A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A tölgyfahordóban általában 24-48 hónapig érlelt, kizárólag kézműves eljárással készült borokat átlagosan két évig pihentetjük palackban, forgalomba hozatal előtt. Az alábbi borok érhetők el megvételre illetve kóstolásra: furmint, juhfark, olaszrizling, hárslevelű, chardonnay, nászéjszakák bora. Rendezvényeket, csoportokat is fogadunk kb. 50 főig, előzetes bejelentkezéssel.
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
A Spíler újabb helyszínt hódított meg: a budai hegyek lábához viszi el a maga elvarázsolt és sajátos miliőjét, a Spíler Budába, a MOM Parkba. A Spíler Budában benne van a rock, a féktelenség, az élet! Finom anyagok és csillogás vesz körül minket, asztalunkra pedig a legjobb hozzávalókból készült csodás ételek kerülnek, amelyek mellé szenzációs borokat, kézműves söröket és ütős koktélokat kínálunk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
Az S&S Szent Donát Borház családi vállalkozás Nyúlon az Európai kuriózumnak számító Sárkánylyuk vízmosás mellett a Kökörcsin túraútvonal egyik csomópontjában, egy örökség védelem alatt álló kápolna szomszédságában van. A helyben termesztett szőlőből, minőségi, többszörösen díjazott bort állítunk elő, palackozunk és értékesítünk (folyóborként palackozva), igény szerinti borkóstoló rendezésével. Az általunk termelt és esetenként a környékbeli gazdáktól vásárolt szőlőt magunk dolgozzuk fel, a bort mi palackozzuk.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.
A St. Andrea Wine & Skybar prémium kategóriájú, évszaktól független bár-étterem a belváros egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren. Egész évben várja vendégeit egy felejthetetlen koktélozásra vagy éppen borozásra, hiszen a két nyitott körterasz mellett teljesen zárható, üvegfalú bár rész került kialakításra. A borokról többszörösen díjnyertes borászatunk, a hamisítatlan bar food fogásokról pedig a nemzetközi szinten is elismert séfünk gondoskodik.