 100 méter hosszú impozáns reprezentatív pincét alakítottunk ki, ahol most 120 fő befogadására alkalmas kóstoló helyiség és egy 60 fős terasz várja a látogatókat. A pince egész évben, mindennapos nyitva tartással várja a kóstolni kívánó vendégeket. A pincében borbemutatókat is tartunk kisebb-nagyobb csoportok részére, előzetes bejelentkezéssel.
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet 12 hektáron gazdálkodik a Neszmélyi Borvidék legértékesebb termőterületén a Neszmélyi Melegeshegyen. Célunk a borvidékre jellemző száraz fehér minőségi borok készítése, ugyanakkor feldolgozunk kékszőlőt is, kiszolgálni a rosé és vörösborok kedvelőit. Főbb fajtáik: olaszrizling, chardonnay, sauvignon blanc, királyleányka, irsai olivér, továbbá ismert termőterületről származó cabernet sauvignon. A pince alkalmas kisebb csoportok fogadására, borkóstolásra, rendezvények megtartására. Előzetes egyeztetés után, várunk minden érdeklődőt!
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
Badacsonyi borvidék. A borvidék mely - a maga jelenével és múltjával – inspirálója a bennünk megszületett gondolatnak, a Skizonak. A Badacsonyba és hozzánk látogatók borteraszunkon, illetve a 200 éve épült, boltíves kóstoló terünkben szervezetten is megismerkedhetnek velünk, borainkkal. Csoportokat nyitvatartási időn kívül is szeretettel fogadunk borkóstolásra 10 főtől.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.
A bor számunkra olyan, mint a kemencében sült kenyér: nagy becsben tartjuk, gondot fordítunk az alapanyag minőségére, és hagyjuk, hogy az érési folyamat a maga természetes útján menjen végbe. Fontosnak tartjuk a fahordós érlelést, amely által ránk jellemző, egyedi íz, illat és zamat alakul ki. Szemléletünkkel Tokaj tradicionális arcát képviseljük, tudván azt honnan jöttünk, és hová tartunk.