A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A Seybold-Garab Pincébe látogatókat tágas udvar fogadja, amely ideális koktélpartik, grillpartik lebonyolítására. A présházból nyílik a két párhuzamosan futó pince ág, amely rendezvények, esküvők igényes és ízléses helyszíne. A bal oldali pinceág 60 m2 alapterületű, ahol 40 fő fér el kényelmesen. A másik ágból nyíló csarnokban 160 m2-en 100 vendég foglalhat helyet. Bel- és külföldi turista csoportokat cigányzenével kísért exkluzív vacsorával és nemzetközi elvárásoknak megfelelő folklór műsorral várjuk. A műsort 30 fős létszámtól tudjuk biztosítani. Pincénkben szakképzett borászok által vezetett borkóstolásra is van lehetőség. A kóstolók között borkorcsolyát kínálunk fel.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A pincészet alapítójának Simon József okleveles szőlész - borásznak a nevét viseli. Első generációs családi gazdaság. A pincészet az egri nagy kőporos vulkáni eredetű riolit tufába vájt két pincében érleli a legjobb minőségű borokat. A 2003-as év egri borászának, Simon Józsefnek a specialitása inkább a vörösbor, azon belül is a alacsony hozammal- maximum 8 tonna / hektáronként és hosszú érlelési idővel készített vörösbor.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
A bor lényegét megfogalmazni és azt a borban kifejezni, megmutatni, szép szakmai feladat. Számunkra a természethű borok készítése nem alternatíva, hanem az egyetlen követhető módszer. A borász számára jó kiindulási pont lehet az az időtálló pasteur-i gondolat, miszerint: a bor a világ legegészségesebb itala. Boraink: cabernet franc, kékfrankos siller, kékfrankos rosé, chardonnay, cserszegi fűszeres, rajnai rizling, generosa.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Többgenerációs pincészetünk több mint 30 éve foglalkozik a bortermelés művészetével. Munkánk során ötvöződik a nagyszülők tapasztalata és borszeretete, a szülők évtizedes gyakorlata és a legfiatalabb nemzedék lendülete, tudományos ismeretei. A pincészet különlegessége abban rejlik, hogy szőlőtőkéinek zöme a Villányi borvidéken terem, látványpincénk azonban Pécsett található, így a pécsiek helyben juthatnak hozzá a villányi nedűhöz. A pécsi pincén kívül Budapesten is több borszaküzlettel rendelkezik vállalkozásunk, ahol kizárólag saját termelésű borainkat vásárolhatják meg az érdeklődők.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.
Borainkat irányítva készítjük, a fehér és a rosé bort hűtve, míg a vörösborokat 28 fokon tartva 12-14 napig erjesztjük. Zömében acéltartályokkal rendelkezünk, de a palackozásra szánt vörösborokat fahordóban érleljük. A megtermelt borokat elsősorban saját borozónkban folyóborként értékesítjük. Továbbá, aki a régi hagyományokat, szőlészeti eszközöket kedveli, megtekintheti a nagyszülők gyűjteményét a pincészet saját múzeumában.