A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.
A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.
A Zalai Borút Egyesület 1999. évi megalakulása óta várja a zalai gasztronómiai specialitások és a kitűnő zalai borok, a Zalai borvidék ízei, speciális zamatai iránt érdeklődő vendégeket. A Zalai borvidék szétszórtan, apró településekből áll Zala megyében. Átmenetet vagy inkább hidat alkot az Alpokalja vörösbortermő régiója, a Balaton környékének történelmi borvidékei és délre a Muravidék felé a szlovén, horvát borrégiók felé.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.
Az etyeki ZOÁD pincészet boraiból válogathatsz. Borainkat, kellemes környezetben kóstolhatod! A legkorszerűbb borászati technológiákat és eljárásokat alkalmazzuk. Boraink reduktív technológiával, nagy odafigyeléssel tankokban készülnek. Pezsgőinket természetesen palackban érleljük. A pincénk és környezete kialakításában a tradíció és az új trendek találkozására törekvés vezetett bennünket. Erre jó alapot adott a festői környezet. 12 éves borbírálói tudás és tapasztalat, a trendek és stílusok megismerése után, gyakorlati tapasztalataink alapján, képesek voltunk kialakítani és megalkotni azt az egyedi, saját stílust, ezt ötvözni az etyeki területek adottságaival, ízeivel, ami jellemző pincészetünkre.