
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.
Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.

Pécs közelében, Magyarország egyik legmelegebb, szubmediterrán borvidékén járunk, ahol a Mecsek napfényes nyúlványain, a szajki szőlőhegyen terül el a Hárs Pincészet birtoka. Elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, ennek köszönhetően a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg. Az ökológiai szemléletet a pincében is követik, a bioeljárások, biotechnológiák, s a hűtött erjesztésű reduktív eljárás eredményeként ezek a bioborok megőrzik gyümölcsös illatukat és ízüket.

A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.
A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.

A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít.

Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.
Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.

Családunk négy nemzedék óta foglalkozik szőlőtermesztéssel a Badacsony illetve a környező tanúhegyek oldalában. Borainkat hagyományos ászkolási technológiával készítjük. Borkülönlegességeink között megtalálhatók: késői szüretelésű desszertborok, Jégbor, Ürmösbor illetve múzeális borok. Borospince-présházunk a Badacsony hegyre felvezető turistaút mellett könnyedén megtalálható.

A Tóti-hegy délnyugati lejtőjén csodás adottságú, régi családi területen fekvő birtok 2010 óta ad otthont a család lánya, Istvándy Csilla által vezetett konyhának. A hegyoldalban az étterem mellett focipálya, játszótér, egyszóval rengeteg tér áll a kikapcsolódni vágyó családok, barátok rendelkezésére.
A Tóti-hegy délnyugati lejtőjén csodás adottságú, régi családi területen fekvő birtok 2010 óta ad otthont a család lánya, Istvándy Csilla által vezetett konyhának. A hegyoldalban az étterem mellett focipálya, játszótér, egyszóval rengeteg tér áll a kikapcsolódni vágyó családok, barátok rendelkezésére.

A Tóti-hegy délnyugati lejtőjén csodás adottságú, régi családi területen fekvő birtok 2010 óta ad otthont a család lánya, Istvándy Csilla által vezetett konyhának. A hegyoldalban az étterem mellett focipálya, játszótér, egyszóval rengeteg tér áll a kikapcsolódni vágyó családok, barátok rendelkezésére.

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.
Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.

Pincészetünk a jellegzetes kis családi gazdálkodások egyike a Soproni borvidéken. A szőlőtermesztés és feldolgozás során nagy gondot fordítunk a környezetkímélő technológiákra, a kíméletes szőlőfeldolgozásra. Boraink kiváló minőségét mutatják a nemzetközi, országos és regionális borversenyeken elért sikerek.