A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja szeptember 14-én. Az idén 9. alkalommal rendezzük meg a tematikus gasztrofesztivált, amin évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.
A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.
A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.
Ha február, akkor böllérfesztivál. Számos disznósággal készülünk, a fülétől a farkáig minden megtalálható lesz. Kolbásszal, kocsonyával, véres hurkával, májas hurkával, frissen sült vérrel, töltött káposztával és más finomságokkal várják a kiállítók a vendégeket. Hazai borászatok, pálinkafőzdék és sörfőzdék mellett nemzetközi kínálat is megtalálható lesz a fesztiválon.
Ha február, akkor böllérfesztivál. Számos disznósággal készülünk, a fülétől a farkáig minden megtalálható lesz. Kolbásszal, kocsonyával, véres hurkával, májas hurkával, frissen sült vérrel, töltött káposztával és más finomságokkal várják a kiállítók a vendégeket. Hazai borászatok, pálinkafőzdék és sörfőzdék mellett nemzetközi kínálat is megtalálható lesz a fesztiválon.
Ha február, akkor böllérfesztivál. Számos disznósággal készülünk, a fülétől a farkáig minden megtalálható lesz. Kolbásszal, kocsonyával, véres hurkával, májas hurkával, frissen sült vérrel, töltött káposztával és más finomságokkal várják a kiállítók a vendégeket. Hazai borászatok, pálinkafőzdék és sörfőzdék mellett nemzetközi kínálat is megtalálható lesz a fesztiválon.