Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.
Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.
Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.
Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.
Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.
2025. szeptember 13-án, szombaton, sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 20. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!
2025. szeptember 13-án, szombaton, sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 20. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!
2025. szeptember 13-án, szombaton, sok szeretettel várjuk ismét a haluska-sztrapacska kedvelőket VANYARCRA, immáron a 20. HALUSKAFESZTIVÁLRA. A fesztivál továbbra is a folklór, a kézművesség és természetesen a régióra jellemző étel, a finom haluska / sztrapacska köré szerveződik. Idén készülünk pár meglepetéssel is, reméljük sikerül. Várjuk Önöket sok szeretettel! A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!